oyunu sadece güçlü takımlara karşı soğutmazsın doksan dakika saldıramayacağına göre arada oyunu soğutman bunu yaparkende hakimiyeti kaybetmemen gerekiyor birde rakibi küçümsemek %50 oyunu kaybetmek demektir üçüncü lig takımıylada oynasan küçümsemeyeceksin kendine güvenmek farklı birşey rakibi küçümsemek farklı birşey unutma ufacık taş can yakar
Mesele oyunu sogutmak degil. 2-3 farki yakaladiktan sonra aslari cikaralim, sogutalim tabii. Mesele maca bakis acisi.
Benim su yorumlardan okudugum kadariyla beklenti Josef-Atiba ile temposuz, bol yan/geri pasli, ilk yarida en iyi ihtimalle 1 net pozisyona girecegimiz, yuksek ihtimall 0 maksimum 1 gol atacagimiz, duran toplara bagli olacagimiz bir takim. Ben bunu seziyorum. Yani Kayseri, Ankaragucu macinin kopyasi. Benim karsi oldugum bu zaten.
Besiktas gol yememek icin cikmamali, gol atmak icin cikmali.
Besiktas topa sahip olmak icin cikmamali, pozisyona girmek icin cikmali.
Besiktas rakibe bakarak onlem almamali, onlem aldirtmali.
Hatay'dan bu kadar cekiniyorsak es kaza EL'de tur atlasak ve karsimiza United, Milan falan gelse nasil kadrolar yapilirdi merak ettim.
Bunu da kucumseme olarak gorme. Hatay ligin iyi takimlarindan zaten, organizasyonlari cogu lig takimina gore cok iyi. Bos takim degil, ama uzerine bu kadar kafa yorulacak, onlem aldirtacak takim da degil. Onlar ligin surpriz yapan lige yeni cikmis lig 6. siysa biz ligin lideriyiz, kraliyiz. Biz mi onlem alacagiz, onlar mi?