PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu

Beşiktaş Forum|PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu Skor : PAOK Thessaloniki - Beşiktaş Tarih : 25.08.2020 Saat : 21:00 Stadyum : Stadio Toumba Hakemler : Daniele Doveri - Matteo Passeri -

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu  [Okunma sayısı 89555 defa] PAOK Thessaloniki - Beşiktaş / Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu
Anket
Turu hangi takım geçer?
Beşiktaş
20 [%74.1]
PAOK Thessaloniki
7 [%25.9]

Toplam Oy Verenler: 27

Çevrimdışı haluk.m

Adamların 18'lik çocuğu sana gol atıyor, sen gidip sakat töre için 2.5m€ yatırım yaptığın 18'lik oyuncunu veriyorsun  :claps:

Çevrimdışı mrred

birbirinin kopyası iki gol yedik. Savunma organizasyonu için hiç çalışılmamış çok yazık
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Şu maça sağ bek yokken lensle çıkarsak madeni işler adamlar yedek kalecimiz bile yok valla çıldırmamak elde değil biz taraftar olarak oyuncuların durumunu bilmiyorduk ama yönetim ve hoca biliyordu bu riske girilmezdi ersin aha çok sert darbe aldı çıksa utku ile oynayacağız şu maçı emeği geçenlere helal olsun hangi kampanyayı yapsan san şuradan gelecek parayı getiremez di

Çevrimiçi Kartal Ç

Perşembenin gelişi taa 1 ay önceki çarşambadan belliydi zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim ve Sergen hocayı tebrik ediyorum. Bu maçta bu kafayla fark artar  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

özgüven ve baskımız artıyor güzel
Heee artıyor artıyor , bakalım daha kaç tane yiyecez

Bu takımdan bir cacık olmaz kimse kusura bakmasın
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi tolga1903

Akpom da olurmuş bize boşa yangın yapılmış boyd yerine bin kere tercih ederim yok kenar oynayamıyomuş bilmem ne

Çevrimdışı levitate

Heee artıyor artıyor , bakalım daha kaç tane yiyecez

Bu takımdan bir cacık olmaz kimse kusura bakmasın
artıyordu yedik işte
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Olay umut nayirle forvet çıkıp ona gol attıracak organizayonu kurabilmekte zaten. Kimse bahaneye falan sığınmaya kalkmasın futbol takımının "oyunundan" birinci sorumlu hocadır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı bjk4ever

Diyecek fazla birsey yok. Sans falan demisler de, sans falan degil.
Sen catir catir oynayan sagbekini 300.000 euro icin gonderirsen, bu maca sagbekte forvetle cikarsan rakip orayi bir guzel isler akilli bir antrenoru varsa.
Ilk 5 dakika 2 kez geldiler 1 kere gol oldu, 3. kez geldiler 2. gol geldi.
Bu maca sagbeksiz cikmanin faturasi bu. Alsinlar 300.000 euro'yu simdi tepe tepe kullansinlar.

Spikere de ayri gicik oldum, biri su spikerlere Turk takimlarinin Avrupa kupasi macinda objektiflikten uzak, koru korune milliyetci bir sekilde mac yorumlamanin zorunlu olmadigini soylesin. Adamlar bizi sahadan sildi, yok kolay gol yiyorlar falan filan. Adamlar bizi sahadan sildi deme belki, ama en azindan zorlaniyoruz, toparlanmamiz falan falan de arkadas.
Sen olumlu dusunup konusunca takima telepatik sekilde enerji akip daha mi iyi oynayacaklar yani? Sem mehterbasi misin?

Çevrimiçi yaço58

Perşembenin gelişi taa 1 ay önceki çarşambadan belliydi zaten.
Maalesef görmek istemedi yönetim lens den sağ bek olursa Larin tek gol silahımız olursa böyle sonuç ortaya çıkar

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maalesef görmek istemedi yönetim lens den sağ bek olursa Larin tek gol silahımız olursa böyle sonuç ortaya çıkar
İlerde hücum oyuncumuz yok ki. Şu an Diaby'i bile aradı gözlerim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi blackeagle35

Çevrimiçi yaço58

Yarın çıksın başkan açıklama yapsın vida indirim yapmıyor diye önce herkes işini yapacak lemsten sağ bek larindne forvet olmaz şuna bak en önemli maçımız dakika kaç 3 oldu biz kaç gündür heyecanla maçı bekliyoruz rezalete bak

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Rezalet bence ikinci yarıya falan çıkmayalım tarihe fark yicez.
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunu herkes biliyordu ama kendine itiraf edemiyordu. Olanlar ortada. Bu maçı döndüreceğimizi de düşünmüyorum  :tabe:

https://twitter.com/cagriasarli/status/1298326355763957765

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alın size muhteşem Kalecimiz Ersin :claps: :claps:

Bu sezon bitmez Bu kaleci ile
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık