Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627387 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı savaş altay

Biraz degil @MUSTAFA_ sen ne bulursan yagdir bu gece  :D

Çevrimdışı underworld

Kadro istikrarı sağlandığı zaman bu ligte başarılı oluyorsun.   Via s. A. Ç.       Bu ligin özeti bu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biraz degil @MUSTAFA_ sen ne bulursan yagdir bu gece  :D
Buldukça atarım. Zamanı yok bu paylaşımların. Hayatta eskimezler  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

kesinlikle en azından en heyecan duyduğum şampiyonluk bu
Bu şampiyonluk tam bir "meydan okuma" idi. En özel ve en anlamlı şampiyonluk...

The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Ersin... Sana helal olsun kardeşim. 'Koskoca Beşiktaş'ın kalesi 20 yaşında çocuğa emanet edilir mi' dedik... Sen emaneti aldın, sapasağlam geri getirdin. Var ol!

Rıdvan... Top toplayıcıyken çekilen videolarında bile gözlerin parlıyordu. Geleceğin de gözlerin gibi hep parlasın güzel çocuk... Var ol!

Vida... Çok bayılmayanlar da yok değil sana ama, benim hakkım helal olsun. Mükemmel bir sezon geçirdin. 'Abi'lere çok ihtiyacımız vardı. Sen hep oradaydın. Var ol!

Welinton... Yarım sezonda futbolu öğrendin be adam... Top ayağına geldiğinde gözümüzü kapatıyorduk, şimdi seni görünce rahatlıyoruz. Sen de normal değilsin. Var ol!

N'Sakala... Sakarlık makarlık, ne yapalım... Ben kendi adıma, beklentimin fazlasını aldım senden, özellikle son dönemde... Canla, başla, iyi niyetle... Var ol!

Rosier... Atom karınca! Gönül gidince karalar bağladık, yeri dolacak mı diye... Ertesi güne unutturdun. En kritik zamanlarda sahneye çıktın... Var ol!

Atiba... Sana iki cümleyle özet yapılır mı be paşam... 40. haftanın 90+5'inde rakip ceza sahasına yaptığın deparı öper başıma koyarım, çerçeveletip duvarıma asarım. Var ol!

Josef... Canla, başla, terinin son damlasına kadar savaşan adam... Sezon başında 'Fenerli bu' diye burun kıvıranlardan bin kat daha fazla Beşiktaşlıymışsın. Var ol!

Necip... İsmin Necip değil de Marcus falan olsaydı Dolmabahçe'ye heykelin dikilirdi. Takımda forvet kalmadı, onda bile aklımıza ilk sen geldin. Beşiktaş'ın çocuğu... Var ol!

Ghezzal... '3 yılda 6 gol, 4 asist... Bundan bir şey olmaz' dediler. Bir sezonda 25 gole direkt katkın yaptın, sezonun adamı oldun... İşçilerle dolu takımın sihirbazıydın. Var ol!

N'koudou... Hayatın boyunca bir daha panenka denemezsin herhalde değil mi? Olsun olsun... Neşesi oldun sen de takımın... 20 maçlık sürede 8 gol, 5 asist az iş değil... Var ol!

Larin... Sen futbolun yeni bug'ı mısın, Sergen Hoca'nın keşfi misin, şaka mısın, gerçek misin? 43 maç, 23 gol, 5 asist... Ben seni çözemedim be çocuk! Var ol!

Aboubakar... Sanmam be Abou, sen yapmazsın öyle şey... Şanssızlık olmuştur o sakatlık... Az kaçırmadın uykularımızı ama 29 maçta 16 gol, 5 asisti rakipler rüyalarında göremediler... Var ol!

Utku, Montero, Oğuzhan, Ljajic, Dorukhan, Gökhan Töre, Mensah, Hasic, Cenk... Hepiniz sağolun, var olun...

Ve Sergen Hoca...

Boşuna çırpınmamışız 'gel' diye... Boşuna toplanmamış orada 20 bin kartal 'hoşgeldin' diye...

Şampiyonluk yarışının en kritik zamanında, bütün senenin cefasından sonra sefa sürmeye en yaklaştığımız sırada tek tek, bütün gol silahlarını kaybettin... Bir gün de çıkıp 'ne yapalım çok eksiğiz' demedin... Bir gün de çıkıp 'rakipte şu var, bizde bu' diye kıyaslama yapmadın... Hiçbir oyuncuyu kayırmadın, kimseye haksızlık etmedin. Başkan, en olmadık zamanda 'onunla çalışmak çok zor' dedi, cevap bile vermedin. Aboubakar meselesini deşmeye çalıştılar, izin vermedin. 40 hafta oldu, antrenmanda ne bir kavga, ne bir tartışma, ne bir restleşme gördük... Ne bir gruplaşma, ne bir laf dalaşı, ne bir transfer dedikodusu...

Hayatında şampiyonluk görmemiş bir sürü adamdan, 19'luk Rıdvan'dan 38'lik Atiba'ya kadar her yaştan oyuncudan maksimum verimi aldın... Suratı mahkeme duvarı gibi gezen Ljajic'i, dilini çıkarıp arkadaşlarıyla şakalaşan bir adam haline getirdin. Stresten nefesimizin kesildiği zamanlarda bile bizi sen bir arada tuttun... Biz inanmazken sen inandın... Beşiktaş'ın yeni Gordon Milne'i, Alex Ferguson'u, Arsene Wenger'i ol... Futbolun sihirbazı! Var ol!

Şimdi... Bir kez daha...

Şam-pi-yon Be-şik-taş!

Çok güzel bir yazı.

Çevrimdışı worns

Vida'ya da ayrı bir parantez açmak lazım. Ben açıkçası stoperliğini beğenmesem de ofansif olarak müthiş katkı sağladı bu sezon. Geçmişte de sağlıyordu ama bu sezon başka boyuta taşıdı işi. Çok kritik anlarda sahneye çıktı. Erzurumspor'a attığı gol ise bence yılın golü.

bu sene stoperliği de iyiydi açıkçası. benim iki sezondur en beğenmediğim oyuncuların başında gelirdi, tabi maaşının da bunda etkisi var. oyun içi konsantrasyon sorunlarını, sürekli rakibe ilk topu aldırmasını filan hiç sevmezdim. gol atıp göz boyuyor derdim. :) ama bu sene farklı oynadı. sezon başını saymazsak sürekli fokus, hata yapmayan, rakibini sürekli açık alanda karşılamasına rağmen çok az geçit veren bir vida izledim. bu oyunun üzerine golleri de daha da büyüttü oyuncuyu. kendi oyununa odaklanmış olmasının yanı sıra takımı motive eden, ayakta tutan karakterlerden biri olarak da öne çıktı son ana kadar. başarının mimarlarından biri oldu.

Çevrimdışı savaş altay

Okey, lets go, saldir cimbom oleyyyy oleyyyyyy 

:lol:

Çevrimdışı Necmi

duygusal bir akşam oldu. son saniyeye kadar stres yaşamak hepimizi gerdi, iki hafta önceye kadar böyle bir son beklemiyorduk. ama işin keyfi de arttı böyle olunca tabi, yalan söylemeye gerek yok.

benim gördüğüm en zor şampiyonluktu bu. kadro kalitesi ve derinliği olarak iki rakibimizden de epey geride başladığımız, son virajda bütün olası problemlerin gerçeğe dönüştüğü, kenarda oyuna girecek oyuncu bulamadığımız, umut nayır olsaydı gibi cümleler kurduğumuz (durumun vehametini bundan iyi anlatacak şey yok), rakiplerin devre arasında milyonlarca euro bonservis harcayabildiği hem de kadrodaki problemlere inat 40 hafta süren, kupada bile sonuna kadar gittiğimiz bir sezon. gerçekten muazzam bir başarı, kutlaması çok keyifli bir şampiyonluk.

kulüp adına da çok kritik bir iş oldu bu. ekonomik zorluklarla boğuşurken büyük bir sürpriz olmazsa clye direk katılım biletini de cebimize koyduk. bu sene kısmen yakalanan maaş disiplininin üzerine, cl gelirleri ve muhtemel finansal disiplinle en azından daha çevrilebilir bir ekonomik yapıya sahip olabiliriz. bir olasılık daha yarattık.

6 senede 3 şampiyonluk. benim gördüğüm en başarılı dönemi yaşıyoruz sportif açıdan uzak ara.

rüzgar terse dönmüş gibiydi. bunalımlı seneler bizi bekliyor gibi hissettiriyordu son bir kaç sene açıkçası. momenti tersine çevirdi bu sene bence. hem şartlar açısından hem tarihsel açıdan çok çok önemli bir şampiyonluk kazandık. hiç bir şampiyonluğu hatta hiç bir sezonu unutmayacak insanlarız ama bu senenin yeri gerçekten çok özel olacak hissi içerisindeyim.
kesinlikle biz ölüp gideceğiz genç kuşak hala bu şampiyonluğu konuşuyor olacak çok önemli bir şampiyonluktu hem mali açıdan hem sportif açıdan
Bütün sezonu büyük takım refleksi göstererek geçirdik bu şartlarda böyle şampiyonluğuda anca biz kazanırdık

Çevrimdışı worns

Hem bizim kazandıklarımızla, hem de rakiplerimizin kazanamadıklarıyla...
Bu başarı, müzeye bir kupa daha eklemenin çok ötesinde bir başarı oldu gerçekten...

kesinlikle bu da önemi arttıran unsurlardan. gelirlerine göre yüksek maliyetli kadroları ve gelmeyen başarıyla onlar giderek krizde debelenecekler. ha fb dışardan injeksiyonla ayakta duran bir takım olduğu için yine pahalı kadrolarla yarışır ama biz bu sene bunu başardıysak artık onlara çok daha kolay yanıt verebilecek bir zemin oluşturduk diyebiliriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Maddi ve manevi çok kritik bir şampiyonluk aldık. Aynı maddi disiplinle doğru hamlelerle bunu sürdürmek durumundayız. Bu sene şampiyon olduk nasıl olsa hissine kapılmadan mantıklı hamleler yapmak zorundayız. Ersin ve Larin'den gelmesi muhtemel ekonomik katkılarla birlikte iyi bir gelir kazanacağız gibi. Bunu 2 şampiyonluğun geldiği dönemdeki gibi çarçur etmeyelim.
Maddi disiplin evet, pintilik hayır.

Umut, Güven ve Boyd'u kiralayarak 400-500 bin Euro tasarruf ettik, son haftalarda takım kuramadık.

1 milyon TL'yi 3 taksitle ödemeye çalışırken Gökdeniz Bayrakdar'ı kaptırdık, hem olası katkısından hem de potansiyelinden olduk.

150-200 bin Euro için Hulk yerine Cenk'i aldık, 15 maç kaçırdı. Aboubakar da oynamayınca sezonun son 10 maçını santraforsuz geçirdik.

Yönetimin kazandığı tecrübelerle akıllı davranması lazım, zarlar her zaman düşeş gelmez.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 01:57:48 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bayramınız kutlu olsun bu arada totemden dolayı yazamamıştım :)

Çevrimdışı tuncaboylu

kesinlikle biz ölüp gideceğiz genç kuşak hala bu şampiyonluğu konuşuyor olacak çok önemli bir şampiyonluktu hem mali açıdan hem sportif açıdan
Bütün sezonu büyük takım refleksi göstererek geçirdik bu şartlarda böyle şampiyonluğuda anca biz kazanırdık
Aynen öyle.

40 maç boyunca her sarsıldığımızda, tekrar ayağa kalkmayı başardık.

Çok epik bir şampiyonluktu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Maddi disiplin evet, pintilik hayır.

Umut, Güven ve Boyd'u kiralayarak 400-500 bin Euro tasarruf ettik, son haftalarda takım kuramadık.

1 milyon TL'yi 3 taksitle ödemeye çalışırken Gökdeniz Bayrakdar'ı kaptırdık, hem olası katkısından hem de potansiyelinden olduk.

150-200 bin Euro için Hulk yerine Cenk'i aldık, Aboubakar da oynamayınca sezonun son 10 maçını santraforsuz geçirdik.

Yönetimin kazandığı tecrübelerle akıllı davranması lazım, zarlar her zaman düşeş gelmez.

Yönetimin bu şampiyonlukta katkı sağlayan değil, zarar sağlayan kısımda olduğuna inanıyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aslında öğrenme şansımız var, fakat kötü haberin kesinleşmemesi için konuyu irdelemeyi bıraktık.
Abi öğrenelim , Mylife burada en sevilen insanlardan iyide olsa kötü de olsa haber alalım yeterki

Olası kötü haber de dua ederiz en azından arkasından 🙏🙏🙏

Umarım sağlığı yerindedir ve bizi bir sekilde takip ediyordur , seviliyorsun abim🙏
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozankarakoc

Okey, lets go, saldir cimbom oleyyyy oleyyyyyy 

:lol:

Mayıslar bizimdirasdfagsdgfadjhfgsdfjhsd...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sozkul

Sergen Yalçın'a kendi adıma bir teşekkür etmeliyim.
Sezon başı itibarı ile hiçbir şampiyonluk beklentim yoktu, benim bakış açıma göre bir imkansızı başardı.
Varolan yönetimin arkasındaydım zaten onlara oyda verdim ama kulüp maalesef çok çaresiz bırakılmıştı. 750 bin avroluk transfer hakkı vardı, unutmayalım.  çok dramatikti durum.
Sergen Yalçın hem yönetime hem kulübe bir soluk aldırdı ve toparlanma şansı verdi.
Bu soluk alma CL'e direk katılırsak olacak, o nedenle şu an hepimiz Manchester City'liyiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi COB

Forum kurulduğundan beri buradayım. Daha önce de şampiyonluklar gördük beraber ama bu en özeliydi benim için..

16 gün önce maalesef babamı kaybettim ben.. Tanıdığım herkesten daha Beşiktaşlı olan babam gökyüzünden seyretmiştir şampiyonluğu..

Babamı mutlu ettiğin icin teşekkürler Besiktaş'ım. Var ol!

Forumu bugün itibari ile bırakıyorum. Aslolan hayattır, hayatta Beşiktaş.. 

Seni seviyorum babam.. Seni seviyorum Besiktaş'ım..
<br

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Forumu bırakma, gerekirse pasif olarak takıl. Allah kalanlara ömür versin.

Çevrimdışı Erman1903

Abi sen de @sozkul abi de gençsiniz, eski topraksınız daha çook şampiyonluklar görürsünüz merak etmeyin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi öğrenelim , Mylife burada en sevilen insanlardan iyide olsa kötü de olsa haber alalım yeterki

Olası kötü haber de dua ederiz en azından arkasından

Umarım sağlığı yerindedir ve bizi bir sekilde takip ediyordur , seviliyorsun abim
Katılıyorum.

Belki yardımımıza ihtiyacı da olabilir, öğrenmek lazım.

Çevrimdışı Alper1903

15 Mayıs 2016...
28 Mayıs 2017...
15 Mayıs 2021...

Bu Mayıslar bizim herhalde ya  :evillol:

Çevrimiçi COB

Olası kötü haber de dua ederiz en azından arkasından 🙏🙏🙏

Umarım sağlığı yerindedir ve bizi bir sekilde takip ediyordur , seviliyorsun abim🙏

Bencede öğrenelim. Varsa bir durum bilmek hakkımız çünkü bu forumda çok emeği var.

Çevrimdışı worns

yönetimi ben de çok eleştirdim. bu sene doğru kadronun kurulduğunu söylemek de mümkün değil elbette. bu kadar epik bir şampiyonluk almak zorunda kaldıysak elbette büyük eksiklerimiz yüzündendi.

ama bu akşam iyi yönlerini anmadan da geçmeyelim. sergen hoca basın toplantısında da bahsetti. oyuncuların ücretleri, primleri hiç gecikmemiş, sürekli günü gününe yatmış, geçtiğimiz sezonlarda bu temelde çok problem yaşadık. biliyoruz ki parası zamanında yatmayan takımda, iyi takım kimyasını oluşturmak öyle çok olası değildir. türkiye'de şampiyonluk yarışında ödeme düzeni her zaman başarının bileşenlerinden olmuştur. maaş bütçesini bir biçimde indirerek, ekstra kaynaklar yaratarak ödeme düzeni sağladıkları için ben yönetimi kutlamak da istiyorum.

şimdi onlar da hatalarından ders çıkartmalılar. her sene böyle mucizevi şampiyonluklar gelmez. çıkartacaklardır da inanıyorum. ayrıca iletişim konusundaki sıkıntılarının da umarım farkına varırlar.

Çevrimdışı 38life

Bu maç bizim için dönüm noktası olabilir. Beşiktaşın kadro kalitesi yüksek olmasa da aidiyeti yüksek, iş ahlakı yüksek oyuncularımız var. Bu tarz futbolcular için böyle maçların kazanılması çok önemlidir, hele ki bu şekilde tarihi bir şekilde kazanılması. Josef, Rosier, Ghezzal, Atiba... gibi oyunculardan bahsediyorum. Bunlar her şeyiyle oynayan, iş ahlakı yüksek oyuncular. Bu maçtan sonra rüzgar arkamızdan esebilir.

4-3'lük fener maçından sonra yazmışım. Aslında sezon sonu itibariyle de baktığımız zaman. En iyi 4 oyuncumuz aslında yine en hırslı 4 oyuncumuz. Bizi şampiyon yapan şeylerden biri de bu bence. Hani çok iyi oyuncun olur ama çok hırslı değildir, aidiyeti yüksek değildir. Teknik olarak yetersiz olan futbolcuların hırslıdır. genelde böyle olur fakat bu kadrodaki fark buydu işte. En yüksek performans veren futbolcular aynı zamanda takımın da en hırslı en iş ahlakı yüksek, en her şeyini veren futbolculardı. Şimdi Ghezzal için çok hırslı değil falan diyenler olabilir ama bu bir yanılgı. Ghezzal fiziği itibariyle diğerleri kadar koşamıyor, sprint atacak bir futbolcu değil. Bu onun elinde olan bir şey değil. Ama 90 dakika hep en üst verimlilikle oynuyor, hiç dur şu 10 dakikada da biraz pasif kalayım zaten tonla asistim var demiyor. Hep insiyatif alıyor, top istiyor. Bu onu çok koşmayan bir futbolcu olmasına rağmen hırslı ve iş ahlakı yüksek bir futbolcu yapıyor. Ki bir Cezayirliden de bunu çok beklemezsin. :)