PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu

Beşiktaş Forum|PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu Skor : PAOK Thessaloniki - Beşiktaş Tarih : 25.08.2020 Saat : 21:00 Stadyum : Stadio Toumba Hakemler : Daniele Doveri - Matteo Passeri -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu  [Okunma sayısı 89823 defa] PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
Anket
Turu hangi takım geçer?
Beşiktaş
20 [%74.1]
PAOK Thessaloniki
7 [%25.9]

Toplam Oy Verenler: 27

Çevrimdışı cursedofdragon

Yönetime sallarken de orman güzellemesi yapmakta bayağı bir ilginç
Bende şuan ki yönetime sallıyorum ve bu sonuç onlara yazar eyvallah ta orman güzel lemesi çözemedim.

onu bizde çözemedik fazla kurcuklarsan "çıkar göster" ispatla demeye başlıyorlar fazla kurcuklama.

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2020, 23:25:32 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

Evet ama yinede sampiyonlukda bizimle cekistiler, biz bu sekilde ilk 5e girmemiz imkansiz, tamamen hayal olur.
yok yahu o kadar da değil biizm ligin kalitesi vasat o yüzden girebiliriz
The great gig in the sky

Şampiyonlar ligi geliri olmadan, ligde şampiyon olsan ne olacak?

Seni orada istemiyorlar ne, katılım hakkı kazandın da içeri mi almadılar?

Dış mihrak muhabbeti mi yapacağız burada da?

görünen köy kılavuz istemez gözlerin görmek istemiyorsa başka.

Bu maçın hakemi ve kiev maçının hakemi normal diyorsan başka değil diyorsan daha başka sıkıntıların var.

Mesajım bu kadar.

Çevrimiçi murat

Sor o arkadaşlara paralar nerde diye? Mutlaka bir cevapları vardır.
Tam bir reis zihniyeti.

orman gitti anç geldi bu süre zarfında 600 milyon daha açıldık paralar nerede?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Fikret Orman son 2 transfer dönemi sonunda da Premier League pazarında kazıklandı

Abi bu nasıl savunma sekli sen bari yapma abi? Su adamı almak icin ne kadar para verdik sen biliyorsun. Hadi Lens fenerde iyiydi asist gol sayısı güzeldi Herkes gelsin dedi. Bu kadar para verilmesi kimsenin içine sinmedi yazık günah yani.

Çevrimdışı kahyaoglueren

paok'ta takım makım değil bu arada. aynı antalya-kayseri maçlarında ne olduysa aynısı oldu 1 gram fark yok.
Birebir katiliyorum ve beni korkutan bu. Hala elimizde hamle yapma şansı varken bunu yapmalıyız.

Gülhan mısın avukatı mı? Nkudu olmaz vida olur paralar saçılırken alkışlayanları biliyoruz.
niye adamın mesaj yazma hakkını elinden almaya çalışıyorsun karşıt görüş bildiriyor diye  mi ?

@Necmi abi bizlere mesajlara baskı yapma herkes özgür yazsın diyor bu durum sizin içinde geçerli değil mi ?

Hep birlikte üzerime çullanırken aynı tepkiyi verirsen samimiyetine inanırım.

Çevrimdışı ferdi1903

Yil olmus 2020 halen necip ilk 11 e yazilabiliyor, kadroda tutulmasi bile büyük zarar iken

Çevrimdışı bjk4ever

O 600 milyonu da Fikret Orman calmistir. Nasil diye sorma, oyle iste.  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

görünen köy kılavuz istemez gözlerin görmek istemiyorsa başka.

Bu maçın hakemi ve kiev maçının hakemi normal diyorsan başka değil diyorsan daha başka sıkıntıların var.

Mesajım bu kadar.
Seni istemeseler ne olacak?

Kiev'de biçtiler, ertesi sene hepsini üst üste koya koya gruptan namağlup çıkmadın mı?

Bahane bunlar, bu takım şampiyonlar Ligi gelirine muhtaç. Şampiyonluğu renkliliere nanik yapmak için değil, CL geliri için istiyoruz.

Şu nkoudu fln nasıl bu bonservis verilmiş arkadaş hem de yüzde ellisi şaka gibi

öyle deme sergen hocanın transferleri beğenilmiyor.

Mabdullah mavcı hocamla orman show yaptılar.

5 milyon € n'koudou.Boyd viscam oalcak dedi avcı oldu.

Karius var ki üf üff panter.

Diaby'ler yavrum benim kadroya bak.

Lens,Vida milyon € lar.Adamlar gitmicez diyor giderler mi bulmuşlar yoluyorlar.

Çevrimdışı ALDENYX

Bütün dünyada N'sakala ve Welinton kadar oynayacak adam bulamıyor olmalarının sebebi de Orman tabii.

Ormanin actigi acikliklara gidiyor bence birde merakdan yazayim orman niye baskanligi bıraktı?

uefaya gidebilmemiz için tecrübe oldu eksikliklerimizi bayağı bi gördük ama beyinler değişmediği sürece şampiyonluk hayal
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi murat

enteresan şekilde maçı izleyemedim kimse hakkında yorum yapamayacağım geriden okuyarak geliyorum :( @MURAT
valla akpom övüldü larin gol attığı için gömülemedi.baya oyuncu gömüldü ama haklarını yemeyelim ha birde yenildiğimiz için üzüldük ama elendiğimiz için çok mutluyuz .senin için özetledim.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Şaka mısın abi?
Adamın geldiğinden beri eli kolu bağlı herşey kontrol altında. Ne kazandı ki neye harcıcak? Bırakın artık şu yandaş ağzıni.
Kartal yuvasının elektrik faturasını ödeyemiyoruz konuştuğumuz şeye bak.

Çevrimdışı tangaz

Valla biz göbek atmadık Nkondou gibi adama 5 M verilirken göbek atanın aklından şüphe ederim.

Geçen sene orman+pepdullah 16 milyon yuro bons harcarken alkışlayan yoktu aslında vardı bir iki kişi belki ama onlarda avcının ne mal oldugunu gördü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Gülhan değilim, Avukatıyım sorun olmaz herhalde Murat abicim.  Bizim duruşumuz belli. Bazıları ile karıştırmayın.

elendiğimiz içinde sevindiysen tamam.

Çevrimdışı tangaz

Yönetime sallarken de orman güzellemesi yapmakta bayağı bir ilginç
Bende şuan ki yönetime sallıyorum ve bu sonuç onlara yazar eyvallah ta orman güzel lemesi çözemedim.

+1903
bende pepdullah güzellemesini çözemedim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı caner.eryigit

Fikret Orman son 2 transfer dönemi sonunda da Premier League pazarında kazıklandı

Bu kazık fln değil bu başka birşey
Kadro her sene daha da kötüye gitti gidiyor ve gitmeye de devam edecek gibi

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi bu nasıl savunma sekli sen bari yapma abi? Su adamı almak icin ne kadar para verdik sen biliyorsun. Hadi Lens fenerde iyiydi asist gol sayısı güzeldi Herkes gelsin dedi. Bu kadar para verilmesi kimsenin içine sinmedi yazık günah yani.

Savunmuyorum, eleştiriyorum.

"Adam kazıklandı" yazıyorum, "neden savunuyorsun" diyorsunuz.

Fikret Orman'ı recm edelim, rahatlayalım mı istiyorsunuz?

Fikret Orman gitti, arkada mali enkaz kaldı. Tamam.

Şimdi yeni yönetim var. Kadroyu vasat altı ve 30 yaş üstü yabancılarla dolduruyorlar.

Elimizdeki para eden oyunculara mobbing yapıp değersizlestiriyorlar.

Ekonomik durumu kötü olan bir takımın yapmaması gereken onlarca acemilik yapıyorlar.

Hala Fikret Orman'ı mı konuşalım, bunları mı?

[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2020, 23:34:08 tuncaboylu ]

Çevrimiçi mayguntr

öyle deme sergen hocanın transferleri beğenilmiyor.

Mabdullah mavcı hocamla orman show yaptılar.

5 milyon € n'koudou.Boyd viscam oalcak dedi avcı oldu.

Karius var ki üf üff panter.

Diaby'ler yavrum benim kadroya bak.

Lens,Vida milyon € lar.Adamlar gitmicez diyor giderler mi bulmuşlar yoluyorlar.

Wellington,Nsakala farkli mi bu adamlardan. Nkoudu, Diaby, hatta Karius  transfer edilirken ne olacagi belli olmayan transferlerdi.

Wellington, Nsakala taninarak, bilinerek alindi, ligi biliyor hocayla calistilar falan diye.Bu iki grubun da kotu oldugunu degistirmiyor gerci de.

Çevrimdışı ALDENYX

Seni istemeseler ne olacak?

Kiev'de biçtiler, ertesi sene hepsini üst üste koya koya gruptan namağlup çıkmadın mı?

Bahane bunlar, bu takım şampiyonlar Ligi gelirine muhtaç. Şampiyonluğu renkliliere nanik yapmak için değil, CL geliri için istiyoruz.

Bu para önemliydi bence 2 sene icinde bu paraya en yakin oldugumuz zaman bu zamandi gibi geliyor...bizim en onemli ozelligimiz kendi degerlerinizi degersizlestirmek...

Çevrimdışı tangaz

Şampiyonlar ligi geliri olmadan, ligde şampiyon olsan ne olacak?

Seni orada istemiyorlar ne, katılım hakkı kazandın da içeri mi almadılar?

Dış mihrak muhabbeti mi yapacağız burada da?

seneye şampiyon bile ön eleme oynamayacak mı  :alala:

Çevrimiçi murat

Sen alınmış olan oyuncu kötü olmasına rağmen(Lens),Quaresma ondan daha iyi olmasına rağmen sırf hocaya gömen birisin biliyorum evet seni iyi tanıyorum...

Tolgay konusuna girmiyorum bile bak tolgay gibi bir adamı oynatmıyor dedin 6-7 senede 1 golü vardı ordan bile hocaya gömüştürüyordun..

6-7 oyuncu lazım mesajını ispatla dediğin de ispatlamama rağmen konuyu değiştiriyordun gözümüzün önünde ki mesajı...

seni iyi tanıyorum merak etme...
sen lafı tersinden anlama konusu uzmanısın.kadronda olan yedek gençleri bile transfer satıyorsun.ben hep as oyuncunun arkasında genç ileriye dönük oyuncu yetiştirmeyi ve maliyeti minimize etmeyi savunurum.siz  ise sagbek yedegimiz yok söylemlerinden sağbekimiz yok durumuna içine düştüğü müzede uyandınız.şimdi para yok çaldınız diyorsunuz da paralar işte siz onu isterim bunu isterim derken kaybolup gitti.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Murat abicim neden sevinelim yapma gözünü seveyim? Surda iki maçı geçsek 30 M € alcaz. Kim istemez CL' de olmayı. Su mahalle takımına elendik tek sıkıntımız geleceğimiz.

Çevrimdışı ALDENYX

Elendigimiz icin cocuk neden nicin sewinsin ? Ilginc .