PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu

Beşiktaş Forum|PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu Skor : PAOK Thessaloniki - Beşiktaş Tarih : 25.08.2020 Saat : 21:00 Stadyum : Stadio Toumba Hakemler : Daniele Doveri - Matteo Passeri -

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu  [Okunma sayısı 89606 defa] PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
Anket
Turu hangi takım geçer?
Beşiktaş
20 [%74.1]
PAOK Thessaloniki
7 [%25.9]

Toplam Oy Verenler: 27

Çevrimdışı tuncaboylu

havai fişek attım.
Havai fişeğe karşıyım abi, fabrikası patlayınca insanlar ölüyor.

Camı açtım, şarkı söylüyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Akpom'u beğenmeyen adamlar burda mı?
Bilmem kaç milyon alan Vidayı rezil edip baya iyi oynadı

rezil etmesi önemli değil gol attı mı gol ?

Bıktık böyle şaklabanlardan gol atmayan forvete nalet gelsin gol atsın isterse kalas olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu seneden de ümidi keselim

Fener , Trabzon ve Başak çekişir , biz mi ? 3.culuk ile 6.cilik arasında gider geliriz , şuan ki durumu baz alarak konuşuyorum..
3. olmamız gerçekten başarı olur.

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi murat

ilginçlik bir durum yok realist.

Barçanın 8 yediği yerde seni bu kadro ile 15 lik yaparlar 20 milyon € gelsin her gelen bize tecavüz etsin gs gibi olalım oramıza buramıza pandik atılsın diyorsan başka.

Ekstra maç mental çöküntü (fark yiyeceğini için lige yansıyacak bizim gs gibi hakemlerimizi de yok bizi morallendirecek) oyuncularının değer kaybı.
o zaman ligi tanıyan değil Avrupa'yı tanıyan oyuncu alırız.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

sence akpom mu iyiydi?
Bizden iyiydi.
Adamlar bos bir takım.
Sadece derslerine iyi çalışmışlar.

o zaman ligi tanıyan değil Avrupa'yı tanıyan oyuncu alırız.

Onu bunu alacağına ormanın aldığı oyuncular gitmek istemiyormuş onları göndermeye bak bence!

Boyd,Lens,Vida,Larin,N'koudou bak bu oyuncuları çok sevdiğin orman aldı.

Bugün anadoludan oyuncu alıyorsak da sebebi malum kişi.

Beşiktaşı ne hallere düşürdü elini kolunu bağladı.

Gerçi doğru sen halen suçsuz olduğunu düşünüyordun demi pardon.

Çevrimdışı tuncaboylu

Barçanın 8 yediği yerde seni bu kadro ile 15 lik yaparlar 20 milyon € gelsin her gelen bize tecavüz etsin gs gibi olalım oramıza buramıza pandik atılsın diyorsan başka.

Ekstra maç mental çöküntü (fark yiyeceğini için lige yansıyacak bizim gs gibi hakemlerimizi de yok bizi morallendirecek) oyuncularının değer kaybı.

Evet evet, iyi ki elenmişiz.

20 değil bu arada 30 milyon Euro, ama mental çöküntü bitirirdi bizi.

Önemli olan lig ve lig şampiyonluğu.

Çünkü lig şampiyonu olunca, şampiyonlar Ligi'nden 30 milyon Euro geliyor.

Bir dakika ya, sanki bir hata var burada.

Çevrimdışı mrred

Hocanın istediği transfer susun goygoyunu bırakmak lazım. Beşiktaş hocaların her istediği oyuncunun alındığı bir kulüp değil yok öyle bir dünya . İlk maç olduğu için transfer yorumu yapmak için erken fakat sinyaller hiç iyi değil. Nsakala ve welington berbat oynadı umarım düzelirler
The great gig in the sky

Çevrimiçi Gökhan Kurt

rezil etmesi önemli değil gol attı mı gol ?

Bıktık böyle şaklabanlardan gol atmayan forvete nalet gelsin gol atsın isterse kalas olsun.
Herşey gol mü?
Al adam sıfırdan kurtarıp asist yaptı.
Gelecek maç golde atar asistle yapar.
Sonuc ne onu söyle bana?

Çevrimiçi murat

Havai fişeğe karşıyım abi, fabrikası patlayınca insanlar ölüyor.

Camı açtım, şarkı söylüyorum.

yakmadan camdan attım içim elvermedi Beşiktaş yenilince gösteri yapmaya ama elendik işte bir atayım yinede dedim ne de olsa iyi ki elendik.
[ Son Düzenleme: 25 Ağustos 2020, 23:08:59 MURAT ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Onu bunu alacağına ormanın aldığı oyuncular gitmek istemiyormuş onları göndermeye bak bence!

Bütün dünyada N'sakala ve Welinton kadar oynayacak adam bulamıyor olmalarının sebebi de Orman tabii.

Çevrimiçi murat

Gülhan o uyuncular alınırken göbek atan sendin ben değil.

Herşey gol mü?
Al adam sıfırdan kurtarıp asist yaptı.
Gelecek maç golde atar asistle yapar.
Sonuc ne onu söyle bana?

Larinle kafa kafaya oynarlar sonuç bu.1 tık iyidir larinin 1 tık iyi oynayanını görmek isteniyorsa alınabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

yakmadan camdan attım içim elvermedi Beşiktaş yenilince gösteri yapmaya ama elendik işte bir atayımbyinede dedim.
Şampiyonlar Ligi'nde folloş olurduk abi.

Bu sene şampiyon olursak, seneye şampiyonlar Ligi'ne katılmamak için bir yol bulmamız lazım.

yapma ya o oyuncular alınırken ben göbek atıyormuşum.

Quaresma-lens var iken lens'i oynatmıyor şaklabanı oynatıyor diye hocayada ben mi gömüyordum.

Hadi hadi hafızam iyidir eski mesajlarına bak kimin çok istediğini kimin neyi savunduğunu gör.

Quaresmayı sevmiyorum ormanın aldığı kanatların hepsi bir tane quaresmanın bacağı etmiyor.

Ondan sonra "anadoludan oyuncu alıyoruz" yeaaaaa.Neden acaba sorgulayın dicem de imkansız!

Çevrimdışı goktasoktay

Valla gülhan, normalde kızardım ama düşünüyorum düşünüyorum, yok be o kadar da değil diyorum, takımdaki vasat ve vasat altı adamlar aklıma gelince de sana hak verme noktası daha yakın geliyor.
Daha vasat kadrolarımız oldu ama o zamanlar bir takım oyunu vardı, herkes işini yapınca sorun olmuyordu.
İlginç yazanlar var, ben de ilginç bir şekilde şu an çok sakinim. Normalde sinirden başımın ağrıması, evde terör estirmem lazımdı ama nedense sakinim.
İlginç gerçekten..

Çevrimdışı mrred

Yahu bonservisi elinde olan ya da çok ucuza alınabilecek bir sürü sol bek stoper vardı. Transfer sezonunun başından beri burada paylaşıldı. Şu hoca oyuncuyu tanıyor goygoyunu bırakmak lazım . Kulüplerde hocalar gidicidir kontratlar kalıcıdır. Ona göre transfer yapılır her transferde de hoca falan dinlenmez yok öyle bir dünya
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

Yenilginin yegane sorumlusu dersine iyi çalışmayan teknik heyettir. Şu vasat takıma ilk golü yedikten sonra neden neciple devam ettik?  İlk yarıyı çöpe attık. Maçın adamı Ersin ve Oğuzhan

Yok ya katılmıyorum. Tamam bu kadar önde oynama saçmalığını yapmasalar farklı olabilirdi de bizim oyuncu kalitemiz çok kötü geçen sene de kötüydü hala kötü. Öyle yerlerde öyle hatalar yapıyor öyle iq düşüklüğü gösteriyorlar ki insan bazen futbolcu olduklarını sorguluyor. Arkada tek bir adam varken rakipten sekeceğini bile bile üzerine vuruyor rakibin adam alıyor bomboş top sürüp gol atıyor sana. Şu golü yedikten sonra 1500 tane kenar ortası yap ne anadolu takımları vurduruyor artık ne paok, zaten bu oyuncuların kalitesizliği  yüzünden 3.cülüğe göbek atar olduk olmuyor abi işte boyd lens necip nkudu ne bileyim şimdi yenilere bir şey söylemek istemiyorum ilk maçları ama bunlardan olmuyor. Valla trabzon gitseydi keşke elerdi şu takımı çok üzücü iki üç oyuncuyla ezip geçtiler bizi ve bizim bize gelse burun kıvıracağımız oyuncular bunlar hem üzücü hem ironik.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Rica ediyorum surda gelip Fikret Orman denen adamı savunmayin. Su sonuçların sorumlusu bizzat kendisidir. Fener için Aziz neyse bizim içinde bu şahsiyet odur.
Bodrumdaki otelinden su halimizi görüyorsa şunu bilsin ki iki cihanda da iki elimiz yakasındadır.

Çevrimdışı bjk4ever

Hoca isi onemli maalesef. Turk hocalarda maalesef liyakat ve cesaret olmuyor, ozellikle cesaret.

Kadromuz 10 uzerinden 8-9'luk degil, dogru. Kotu bir hoca 10 uzerinden 9'luk kadroyu 7'lik oynatir ve basarili olabilir. Bizim kadromuz 10 uzerinden 6.5'luk ise bu kadrodan maksimum verim olacak bir hoca gerekli.
Kotu kadronun ustune bir de hocan amator seviyesinde olunca 10 uzerinden 6.5'luk kadro 4'luk oynuyor ve ortaya bok gibi birsey cikiyor.

Takimda sagbek yok eyvallah (bu yonetimin sucu), ama senin elinde Dorukhan ve Necip varken sagbekte Lens'in cikmasinin aciklamasi olmaz. Lens ve Necip soru isaret iste, ayan beyan ortada. Solda Ridvan sagda N'Sakala ciksa bile olurdu, en azindan temel defans bilgisi olan bir savunma hattin olurdu. Kariyeri boyunca winger olarak oynamis adam sagbek cikiyor, rakip oradan 5 dakikada 1 pozisyon 1 gol cikariyor, sen hala mudahale etmiyorsun. Mudahalen mac aslinda oynandiktan sonra 46. dakikada anca, gec.

Elinde Oguzhan diye bir oyuncu var. PAOK oyunculari dahil sahadaki herkesin oyun zekasini toplasan Oguzhan'in ceyregi etmez. Ikinci yarida 3 tane pas verdi Oguzhan, sahadaki kimse veremez. Ama Oguzhan yedek, sahada Necip var. Bu da liyakatsizlikten degil, cesaretsizlikten oluyor.

Ne yonetimde cok iyi bir kadro kuracak cap var, ne de Sergen'de vasat bir kadrodan iyi bir yemek cikaracak cesaret, liyakat, tecrube. Daha ilk ciddi sinavda maalesef gorduk bunu. Bugunku maglubiyet bence normal bir maglubiyet degildi, rakip antrenor bizim antrenorumuzu yendi, rezil etti.

Gecmis olsun.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bütün dünyada N'sakala ve Welinton kadar oynayacak adam bulamıyor olmalarının sebebi de Orman tabii.

:claps:

Valla gülhan, normalde kızardım ama düşünüyorum düşünüyorum, yok be o kadar da değil diyorum, takımdaki vasat ve vasat altı adamlar aklıma gelince de sana hak verme noktası daha yakın geliyor.
Daha vasat kadrolarımız oldu ama o zamanlar bir takım oyunu vardı, herkes işini yapınca sorun olmuyordu.
İlginç yazanlar var, ben de ilginç bir şekilde şu an çok sakinim. Normalde sinirden başımın ağrıması, evde terör estirmem lazımdı ama nedense sakinim.
İlginç gerçekten..

aklın yolu bir abi. :claps:

Çevrimdışı mrred

:D
musa sarah ilişkisi vardı bir ara 1990 larda onlara kadar da gidebiliriz
The great gig in the sky

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Valla biz göbek atmadık Nkondou gibi adama 5 M verilirken göbek atanın aklından şüphe ederim.