Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623206 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Necmi

Beni merak edenler olmuş. Buradayım :evillol: :evillol:

Görüşlerim değismedi ama. Bu takım halen benim gözümde gol attıktan hemen sonra golü kalesindr gören, kritik derbi maçında penaltı harici şut çekemeyen ve rakibini tehdit bile edemeyen, 10 kişi kalmış hedefsiz takımdan gol yiyerek maçı kaybeden bir takım. Hatayspor maçını çok ekstra skorla kazanmasak şampiyonluk gitmişti.

Son 3 hafta gs sampiyon gibi oynadı ama önceden elde ettiğimiz skorlar sayesinde son haftalarda cepten yiyerek şampiyon olduk.

Görüşlerim halen sabit. Fatih terim kaldığı sürece gs çok büyük tehdit. Dün ilk yarı futbolcuların ayagı titredi resmen. Böyle olmamalı.

Gs 33 şut cekmiş. 56 defa ceza sahasına girmiş. 3 küsür gol beklentisi ile oynamış. Acaba aynı durumda biz olsak aynı şekilde oynar mıydık?

Neyse öyle ya da böyle şampiyon olduk. Ancak ben halen takıma güvenmiyorum.

Sıra Türkiye Kupasında.. İnşallah 3 kupa olacak..
son üç hafta şampiyon gibi oynamışlar kardeş biz otuz hafta şampiyon gibi oynadık son üç haftada birikimi yedik sadece rakiplerle değil tff ve mhk ya karşıda yarıştık bak son haftalara hangi hakemler verilmiş sürekli iki gün arayla maç yaptırdılar hücum hattımız komple sakatlanmış mhk saldırısı altındayız bu şartlarda ipi göğüslemek winnerliktir böyle bir rakibe karşı yoku sonlandıramamak loserliktir terim olursa şampiyon olamazmıyız gs nin başında kim vardı farklı kazanmasaydık hatay maçını ne olurdu bilmem çünkü kazandık mışlarla yorum olmaz kazanan bu takım farkı açan bu takım cepden yiyende bu takım ama sonunda şampiyon olanda bu takım kimse bize birşey bağışlamadı söke söke iki renkliyi üst üste koyup şampiyon olduk koçun parası gs nin lobisi engelleyemedi şenol saçmalamasa gs o iki şampiyonluğuda zor görürdü

Çevrimdışı murat

ben yılın 11 ini seçeyim
kaleye ertaç :D
sağ bek rosier tartışmasız (kıyaslayacak oyuncu aklıma gelmiyor) vida(sezon başını saymıyorum) edgar(welington plase) sol bek 19 yaş kontenjanı rıdvan(solda kimse dikkatimi çekmedi)
 ortasaha atiba josef gezzal tartışmasız solda larin ndao(mecburen sola yazdım) santrafora bupendza abubakar.
dikkat çeken oyuncular halil dervişoğlu kerem aktürkoğlu bardakçı.mame diouf ,bertolacci,biglia. gradel ,novikovas bir ara pelkas ve valencia, aklıma gelenler bunlar.

Çevrimdışı murat

son üç hafta şampiyon gibi oynamışlar kardeş biz otuz hafta şampiyon gibi oynadık son üç haftada birikimi yedik sadece rakiplerle değil tff ve mhk ya karşıda yarıştık bak son haftalara hangi hakemler verilmiş sürekli iki gün arayla maç yaptırdılar hücum hattımız komple sakatlanmış mhk saldırısı altındayız bu şartlarda ipi göğüslemek winnerliktir böyle bir rakibe karşı yoku sonlandıramamak loserliktir terim olursa şampiyon olamazmıyız gs nin başında kim vardı farklı kazanmasaydık hatay maçını ne olurdu bilmem çünkü kazandık mışlarla yorum olmaz kazanan bu takım farkı açan bu takım cepden yiyende bu takım ama sonunda şampiyon olanda bu takım kimse bize birşey bağışlamadı söke söke iki renkliyi üst üste koyup şampiyon olduk koçun parası gs nin lobisi engelleyemedi şenol saçmalamasa gs o iki şampiyonluğuda zor görürdü
winner olsalardı iki penaltı daha atsalardı :lol:

Çevrimdışı murat

alnımızın akıyla şampiyon olduk sonuna kadar hakettik sezonun 11ini yapalım desek kalede altay rosier vida szalai sol bek yorumsuz atiba josef ghezzal on numara bakesates olabilir larin forvette boupenza aboubakar son 8 haftayı kaçırdı diye yazmayalım hadi yada boupenza ile çift forvet olarak yazalım 10 numarasız rakiplerden oyuncu giremiyor bu kadroya ancak fenerin 2 defansif oyuncusunu yazabiliyoruz benim atladığım şunuda şuraya yazmak lazım muazzam performans verdi dediğiniz varsa söyleyebilirsiniz ki yok yani 6 7 isim direk bizim kadromuzdan sezonun 11inde sadece şanssızllıklar ve rakiplerin itelenmesi ile bu noktaya geldi şampiyonluk yoksa rakiplerin iyi olduğundan değil
szalai mi?

Çevrimdışı Orhan_

Gs iyiyse şampiyon olur kötüyse şansımız olur diyen kaç Beşiktaşlı tadınızı hayatınızda? Ben ilkini burada görüyorum!

Çevrimdışı ferdi1903

Hatayspor maçı 7-0 değil 3-0 bitse buralarda neler neler yazılıyor olacaktı acaba?
Halamin sakali olsaydi.... varsayimlarla gidersek oooo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gs iyiyse şampiyon olur kötüyse şansımız olur diyen kaç Beşiktaşlı tadınızı hayatınızda? Ben ilkini burada görüyorum!
Ben GS hakkında hala bu kadar olumlu konuşan bir Beşiktaşlı görmedim  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Geçmişi şike-teşvik-himmet dolu bir kulübü -kendileri bile geçmişlerini kırpmadan anlatamıyorken- böyle varsayımlara dayanarak hala övmenin adını bulamadım ben. Yani ancak bir gsli böyle konuşur. Gsli olmayıp böyle konuşan birine ne denir bilemedim.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 20:49:51 Orhan_ ]

Çevrimdışı Orhan_

ben yılın 11 ini seçeyim
kaleye ertaç :D
sağ bek rosier tartışmasız (kıyaslayacak oyuncu aklıma gelmiyor) vida(sezon başını saymıyorum) edgar(welington plase) sol bek 19 yaş kontenjanı rıdvan(solda kimse dikkatimi çekmedi)
 ortasaha atiba josef gezzal tartışmasız solda larin ndao(mecburen sola yazdım) santrafora bupendza abubakar.
dikkat çeken oyuncular halil dervişoğlu kerem aktürkoğlu bardakçı.mame diouf ,bertolacci,biglia. gradel ,novikovas bir ara pelkas ve valencia, aklıma gelenler bunlar.

Abi bir de yılın bidonlarından 11 lazım :D.

Çevrimiçi Necmi

Sonucu net belli olan bir anketi açmanın lüzumu yok bence. Ghezzal dışında cevap veren çıkmaz  :tabe:
ben atiba derim

Çevrimiçi Necmi

Abi bir de yılın bidonlarından 11 lazım :D.
fener kadrosunu direk yazalım 😃

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

bence görmüyorsun öyle bir beşiktaşlı olmaz

Çevrimdışı Kursad_Duran

Yüzde yüz katılıyorum

Çevrimdışı ilhan mansız

:photo:
Hala devam ediyorsun :D
Maç öyle Bitseydi o pozisyon gol olsaydı laflarıyla belki  Trabzon’da şu an arka arkaya ikinci şampiyonluğu kazanıyordu :D
görüyor ve arttırıyorum, hayatımda gese hakkında olumlu konuşan hiçbir Beşiktaşlıya rastlamadım 😂🦅,

Çevrimdışı Orhan_

fener kadrosunu direk yazalım 😃

O direk bidon kulüp abi :D. Ama baya bir futbolcusu bidon kadroya girer. Lemos, Tisserand, Serdar, Caner, Gökhan, Mert Hakan, Mesut, Samatta, Thiam, Osai vs. vs.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bem gese hakkında olumlu konuşan Beşiktaşlı görmedim 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimiçi yaço58

O direk bidon kulüp abi :D. Ama baya bir futbolcusu bidon kadroya girer. Lemos, Tisserand, Serdar, Caner, Gökhan, Mert Hakan, Mesut, Samatta, Thiam, Osai vs. vs.
vida samattadan çok gol attı yanlış bilmiyorsam gelirken nasıl seviniyorlardı komedi yılın bidonu olmayı hakediyor açık ara

Çevrimiçi Necmi

winner olsalardı iki penaltı daha atsalardı :lol:
winner kulüp karagümrüğü bağladığı gibi malatyayı neden bağlayamadı acaba bağlamadan maç kazanamıyor benim bildiğim winner kulüp beş gol lazımsa çıkar takır takır atar averajla şampiyonluk vermez himmetle alınan şampiyonluklar kimseyi winner yapmaz
Hele terim basın toplantılarından birşey anlamıyorum iki kelimeyi bir araya getiremiyor aldığı şampiyonlukların arkasında kimler olduğu belli ağarlar ulusoylar himmetciler

Çevrimdışı Orhan_

Olmaz, olamaz. Tarihimize-duruşumuza aykırı.

Çevrimdışı murat

vida samattadan çok gol attı yanlış bilmiyorsam gelirken nasıl seviniyorlardı komedi yılın bidonu olmayı hakediyor açık ara
bence samatta kötü futbolcu değil kulüp bunları aşağı çekiyor :D

Çevrimiçi Necmi

bidon değil loser bunu sürekli söylemek lazım ne olduklarını bilsinler