PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu

Beşiktaş Forum|PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu Skor : PAOK Thessaloniki - Beşiktaş Tarih : 25.08.2020 Saat : 21:00 Stadyum : Stadio Toumba Hakemler : Daniele Doveri - Matteo Passeri -

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu  [Okunma sayısı 89571 defa] PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
Anket
Turu hangi takım geçer?
Beşiktaş
20 [%74.1]
PAOK Thessaloniki
7 [%25.9]

Toplam Oy Verenler: 27

Çevrimiçi kahyaoglueren

zaten kafada yenilgiyle gitmisler ki. o penaltiya nasil itiraz etmezsin ya? alsan 3-2 olacak nerdeyse hepsi arkasini donup gidiyor. onun adi hakem vermez ki zaten olmaz dupeduz enayilik hakkini goz gore gore gasp ettirme olur.
Ilk yarida da soyledim hazirlik maçına cıkmış gibiler.Kulup olarak hazirlanmamisiz sadece oyuncular degil. Teknık ekip de dahil.

Çevrimdışı mrred

Yenilginin yegane sorumlusu dersine iyi çalışmayan teknik heyettir. Şu vasat takıma ilk golü yedikten sonra neden neciple devam ettik?  İlk yarıyı çöpe attık. Maçın adamı Ersin ve Oğuzhan
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı cursedofdragon

Mensah yerine dorukhan tercihi de çok acayip ama ya. Yok abi bizimkiler planı yapmış avrupa yok 40 maç ligi anca kaldırır bizim ekonomik parametrelerle kuracağı kadro demişler. Uefa elemelerinde de çok kolay elenir bizim takım iddia severlere çıkacak ilk takıma kazanır basın yatırım tavsiyesi

günaydın.yeni yeni uyanıyorsunuz daha.

Çevrimiçi murat

@tangaz  senin  her maç tek tek atan golcü motton bu takıma uymaz değilmi? Larin her maç bir gol atsa sene sonu 40 gol yapsa bu takım 60 gole çıkamaz.

Çevrimdışı Alper1903

Ilk yarida da soyledim hazirlik maçına cıkmış gibiler.Kulup olarak hazirlanmamisiz sadece oyuncular degil. Teknık ekip de dahil.
kulupte bu skordan oyundan sorumlu olmayan 1 tane sahis yok. hepsi hatali.

Beşiktaş yenildiği için üzüldüm tur gittiği için üzülmedim.

Çevrimdışı levitate

@tangaz  senin  her maç tek tek atan golcü motton bu takıma uymaz değilmi? Larin her maç bir gol atsa sene sonu 40 gol yapsa bu takım 60 gole çıkamaz.
:D
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Avrupayi yok saya yok saya Turkiyedeki şampiyonluğun önemi kalmayacak farkinda değiliz. Neyse uefa Cup-3 aciyor orda takılırız artik.

Çevrimdışı mrred

Mensah neden çıktı onu anlayan var mı ? Yoruldu sanırım ? Onun yerine Lensi çıkartıp mensahı sağ kanata atabilirdk
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı levitate

Mensah neden çıktı onu anlayan var mı ? Yoruldu sanırım ? Onun yerine Lensi çıkartıp mensahı sağ kanata atabilirdk
yorgun gözükmüyordu
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi murat

ben mensahta hiçbir şey görmedim.necipten hallice.biri defans yapamayan defansif ortasaha diğeri ofans yapamayan ofansif ortasaha.

Çevrimiçi mayguntr

Ersin, Ozi disinda yuzumuz gulmedi. Vidaya sovuyoruz falan ama hala ligin en iyi stoperi.  Lig bittigi gunden beri sag bek almayan yonetimden baslar, neciple oyunu tutacagini zanneden hocada biter hatalar zinciri.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Akpom'u beğenmeyen adamlar burda mı?
Bilmem kaç milyon alan Vidayı rezil edip baya iyi oynadı

Çevrimdışı mrred

Neyse vardır bunda da bir hayır. Ben şu necipi artık hiçbir maç başlangıcında orta saha olarak görmek istemiyorum. İlginç bir şekilde adam vuduu büyüsü mü yapıyor ne yapıyorsa bütün hocalar bu adamı oynatıyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu seneden de ümidi keselim

Fener , Trabzon ve Başak çekişir , biz mi ? 3.culuk ile 6.cilik arasında gider geliriz , şuan ki durumu baz alarak konuşuyorum..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

Bu hücum hattına transferler yapılmazsa bizi zor bir sezon bekliyor olacak.

Çevrimdışı goktasoktay

Sergen hocanın müdahaleleri çok çok geç oldu. Kenarda seyretti resmen. İlk golden hemen sonra sağ tarafa bir önlem alması gerekirdi. Lensten orda olmayacağı belli olmuştu. Daha olmadı 2 den sonra kesinlikle müdahale etmeliydi. İkinci yarı lensi neden çıkarmadı? Anlamış değilim. Bu maçta hoca teknik taktik olarak hatalıydı. Evet kadro kısıtlı şu an ama yine de yapılabilecek şeyler vardı.

Çevrimiçi murat

Akpom'u beğenmeyen adamlar burda mı?
Bilmem kaç milyon alan Vidayı rezil edip baya iyi oynadı

sence akpom mu iyiydi?

Çevrimdışı mrred

ben mensahta hiçbir şey görmedim.necipten hallice.biri defans yapamayan defansif ortasaha diğeri ofans yapamayan ofansif ortasaha.
Topu taşıyordu en azından
The great gig in the sky

ilginç

ilginçlik bir durum yok realist.

Barçanın 8 yediği yerde seni bu kadro ile 15 lik yaparlar 20 milyon € gelsin her gelen bize tecavüz etsin gs gibi olalım oramıza buramıza pandik atılsın diyorsan başka.

Ekstra maç mental çöküntü (fark yiyeceğini için lige yansıyacak bizim gs gibi hakemlerimizi de yok bizi morallendirecek) oyuncularının değer kaybı.

Çevrimdışı Orhan_

Bu seneden de ümidi keselim

Fener , Trabzon ve Başak çekişir , biz mi ? 3.culuk ile 6.cilik arasında gider geliriz , şuan ki durumu baz alarak konuşuyorum..

3-6, bence iyimser yaklaşım.