Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628624 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Necmi

Burada hep olumsuz konuşan bir arkadaş vardı nerede acaba bu gece onu merak ettim gs winner falan diyordu bizi fb gibi looser görüyordu biz Beşiktaşız sancılı oldu çok emek harcsndı son haftalar oyuncular sakat sakat oynadı yedekten rakipler tonla hücumcu sokarken biz ilk 11 gibi kamp kadrosu ile çıktık yeri geldi gümrük maçındaki gibi sinirlerimizke oynadı takım ama çok şükür sonu güzel bitti gözümün önüne Konya Antep deplasmanlarıı geliyor o zamanlar kimse bu takım şampiyon olur diyemezdi inancımız yokty hoca oradan aldı bu takımı şampiyon yaptı helal olsun sezonun mvpsi açık ara rachid ghezzal inşallah takımda tutabiliriz gerçekten büyük karakter koydu Erzurum deplasmanında attığı gol falan birde bizi alıştırdı her maç 1 gol 1 asist ile muhteşemdi roiser ile birlikte ikisini mutlaka tutmamız lazım sözleşmesi bitecek yerli oyuncular ile de kadroyu güçlendirmeliyşz bu arada bu takım 10 numarasız şampiyon oldu gerçekten inanılmaz hiç berim gelmedi ljajic falan tek maç kıpırdandı o kadar yinede herkesin emeğine sağlık çok şükür
gizli on numaramız vardı atiba

Çevrimiçi Necmi

Daha gecen güne kadar üzüntüden uyuyamiyordum simdi ise sevincten ne bicim dünya bu ya. Bu arada gs macindan sonra ortaligi yangin yerine ceviren 1-2 arkadas vardi isimleri aklimda deil sükrümüydü birinin ismi. Onlar geldimi macdan sonra sevinmeye
şoka girmiştir atlatsın gelir 😂

Çevrimiçi Necmi

Burada hep olumsuz konuşan bir arkadaş vardı nerede acaba bu gece onu merak ettim gs winner falan diyordu bizi fb gibi looser görüyordu biz Beşiktaşız sancılı oldu çok emek harcsndı son haftalar oyuncular sakat sakat oynadı yedekten rakipler tonla hücumcu sokarken biz ilk 11 gibi kamp kadrosu ile çıktık yeri geldi gümrük maçındaki gibi sinirlerimizke oynadı takım ama çok şükür sonu güzel bitti gözümün önüne Konya Antep deplasmanlarıı geliyor o zamanlar kimse bu takım şampiyon olur diyemezdi inancımız yokty hoca oradan aldı bu takımı şampiyon yaptı helal olsun sezonun mvpsi açık ara rachid ghezzal inşallah takımda tutabiliriz gerçekten büyük karakter koydu Erzurum deplasmanında attığı gol falan birde bizi alıştırdı her maç 1 gol 1 asist ile muhteşemdi roiser ile birlikte ikisini mutlaka tutmamız lazım sözleşmesi bitecek yerli oyuncular ile de kadroyu güçlendirmeliyşz bu arada bu takım 10 numarasız şampiyon oldu gerçekten inanılmaz hiç berim gelmedi ljajic falan tek maç kıpırdandı o kadar yinede herkesin emeğine sağlık çok şükür
bu sezonun futbol yorumu olmaz şampiyonluk futbolun fiziğiyle kimyasıyla matematiği ile açıklanmaz bildiğin mucize yaşandı bırak kötü başlangıçı başak fener galibiyetinden sonra bile şampiyon olma ihtimali sıfıra yakındı işin ilginç yanı ikinci yarı ilk yarıdan daha kötü oldu 😂 kötü başladık kötü bitirdik renkliler için çok acı verici sezon oldu hiç ummadığım sivas ve rıza şampiyonluk yolumuzu açtı en keyifliside gs yi genel averajla geçmemiz oldu kurgulasak bunu beceremezdik iki renkliyi üst üste koymanın tadı bir başka oluyor

Çevrimdışı Egos

sergen yalçın şampiyonluğu hakkını vererek kovaladı: "savaşacağız" dedi, "kimse 8'de 8 yapamaz" dedi, "kimse heveslenmesin" dedi, "cumartesi göreceğiz" dedi; her söylediğinin de altı doldu. rakipler iki haftada bir lige havlu atarken biz yarattığı imajla karşımızdaki takımları sahalarına hapsettik, yoksa orta sahayı geçenlerden ikişer tane yiyorduk.

üstelik "ankaragücü'nü evimizde yenemiyorsak şampiyon olmayalım", "son iki maçtan 6 puan alamıyorsak şampiyon olmayalım", "son iki maçtan 4 puan almıyorsak şampiyon olmayalım", "karagümrük'ü evimizde yenemiyorsak şampiyon olmayalım"ların arasında son üç maçta üç puan alarak şampiyon olmayı başardı.

neye ihtiyacı varsa onu aldı. tek falsosu mevcut: takımın 1 averaj fazlası; onu da ayarlasa barcelona'da bile oynardı.

Çevrimiçi Necmi

sergen yalçın şampiyonluğu hakkını vererek kovaladı: "savaşacağız" dedi, "kimse 8'de 8 yapamaz" dedi, "kimse heveslenmesin" dedi, "cumartesi göreceğiz" dedi; her söylediğinin de altı doldu. rakipler iki haftada bir lige havlu atarken biz yarattığı imajla karşımızdaki takımları sahalarına hapsettik, yoksa orta sahayı geçenlerden ikişer tane yiyorduk.

üstelik "ankaragücü'nü evimizde yenemiyorsak şampiyon olmayalım", "son iki maçtan 6 puan alamıyorsak şampiyon olmayalım", "son iki maçtan 4 puan almıyorsak şampiyon olmayalım", "karagümrük'ü evimizde yenemiyorsak şampiyon olmayalım"ların arasında son üç maçta üç puan alarak şampiyon olmayı başardı.

neye ihtiyacı varsa onu aldı. tek falsosu mevcut: takımın 1 averaj fazlası; onu da ayarlasa barcelona'da bile oynardı.
hee +1 averajıda ayarlasa şimdi şampiyonluğa tek başına sevinirdi canlı beşiktaş taraftarı kalmazdı
İnsan şampiyon olunca sevinir değilmi beşiktaş taraftarının %80 i ağlıyordu %10 u şükür namazı kılıyordu geri kalan %10 da girdiği şoktan çıkmaya çalışıyordu

Çevrimdışı Egos

hee +1 averajıda ayarlasa şimdi şampiyonluğa tek başına sevinirdi canlı beşiktaş taraftarı kalmazdı
İnsan şampiyon olunca sevinir değilmi beşiktaş taraftarının %80 i ağlıyordu %10 u şükür namazı kılıyordu geri kalan %10 da girdiği şoktan çıkmaya çalışıyordu

en iyisi maaşına zam yapıp gönderelim, yerine 10. haftada lige havlu atacak biri gelsin. sayesinde zombiye döndük.

Çevrimiçi Necmi

Maçın son beş dakikasını izleyemedim evin içinde gün güm atan bir kalple turluyordum 8-0 lık faciaya ramak kalmışdı hadi o zaman gençtik atlattık
Akşam en zor ve en keyifli şampiyonluğu yaşadık ama sağ olsunlar sevinemedik bile
Artık sevinci kupa maçına bırakacağız kabus bitti

Çevrimiçi yaço58

Maçın son beş dakikasını izleyemedim evin içinde gün güm atan bir kalple turluyordum 8-0 lık faciaya ramak kalmışdı hadi o zaman gençtik atlattık
Akşam en zor ve en keyifli şampiyonluğu yaşadık ama sağ olsunlar sevinemedik bile
Artık sevinci kupa maçına bırakacağız kabus bitti
Stad da kupa töreni falan yapılacak mı izinle olabileceği söyleniyordu abi bilgi var mı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stad da kupa töreni falan yapılacak mı izinle olabileceği söyleniyordu abi bilgi var mı
Bugün başvuru yapacağız. İzin verirlerse olur. Ama her türlü teknerle boğazı geçeceğiz gibi duruyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sEuL

Sukru nerde Sukruuu, dumur ettin bizi yazdiklarinla bazen ama sampiyon olduk sonunda. Gel birazda pozitiflik asila bizlere

Çevrimdışı Egos

Sukru nerde Sukruuu, dumur ettin bizi yazdiklarinla bazen ama sampiyon olduk sonunda. Gel birazda pozitiflik asila bizlere

şükrü, doğruyu söyle,
şükrü, doğruyu söyle!
winner kim söyle,
winner kim söyle!

Çevrimiçi Necmi

başkan açıkladı ya prosedürler var aşabilirsek 19 mayısda kutlama yapmak istiyoruz dedi presedür aşılmasa bile boğaz korteji yapılır diye umuyorum taraftarın sağlığını riske atmak istemezlerse başka 

Çevrimdışı sEuL

şükrü, doğruyu söyle,
şükrü, doğruyu söyle!
winner kim söyle,
winner kim söyle!

Dun mac basligi altinda herhangi bir yorumunu gormedim Sukru’nun, iyidir insallah.

Son yillarda 3 buyuk takimin son ana kadar sampiyonluk yarisi icinde oldugu bir lig izlememistik. Sampiyonluk keyfi bir baska oldu, bu da winner’lik degilse daha ne olsun

Çevrimdışı Karabay

Yalnız yorumlara bakıyorum millet totem olsun diye haftalardır foruma girmiyormuş. Bunlar sizin işinize kan doğuruyor @Necmi ve @Egos abiler. 😜

Çevrimdışı Egos

Yalnız yorumlara bakıyorum millet totem olsun diye haftalardır foruma girmiyormuş. Bunlar sizin işinize kan doğuruyor @Necmi ve @Egos abiler. 😜

necmi ağabey de o totemcilerin arasında. aslında forumu şampiyonluktan şampiyonluğa açmak lazım, sezon boyunca birbirimize kastediyoruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ   KRAL ALİ RIZA SERGEN YALÇIN

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben 4-5 gün totem yapayım diye girmeyeyim dedin dayanamadım. Çok sabırlı bu Beşiktaşlılar  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kutlamalar önünde hiçbir engel kalmadı. Büyük ihtimalle kutlamayı erkene çekeriz sadece  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1393826127827935232

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Kutlamalar önünde hiçbir engel kalmadı. Büyük ihtimalle kutlamayı erkene çekeriz sadece  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1393826127827935232
Beşiktaş donanması kalkacak mı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş donanması kalkacak mı?
Donanmasız şampiyonluk kutlaması mı olur  :D Başkan bugün 19 Mayıs için başvuru yapıp izin alacaklarını söyledi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı fatihsahin

Averajla lider Beşiktaş öyle bir algı yapıldı ki medya da gs lehine şampiyon onlar olacak gibi. Puanlar aynı averaj belirleyecek şampiyonu aklıma geliyor 92-93 sezonu. Gs rakip Malatya aklıma geliyor teşvikler tofaşlar      kabus gibi bir haftaydı. Çok şükür kartalım lobilere algılara hakemlere her şeye rağmen getirdi kupayı Günaydın şampiyon takımın taraftarları

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimiçi Özgür Gültekin