Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626630 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı 38life

biraz da dış faktör konuşacak olursak çağdaş hocayı ve rıza hocayı kutlarım. iyi bir sezon geçirdiler. fb emreden sonra bi ritm yakalamıştı, kadro kaliteleri de forvetleri olmasa da hafiften etki yaratmaya başlamıştı. alanya ve sivas maçlarında takılmasalar sıkıntı büyüktü.

bir de karagümrük, seni unutmayacağız. mesele kazanmaları değil, göztepede çatır çatır oynadı. bir üstte tebrik ettiğim rıza hoca da bizden kritik puan aldı gitti. o maçın ilk anından son anına kadar iğrenç tavırlar, maç sonundaki hareketler filan gerçekten şu sezonda gördüğüm gs dahil en antipatik şeydi. iki seneye 1.ligde bursayla birbirinize anılarınızı anlatırsınız.

Ben açıkçası Karagümrüğün Karagümrükteki kendi stadına 5-10 dakika yürüme mesafesinde oturuyorum. Karagümrükte üç büyüklerden en çok Beşiktaş tutulur. Baba Hakkı gibi bir ortak değerimiz vardır vs. Ben de hep sempati duyardım komşu mahallenin takımı diye vs. ama neden böyle bir haysiyetsizliğin altına imza attılar gerçekten hiç fikrim yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben açıkçası Karagümrüğün Karagümrükteki kendi stadına 5-10 dakika yürüme mesafesinde oturuyorum. Karagümrükte üç büyüklerden en çok Beşiktaş tutulur. Baba Hakkı gibi bir ortak değerimiz vardır vs. Ben de hep sempati duyardım komşu mahallenin takımı diye vs. ama neden böyle bir haysiyetsizliğin altına imza attılar gerçekten hiç fikrim yok.

İki kelime : Süleyman Hurma

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mustafa mahvoldum, ömrümden ömür gitti, o penalti olmasa hayata gol falan atamazdik, bu arada rosierin pozisyonu penaltimiydi? Ben heycandan göremedim elmiydi deilmiydi
Bu maçta umarım kimseye bir şey olmamıştır. El ile alakası yok o pozisyonun. Bak rakiplerin de sesi çıkmıyor. Hepsi girdi inlerine  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/souza5/status/1393700504816033796
Josef Goztepenin kafa vuruşunun direktenn döndüğü kaleye mi gidip yaptı o hareketi ? Bana öyle geldi

Bu arada Akhisar direğinden sonra Göztepe direği de literatüre girdi hayirli olsun

İkizler şampiyon yapar gerçeği de gerçekleşti bunu da atlamayalim , Larinin ikizleri şampiyonluk habercisiydi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben karagümrüğü severim hala da seviyorum. Bence haksızlık ediyorsunuz, başkanları ve oyunculara menejerleriyle teşvik primleri verilmiş. Rocoda bize kinliydi. Yani karagümrük taraftarı da bizi sever.

Asıl uyuz olunacak takım göztepedir. Taraftar,yönetim,oyuncu olarak komple bize düşmandır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben karagümrüğü severim hala da seviyorum. Bence haksızlık ediyorsunuz, başkanları ve oyunculara menejerleriyle teşvik primleri verilmiş. Rocoda bize kinliydi. Yani karagümrük taraftarı da bizi sever.

Asıl uyuz olunacak takım göztepedir. Taraftar,yönetim,oyuncu olarak komple bize düşmandır.

Hiç farketmez. Seneye bizde çok seveceğiz karagümrüğü.
Bu arada çok bir şey değiştirmez ama Necip'in faul yaptı dediği pozisyonda faul Necip'e yapılıyor ve avantajda Nkodou kaleci ile karşı karşıya kalacak atağımız kesiliyor.
Ulan nereden aklıma geldiyse...

Çevrimdışı levitate

vida ve samatta aynı sayıda gol atmış harika olay
bipbipbupbup

Sezonun golü olarak vidanın golünü seçerim ben forvetim diyen atamazdı o golü
İbrahimoviç Golu attı

O Golü bi İbo atar :bandit:

Çevrimdışı ferdi1903

Valla ben çok soğuk kanlıyımdır ama sen adamı baya tribe sokuyorsun usta. Ama çok doğalsın gerçekten :)
Erman Bu macda hic kendimde deildim ne yalan söyleyim, hayatimda bu kadar heycanladimi hatirlamiyorum, 2 sene önce kalp rahatsizli gecirdim oyüzden hanim sakin ol sakin ol diye basimda bekledi sagolsun.

Çevrimdışı 38life

Süleyman Hurma Karagümrüğün sadece başkanı olsa neyse de adam kulübün sahibi. 100 yıllık Karagümrüğü Beşiktaşa düşman edecek herif. Bu arada Karagümrük gelecek sene bu sezondan da iyi olur. Teknik direktörleri baya iyi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Maçtan sonra taraftar grupları bile sosyal medyadan yapmadıkları kalmadı. Çıktıklarında en cok sevinen takım bizdik.
Yazdık kenara onları. Bursa- A.gücü gibi gidecekler inş.  :biggrinking:

Çevrimdışı worns

bu maça kadar ben de pozitiftim kendilerine karşı.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı worns

ben göztepeye uyuz olamıyorum. evet bizi sevmezler, sürekli de gazlayıp dururlar birbirlerini bizim maçlardan önce ama hep bi gereksiz stres olurlar, ters teper. :) severim öyle düşman

Çevrimdışı Erman1903

Geldik sözümüzü tutmaya.....  :evillol: :evillol: :evillol:

Beni bilen bilir azıllı bir sergen yalçın düşmanıydım, zamanında hiç gelmesini istemedim fakat geldikten sonra en azıllı Sergenciden bile hocayı savunmuşumdur. Ha kötü zamanında kötü demişimdir hatta ağırda eleştirmişimdir  ama haksız eleştirildiği yerlerde de onu en sergenciyim diyen tiplerden bile savundum.

Bu şampiyonluk tamamen 10'NUN eseri. Kimse kem küm yapmasın, şu bu yok.
Bu kadronun şampiyon olması MUCİZE. Kendisinden çok özür diliyorum, hakkedilmiş bu şampiyonluk içinde bu yokluk içinde yarattığı mucize için çok çok çok teşekkür ediyorum.

Gelelim kadro ve performanslara

Ersin- Beşiktaş seviyesi değil. Yok abi bu adam bana bir türlü bizim kalecimiz performansını vermiyor. Bütün kalecilerin ekstra kurtarışları oluyor ama bu adamda hep bir eksiklik, hep bir sıkıntı... Acil satılıp parasını yememiz lazım.

Nskala- Formayı terlettin, zaman zaman iyide oynadın, ama en fazla yedek olursun. Yerine adam almazsak şampiyonlar liginde dalga malzemesi olur.
Welilton- Sen nskalaya göre bir tık daha iyi çıktın, sende seneye yedek kulübesine geçmen gerekli. Seneye weliltonla falan olmaz bu işler.
Vida- Kritik yerlerde kritik zamanlarda takımı ayakta tuttun, iyi de bir performans gösterdin. Geldiğinden beri ilk defa paranı hakketin.Seneye as oyuncu olarak kadroda kalmasını gerektiğini düşünenlerdenim.
Rosier- Bence sen bir tık abartılan bir oyuncu oldun sezon boyunca öyle bir epik performans görmedim, iyi oynadın hiç şüphem yok ama öyle 5-10 milyon euroluk adam değilsin. En azından bizim şartlarımız için. Kendisinin alınmasını ve as sağ bek olması gerektiğini düşünüyorum ama büyük ihtimal alamayız ve yerine alacağımız adam bunun kadar bile performans göstermez

Josef- Adam. Elinden geleni yaptın, teşekkür ediyorum sana. Seneye kalmalı ama az çok bir yedeği olmalı.
Atiba-Baba. 1 seneye kalmalı fakat josefin artık yeni partneri olmalı. Yedek olursa hem kendisi hem de josef hemde takım için daha iyi olacaktır. Babaya da güzel bir veda ederiz artık.

***GHEZZAL: Sergen'den sonra şampiyonluğu getiren adam. Bence açık ara sergen getirdi ama 2.adam say desen ghezzali sayarım. Aldığı sorumluluk inanılmazdı, canı pahasına oynadı. Yeteneğiyle de ortaya çıktı. Kesinlikle kalmalı. Ne pahası olursa olsun kalmalı.
Ljajic: Geç geldin reis, fakat sana pek güvenmiyorum. Yedek kalmak içinde fazla pahalısın. Hazır hafif piyasa yapmışken yollamamız lazım.
Nkodou:2-3 maçlık performansın iyide ama yine de tam güven vermiyorsun. Yedek olarak kalmalı.

Abou: Sezon sonu yazacağım, ama patlak ayakla iyi oynadı, ben sakatlığından dolayı oynamadığına inanmıyorum. O yüzden suç senin değil ama şampiyonlukta en kritik yolda gittiğin için seni şampiyonlukta üst sıralara koyamam. Fakat yine de yedek olarak kalıp, üstüne gelecek adamla güzel kapışabilir.
Larin:Forvette olmuyor bu arkadaş, sol kanat içinde fazla pahalı. Yani satmamız lazım. Para kaynağı için.

Özetle: Bu takımdan %800lük performans alındı, ama zar her zaman düşeş  olmaz. Yarın öbür gün gerçeklere döndüreceğiz kafamızı yönetime geleceğiz asıl en büyük suç orda  ama mensah harici hepsine teşekkür ediyorum, ayaklarına sağlık.

EN ÖZEL ŞAMPİYONLUKTU FAKAT BİR DAHA OLMASIN BU 1 SENE İÇERİSİNDE GİRDİĞİM PSİKOLOJİYİ UZUN YILLAR BOYUNCA HATIRLAYACAĞIM.

Oyun içi değerlerde %800 biraz abartı ama bazı disiplinlerde %300 falan yapanlar var gerçekten aralarında. Skor olarak da Ghezzal mesela %1000 falan mı diyelim bilmiyorum belki az gelir önceki iki sezonuna bakılırsa. 

Zaten performansları inceleyen herkes bu takımdaki veya dışarıdan gelen oyunculardaki değişimi görünce şoka giriyordur. Ghezzal ve Rosier'in takımları ellerini ovuşturuyordur ikisi de From Zero to Hero oldular. Abou da o durumdaydı.

Weli başta çok batırdı ama sonra artıya geçmesini bildi. Merkez oyuncusu olduğu ve uzun zamandır sekmediği için kalması gerekiyor. Bence N'Sakala'dan farkı 1'tıktan öte.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Süleyman Hurma Karagümrüğün sadece başkanı olsa neyse de adam kulübün sahibi. 100 yıllık Karagümrüğü Beşiktaşa düşman edecek herif. Bu arada Karagümrük gelecek sene bu sezondan da iyi olur. Teknik direktörleri baya iyi.

Katılıyorum, kısıtlı kadroyla iyi iş yaptı. Ayrıca mantıklı olan bu. Bende kulüp sahibi olsam başakşehir karagümrük gibi böyle bir adam alıp, oyuncu hücum performansını arttırdım. Evet bir çok maç puan kaybedebilirdim ama sezon sonu futbolcu satışından kazanabilrim. Çağdaş hoca ve kendisini bu sene çok beğendim.

Erman Bu macda hic kendimde deildim ne yalan söyleyim, hayatimda bu kadar heycanladimi hatirlamiyorum, 2 sene önce kalp rahatsizli gecirdim oyüzden hanim sakin ol sakin ol diye basimda bekledi sagolsun.
Maç boyu yerimde duramadim , hep ellerim titredi , kalp atislarim zaten nabiz 180 , sürekli soğuk ve sıcak yer attım , sürekli terledim

Maç bitti hala terliyordum ve yerimde duramıyordum , asiri sevinç tepkisi veremedim çok ilginç , ilk defa bir Beşiktaş galibiyetinde veya şampiyonlukta asıri sevinç tepkisi yaşamadım.

Sürekli Elimde telefon tür attım sürekli terledim ve dışarı çıkıp kutladım

Çevrimdışı Erman1903

Çok geçmiş olsun. Fark ettim, bence bu tip maçları izlemesen daha iyi olur canından kıymetli değil. Yengeye de selam, sağ olsun.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada gerçeğe dönelim yönetim hiç ortalıkta gezip boş boş konuşmasın.
Bu takım kusura bakmasınlar ama onlara rağmen şampiyon oldu, onların desteğiyle değil.

Çevrimdışı ferdi1903

Maç boyu yerimde duramadim , hep ellerim titredi , kalp atislarim zaten nabiz 180 , sürekli soğuk ve sıcak yer attım , sürekli terledim

Maç bitti hala terliyordum ve yerimde duramıyordum , asiri sevinç tepkisi veremedim çok ilginç , ilk defa bir Beşiktaş galibiyetinde veya şampiyonlukta asıri sevinç tepkisi yaşamadım.

Sürekli Elimde telefon tür attım sürekli terledim ve dışarı çıkıp kutladım
demeki bi ben öyle tepki vermemisim, 2-3 dakika öle bi ekrana baktim sonra kalkip bi sükür namazi kildim buydu yani

Çevrimdışı Erman1903

Bu arada gerçeğe dönelim yönetim hiç ortalıkta gezip boş boş konuşmasın.
Bu takım kusura bakmasınlar ama onlara rağmen şampiyon oldu, onların desteğiyle değil.

Valla çok hataları oldu, zaten Sergen 6-7 yıl yaşlandı bir sezonda. Bir iki gün keyfini sürüp direk çalışmalara başlanmalı ve işler bu sefer şansa bırakılmamalı.

Kısaca ben Ecelimle Ölmem beni Beşiktaş öldürür

Beşiktaş Hayatımda ki en büyük tatlı kanser , hayatımda ki en büyük hastalığım , en büyük mutluluğum , Allah şifa vermesin :bandit:
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 03:08:37 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ferdi1903

Çok geçmiş olsun. Fark ettim, bence bu tip maçları izlemesen daha iyi olur canından kıymetli değil. Yengeye de selam, sağ olsun.
Sagolasin a.s, bu forum bana iyi geliyor kaliteli temiz besiktaslilar var burda. Maclari burada sizlerle beraber yasamak daha güzel daha keyfli oluyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Valla çok hataları oldu, zaten Sergen 6-7 yıl yaşlandı bir sezonda. Bir iki gün keyfini sürüp direk çalışmalara başlanmalı ve işler bu sefer şansa bırakılmamalı.

Transferde resmen zar attık ve genelde tuttu ama seneye işin içine CL de girecek, saçma bir kadro olursa ne olduğunu bile anlayamadan sezonu tamamlarız.