Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627255 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

ALLAHIM ÇILDIRICAMMMMMMM. MİLYONLARCA KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIMMMMMMMM

Çevrimdışı haluk.m

Şampiyonluk en çok ona yakıştı  :claps: :claps:

Sezon değerlendirmesini ve birbirimize sallamayı sonraya saklayın.  Bugün BAYRAM VAR.  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı worns

forumda atacağım 4000. mesajı buna ayırmıştım. bu da benim totemimdi.

gözyaşları içinde yazıyorum. son düdükle inanılmaz bir stres boşalması oldu.

ŞAMPİYON!!!

Çevrimdışı 38life

31 yaşındayım. Hayatımda ilk kez mutluluktan ağlıyorum.

Çevrimiçi yaço58

Tüm takıma teker teker helal olsun alnımızın akıyla sonuna kadar hakeytik bunu

Çevrimdışı Erman1903

Bu kısıtlı kadroyla onca zorluğa rağmen hedefe ulaşan teknik ekip ve birçoğu limitlerini aşarak kariyer performansını gösteren sporcularımızı kutluyorum. Yaptığı hatalar, geç kaldığı hamleler, eksik bıraktığı konuları çok olan yönetimi bu süreçte iyi niyetleri ve amatörce de olsa hesaplı kitaplı olmaya çalışmalarıyla testi geçmiş kabul edip önümüzdeki dönemde daha planlı - profesyonel ve stratejik olmaya davet ediyorum.

Son olarak her şeyden önemlisi  bu pandemi döneminde sosyal medyada bir olup güçlü duruş sergileyen, farkını hissettiren şanlı Beşiktaş taraftarını ayrıca gösterdikleri mücadele için alkışlıyorum.

Nice başarılı yıllara vesile olması dileğiyle, bir olarak kazandığımız şampiyonluğumuz tüm camiamıza hayırlı olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Bu takım şampiyon olacak dedik.... Tarih yazdık tarihhhh.. Namağlup, statsız, seyircisiz....

@ozankarakoc  pastasını tam ortasından kesip yiyebilirsin artık :D :D

Çevrimdışı 38life

Çebi yönetimi hariç herkesin ellerinden ayaklarından öpüyorum. N'sakalanın bile...

Çevrimdışı ankarakartal06

arkadaşlar benimle iddia ya giren var mı ?
ben diyorum ki
göztepe  4 - 0 beşiktaş
gs 7 - 0 malatya

bu durumda şampiyon olamayacağız. Gol atmayı bırak göztepenin kalesine şu bile atamayacağız . Ve gs şampiyon olacağını kesin ama kesin diyorum gs şampiyon olacak.

ben yukarı da ki durumların kesin ama kesin gerçekleşecek diyorum. Eğer aksi olursa 1 ay ban yemek istiyorum. Buradan site adminine seslenmek istiyorum. Biz göztepeye yenileceğiz gs malatyaya fark atarak şampiyon olacak. Sevgili admin bu durum gerçekleşecek adım gibi eminim bu durumda beni yarın 11'de 1 aylığına banlamanızı istiyorum.

ADMİNDUY SESİMİ YARIN 11 DE BENİ BANLA .BEŞİKTAŞIN ŞAMPİYON OLMASI İMKANSIZ ANLAMIYOR MUSUN İMKANSIZ . YARIN 10.59 DA 1 DAKİKALIĞINA BURADA OLACAĞIM. PEKİ SEN BU DURUM DA NE YAPACAKSIN.

BAK YAZIYORUM ŞAMPİYON O-LA-MA-YA-CA-ĞIZ.ANLAYIN ARTIK ANLAYIN.

ADMİN YAPTIĞIM TOTEM TUTTU. BENİ BİR AYLIĞINA BANLA :bandit: :bandit: :D :D :ishock: :ishock:

Çevrimiçi yaço58

Bu takım şampiyon olacak dedik.... Tarih yazdık tarihhhh.. Namağlup, statsız, seyircisiz....

@ozankarakoc  pastasını tam ortasından kesip yiyebilirsin artık :D :D
Artı forvetsiz

Çevrimiçi Umutcan Kaya

beyler paylaşımlık güzel resimler sallar mısınız
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Beşiktaş bu ligin babasıdır. Kanıtı da bu senedir. Himmetle, hakemle winner olunmaz. Winnerlık en zor zamanında bile ezip geçmektir.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimiçi Samet Ç

Kupayı ne zaman görüyoruz en çok hak eden adamın elinde   :)

Çevrimdışı goktasoktay

forumda atacağım 4000. mesajı buna ayırmıştım. bu da benim totemimdi.

gözyaşları içinde yazıyorum. son düdükle inanılmaz bir stres boşalması oldu.

ŞAMPİYON!!!
Ben zıplıyodum. 21 aylık oğlum her gol olduğunda başka odada olsa da koşar çak yapar. Onunla zıpladık. Henüz dili dönmese de yetişiyor yavaştan. Hepimize helal olsun.
Sinerji diye boşa demedik
BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı mrred

Halkın takımı şampiyon oldu.
Bileğinin hakkıyla emekle inatla inançla!!!!

Ne şikeyle ne siyasetle ne derin devletle!!!!

The great gig in the sky

Çevrimdışı caner.eryigit

Hüngür hüngür  ağlıyorum
Allahım sana şükürler olsun

Çevrimiçi sEuL

SAMPIYON be SAM-PI-YON BESIKTAS

Hatayspor ligdeki 2. takimim bundan sonra

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bende sevinecek derman kalmadı arkadaşlar. Allah'a ne kadar şükretsem az. Varol Besiktaşım.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Orhan_

İyi stres olduk ama renklilerin o kadar heyecanlanıp bi yerlerinde patlayan bu şampiyonluğun tadı çok çooooook ayrı oldu :D ahhahahhahahfhsjlfhsljahfajdlljfd

Çevrimiçi Sinan66

çok sükür gercekten öldük öldük tükendik  :halay:

Çevrimdışı mrred

Bende sevinecek derman kalmadı arkadaşlar. Allah'a ne kadar şükretsem az. Varol Besiktaşım.
Resmen buz kesildim vücudum buz gibi oldu
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozgurkaracan1

oley oley oley oleyy  Şampiyonnnnn beşiktaşşşşşşş
Beşiktaş bir takım değil kişiliktir.