Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1622094 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Orhan_

vida samattadan çok gol attı yanlış bilmiyorsam gelirken nasıl seviniyorlardı komedi yılın bidonu olmayı hakediyor açık ara

:D

Standart fbli sezon açılışı. Kapanışı biliyoruz zaten. Bu sene pandemiden stat yakamadılar ama araba patlatmış olabilirler :D.

Çevrimdışı 38life

Gs iyiyse şampiyon olur kötüyse şansımız olur diyen kaç Beşiktaşlı tadınızı hayatınızda? Ben ilkini burada görüyorum!

Taraftarlığı geçtim, objektif olarak bakınca zaten mantıki açıdan geçersiz bir söylem bu. İyi ne, kötü ne? İyi - kötü 1-0, siyah-beyaz gibi bir şey değil ki. Daha iyi vardır, daha kötü vardır. Tüm takımlar kötü oynar en az kötü oynayan şampiyon olur. Tüm takımlar iyi oynar en iyi oynayan şampiyon olur. 0 puan alan veya 120 puan alan mı var?

Çevrimdışı Erman1903

[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 21:29:12 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

Taraftarlığı geçtim, objektif olarak bakınca zaten mantıki açıdan geçersiz bir söylem bu. İyi ne, kötü ne? İyi - kötü 1-0, siyah-beyaz gibi bir şey değil ki. Daha iyi vardır, daha kötü vardır. Tüm takımlar kötü oynar en az kötü oynayan şampiyon olur. Tüm takımlar iyi oynar en iyi oynayan şampiyon olur. 0 puan alan veya 120 puan alan mı var?
işin özü winner loser.
himmet ,ağar, ulusoy  meler.selfi,bülent demek winner demek.bir onların uefa kupası var ama demedi.zorlamayın fazla.

Çevrimdışı Orhan_

Buna mantıklı bir açıklama getirmeye bile gerek yok. Bu laf bir himmetçi sloganıdır ve onlardan başka kullanan olmaz.

Çevrimdışı ilhan mansız

işin özü winner loser.
himmet ,ağar, ulusoy  meler.selfi,bülent demek winner demek.bir onların uefa kupası var ama demedi.zorlamayın fazla.
ilaveten şike ve teşvik winnerı,, winnermış puahaha 😂😂😂

Çevrimdışı levitate

Abi bir de yılın bidonlarından 11 lazım :D.
fenerin kadrosunu yaz geç
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Bizim forumda da isteyenler vardı onu, santrafor adaylarından biriydi. Ben hiç beğenmediğimi Koita tipi, kontra santraforu olduğunu yazıyordum.

Caner, Emre, Selçuk Şahin, Volkan Demirel gibi sevimsizlerin olduğu yerde top mop oynanmaz. 40 tane adamı motive edemezsin, 20 farklı orta saha kurgusu denediler, başka takımlarda iyi olanları alıp patates ettiler. Onlar senelerdir böyle. En balon oyuncuları Lemos - Samatta - Tisssrand. Ozil'in topculuguna bir laf edilmez ama balon transfer. Caner bir takımda en iyi oynayan futbolcuysa orada ters giden bir şeyler vardır. Suçu fazla topcularda aramamak lazım.
samatta kötü oyuncu değil derken sayma sırasında gerilerde kalır.bazıları çok kötü bazıları ununu eleyip eleğini asmış oyuncular.bazıları kötü olmasada oynanmak istenen oyuna uygun değiller.geri dörtlüleri fecaat ası yedeğiyle.ortasaha ile  kotaramadılar.valencia tiam samatta hiçbiri santrafor değil hep 2. adamlar.bir kanatta bu 3 ünden 1 i oynar ve gerçek bir santrafor yanında 3 ü de iş yapar bizim larin gibi.

Çevrimdışı Orhan_

Bu sezon gösterdiği müthiş performansla takımının küme düşmesine yardımcı olan Korcan'ı kaleye alırım ama, en azından yedeğe koyarım.

Çevrimiçi murat

antalyayla da görülecek bir hesabımız var.evire çevire yeneriz inşallah.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu sezon gösterdiği müthiş performansla takımının küme düşmesine yardımcı olan Korcan'ı kaleye alırım ama, en azından yedeğe koyarım.
vayy korci nereye dostum? PTT lige mi? Puahaha 😂😂😂

Çevrimdışı Erman1903

samatta kötü oyuncu değil derken sayma sırasında gerilerde kalır.bazıları çok kötü bazıları ununu eleyip eleğini asmış oyuncular.bazıları kötü olmasada oynanmak istenen oyuna uygun değiller.geri dörtlüleri fecaat ası yedeğiyle.ortasaha ile ortasahayı kotaramadılar.valencia tiam samatta hiçviri satrafor değil hep 2. adamlar.bir kanat bu 3 ünden 1 i oynar ve gerçek bir santrafor yanında 3 ü de iş yapar bizim larin gibi.

Yani işte bizim ligin seviyesi nedir ki, aldıkları birçok topçu geçen sezon takımlarını taşıyordu. Ben o adamların hiçbirini almam, ama adam olsalardı bu durumlara düşmezlerdi. Şimdi önceki mesajı silelim de onlar bu yolda ilerlemeye devam etsinler bir 15 transfer falan ihtiyaçları var toplasınlar pahalı oyunculardan karma yapsınlar bütün suç futbolcularda.

Çevrimdışı Orhan_

bidon değil loser bunu sürekli söylemek lazım ne olduklarını bilsinler

Bence öğrenmeleri için biraz daha zaman var abi. Sorunu ne kadar dışarıda ararlarsa o kadar güzel. Bir de öyle bir taraftar kitlesi oluşturdular ki (medya gücünün terse tepmesi) çok kolay kandırılıyorlar. Senelik 70-80 harcasınlar. Zaten onlar harcadıkça biz şampiyon oluyoruz. İkiz çocuklar gibi önemli bir veri bu :D

Çevrimiçi yaço58

Yani işte bizim ligin seviyesi nedir ki, aldıkları birçok topçu geçen sezon takımlarını taşıyordu. Ben o adamların hiçbirini almam, ama adam olsalardı bu durumlara düşmezlerdi. Şimdi önceki mesajı silelim de onlar bu yolda ilerlemeye devam etsinler bir 15 transfer falan ihtiyaçları var toplasınlar pahalı oyunculardan karma yapsınlar bütün suç futbolcularda.
yok futbolcularda değil bütün suç himmetçi₁ var operatörlerinde 

Çevrimdışı Orhan_

vayy korci nereye dostum? PTT lige mi? Puahaha 😂😂😂

Ptt ligindeki santrforlar bayram ediyor Korcan döndü diye :D.
Beşiktaş'la uğraşmanın bedelini bir öğrenemediler gitti :D. İşimize gelir ama. Resmen pislik temizleme totemi oldu.

Çevrimdışı levitate

fatih öztürk varken korcana sıra gelir mi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

uefa puanlarında ne durumdayız bilen var mı? 16-17 ve 17-18 puanlarımız çok iyiydi ama ardından üç yılı felaket geçirdik. 4. torbaya mı düştük, 3. torbadan mı gireceğiz acaba?
Gruplara kalmamız kesinleşsin de, Liverpool kalecisi 90+5'te kafayla gol attı :akuma:

Çevrimiçi Necmi

samatta kötü oyuncu değil derken sayma sırasında gerilerde kalır.bazıları çok kötü bazıları ununu eleyip eleğini asmış oyuncular.bazıları kötü olmasada oynanmak istenen oyuna uygun değiller.geri dörtlüleri fecaat ası yedeğiyle.ortasaha ile  kotaramadılar.valencia tiam samatta hiçbiri santrafor değil hep 2. adamlar.bir kanatta bu 3 ünden 1 i oynar ve gerçek bir santrafor yanında 3 ü de iş yapar bizim larin gibi.
ilk cümleni okudum kahkahadan diğerlerini okumadım şu beğenmediğin vida varya ondan daha golcü 🤣

Sahi gerilerde bir mesajda vidayı yılın onbirine koyduğunu gördüm hangi dağda kurt öldü 😳

Çevrimdışı Orhan_

fatih öztürk varken korcana sıra gelir mi :D

Genel olarak performans olmakla beraber başka bazı verileri de kullanıyoruz bu karmada  :ok:

Çevrimdışı Erman1903

yok futbolcularda değil bütün suç himmetçi₁ var operatörlerinde

Ne kadar çok adam o kadar iyi, Bekir İrtegün - Serhat Akın gibilerin de sportif anlamda destek vermesi abilik yapması gerekiyor. Aboubakar'ı da senelik 3,5M Euro verip transfer etsinler. Seneye aynı bizdeki gibi oynar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Korci lan nereye?
İkinci lige mi gidişin olsun dönüşün olmasın  :evillol:

Amatöre kadar yolunuz var daha.  :halay:

Çevrimdışı tuncaboylu

winner kulüp karagümrüğü bağladığı gibi malatyayı neden bağlayamadı acaba bağlamadan maç kazanamıyor benim bildiğim winner kulüp beş gol lazımsa çıkar takır takır atar averajla şampiyonluk vermez himmetle alınan şampiyonluklar kimseyi winner yapmaz
Hele terim basın toplantılarından birşey anlamıyorum iki kelimeyi bir araya getiremiyor aldığı şampiyonlukların arkasında kimler olduğu belli ağarlar ulusoylar himmetciler
Karagümrük'e parayı Ali Koç verdi bence bu arada, diğer renkliler Rıza hocam sayesinde yırtık dondan çıktılar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Teknik direktöre de Terim'i yaz, tamamdır.

Çevrimiçi murat

ilk cümleni okudum kahkahadan diğerlerini okumadım şu beğenmediğin vida varya ondan daha golcü 🤣

Sahi gerilerde bir mesajda vidayı yılın onbirine koyduğunu gördüm hangi dağda kurt öldü 😳
vidayı aldığı arpaya göre değerlendiriyorum.3.5 milyon euro çok abartılı bir para bonservis verilmediği için maaşını görmemezlikten gelemeyiz.şöyle diyeyim ligin vidadan sonraki en iyi stoperi maksimum 1.5 milyon euro almalı vida ise 2 milyon.o da günümüz  türkiye şartları değil global şartlar.

Çevrimdışı Orhan_

Ne kadar çok adam o kadar iyi, Bekir İrtegün - Serhat Akın gibilerin de sportif anlamda destek vermesi abilik yapması gerekiyor. Aboubakar'ı da senelik 3,5M Euro verip transfer etsinler. Seneye aynı bizdeki gibi oynar.

Bence Volkan Demirel teknik direktör olursa 10 sene üst üste şampiyon olabilirler.