Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627382 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı savaş altay

tangazla birkaç gün önce telden görüştüm sağlığı yerinde mylife malesef hiç haber yok umarım sağlığı yerindedir bize kızmış girmiyordur
Olumsuz bir haber haber var sandim bende. Fikrimce ortama bilerek gelmiyor.
My life okuyorsan SIYAHHHHH

Çevrimdışı Necmi

Forum kurulduğundan beri buradayım. Daha önce de şampiyonluklar gördük beraber ama bu en özeliydi benim için..

16 gün önce maalesef babamı kaybettim ben.. Tanıdığım herkesten daha Beşiktaşlı olan babam gökyüzünden seyretmiştir şampiyonluğu..

Babamı mutlu ettiğin icin teşekkürler Besiktaş'ım. Var ol!

Forumu bugün itibari ile bırakıyorum. Aslolan hayattır, hayatta Beşiktaş.. 

Seni seviyorum babam.. Seni seviyorum Besiktaş'ım..
<br
başın sağ olsun kardeşim

Çevrimdışı can1903

Sergen hocada aslanın hakkını aslana vermiş. Futbolculara verilen ödeme, prim sözleri saat geçmeden yatırmış başkan.

Oyuncuların maç sonu sırtına alması saygı duyması da verilen sözlerin tutulduğunu gösterir cinsten. Hepsine helal olsun :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben ilk sıraya karagümrüğü koyuyorum.
Önümüzdeki sene bağırta bağırta ağlata ağlata yenmezsek içim soğumaz.
Onlar da Ali Koç'tan teşvik aldı muhtemelen.

Süleyman Hurma, Türk futbolunun Mehmet Ağar'ı gibi bir tiptir zaten.

Çevrimdışı tuncaboylu

GS 2 yi attığında sevinen (...) göztepeliler sizi de yazdık.
Beşiktaş ile uğraşanın çocuğu olmaz merdiven çocukları ile gecekondu nerede size de sıra gelecek
<br
Onlar muhtemelen Göztepe'li falan değil, Galatasaray'lılar doldurmuştur stadı.

Çevrimdışı mrred

Forum kurulduğundan beri buradayım. Daha önce de şampiyonluklar gördük beraber ama bu en özeliydi benim için..

16 gün önce maalesef babamı kaybettim ben.. Tanıdığım herkesten daha Beşiktaşlı olan babam gökyüzünden seyretmiştir şampiyonluğu..

<br
Nur içinde yatsın. Toprağa bol olsun Allah günahlarını affetsin...
The great gig in the sky

Çevrimdışı AigleBordeaux

şampiyonluk ayrıca mylife ağabey başta olmak üzere artık aramızda olmayan tüm holiganlara hediye olsun.
keske geri donseler
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

<br
başınız sağolsun abi, mekanı cennet olsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

keske geri donseler

Keşke. Dönemiyorlarsa da İnşAllah sıhhatleri yerindedir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu takım şampiyon olacak dedik.... Tarih yazdık tarihhhh.. Namağlup, statsız, seyircisiz....

@ozankarakoc  pastasını tam ortasından kesip yiyebilirsin artık :D :D

Oohhhhhhhhhhhhhhh!  :tabe:
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Ben ilk sıraya karagümrüğü koyuyorum.
Önümüzdeki sene bağırta bağırta ağlata ağlata yenmezsek içim soğumaz.
Onların çok özel bir yerleri var. Sergen hoca hataya bilendiği gibi bilenmiştir onlara diye düşünüyorum. Unutmayacaktır. Biz elbet unutmayacağız. Hele bir de seyircili maçların olacağı günler tez gelirse, sen baskıyı gör bunlara. Kendileri kaşındılar..

Çevrimdışı underworld

Büyük Beşiktaş'lı Ahmet Çakar formayı giymiş

Çevrimdışı Çağrı Öz

<br

Başınız sağolsun.

Çevrimdışı can1903

Sergene boş A4 versinler, şartları, parayı o belirlesin. 5 Yılı çaksınlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Onların çok özel bir yerleri var. Sergen hoca hataya bilendiği gibi bilenmiştir onlara diye düşünüyorum. Unutmayacaktır. Biz elbet unutmayacağız. Hele bir de seyircili maçların olacağı günler tez gelirse, sen baskıyı gör bunlara. Kendileri kaşındılar..

Zamanında Hurma bize Topuz'u vermemek için kırk takla atmıştı. Derin abiler devreye girmiş falan acaip bir durumdu.
Bu herif yine bir şeyler yapmıştır ama şurada duam olsun.

Önümüzdeki sene umarım bizim kazandığımız maçtan sonra küme düşerler.

Çevrimdışı goktasoktay

Zamanında Hurma bize Topuz'u vermemek için kırk takla atmıştı. Derin abiler devreye girmiş falan acaip bir durumdu.
Bu herif yine bir şeyler yapmıştır ama şurada duam olsun.

Önümüzdeki sene umarım bizim kazandığımız maçtan sonra küme düşerler.
Valla hemen düşmesinler, bunları evirip çevirip yenelim en az iki sezon daha. İçim ancak soğur bunlara karşı..

Çevrimdışı murat baltacı

Sergene boş A4 versinler, şartları, parayı o belirlesin. 5 Yılı çaksınlar.
Forum temasımi değişti sitemi çöktü
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı fatihsahin

Bu foruma mabedimizin 3. Başlığında katıldım. Kendimi bildim bileli Beşktaşlıyım ama Beşiktaşımızı başta Necmi abim olmak üzere siz forumun değerli üyelerinden öğrendim diyebilirim. Hepinize çok çok teşekkür ederim kutlu olsun şampiyonluğumuz çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim hepinize en içten sevgilerimle.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Canlı yayın devam ediyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Başın sağolsun @Savaş .

Bu özel şampiyonluk Baban için gelsin . Allah rahmet eylesin.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bugün forum beklediğimden aktif ve güzel. Herkes takıma inancını belirtmiş, en azından inanmıyorsa bile gölge etmemiş benim gibi olumsuzluk yaymamış. Bir maçlık bir olay olduğu için göztepe maçı için bütün olumsuz düşüncelerimi atıyorum, evrene olumlu sinerjiler göndereceğim  :lol:  Sanırım dününde verdiği sinir, gerginliklten dolayı burada bazılarının kalbini kırmış olabilirim. Haksız değilim ama gidip gs taraftarıyla kutlasın falan diyip farklı görüşteki insanları böyle yargılamak tadsız oldu. O yüzden özür diliyorum herkesten ve madem bir ateş yakılmış arkasından geliyorum arttırıyorum.

2 maçtan beri yapmadığım bir totemim vardı, onu yapmaya artı olarak en son şampiyon olduğumuz gaziantep maçı  gününde yaptığım totemi de yapacağım. 2 totem katıyorum. Ayrıca maça kadar susacağım, dediğim gibi gölge etmeyeceğim. Umarım bir sonraki mesajım şampiyonluk mesajı olur.

ŞAMMMMMMPİİİİİİİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 totemin yanında 2 totem daha ekledim tabi yazamadım buraya.   :evillol:

Allahım sana şükürler olsun, bir mucize gerçekleşti mucize....

Çevrimdışı Egos

Forum temasımi değişti sitemi çöktü

tema değişti, ama sezon bitene kadar üyelerin geçişi gerçekleşmeyecek. şu anda eski temadasın, belki yoğunluktan dolayı biçem dosyaları yüklenememiştir.