PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu

Beşiktaş Forum|PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu Skor : PAOK Thessaloniki - Beşiktaş Tarih : 25.08.2020 Saat : 21:00 Stadyum : Stadio Toumba Hakemler : Daniele Doveri - Matteo Passeri -

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu  [Okunma sayısı 89616 defa] PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
Anket
Turu hangi takım geçer?
Beşiktaş
20 [%74.1]
PAOK Thessaloniki
7 [%25.9]

Toplam Oy Verenler: 27

Çevrimdışı tuncaboylu

Dönmemesi mümkün mü ? Takım dökülüyor

WELLITON show yapıyor resmen..
Ama ligi tanıyor.

Alanyaspor'dan geldiği için önyargılısınız, Barcelona'dan gelse böyle demezdiniz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hakem çok entrasan welintonun yaptığı penaltı değildi kararlarda ilginç bu konu üzerinde durmak gerekiyordu.

Çevrimdışı mrred

İkinci yarı boydla çıkılmaması gerekiyor adam çok isteksiz oynuyor savunma görevlerine hiç dikkat etmiyor. Yediğimiz gollerde tali olarak da olsa onun da hatası var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı bjk4ever

Sagda solda Lens'e kufur edenler falan var da, Lens ne yapsin? Kariyeri boyunca sol forvet sag forvet oynamis bir adam, savunmayla uzaktan yakindan alakasi yok adamin. Bek'e adam devsireceksen stoper veya onlibero devsirirsin normalde, hele ki bu sekilde denk guclerin macinda.
Lens'e falan kimse kizmasin, agzini acmasin, hakkin yok cunku. Ilk once elinde catir catir oynayan sagbeki komik rakamlar icin kaciran yonetime, sonra elinde en kotu Dorukhan, Necip varken Lens'i sagbek yapan hocaya yazar. Bu arada Sergen de cok net hayal kirikligi. Baslangic 11'i sikintili da, sen bu macta daha 5. dakikada sikintiyi gorup Necip'i sagbeke cekmiyorsan hoca falan da degilsin.
Elinde Oguzhan var Dorukhan var. Adamlar 5 dakikada 2 kere net pozisyon buldu 1'i gol oldu, orayi maden gibi isleyecekler, belli.
O dakikadan sonraki goller net antrenor hatasi, kimse kusura bakmasin.

Çevrimiçi tolga1903

Yahu sorun lens'de değil vida'da. Lens'in önde yakalandığı her kontrada vida da önde kalıyor resmen welinton nsakala ve paok hucumcuları arasında geçiyor maç. Lens ve vida'nın bu kadar önde oynamasının hiçbir açıklaması yok zaten bok gibi hücum ediyoruz arkada tek adam varken rakibin üstüne bile bile şut çekiyor herif bunların çakılı oynaması topu onlara vermemiz lazım bizim neyimize ailecek hücum?

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Fizik olarak daha iyi bir takım bekliyordum açıkçası ben.Umalim da plan bu şekilde olsun. Gerçi antremanlara çok geç basladik bana göre. 13 gündür antreman yapiyoruz. 3 agustosta başlayabilirdik sanki.

Çevrimdışı mellfred

neciple kontrollü oynatacakmış. vay benim koçuma. ersin’e duacı ol
o kadar kibirli ki hata ettiği kanısına varılmasın diye değişikliğe bile gitmiyor
egon batsın

Dönmemesi mümkün mü ? Takım dökülüyor

WELLITON show yapıyor resmen..
welintonluk pek bir şey yok @Yunus Emre Dökmeci  her şeyi abarttığın gibi onuda abartıyon.

Bugün 3 yeni oyuncu ile oynuyoruz n'sakala,welinton,mensah.Defans 2 yeni oyuncu 1 tane kanat oyuncusundan kurulu.Bu oyuncuların adaptosyon süreci var sezon öncesi hazırlık maçları bu yüzden var.

Takım uyumu oyuncular birbirine alışsın diye lap diye maça çıkarsa bocamaları normal anormal değil.

Ersine bile laf çakıyorsun penaltı kurtarıyor yediği gollerde hiç birinde hatası yok.Velev ki hata bile yapabilir hangi kaleci hata yapmıyor ne alıp veremediğin var çocukla :)

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı mrred

Rakip resmen orta sahasız oynuyor orta sahayı hücumda nerdeyse kullanmıyor bile biz yine de orada üstünlük kuramıyoruz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi tolga1903

bizim stoperler niye bu kadar önde

Sonunda şu soruyu soran biri çıktı (...)₇. Ne işi var kağnı gibi vida ve welinton'un rakip yarı alanının ortasında?

bizim stoperler niye bu kadar önde

Önde oynuyoruz çünkü defans çizgimiz orta sahaya yakın.

Çevrimdışı mellfred

necibi çıkar oğuzhan’ı al
boyd al lensi öne at fpeukhanı sağa çek

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şu kadro gerek kalite gerekse derinlik anlamında ligde 40 maç kaldırabilir mi, mümkün değil.

Takımda bir tane sağ bek yok, şaka gibi arkadaş.

Bunlardan dolayı tek suçlu yönetim. O kadar iyi planlama yapmışlar ki boş bölgeyi dolduracaklarına dolu bölgelere uğraştılar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Golü balık attık.

Ben dedim golü atacak adam yok maç öncesi.

Kanatlarda boyd ve n'koudou çizgde koşu antremanı yapıyorlar.

10 numarada  mensah yalnız kalıyor orda olmaz zaten mensah.

Santrafor larin tek kalıyor.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Takımın bu kadar kötü olmasının bir açıklaması olamaz.

Çevrimdışı levitate

Sonunda şu soruyu soran biri çıktı (...)₇. Ne işi var kağnı gibi vida ve welinton'un rakip yarı alanının ortasında?
katkı veremiyorlar niye hala zorluyorsak
bipbipbupbup

necibi çıkar oğuzhan’ı al
boyd al lensi öne at fpeukhanı sağa çek

oynamak istemiyormuş dorukhan.Sakatlığı bahane ediyormuş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Golü balık attık.

Ben dedim golü atacak adam yok maç öncesi.

Kanatlarda boyd ve n'koudou çizgde koşu antremanı yapıyorlar.

10 numarada  mensah yalnız kalıyor orda olmaz zaten mensah.

Santrafor larin tek kalıyor.
Takımda şut atacak adam yok. Hasic'i koysaydık en azından şut çekerdi. Boyd ne yaptı? Hiçbir şey.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Önde oynuyoruz çünkü defans çizgimiz orta sahaya yakın.
orta sahaya yakın değiliz çizgiyi geçiyoruz

sonra neden kontra yedik oluyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunlardan dolayı tek suçlu yönetim. O kadar iyi planlama yapmışlar ki boş bölgeyi dolduracaklarına dolu bölgelere uğraştılar.
Yerlerine aday hazırlamadan Burak ve Gökhan'ın gönderilmesi büyük acemilik.

Yönetim geldiğinden beri tek gayesi maaş giderlerini düşürmek gibi uğraşıyor, bunu zamana yayabilirlerdi.

orta sahaya yakın değiliz çizgiyi geçiyoruz

sonra neden kontra yedik oluyor

Gerideyiz geride mi kuralım defans çizgisini geri de kurduk gol yedik bırak ne olacaksa olsun.

Kontra yemezsin atak bitirmesini bilmeyen oyuncularımız var.Lens gibi.