Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1622582 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

Başarısızın biri ama parasının sınırı yok bütün sorun orada. Bir de devamlı batırarak biraz tecrübeleniyor, sürekli ayna hatalara düşmesi için zeka sorunu olması lazım. Eğer parası sınırlı olsaydı her geçen gün daha kötüye giderdi ama öyle bir handikapı yok ve geçen zaman onun önündeki dönemde 'Kendi içinde' başarılı olma ihtimalini artırır, ama bu olacağı anlamına da gelmez. Ali - Veli çok fark etmez kim olduğu, önemli olan bizim ne yapacağımız. Şartlarımızı biraz toparladık, en iyi hoca bizde. Akıllı olursak işi buradan dominasyona bile çevirebiliriz.
Bence dominasyon gerçekçi bir hedef değil şu anda.

Çok fazla gidecek kiralık oyuncu var, hepsinin yeri dolmak zorunda.

İlaveten ben sözleşmesinin son senesine giren Vida ve Larin'in satılacaklarını düşünüyorum.

Yani elimizde bir iskelet yok, bu seneki ilk 11'den en az 6 oyuncu değişecek gibi duruyor.

Umarım akıllı bir transfer politikası izleriz. Kadroyu da gençleştirmek lazım, artık para CL'dne değil oyuncu satışından gelecek.

Çevrimdışı ilhan mansız

yani ali koç gs şampiyon olsun diye çabaladı diyorsun

Yoksa ali koç feneri rüyasında bile şampiyon yapamaz 🙄
Necmi abi galiba parayı Fener göndermiş, bende aynı şeyi duydum,,

Çevrimdışı MUSTAFA_

Açıldı mı? Haberim yoktu  :)
Transfer başlığı sürekli açık. Sezon içerisinde de açıktı. Buradan herkese duyurayım   :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi birisi Rus oligark diğeri Arap zengini. Ali Koç onlarla para konusunda yarışamaz ki verdiği para kendi kişisel hesabından. O kadar uzun boylu sürdüremez bu sistemi ki hala böyle vermeye devam edecekse bence ayrılması değil kalması daha iyi olur çünkü uzun vadede ellerinde çok daha fena patlayacak olan durum bu.

Yok, ben ölçekleme yapıyorum.

Abramovic 100 milyon Euro harcayan Arsenal'i 300 milyon Euro harcayarak geçti.

Ali Koç'un da 20 milyon Euro harcayan bizi 60 milyon Euro harcayarak geçmesi mümkün. 1 sene, şanslı isek 2 sene daha dayanırız; ama sonunda denk getirecek.

Kişisel serveti düşünülünce, onu sarsacak paralar değil bunlar.

O yüzden en hayırlısı, bırakıp gitmesi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Necmi abi galiba parayı Fener göndermiş, bende aynı şeyi duydum,,
Zaten o hafta Galatasaray'lıların umudu bile yoktu şampiyonluktan. Hem Fenerbahçe, hem Beşiktaş puan kaybetmeliydi, hayret bir şey ki ikisi de oldu.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu arada Ali Koç un yine aday olacağını düşünüyorum, en azından bir şampiyonluk almadan bırakmak istemeyecektir, ancak şuna da eminim ki bu işe girdiğine çok pişman olmuştur 👍

Çevrimdışı ilhan mansız

Zaten o hafta Galatasaray'lıların umudu bile yoktu şampiyonluktan. Hem Fenerbahçe, hem Beşiktaş puan kaybetmeliydi, hayret bir şey ki ikisi de oldu.

400-500 oyuncu başı diye duydum , tabi yönetimsel boyutu nedir , var mıdır bilemiyorum, tabi bunlar hep söylenti,,

Çevrimiçi Necmi

Parasının sınırı yoktur diyelim ama ortaya koyacağı paranın bir sınırı mutlaka vardır. Kendi içinde başarılı olsa bile zeka ile ilgili soru havada kalır her halükarda (:. Ama en son dediğin şey en önemlisi. Biz ne yapacağız?
koç ailesinin mal varlığı ile ali koçun servetini karıştırmayın bence çebininde en az onun kadar parası vardır

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Ali Koç un yine aday olacağını düşünüyorum, en azından bir şampiyonluk almadan bırakmak istemeyecektir, ancak şuna da eminim ki bu işe girdiğine çok pişman olmuştur 👍
ali koç un şampiyonluğunu engelleyecek çok fazla düşmanı var ona gün yüzü göstermezler

Çevrimiçi murat

ali koç için paradan daha değerli olan şey çizilen karizması.gözünü kararttı.bırakıp kaçmayı da kendine yediremez.gerekirse fenerin geleceğini ipotek altına alır yine de devam eder.

Çevrimiçi blackeagle35

Bu sezonun hakkı kesinlikle averajla şampiyonluk değildi çok daha fazlasıydı ama hepimizin bildiği sebeplerle böyle oldu daha stresli ama eğlenceli oldu.

Çevrimdışı Orhan_

Yok, ben ölçekleme yapıyorum.

Abramovic 100 milyon Euro harcayan Arsenal'i 300 milyon Euro harcayarak geçti.

Ali Koç'un da 20 milyon Euro harcayan bizi 60 milyon Euro harcayarak geçmesi mümkün. 1 sene, şanslı isek 2 sene daha dayanırız; ama sonunda denk getirecek.

Kişisel serveti düşünülünce, onu sarsacak paralar değil bunlar.

O yüzden en hayırlısı, bırakıp gitmesi.

Abi City için harcanan para ile kazanılan para vs Fb için harcanan ve kazanılan para ölçeklendirmesi yap. Aynı zamanda City ve Chealse sahipli takımlar. Bilmem fark yaratır mı (finansal işlerden anlamam) Ali Koç kulübü kendine borçlandırıyor ve kazanılan paralar City'e göre devede kulak bile değil.

Çevrimiçi Necmi

Ali koç taraftarın gazıyla girdi şimdi hepsi sövüyor 😂
Koç ailesi o küfürleri çok fazla kaldıramaz

Çevrimdışı Orhan_

koç ailesinin mal varlığı ile ali koçun servetini karıştırmayın bence çebininde en az onun kadar parası vardır

Mutlaka abi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kişisel servet sıralamasında ilk 100 de Çebi yok.
1. sırada Rahmi Koç var ve Ali Koç'un kişisel servetinin 2.5 katı ama bize bir faydası yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Abi City için harcanan para ile kazanılan para vs Fb için harcanan ve kazanılan para ölçeklendirmesi yap. Aynı zamanda City ve Chealse sahipli takımlar. Bilmem fark yaratır mı (finansal işlerden anlamam) Ali Koç kulübü kendine borçlandırıyor ve kazanılan paralar City'e göre devede kulak bile değil.
klübe verdiği paraları geri isteyecekse Fener biter, çok uzun yıllar toparlanamaz,,

Çevrimdışı tuncaboylu

Ali koç taraftarın gazıyla girdi şimdi hepsi sövüyor
Koç ailesi o küfürleri çok fazla kaldıramaz
Sen onların taraftarına bakma abi, Aziz Yıldırım 20 sene güttü onları.

Haziran ortası Aboubakar'la 3.5 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşme imzalar, Haziran sonu Gedson Fernandes'i kiralar, o arada medyada da "Fenerbahçe Ghezzal'ın peşinde" haberleri yaptırır.

Haziran sonu yine büyük başkan olur, sana söyleyeyim.

Çevrimiçi Necmi

sivası nasıl hesap edemedilerki

Çevrimdışı Orhan_

Kişisel servet sıralamasında ilk 100 de Çebi yok.
1. sırada Rahmi Koç var ve Ali Koç'un kişisel servetinin 2.5 katı ama bize bir faydası yok.

Çebi ailesi tümüyle Beşiktaşlı bildiğim kadarıyla. Varsa biraz Ts'li vardır.
Ali Koç şirketi batırmasın diye yollamışlar fb'ye. O da fb'yi batırayım bari demiş.

Çevrimdışı tuncaboylu

klübe verdiği paraları geri isteyecekse Fener biter, çok uzun yıllar toparlanamaz,,
İstemesine gerek yok, bütün sponsorlukları kendi şirketleri ile sağlıyor.

Başkanlıktan çekilip sponsorlukları bitirse, eşektrn düşmüş karpuza döner Fenerbahçe.

Çevrimdışı mellfred

sezonun oyuncusu net ghezzal bence ama şöyle bir gerçek daha var

Çevrimiçi murat

Çebi ailesi tümüyle Beşiktaşlı bildiğim kadarıyla. Varsa biraz Ts'li vardır.
Ali Koç şirketi batırmasın diye yollamışlar fb'ye. O da fb'yi batırayım bari demiş.
tanıdık geldi :D

Çevrimiçi Necmi

Sen onların taraftarına bakma abi, Aziz Yıldırım 20 sene güttü onları.

Haziran ortası Aboubakar'la 3.5 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşme imzalar, Haziran sonu Gedson Fernandes'i kiralar, o arada medyada da "Fenerbahçe Ghezzal'ın peşinde" haberleri yaptırır.

Haziran sonu yine büyük başkan olur, sana söyleyeyim.

içimde bir ses abuşu kim alırsa biz dahil elde patlayacak diyor