18. Hafta Hatayspor 2-2 Beşiktaş
18. Hafta Hatayspor 2-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|18. Hafta Hatayspor 2-2 Beşiktaş Skor : Hatayspor - Beşiktaş Tarih : 10.01.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Antakya Atatürk Stadyumu Hakemler : Ali Palabıyık - Serkan Olguncan -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

18. Hafta Hatayspor 2-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 53992 defa] 18. Hafta Hatayspor 2-2 Beşiktaş
Anket
Beşiktaş, Hatayspor maçından kaç puan alır?
3 puan
11 [%68.8]
1 puan
4 [%25]
0 puan
1 [%6.3]

Toplam Oy Verenler: 16

Çevrimdışı GreenBook

İkinci yarı kırmızı görürler gibime geliyor

Çevrimdışı ilhan mansız

rakibin hızlı oyuncuları biraz sıkıntı yarattı, onun dışında gayet iyi oynuyoruz, İnşallah 2. yarı tempoyu belirleyip gayet rahat kazanacağız, rakibin sol kanadı berbat, orta sahası da yeterince dayanıklı değil, Atiba çıkarsa daha iyi olur ,,

Çevrimdışı mellfred

derin top atacak bir oyuncu olsa armut toplar gibi toplayacağız

Çevrimiçi sEuL

N’Sakala hem savunmada hem hucumda takimi geriye goturen adam. Ilk 45 dakika boyunca sol taraftan bir atak yapamadik.

Sergen hoca umarim bu mactan sonra sol bek rotasyonunu sadece kupa maclari icin yapar.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Atiba ve nsakal cikartip, 4-4-2'ye dönüp nkoudu ve ridvan girmeli, sagli sollu saldirsak cok gol yiyeceklerde, sol taraf bizim nakavt
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

sol bekte rotasyon olmasın, rıdvan gerekirse tek ayakla oynasın
bipbipbupbup

Çevrimdışı mourinho1903

Skor hic bekledigim gibi degil, ama oyun rezalet, tam bekledigim gibi. Goller ve pozisyonlar Aboubakar'in tavsani ve duran toptan geldi. Koskoca ilk yarida sonuca ulastirdigimiz organize atak sayisi 2. Daha onceki 3 onliberolu maclardaki gibi yine akan oyunda cok kotuyuz, orta saha oyunculari birbirinin alanina giriyor, birbirinden rol caliyor, uyum 0. Hatay hucumda iyi, hareketleri oyunculari var, ama kaleci ve defanslari rezalet. Emin olun tek onlibero ciksa yine en fazla bu kadar pozisyon verirdik, ama girdigimizin 3 kati daha fazla pozisyona girerdik.
Normal bir antrenor 46'da hem Necip hem Atiba'yi cikarir, ama bence 1 degisiklik bile yapmayacagiz. Sergen'de o cesaret yok, capi yok maalesef. 65-70'e kadar gider boyle, puan kaybi yapariz yuksek ihtimalle. Bir ihtimal bir tavsan daha olur, duran top falan olur, ama umutlar anca o yonde. Hatay korkulacak takim degil, biraz ofansif kaliteli bir takim bunlari perisan ederdi, ama Hatay'in bizden korktugundan 5 kat korktugumuz icin zayif yonlerini kullanamadik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

derin top atacak bir oyuncu olsa armut toplar gibi toplayacağız
Oğuzhan diyorsun  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

maç biraz sıkıntıya girdi doğum günü nedeniyle abim giller akşam yemeye geliyor maçı beraber izlicez abimle izlediğim hiç bir maçı kazanamıyoruz  :ebebe:
Hemen izlemeyi bırakıyorsunuz ok? Sigortayı mı kapatırsın, abini mi ikna edersin bilmem..

Çevrimdışı can1903

3 defansif orta saha oyuncusuyla döennleri toplayamazsın böyle bi diziliş ben görmedim ya daha çok pozisyon verdik. N'Sakala rıdvan değişikliği acilen gerekli.

Hatayın savunma felaket kötü sarı kartlı oyuncuları var biraz üstlerine oynayıp kırmızı alabiliriz. Ayrıca 3-2 öne geçersek hoca dorukhan fantezisine girerse maç sıkıntıya girer rakip çok dirençli.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çok hata yaptık ilk yarı.,

N'sakalanın kaçırması ersinin yumurtlaması ilk gol.

2.ci gol welintonun müdahalesi.

nEcip yine yediriyordu ilk yarı sonunda.

Hatayın kalesi ve defansı kötü gol atarız ama yiyemeyiz de diyemiyorum bizim defanstta kötü.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Onların o hararetli telasli oyununu oynamak zorunda degiliz. Sakin olmamiz gerek. Bu sakinliği de orta sahanin saglamasi gerek. Ama bu orta saha ile olmaz oncesinde gördük olmuyor.

2 bireysel hatalar ile gol yedik. Hatay kapanmıyor sürekli açık ve hucum futbolu oynuyorlar. Defanslari rezalet halde. Kazanamazsak üzülürüm açıkçası.

Hemen izlemeyi bırakıyorsunuz ok? Sigortayı mı kapatırsın, abini mi ikna edersin bilmem..

maalesef izliyoruz abi korkuyorum  :ebebe:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Enkudu Rıdvan Oğuzhan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bir adım daha ileri gidebilirim. Nskala yerine başka birinde kullanalım yabancı hakkımızı. Boyd bile olur  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi COB

Bu Boupendza nasıl oyuncu öyle. Hatay süper oyuncu bulmuş.

rıdvan sakatlık cezalı olmadığı sürece kesilmemesi gerek zaten 19 yaşında adam neyin rotasyonu.

Çevrimdışı underworld

Alınır mı dersin?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enkudu Rıdvan Oğuzhan

larin mi çıkacak  :alala:

Larin gol atıyor ghezzal asist yapıyor  abouda gol atıyor.

N'koudou zor ama rıdvan ve oğuzhanı istiyor oyun.

Çevrimiçi levitate

rıdvan sakatlık cezalı olmadığı sürece kesilmemesi gerek zaten 19 yaşında adam neyin rotasyonu.
ben rotasyondan farklı sebepler olduğunu düşünüyorum ama neyse

11 mevki var tek rotasyon sol bekte
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Attığı goller hep kalecinin üstüne vurduğu şutlar ile geldi. Gollerin yarısını Ersin'e yazmak lazım. Ben özellikle ilk gole kk bile yazarım  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Ben bir adım daha ileri gidebilirim. Nskala yerine başka birinde kullanalım yabancı hakkımızı. Boyd bile olur  :ebebe:

10 tl'ye yerine oynarım
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Alınır mı dersin?

Sergen'in elinde bambaşka bir oyuncu olurdu. Inanılmaz kaliteli futbolcu, en azindan fiyatına bakarak.

Çevrimdışı underworld

Sergen'in elinde bambaşka bir oyuncu olurdu. Inanılmaz kaliteli futbolcu, en azindan fiyatına bakarak.
İnsanın içini gıcıklatıyır. Riske girilebilir gibi ama Anadoludan gelenlerde ne kadar iş yapıyor...

Çevrimiçi COB

Attığı goller hep kalecinin üstüne vurduğu şutlar ile geldi. Gollerin yarısını Ersin'e yazmak lazım. Ben özellikle ilk gole kk bile yazarım  :ebebe:

Attığı golden çok verdiği tehdit hissi, patlayıcılığı etkiledi beni.