Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626231 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi tekne kirala ve forumu kutlamalara götür  :D
bende çağrıya attım topu 😂

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bak şimdi Kardeşim Orta da bir kupa varsa Gaasaray talibi değil sahibidir

Bak şimdi kardesim biz Wineriz

Bak şimdi kardesim Mayislar bizimdir

Bir soz de biz söyleyelim o halde ; Size her Mayis Sergen Yalçın'ı Hatırlatır :icool: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı savaş altay

dua edin egosa aslında :lol: avukat olmalıymış :D
Sende de o his olusuyor bak ama egos geldiginde kadife sicakliginda bir giris ve mukemmel zamanlamasi ile forumu yumusatiyor.  O girdiginde huzu gelir bana. Dogum gunlerini de unutmaz kartallarin.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 14:35:59 savaş altay ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ANÇ nin açıklamalarını hiç beğenmedim.

Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi, NTV'ye yaptığı açıklamada "Sergen hocayla sözleşmemizin olup olmamasının şampiyonlukla alakası yoktu. Bir sözleşme yapılmıştı, süresi doldu. Biz hocamızla anlaşmak istiyoruz. Belki benden bazı talepleri olacaktır. Muhtemelen anlaşacağız" ifadesini kullandı.

"Seneye de şampiyon olmak istiyoruz. 2-3 ay sonra, seneye ne olacağını söylerim size" diyen Çebi, "Sergen hocaya çok güvendim. Futbolcularımın başarılı olabileceklerini birkaç maçın ardından anladım. Biz şampiyon olacağız dedim. Bunlar gerçek duygularımdı" dedi.

Hocayla muhtemelen anlaşacağız ne demek, mikrofonu uzattıklarında yapmasan bile hocamızla devam edeceğiz dersin.
İkinci koyu kısım ise sanki Sergen Hoca ile anlaşamazsak artık Allah kerim gibi bir ifade. 2-3 aya kadar hocayı belli edip transferleri halledebilirsek nerede olacağımızı söyleyebilirim gibi.

Sergen Hoca ile muhtemelen anlaşmak = muhtemelen anlaşamamak sakın ha...
Bu şampiyonlukta zerre katkınız yoktu kendinizi sakın nimetten zannetmeyin.

Çevrimdışı savaş altay

Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş'ın Başkanı Ahmet Nur Çebi, NTV'ye yaptığı açıklamada "Sergen hocayla sözleşmemizin olup olmamasının şampiyonlukla alakası yoktu. Bir sözleşme yapılmıştı, süresi doldu. Biz hocamızla anlaşmak istiyoruz. Belki benden bazı talepleri olacaktır. Muhtemelen anlaşacağız" ifadesini kullandı.

"Seneye de şampiyon olmak istiyoruz. 2-3 ay sonra, seneye ne olacağını söylerim size" diyen Çebi, "Sergen hocaya çok güvendim. Futbolcularımın başarılı olabileceklerini birkaç maçın ardından anladım. Biz şampiyon olacağız dedim. Bunlar gerçek duygularımdı" dedi.

Hocayla muhtemelen anlaşacağız ne demek, mikrofonu uzattıklarında yapmasan bile hocamızla devam edeceğiz dersin.
İkinci koyu kısım ise sanki Sergen Hoca ile anlaşamazsak artık Allah kerim gibi bir ifade. 2-3 aya kadar hocayı belli edip transferleri halledebilirsek nerede olacağımızı söyleyebilirim gibi.

Ben bu kez begendim abi.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 14:42:52 savaş altay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Necmi abi tekne kirala ve forumu kutlamalara götür  :D
Şimdi İstanbulda olmak vardı ya

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1393885778179153923
Bunu çok ilahi bir şey gibi anlatıp duruyorlar, ama başarıdaki katkısı abartılıyor bence.

Örneğin Fenerbahçe'nin de oyunculara ödemelerini zamanında yaptığından eminim. Üstelik onların oyuncuları bizimkilerden daha fazla para kazanıyor; ama başarı gelmiyor.

Oyunculardan aidiyet ve adanmışlık sadece parayla alakalı değildi bu sene, farklı bir motivasyon vardı. Bunda sebep de Sergen bence.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şampiyonlukta en büyük katkı kimde falan diye konuşuyorlar çok komik.

Şöyle düşünelim;

bu kadroya hangi hocayı getirsen aynı başarıyı sağlama olasılığın vardı?
bu hocaya hangi başkanı ve yönetimi getirsen aynı başarıyı sağlama olasılığı vardı?

Hocada paha biçilemeyen konu uzmanlık, yönetimde destekleyen nokta sadece zamanında ödeme yapmak mı? Öyle üst düzey bir iletişim becerisi de sergilemediler, hakkımızı çatır çatır savunup hocaya sadece takımla ilgilenme imkanı da tanımadılar.

Adını bildiğim bilmediğim yönetim tayfası şu an keyfini çıkarsın ama kendisine sakın büyük bir paye almaya çalışmasın.
Neyin ne olduğu apaçık ortada.

Çevrimdışı Karabay

@panic13 abi naptın valla duygulandım. Ulen koca forumda dünü en sakin yaşayan ben olmuşum ya. Ben de kendimi duygusal bilirdim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Seneye bir futbolcumuzun evlenip ikiz çocuk yapması lazım :biggrinking: :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

Bunu çok ilahi bir şey gibi anlatıp duruyorlar, ama başarıdaki katkısı abartılıyor bence.

Örneğin Fenerbahçe'nin de oyunculara ödemelerini zamanında yaptığından eminim. Üstelik onların oyuncuları bizimkilerden daha fazla para kazanıyor; ama başarı gelmiyor.

Oyunculardan aidiyet ve adanmışlık sadece parayla alakalı değildi bu sene, farklı bir motivasyon vardı. Bunda sebep de Sergen bence.

ödemeleri düzenli gerçekleştirdiğinde başarılı olacaksın diye bir kaide yok elbet ama önceki sezonlarda gördük ki ödeme dengesi bozulunca takım kimyası oluşturmanın neredeyse imkanı kalmıyor. hele de 1-2 sezon boyunca ödeme kaynaklı kriz haberlerinden bunalmış bir kulüp olduğumuzu düşünürsek bunun hayata geçmesi de önemliydi bence. bu söylediğim elbette sergen'in rolünü azaltmaz.

Çevrimdışı ilhan mansız

bende çağrıya attım topu 😂
saat kaçta , hangi iskele? İşi netleştirelim  :D, Necmi abi bu işi halledersin  :ok:

Çevrimdışı savaş altay

Abiler, su foruma bol dumanli, bol sisli mesaleler yakisir !! Varsa eli uzanan yeni sezona yetistirebilirse harika olmaz mi? Gollerden sonra yakariz  :bandit: Besiktas'a ait eski pankartlar, duvar yazilari, cesit cesit konan, ucan kartallar daha da guzellestirir burayi diye dusunuyorum. Mesalelerin renkleri de cesitlendirilebilir.  :biggrinking:

Çevrimiçi mayguntr

Baskanin aciklamalarini yazidan okuyunca cidden cok degisik anlasilabiliniyor, canli yayinda baya pozitif aciklama gibi geldi bana da.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Beni merak edenler olmuş. Buradayım :evillol: :evillol:

Görüşlerim değismedi ama. Bu takım halen benim gözümde gol attıktan hemen sonra golü kalesindr gören, kritik derbi maçında penaltı harici şut çekemeyen ve rakibini tehdit bile edemeyen, 10 kişi kalmış hedefsiz takımdan gol yiyerek maçı kaybeden bir takım. Hatayspor maçını çok ekstra skorla kazanmasak şampiyonluk gitmişti.

Son 3 hafta gs sampiyon gibi oynadı ama önceden elde ettiğimiz skorlar sayesinde son haftalarda cepten yiyerek şampiyon olduk.

Görüşlerim halen sabit. Fatih terim kaldığı sürece gs çok büyük tehdit. Dün ilk yarı futbolcuların ayagı titredi resmen. Böyle olmamalı.

Gs 33 şut cekmiş. 56 defa ceza sahasına girmiş. 3 küsür gol beklentisi ile oynamış. Acaba aynı durumda biz olsak aynı şekilde oynar mıydık?

Neyse öyle ya da böyle şampiyon olduk. Ancak ben halen takıma güvenmiyorum.

Sıra Türkiye Kupasında.. İnşallah 3 kupa olacak..

Çevrimdışı MUSTAFA_

İzlemek isteyenler için başkanın açıklamaları  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı savaş altay

Baskanin aciklamalarini yazidan okuyunca cidden cok degisik anlasilabiliniyor, canli yayinda baya pozitif aciklama gibi geldi bana da.
Anlatmaya calisitigim da buydu. Yazili ve gorsel medya bazi "cakallarin" yuzunden artik ayni degil. Algi diye bir gercek var ve bununla oynuyorlar.

Çevrimiçi yaço58

Görüşlerim değismedi ama. Bu takım halen benim gözümde gol attıktan hemen sonra golü kalesindr gören, kritik derbi maçında penaltı harici şut çekemeyen ve rakibini tehdit bile edemeyen, 10 kişi kalmış hedefsiz takımdan gol yiyerek maçı kaybeden bir takım. Hatayspor maçını çok ekstra skorla kazanmasak şampiyonluk gitmişti.

Son 3 hafta gs sampiyon gibi oynadı ama önceden elde ettiğimiz skorlar sayesinde son haftalarda cepten yiyerek şampiyon olduk.

Görüşlerim halen sabit. Fatih terim kaldığı sürece gs çok büyük tehdit. Dün ilk yarı futbolcuların ayagı titredi resmen. Böyle olmamalı.

Gs 33 şut cekmiş. 56 defa ceza sahasına girmiş. 3 küsür gol beklentisi ile oynamış. Acaba aynı durumda biz olsak aynı şekilde oynar mıydık?

Şu yorum şakamı abou bakar yada cenk olsa yada bir 10 numaramız olsa yarış buraya bile kalmazdı kamp kadromuzda 3 hücumcu vardı ghezzal larin nkwdou, töre olunca nkwdou olmadı Bi dün. 4 hucumxu vardı gsnin kulübeye bakıyorsun Bi ton adam var hucumcu fbde öyleydi takıma sen güvenmemeye devam et kardeşim

Çevrimdışı savaş altay

Terim harici dediklerine katiliyorum fakat sunu soyle yapmasak, boyle yapmasak diye sanki biz yapmamisiz gibi konusmak da yanlis. Hataya 7 biz atmadik mi?
Bu bahsim genel elestiri.. Zamaninda cok oldu; adam diyorki "fabri olmasa kazanamazdiniz"  EE VAR !!  :D Biz transfer ettik da herifi  :lol:  7 atmamizi extra
gorenler olabilir ama bu gerceklesmeden once extra kabul edilir, gerceklestikden sonra degil. Bir mac bekledigimiz gibi degillerse bir mac da beklemedigimiz
gibilerdi.
  :hosgeldin