Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628696 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Samet Demir

arkadaşlar benimle iddia ya giren var mı ?
ben diyorum ki
göztepe  4 - 0 beşiktaş
gs 7 - 0 malatya

bu durumda şampiyon olamayacağız. Gol atmayı bırak göztepenin kalesine şu bile atamayacağız . Ve gs şampiyon olacağını kesin ama kesin diyorum gs şampiyon olacak.

ben yukarı da ki durumların kesin ama kesin gerçekleşecek diyorum. Eğer aksi olursa 1 ay ban yemek istiyorum. Buradan site adminine seslenmek istiyorum. Biz göztepeye yenileceğiz gs malatyaya fark atarak şampiyon olacak. Sevgili admin bu durum gerçekleşecek adım gibi eminim bu durumda beni yarın 11'de 1 aylığına banlamanızı istiyorum.

ADMİNDUY SESİMİ YARIN 11 DE BENİ BANLA .BEŞİKTAŞIN ŞAMPİYON OLMASI İMKANSIZ ANLAMIYOR MUSUN İMKANSIZ . YARIN 10.59 DA 1 DAKİKALIĞINA BURADA OLACAĞIM. PEKİ SEN BU DURUM DA NE YAPACAKSIN.

BAK YAZIYORUM ŞAMPİYON O-LA-MA-YA-CA-ĞIZ.ANLAYIN ARTIK ANLAYIN.

Amaç?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

rıdvan milli takıma alınmış helal olsun
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Amaç?
Milletin psikolojisi bozuldu, kapanma, yenilgiler vs.
Ben de iki gundur gece ruyamda maclari goruyorum :D

Çevrimdışı Emre Keşküş

Arkadaşlar dedikodulara kulaklarımızı tıkayalım önce takıma inanalım, motive olup bol gollü bir şampiyonluk yaşayalım. Türkiye kupasını da aldıktan sonra Sergen hoca tüm kirli oyunları açıklayacak, biraz sabredelim.

Çevrimdışı ALDENYX

Ben asmişim bayrağı balkona birazda rüzgar var herkeze selam veriyor şampiyonluk bizim kupa bizim dercesine...🦅🦅🦅🦅🦅🦅🦅😎
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

2030 'dan  gelen çocuğu buldum Tr de kim sampiyon olacak dedim apiiiiii 3 sene üst üste Beşiktaş dedi....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı can1903

arkadaşlar benimle iddia ya giren var mı ?
ben diyorum ki
göztepe  4 - 0 beşiktaş
gs 7 - 0 malatya

bu durumda şampiyon olamayacağız. Gol atmayı bırak göztepenin kalesine şu bile atamayacağız . Ve gs şampiyon olacağını kesin ama kesin diyorum gs şampiyon olacak.

ben yukarı da ki durumların kesin ama kesin gerçekleşecek diyorum. Eğer aksi olursa 1 ay ban yemek istiyorum. Buradan site adminine seslenmek istiyorum. Biz göztepeye yenileceğiz gs malatyaya fark atarak şampiyon olacak. Sevgili admin bu durum gerçekleşecek adım gibi eminim bu durumda beni yarın 11'de 1 aylığına banlamanızı istiyorum.

ADMİNDUY SESİMİ YARIN 11 DE BENİ BANLA .BEŞİKTAŞIN ŞAMPİYON OLMASI İMKANSIZ ANLAMIYOR MUSUN İMKANSIZ . YARIN 10.59 DA 1 DAKİKALIĞINA BURADA OLACAĞIM. PEKİ SEN BU DURUM DA NE YAPACAKSIN.

BAK YAZIYORUM ŞAMPİYON O-LA-MA-YA-CA-ĞIZ.ANLAYIN ARTIK ANLAYIN.
Hacım ne yaşıyorsun  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı savaş altay

Arkadas evinizde balkon, bahcede mi yok? Kafanizi kriz aninda pencereden cikarin yine iyi gelir :D

Çevrimdışı savaş altay

rıdvan milli takıma alınmış helal olsun
Senol hoca oldugu muddetce adil secimler gerceklesir. Her iki oyuncumuzu da tebrik ederim.

Çevrimiçi murat

Bunu Fikret Orman bile yazmaz yahu. Fikret Orman olsa tepki koyan taraftara sen önce Kartal Yuvasından alışveriş yap sonra konuş derdi, babasından harçlık alan adam yorum yapıyo derdi vs vs. Taraftarı ters bırakmakta ex başkanın eline kimse su dökemez. Ne kadar Beşiktaş'ı doğrayan hakem mhk'lı varsa pırıl pırıl derdi bize fırça kayardı.
babandan harçlık alıyorsan olabilir.adam haksızda değildi.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

babandan harçlık alıyorsan olabilir.adam haksızda değildi.
Ne olabilir?

Çevrimdışı worns

şu karagümrük maçı goygoylarını iki gün bekledikten sonra konuşsaydınız bari. şu an takımın motivasyonunu dağıtabilecek bu tarz işlere girmenin ne faydası var? neyse yönetim ve iletişim politikalarını üzerine konuşmaktan da bezdim. karagümrük'ü zaten yazdık kenara ve asla unutmayacağız. şampiyon olduktan sonra geniş geniş konuşacağız. seneye seyircili maçta nasıl karşılanacaklarını da göreceğiz. bunları geçelim. şu an gündemimiz olacak kadar önemli bir konu değil. adamlar ne kadar bilenirse bilensin biz bir beraberlik çıkartmalıydık, nasıl sakin kalamadık ve çıkartamadıkı görelim. göztepe maçında aynı hataları yapmayalım, güçlü bir psikolojiyle çıkalım, işi bitirelim. bu kadar, şu an başka gündeme ihtiyaç yok.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kimdir bu zat?
Beşiktaş tan mı geçinenlerden?
Geçinen degil ama bazen çok saçma konuşuyor. Karagumruk maçı öncesi ortami geren de kendisi idi. 20 bin euro prim muhabbetini başlatan. Cok ciddi duyum almıştı vs.

Surekli bağırıp çağırıyor. Kanaat önderi oldu iyice. Ilginc bir sekilde her yaptigini beğenen buyuk bir kesim buldu kendine.
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2021, 18:31:48 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

sana da laf ediyor olabilir. :D
Sana ediyor olma ihtimali daha yüksektir bence :D Nereden bu kanıya vardığımı da söyleyeyim; ad hominem yapmak genelde babadan harçlık alacak yaşta adamların cevap verme tarzıdır.

Çevrimiçi murat

Sana ediyor olma ihtimali daha yüksektir bence :D Nereden bu kanıya vardığımı da söyleyeyim; ad hominem yapmak genelde babadan harçlık alacak yaşta adamların cevap verme tarzıdır.
ad hominem ne oluyor.ne olduğunu bile bilmiyorum.en son 3 gün önce trafik cezasını ödedim.elektrik su doğalgazını otomatik ödemeyle ödüyorum. :D yanlış kanıya varmışsın.

Çevrimdışı caner.eryigit

Adrenalin tavan bugün böyleyse yrn nasıl olacak Allahım bir tane daha haramzadelerin şampiyonluğunu daha gösterme bizlere yrn inşallah

Çevrimiçi levitate

cenk 3 maç abou 1 maç ceza yemiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

cenk 3 maç abou 1 maç ceza yemiş
Cenkle abou kendi arasında kavga etmiş herhalde rakipten ceza yiyen olmadığına göre herhalde şu karar skandal ya

Çevrimdışı goktasoktay

Cenkle abou kendi arasında kavga etmiş herhalde rakipten ceza yiyen olmadığına göre herhalde şu karar skandal ya
Karşı tarafla ilgili bilgi yok mu? Hakkaten sadece bizim oyuncular mı ceza almış? En azından tahrik edenlere ceza vermemişler mi. Bizim oyuncular neden o kadar tepki vermiş diye sormamış kimse galiba. Ne güzel memleket!!!

Çevrimdışı can1903

Çevrimiçi yaço58

Karşı tarafla ilgili bilgi yok mu? Hakkaten sadece bizim oyuncular mı ceza almış? En azından tahrik edenlere ceza vermemişler mi. Bizim oyuncular neden o kadar tepki vermiş diye sormamış kimse galiba. Ne güzel memleket!!!
Rocoyq para cezası verdiler diye biliyorum bize gelince çok bonkörler cenk 3 maç ceza yiyecek ne yaptı küfür etmiş en fazla inşallah bugün şampiyon oluruz da rahatlarız

Çevrimdışı goktasoktay

Rocoyq para cezası verdiler diye biliyorum bize gelince çok bonkörler cenk 3 maç ceza yiyecek ne yaptı küfür etmiş en fazla inşallah bugün şampiyon oluruz da rahatlarız
Yuh artık. Keşke yönetim sürekli, kamera gördüğü yerde konuşacağına kulübün hakkını gerçek anlamda savunsa. Yazık gerçekten..
Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. İnşallah akşam beraber sevinecez.

Çevrimiçi yaço58

Oley Oley Oley şampiyon Beşiktaş helal olsun herkese emeğinize sağlık