Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627863 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Karabay

Beni merak edenler olmuş. Buradayım :evillol: :evillol:

Görüşlerim değismedi ama. Bu takım halen benim gözümde gol attıktan hemen sonra golü kalesindr gören, kritik derbi maçında penaltı harici şut çekemeyen ve rakibini tehdit bile edemeyen, 10 kişi kalmış hedefsiz takımdan gol yiyerek maçı kaybeden bir takım. Hatayspor maçını çok ekstra skorla kazanmasak şampiyonluk gitmişti.

Son 3 hafta gs sampiyon gibi oynadı ama önceden elde ettiğimiz skorlar sayesinde son haftalarda cepten yiyerek şampiyon olduk.

Görüşlerim halen sabit. Fatih terim kaldığı sürece gs çok büyük tehdit. Dün ilk yarı futbolcuların ayagı titredi resmen. Böyle olmamalı.

Gs 33 şut cekmiş. 56 defa ceza sahasına girmiş. 3 küsür gol beklentisi ile oynamış. Acaba aynı durumda biz olsak aynı şekilde oynar mıydık?

Neyse öyle ya da böyle şampiyon olduk. Ancak ben halen takıma güvenmiyorum.

Sıra Türkiye Kupasında.. İnşallah 3 kupa olacak..
Şükrü'nün bu saate kadar nerede olduğunu anlamış olduk. Adam sabaha kadar oturmuş takımının analizini yapmış buraya yazabilmek için. Haa bir de ancak kendine gelmiş.

Çevrimdışı savaş altay

Anonslar esliginde oyunculari tek, tek kupa torenine cikariyorumdur  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Sezonun kırılma anlarından biri de konyaspor maçında 10 kişi kaldıktan sonra kazanmamızdı. Işler tam kötüye dönerken o maç muazzam oldu. Kesinlikle şampiyonluk öyküsü içerisinde olması gereken bir maç.

Ayrıca şu sampiyonluk hakkında olumlu konusulmuyorsa bu karamsarlık psikolojisi ile açıklanamaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hutchinson Ailesinin Maçın son anlarıni izlemesi ve son dudukle birlikte şampiyonluk kutlaması❤️❤️❤️❤️

https://www.facebook.com/watch/?v=503798597486202
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Sezonun kırılma anlarından biri de konyaspor maçında 10 kişi kaldıktan sonra kazanmamızdı. Işler tam kötüye dönerken o maç muazzam oldu. Kesinlikle şampiyonluk öyküsü içerisinde olması gereken bir maç.

Ayrıca şu sampiyonluk hakkında olumlu konusulmuyorsa bu karamsarlık psikolojisi ile açıklanamaz.

katılıyorum. rosier'in golü sezonun en kritik anlarından biridir. o maçta puan kaybetsek üst üste üçüncü maçta puan kaybetmiş olacaktık.

zaten hiç üçüncü kaybı yaşamadık. göztepe maçından önce de yazmıştım. ikinci devrede tüm puan kayıplarımızı iki maçlık serilerle yaşadık, üçüncü maçı ise bir biçimde kazanmayı bildik.

Çevrimdışı Karabay

Sor bakalım şuraya kim en çok neyden bıkmış?

Çevrimiçi murat

Terim harici dediklerine katiliyorum fakat sunu soyle yapmasak, boyle yapmasak diye sanki biz yapmamisiz gibi konusmak da yanlis. Hataya 7 biz atmadik mi?
Bu bahsim genel elestiri.. Zamaninda cok oldu; adam diyorki "fabri olmasa kazanamazdiniz"  EE VAR !!  :D Biz transfer ettik da herifi  :lol:  7 atmamizi extra
gorenler olabilir ama bu gerceklesmeden once extra kabul edilir, gerceklestikden sonra degil. Bir mac bekledigimiz gibi degillerse bir mac da beklemedigimiz
gibilerdi.
  :hosgeldin
gezzal rosier abubakar josefi trnsfer etmesek loser bir camia mı olacaktık değilmi ? adamlar topla tüfekle geliyor madara oluyor ama winner oluyorlar biz kıt kanaat getirip şampiyon oluyoruz loser oluyoruz.değişik bir bakış açısı.sanrtraforsuz oynadık forvet arkası yok bazı yerlerin as oyuncusu bazı yerin yedeği yok.bunu loser winner ile değerlendirmek abes olmuş.o kadar imkan ile kaybetmek asıl loserlık.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 15:54:50 MURAT ]

Çevrimdışı ilhan mansız

gezzal rosier abubakar josefi trnsfer etmesek loser bir camia mı olacaktık değilmi ? adamlar topla tüfekle geliyor madara oluyor ama winner oluyorlar biz kıt kanaat getirip şampiyon oluyoruz loser oluyoruz.değişik bir bakış açısı.
tarihi bir şampiyonluk aldık, parasız pulsuz muazzam bir başarı, rakiplerin yarısı bütçeyle kazandık, bundan büyük winner lık olabilir mi? gese ve fb nin oyuncularının yıllık maliyetine bi baksınlar bakalım, Beşiktaş muazzam bir şampiyonluk kazandı,, 😊

Çevrimdışı ferdi1903

Bizim kadromuzla fb gs kadrosuyla birmiydi? 10 mac boyuncaca santraforsuz oynadik biz. Gs macinda cikan oyuncu falcao giren mustafa muhammed di bizde gökhan cikiyor necip giriyordu. Senol döneminde gs yi tt arenada nasil evire cevire yendiklerimizi ne cabuk unutunuz. Yapnayin bunu bu kadroyla büyük isler yapildi saygi duyun biraz, son 4 mac sakatliklar takimi iyce yipratmisken sampiyon olmak cok güzel oldu

Çevrimiçi murat

tarihi bir şampiyonluk aldık, parasız pulsuz muazzam bir başarı, rakiplerin yarısı bütçeyle kazandık, bundan büyük winner lık olabilir mi? gese ve fb nin oyuncularının yıllık maliyetine bi baksınlar bakalım, Beşiktaş muazzam bir şampiyonluk kazandı,, 😊
düzltme yaparken bu yazdıklarına benzer birşeyler yazdım.kaybedenler kulübü biz değiliz . :lol:

Çevrimiçi murat

pandemi koşulları nedeniyle rakipler 5 oyuncu değişirken biz 1 oyuncu değişecek durumda değildik ve genelde her değişiklikte oyunumuz geri gitti.birçok maçı bu nedenle verdik.kulübeden giren necip mensah dorukhan rıdvan.

Çevrimdışı worns

sadece bir santraforuna yılda 5-6 milyon euro maaş verirken, gidip iki tane daha alan, devre arasında bile 10 küsür milyon bonservis harcayıp, üstüne "dünya yıldızı" filan getiren sonra da gökhan töre'nin dünya kadar maç ileri uçta başladığı takımı sezon boyu arkadan izleyen takımların olduğu ligde winner-loser tartışması mı yapıyorsunuz? :) kimin winner kimin loser olduğu tartışmaya bile açık değil.

Çevrimdışı celiker1

Şampiyonluk kutlaması olabilecek ve bir platform kurulacaksa Ghazzal ve Rosier o platforma kurye motorun arkasında getirilmelidir.Güzel bir anı olur ve renk katar bence  :bandit:
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 16:09:24 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı savaş altay

Hutchinson Ailesinin Maçın son anlarıni izlemesi ve son dudukle birlikte şampiyonluk kutlaması❤️❤️❤️❤️

https://www.facebook.com/watch/?v=503798597486202
Kopegi gorunce olusan bruh moment  :lol:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Sor bakalım şuraya kim en çok neyden bıkmış?
Buradaki herkes farklı görüşlere değer veren kişiler. Beni itici buluyorlardır ancak farklı fikirlere saygı duyduklarına eminim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kırılma anına sezon ortasında çok maç eklenir ama sezon sonunda iki nokta var.

1- Rıza hocamın fb ye avucunuzu yalayın demesi.
2- gs bize karşı 3-1 i bulduktan sonra ikili averaj için 1 gol daha kovalamayıp oyunu rölantiye alması ki o dakikalarda ciddi bocalıyorduk.

Çevrimdışı savaş altay

gezzal rosier abubakar josefi trnsfer etmesek loser bir camia mı olacaktık değilmi ? adamlar topla tüfekle geliyor madara oluyor ama winner oluyorlar biz kıt kanaat getirip şampiyon oluyoruz loser oluyoruz.değişik bir bakış açısı.sanrtraforsuz oynadık forvet arkası yok bazı yerlerin as oyuncusu bazı yerin yedeği yok.bunu loser winner ile değerlendirmek abes olmuş.o kadar imkan ile kaybetmek asıl loserlık.
Bu kafanin degismesi lazim iste. Bize gore hava hos, okuyup geciyoruz. Kendi ferahliklari icin konusuyorum  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Harcanan bonservis konusuna hiç girmiyorum bile , ben sadece oyuncuların yıllık ücretlerini kastettim,, bonservis konusuna girersek oooooo,, işin içinden kimse çıkamaz,, hadi birinde Başkan çok zengin,, ee diğeri,, bakalım nasıl takım yapacak? Yine bir Riva üçkağıtçılığı peşinden koşacaklardır, 300 milyon Haziran ayında ödemeleri varmış  :D :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu koşullarda kesinlikle bizde makul davranmak zorundayız, koşullara uymayan oyuncu için asla ısrar edilmemeli,,