Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628776 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hahaha. bu durumda ne oluyor acaba. diyelim takım komple kovid oldu. gerçi o zaman altyapıyı çıkarırlar mecburen.

O zaman istedikleri farkı atarlar.
Mesela yanlışlıkla(!) 4 değişiklik yapabilirler.

Çevrimdışı Erman1903

Arkadaşlar herkes Totemini yapsın. Kimse birsey demesin.

Allah rızası için olumsuz yorum yapmayın. 1 gün sabredin.

Sinerji sinerji sinerji sinerji sinerji sinerji sinerji

Doğrulardan kimseye zarar gelmez, onlar her zaman işini yapar usta sen merak etme.

Belki bunları duyan topçular bir silkelenir de şu son maçta çok iyi oynar. Yönetim de en azından 2 gün susmayı falan düşünebilir, gerçi bunu hiç sanmıyorum ya hadi neyse...

Çıkıp tıkır tıkır futbolunu oynayacak takım, hedefe ulaşamazlarsa da kimse onları oldukları sporcular için suçlamayacak ve emekleri için çoğu alkış alacak. Bu yüzden hepsi rahat olsun, taraftar da fazla endişe heyecan yapmasın artık. Korku bulaşıcıdır, korkan asker kurşunu yermiş.
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2021, 22:32:55 Erman1903 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yönetim sağolsun cümle alemi bize karşı organize etmeyi becermiş.
Girin twittera hastag lere bakın.

(...)

Çevrimdışı caner.eryigit

Dayanamasin illa izlersin
Valla abi bu durumda olursam nasıl dayanırım bilmiyorum.
Abim benden daha kötü durumda eli ayağı titriyor2 haftadır aynı saatte oynandığı için maçlar çok zapping  yaptım bir o maç bir o maçı açtım yenildik.
Dayanabilirsem bizim maçı açarım kanalı da değiştirmem

Çevrimdışı ferdi1903

Valla abi bu durumda olursam nasıl dayanırım bilmiyorum.
Abim benden daha kötü durumda eli ayağı titriyor2 haftadır aynı saatte oynandığı için maçlar çok zapping  yaptım bir o maç bir o maçı açtım yenildik.
Dayanabilirsem bizim maçı açarım kanalı da değiştirmem
Benim bi tanidik var benim yaslarda, karagümrük macindan sonra hüngür hüngür aglamis yazik. Kayincosu benimle calisiyor anlati yazik üzüldüm. O cumartesiyi nasil gecirecek cok merak ediyorum

Çevrimdışı Gökhan Kurt

ANC ve ekibi ile olmayacak.
(...)

Çevrimdışı mellfred

Yönetim sağolsun cümle alemi bize karşı organize etmeyi becermiş.
Girin twittera hastag lere bakın.

(...)
karagümrüğe stat açtık gardaş dedik noldu ?
boşverelim onun bunun gönlünü hoş etmeyi
biz göztepe’yi şunu bunu zaten yenmek zorundayız
daima yenmek zorundayız
cl finaline çıktığımızı farzedelim rakip city diyelim
motivasyon belli
ne dediğinin ne önemi var
bizim motivasyonumuz düşmesin kim ne oynamış bakmamak gerek
rakip  2 basıyorsa sen 3 basacaksın
beliktaştan gayrı alayının canı cehenneme

Çevrimdışı can1903

Yönetim kanadında felaket bilgiler var gibi hareket ediyorlar. Cenk Sümerin açıklamalarına bakın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı caner.eryigit

Yönetim kanadında felaket bilgiler var gibi hareket ediyorlar. Cenk Sümerin açıklamalarına bakın.
Ortalık fena karıştı yazıyor arkadaş birşeyler de varsa paylaşın herkes bilsin.
Menajerlrr üzerinden para olayı varsa hiçbirşey kanıtlayamazsın

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Neler oluyor, teşvik primi falan deniyor ama olayın iç yüzünü bilen var mı?

Çevrimiçi mayguntr

Tesvik mesvik bos islerle ugrasiyorlar, yine iki tik almak icin ortaligi karistiriyolar. Kanit varsa gidersin savciliga suc duyurusunda bulunursun.

Baskanda (...) korukluyor, takimin 2 gun sonra macina cikip 2-3 farkli galibiyet alirsa sampiyonsun. Sonra konusursun, arastirirsin.

Çevrimiçi Samet Ç

Ortalığı karıştırmaya başlamışlar yine taraftarda prim vermiş dümdüz maç gününü bekleseniz herşey lehimize olacak az sabırlı olun arkadaş hoca ve oyuncular hariç kendi muhabirlerimiz taraftar ve yönetimde dahil olmak üzere herkes şampiyonluğu verme peşinde galiba.

Çevrimdışı can1903

Yönetimin bu işlerin üstüne düşmesi korkutur adamı, bunda kötü ne var anlamadım?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi yaço58

Yönetimin bu işlerin üstüne düşmesi korkutur adamı, bunda kötü ne var anlamadım?
Kanıtları varsa tabi gitsinler üzerine her yolu denesinler ancak yönetimden birinin saçma sapan ergen Twitleri atması can sıkıcı elinde varsa kanıt çık paylaş yoksa sus derinden derinden araştır

Çevrimdışı blackeagle35

Gece rüyamda maç görmekten biktim artık 3 günlük tatilimiz var onda da sabahın köründe uyanıyoruz. Şu cumartesi gelsin artık hayırlısıyla.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ridvan milli takım kadrosunda.

Çevrimdışı underworld

İnşallah has kadroda yer alır Rıdvan

Çevrimdışı savaş altay

şöyle bir şey var.

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/1392450767911591939
Boyle bir durum varsa sorusturma baslatilmasi icin hareket edersin. Olayi acikliyorsun, kamera kayitlari silinmesin diye de bize yaziyorsun. Bir is varsa zaten kamera mi birakirlar ortada. Haydi unuttular (akli yok ya bunlarin) twitter sorusturma ekibi varda biz mi bilmiyoruz. Malatyasporu averaj takimi olarak anilmak tehditi ile ,alti doldurulmadan yazilan twitler ile baski altina alamazsiniz. Sonucunu elbet bekliyoruz fakat somut kanitlar ile hareket etmeden atilan her adim bizi fb antipatikligine dogru yaklastiriyor. Besiktas sampiyonda olsa kaybedip ikinci de olsa "hater" sarisinlar disinda sevilerek ve saygi duyularak anilir hep. Besiktas herkesin ikinci takimidir sozu dogrudur, alti bos bir cumle olmamistir. Yetkililerden ricamiz somut ornekler ile somut bilgiler ile hareket edilsin ve taraftar aydinlatilsin. Zira bunlarin alti dolmaz ise evinde 10 kisiye yenildigin mac sonrasinda besiktas'a yakismayan iticilige sahip oluruz. Oldu ya! tam kapanma surecinde bir de gidip biz(!) kamera kayitlarinin silinmesini engelleyecegiz.

He bu arada  :lol: kamera kayitlarini silmeyi unutan gs'lileri uyarmak da baska bir erdem leveli olsa gerek :kop:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Doğru mu yanlış mı içi boş mu dolu mu bilmiyorum ama bir iddia daha var.
Karagümrüklü oyunculara herhangi bir doping testi yapılmamış.

Burada uygulamayı bilmediğim için (belki zaten böyle bir şey yapılmıyor ya da farklı bir süreç) yorum yapamıyorum.

Çevrimdışı savaş altay

Doğru mu yanlış mı içi boş mu dolu mu bilmiyorum ama bir iddia daha var.
Karagümrüklü oyunculara herhangi bir doping testi yapılmamış.

Burada uygulamayı bilmediğim için (belki zaten böyle bir şey yapılmıyor ya da farklı bir süreç) yorum yapamıyorum.
Bu iddialarin sonu gelmez abi. Biz ne oynadik, k.gumruk ne oynadiki doping var mi, yok mu diye bakacaklar. 3 4 calim atti diye castro'yu mu tarayacaklar?

"iddia" bombardimani. Bir besiktas'li olarak gecmis maci, onumuzdeki rakip takimlarin maclarini belki hatta kendi macimizin ardindan rakip takimi kurcalamak..
Su pozisyonlara dusmek beni ve kara kartallari incitiyordur.

Çevrimiçi mayguntr

İnşallah has kadroda yer alır Rıdvan
Umutla, Ridvan var sol bek olarak. Bir aksilik cikmazsa yer alir.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bulent Uslunun artık zarar vermeye başladığını düşünüyorum. Bazı açıklamaları gerçekten çocukça gelmeye başladı. Borini golü attıktan sonra Bulent Uslu gördün mu diye bağırdı falan diyor.

Ortalığı da sürekli geriyor.

Çevrimdışı ankarakartal06

arkadaşlar benimle iddia ya giren var mı ?
ben diyorum ki
göztepe  4 - 0 beşiktaş
gs 7 - 0 malatya

bu durumda şampiyon olamayacağız. Gol atmayı bırak göztepenin kalesine şu bile atamayacağız . Ve gs şampiyon olacağını kesin ama kesin diyorum gs şampiyon olacak.

ben yukarı da ki durumların kesin ama kesin gerçekleşecek diyorum. Eğer aksi olursa 1 ay ban yemek istiyorum. Buradan site adminine seslenmek istiyorum. Biz göztepeye yenileceğiz gs malatyaya fark atarak şampiyon olacak. Sevgili admin bu durum gerçekleşecek adım gibi eminim bu durumda beni yarın 11'de 1 aylığına banlamanızı istiyorum.

ADMİNDUY SESİMİ YARIN 11 DE BENİ BANLA .BEŞİKTAŞIN ŞAMPİYON OLMASI İMKANSIZ ANLAMIYOR MUSUN İMKANSIZ . YARIN 10.59 DA 1 DAKİKALIĞINA BURADA OLACAĞIM. PEKİ SEN BU DURUM DA NE YAPACAKSIN.

BAK YAZIYORUM ŞAMPİYON O-LA-MA-YA-CA-ĞIZ.ANLAYIN ARTIK ANLAYIN.

Çevrimdışı underworld

Bulent Uslunun artık zarar vermeye başladığını düşünüyorum. Bazı açıklamaları gerçekten çocukça gelmeye başladı. Borini golü attıktan sonra Bulent Uslu gördün mu diye bağırdı falan diyor.

Ortalığı da sürekli geriyor.
Kimdir bu zat?
Beşiktaş tan mı geçinenlerden?