Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627203 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha kupa maçımız var. Onu da alalım oyuncularımızın durumunu konuşmaya başlarız. Daha bitmedi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Samet Ç

Daha kupa maçımız var. Onu da alalım oyuncularımızın durumunu konuşmaya başlarız. Daha bitmedi  :tabe:
Takımda hocada kafa olarak çok rahatladı alırız Türkiye kupasınıda

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Uzun yıllar okuyucu olarak bi o kadar da yazar olarak yer aldığım bu forumdaki son mesajımı da bu başlığa yazmak istedim. Transfer sezonundan itibaren inandığım arkasında durduğum yönetim ve teknik kadronun beni haklı çıkararak şampiyon olması beni ekstra mutlu etti. Tüm takıma, teknik ekibe, yöneticilere, Çağdaş ve Rıza hocalara da teşekkür ediyorum. Snooker ve Golf başlıklarını öksüz bırakmazsınız umarım  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Allah'ım sana şükürler olsun

Senin için Hocam Seninn için
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

canlarım hepinizi tebrik ederim

Çevrimdışı levitate

hocanın 6. şampiyonluğuymuş yuh
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Uzun yıllar okuyucu olarak bi o kadar da yazar olarak yer aldığım bu forumdaki son mesajımı da bu başlığa yazmak istedim. Transfer sezonundan itibaren inandığım arkasında durduğum yönetim ve teknik kadronun beni haklı çıkararak şampiyon olması beni ekstra mutlu etti. Tüm takıma, teknik ekibe, yöneticilere, Çağdaş ve Rıza hocalara da teşekkür ediyorum. Snooker ve Golf başlıklarını öksüz bırakmazsınız umarım  :)

Kardeş dur nereye?

Çevrimdışı kahyaoglueren

Tam BırakmamSeni kampanyasının yeni fazına geçmelik zaman aslında. Bu coşku varken.

Çevrimdışı 38life

Şaka maka Hatayspor maçındaki fark sayesinde şampiyon olduk  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

[ Son Düzenleme: 15 Mayıs 2021, 23:46:57 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi Samet Ç

Daha Chelsea ilk dörtte kalacak veya finali kayıp edecek.
İkiside gerçekleşir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dur daha çok kupa kaldıracağız. Bu daha başlangıç. Nereye gidiyorsun  :bawling:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şaka maka Hatayspor maçındaki fark sayesinde şampiyon olduk  :evillol: :evillol: :evillol:

O maç için 1-0 alıcaksınız deseler hepimiz " eyvallah " derdik  :biggrinking:
Buda bizim kaderimiz oldu . Allahımıza şükürler olsun .

Çevrimiçi Samet Ç

🤍

Hasic'in sevincide çok güzeldi seneye inşallah sakatlıktan dönünce o da kendini gösterecek ve formayı alacak.

Çevrimdışı 38life

Daha Chelsea ilk dörtte kalacak veya finali kayıp edecek.

Aynen, orası çok kritik bir hal aldı maalesef. Salı akşamı Leicester maçı çok belirleyici olacak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizim maçta gs çok ciddi stratejik hata yaptı. Maç 3-1 olduktan sonra çok rahatlıkla zorlasa 4 ü de atarlardı.
O zaman ikili averajla bu işi bitirebilirlerdi ama çok şükür olmadı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aynen, orası çok kritik bir hal aldı maalesef. Salı akşamı Leicester maçı çok belirleyici olacak.

Yahu sakin Chelsea nerede bitirirse bitirsin.
Pep hocam bu noktadan sonra kupayı vermez.
Hatta iddiamı arttırıyorum Chelsea gol dahi atamaz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Siz bizim geleceğimizsiniz 🤍

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yahu şu kanalların yalamasını izlemek için elimde kumanda fırıl fırıl dönüyorum.

Çevrimdışı underworld