PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu

Beşiktaş Forum|PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu Skor : PAOK Thessaloniki - Beşiktaş Tarih : 25.08.2020 Saat : 21:00 Stadyum : Stadio Toumba Hakemler : Daniele Doveri - Matteo Passeri -

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu  [Okunma sayısı 89599 defa] PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
Anket
Turu hangi takım geçer?
Beşiktaş
20 [%74.1]
PAOK Thessaloniki
7 [%25.9]

Toplam Oy Verenler: 27

Çevrimiçi tolga1903

Tehlikenin farkına varın daha sezonun başında 5lik 6lık olmayın adamların her kontrası tehlike necip yapış şu akpom'a elek ettirmeyin şu takımı yazıklar olsun size ya

Çevrimiçi sEuL

Hocada sacmaliyor, ilk golu yedigimiz sag tarafta tehlike canlari caliyordu zaten. Bizim gibi izledi yine oradan 2 tane daha yedik.
Lens'le olmuyor iste sag bekte, Necip'i mi cekersin oraya Dorukhan'imi cekersin oraya bilmiyorum ama bi mudahale yapacaktin. Simdi is isten gecti artik, gecmis olsun

Bu arada Wellinton bu sene bize sac bas yoldurtur, 2. goldede rakibe dengesiz girdi ama adam dusmedi. Atsa kendini penalti olacakti o da.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fatih Aksoy + Ahmet Gülay  > Welinton
Sen daha dur, Vida çok maaş alıyor diye gönderip 500 bin Euro'ya bir de partner getirecekler buna.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Soldan her gelişleri gol pozisyonu sağ bek almayanlar iyi izlesinler aadamlar madem gibi işliyor

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi tolga1903

Abi vida bu kadar önde oynayamaz ilerde akpom varken. Yapma etme çıkarma şu adamı rakip sahaya kadar her kontraları tehlike nsakala müdahale etmese 4 olacak neden böyle yapıyorsun hoca

Çevrimiçi yaço58

uyu sergen uyu

Lensi öne at boydu çıkar oziyi al necibi sağ çek herkes görüyor yapılması gerekeni

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sen daha dur, Vida çok maaş alıyor diye gönderip 500 bin Euro'ya bir de partner getirecekler buna.

Sportif anlamda bir beklentim yoktu sezona başlarken. Sonra Sergen hocanın açıklamaları biraz beklenti oluşturdu. Ama o oluşumu yönetim tamamlama konusunda hiç aceleci değil. Ama yapılan transferler şu an hiçbir şey ifade etmiyor. Mensah firikik bile kullanmadıktan sonra niye aldık? Demek ki planlar gelecek olan ama henüz gelmemiş oyuncular üzerine kurulacak. Bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez. Belki kötü ligde iş yaparız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimdışı cursedofdragon

Dediğim gibi maç öncesi söyledim hiç şaşmıyor forum yangın yerine döner dedim dönmüş :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lensi öne at boydu çıkar oziyi al necibi sağ çek herkes görüyor yapılması gerekeni
Genç Lens'i ve Boyd'u kazanmaya çalışıyoruz. Şimdi çıkarırsa kaybederiz

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

PAOK a top oynatıyoruz.
Tek taktikleri top kazan sol tarafa ilet. Dorukhanin ayağı kopmadiysa sag beke girebilir diye düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dediğim gibi maç öncesi söyledim hiç şaşmıyor forum yangın yerine döner dedim dönmüş :)
Sabaha kadar burdayız

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Lens bildigin geri gelmiyor, beni oynatma sag bek falan diyor resmen. Necip'i veya Dorukhani oraya cekip, ortasahaya birini alabiliriz. Bu mac doner donmesine ama oyunculardan bir reaksiyon lazim.

Çevrimiçi sEuL

Degisiklik yapmak icin devreyi bekleyen teknik direktorlerden oldum olasi nefret etmisimdir.

Sergen hocada uyuyor mu yoksa akli baska bir yerde mi bilemiyorum ama sag kanadimizi otoban yapti adamlar 45 dakika boyunca - gozunun onunde oluyor bunlar ve bizim gibi izledi. Yardimci antrenorlerde mi gormuyor bunu anlayamiyorum.

Çevrimdışı mrred

Oğuzhan girer necip sağ beke çıkar ve devamlı pres yapıp dönen topları toplarsak bir şansımız olur. Zaten kaybedecek bir şey yok. Aynı golden 3 tane yedik. Hoca kenarda seyretti. Maçın ilk yarısını çok kötü yönetti umarım kendine gelir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dönmemesi mümkün mü ? Takım dökülüyor

WELLITON show yapıyor resmen..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tek taktikleri top kazan sol tarafa ilet. Dorukhanin ayağı kopmadiysa sag beke girebilir diye düşünüyorum.
Ağrıları varmış beyefendinin. Gitmek istiyor herhalde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

Gökhan ile Caner'i arıcaz gibi.

Hoca hakkaniyetli forma dagitirsa, N'Sakala su futboluyla Ridvan'dan formayi falan alamaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sportif anlamda bir beklentim yoktu sezona başlarken. Sonra Sergen hocanın açıklamaları biraz beklenti oluşturdu. Ama o oluşumu yönetim tamamlama konusunda hiç aceleci değil. Ama yapılan transferler şu an hiçbir şey ifade etmiyor. Mensah firikik bile kullanmadıktan sonra niye aldık? Demek ki planlar gelecek olan ama henüz gelmemiş oyuncular üzerine kurulacak. Bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez. Belki kötü ligde iş yaparız.
Şu kadro gerek kalite gerekse derinlik anlamında ligde 40 maç kaldırabilir mi, mümkün değil.

Takımda bir tane sağ bek yok, şaka gibi arkadaş.