PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu

Beşiktaş Forum|PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu Skor : PAOK Thessaloniki - Beşiktaş Tarih : 25.08.2020 Saat : 21:00 Stadyum : Stadio Toumba Hakemler : Daniele Doveri - Matteo Passeri -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu  [Okunma sayısı 89779 defa] PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
Anket
Turu hangi takım geçer?
Beşiktaş
20 [%74.1]
PAOK Thessaloniki
7 [%25.9]

Toplam Oy Verenler: 27

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Muhtemelen kimse katılmayacak ama takımın en kötü oyuncusu en yüksek maaşı alan zât. Wellinton'dan daha kötü. Bir stoper ne kadar kötü pozisyon alabilirse o kadar kötü pozisyon alıyor.

Yo ben katılıyorum. Ama bu yeteneksizlikte ve yavaslıkta oyuncunun bu kadar önde kullanılması da yaşadığı rezilliği artırıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maalesef yonetim net sinifta kaldi. Herkes giden oyunculara sevindi, ama gidenlerin neredeyse tamami takimin iyi oynayan, katki saglayan oyunculariydi.

- Burak gitti, senin onun yerine oynayacak oyuncun onun yari kalitesinde bile degil. Yerini dolduramadin.
- Gokhan gitti, senin catir catir oynayan as sagbekin. 800.000 euro'ya imza atti, milyonlara degil. Buradan yapacagin 300.000 euro tasarruf sana ne katacak? 500.000 euro'ya daha iyi sagbek mi bulacan? Babayi bulursun.
- Caner de oynayan oyuncuydu. 4 gol 11 asist eksildi takimdan gidince. N'Sakala fena degil, hadi neyse.
- Ruiz gitti, yerine onun yari kalitesinde olmayan Alanya'nin 3. stoperini aldin. Besiktas Alanya'nin 3. stoperini as stoper olarak almaz, Alanya'nin en iyi, super stoperini belki 2. stoper olarak alir, o da belki.
Elneny de gitti, yerine Mensah geldigi icin birsey demiyorum. Diaby gitti, katki saglamadigi icin onu da yazmiyorum.

Ama 4 tane as, oynayan oyuncun gitti, 2 tanesinin yerini 2 vasatla doldurdun, 2 tanesinin yeri bombos. Bu sartlarda bu mactan iyisi olmazdi zaten.
Sergen'in de hatalari var, ama asil hata yonetimde bence. En sucsuzu oyuncular bence (Lens, Necip, Welinton, Boyd vs dahil).
Yanıldığın nokta şu. Gidenlere değil yüksek maaşlardan kurtulduğumuza sevindi çoğu kişi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Ulan var ya maça böyle başlasaydık keşke
ah hoca ah
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Welinton'luk bir şey yok.

2. golde adama kontrolsüz girmesine rağmen pozisyonunu bozamaması, 3. golde etkisiz kalması ve ceza sahası dışına çıkan adamı düşürüp penaltı yaptırması dışında hatasız (!) oynuyor.

Hep Alanyaspor'dan geldiği için, Real Madrid'den gelse farklı olurdu.

ilk maçı diyoruz!

anlayacağını sanmıyorum.

HAzırlık maçı bile yapmadı.

bir maç özelinden eleştirmeye devam et.

Çevrimdışı levitate

Muhtemelen kimse katılmayacak ama takımın en kötü oyuncusu en yüksek maaşı alan zât. Wellinton'dan daha kötü. Bir stoper ne kadar kötü pozisyon alabilirse o kadar kötü pozisyon alıyor.

katılıyorum :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı levitate

ilk maçı diyoruz!

anlayacağını sanmıyorum.

az önce ersine attığı pasın hazırlık maçıyla alakası var mı sence?
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Wellintona bak şaka gibi ala ala bunları mı aldık

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı haluk.m

2 Gün önce para almıyor mu çıksın oynasın diyenler bugün ilk maç eleştiriniz boş diyor. 

Sizin savunmanız gibi mi ? para alıyor çıksın oynasın.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Welinton ve Nsakala Seneye kiralayacak anadolu takimi arariz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

adam ilk defa şampiyonlar ligi maçına çıkıyor o heyacanı vardır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Welinton bu maçtan sağ çıkarsa iyi. Bir daha kimse bu oynadığı maçı unutamayabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı haluk.m

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Welintonun her hareketi kalemizde tehlike yaratiyor
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

adam ilk defa şampiyonlar ligi maçına çıkıyor o heyacanı vardır.
31 yaşında ne heyecanı daha

ve şl değil hazırlık maçı görünümlü ön eleme
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

ilk maçı diyoruz!

anlayacağını sanmıyorum.

Herif 10 metreye düzgün pas atamıyor, kısa düşüyor; ilk maçla ne ilgisi var?

Ceza sahasından çıkan adama faul yapıp penaltıya yol açmanın maç eksiğiyle uyum sorunuyla ne alakası var?

Hem oyun zekası, hem de Fundamentali zayıf.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Tabii ki var, sahanın boyunu unutmuş.

Necip,Vida da pas hatası yapıyor takım 10 günlük antremanla maca cıkıkyor hazırlık macı bile yapamdı diyoruz.

Anlayacak kapasite yok demek ki.