Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628522 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Roco ya ne diyeceğiz ah ulan ah parasını ödediğimiz adam neler yapıyor ah
Aldığı para haram zıkkım olsun.
Futbolculuk hayatı biter ins.

Çevrimdışı blackeagle35

Roco ya ne diyeceğiz ah ulan ah parasını ödediğimiz adam neler yapıyor ah
Tüm takım olarak o kadar çirkef bir oyun oynadılar ki anlamak mümkün değil. Her çalımdan sonra durdur, sakatlık pahasına müdahale et vs vs. Teknik direktörlerinin hırsını anlamak imkansız. Tabiki tüm hata bizde her şeye rağmen.

Çevrimiçi hasankale

(Hakaret Yasak)₅ g saray işini şansa birakmaz.Macin başında bir penaltı
bir kırmızı kart ilk yarıdan en az 3 fark yaparlar.Biz bugün 1 puanı alamayarak çok büyük aptallık ettik.
.

Çevrimdışı ferdi1903

Aldığı para haram zıkkım olsun.
Futbolculuk hayatı biter ins.
Acaip fitil oldum it gibi oynadi, ikinci golü atan la beraber

Çevrimdışı GreenBook

Ankaragücü maçı okadar rahat kazanacağımız bir kaçtı ki boşu boşuna puan kaybettik o maçı kazansak şampiyonduk

Çevrimdışı mellfred

bu takımın nasıl bir mal gurubuyla yönetildiğine bir örnek veriyim 1 haftadır kartal yuvasından bayrak alamıyorum
sipariş için ne şifre değiştirebiliyorum ne yeni bir üyelik yapabiliyorum
siz varın gerisine
öyle böyle bir aptallık değil

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Malatya Başkanı Fikret Orman'ın cok yakın arkadaşı. Yapsın bir güzellik ex başkanımiz.

Ek olarak, Malatya bu yıl ts dışında 3 gol yememiş.

Bir çapanoğlu dönmez dicem ama bakalim. İrfan Buz tek güvencemiz sensin.

Göztepe'yi 2-0 yencegimizi varsayarak konuşuyorum tabi.

Çevrimdışı savaş altay

Tüm takım olarak o kadar çirkef bir oyun oynadılar ki anlamak mümkün değil. Her çalımdan sonra durdur, sakatlık pahasına müdahale et vs vs. Teknik direktörlerinin hırsını anlamak imkansız. Tabiki tüm hata bizde her şeye rağmen.
Biz oyle bir basladik ve surdurdukki tempoyu delirmis de olabilirler. Onun disinda o sahaya sen de ben de ciksak, tum gozlerin cevrili oldugu bir macta gayet normal. Klup icinde bir seyler donmusmudur bilemeyiz fakat bu oyuncularinda tuttugu takimlar var, yabanci olup sempati duyduklari var. Mac sonu gerginligi ile roco bile harcaniyor su an..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Skor 1-1 iken rakip 10 kişi iken ailecek hücuma gidip 2 yi yemeyeceksin.
Bu kadar basit.

Çevrimdışı savaş altay

Adam eksilten oyuncu eksikligi yasadik. Tam otobus takim zamani bir suru eksik oldugi gibi ademi de kaybettik. Golde cenk ve abu'nun sevinci cok iyiydi. Goztepe macinda da aynisindan bekliyorum.

Çevrimdışı 38life

Sezon sonu sonuç ne olursa olsun yerin dibine sokacağım çok kişi var. Yönetimin günahlarını saysak zaten bitiremeyiz. Yeryüzüne gelmiş en kötü yönetim. Hoca kötü kadroyla takımı iyi taşıdı eyvallah fakat 2 haftadır beraberlik iyi sonuç olmasına rağmen defans çizgisini hiç olmadığı kadar öne çekiyor. Bunun akıl ve mantık çerçevesinde herhangi bir izahı mümkün değil. "Biz Beşiktaşız her maça galibiyet için çıkarız, kazanırız bitiririz, ardımıza bakmayız." gibi deli saçmalıkları yüzünden oluyor bu. Taraftar asıl panik yapılması gereken haftalarda "rahat olun ya, bu iş bizde. renklileri abartmayın abi, Beşiktaş fena, biz kaybetmeyiz." gibi aşırı mantıksız, matematik ve psikoloji bilimlerinden son derece uzak yorumlar yaptılar. Şimdi tüm rezilliklere rağmen hala son 1 galibiyetle şampiyonluğu alma ihtimalimizin yüksek olduğu bir durumda herkes karalar bağlamış durumda. Ne zaman nerede ne hissetmesi gerektiğini, nasıl davranması gerektiğini, psikolojiyi nasıl yönetmesi gerektiğini kimse bilmiyor. Ne taraftar, ne hoca, ne futbolcular, ne yönetim.

Onu bunu geç de, N'sakala yerine İsmail Köybaşı oynasaydı bu sezon; şampiyonluk kutlamalarını bitirmiş bu akşamki maçı formaliteden oynamıştık. Takımın tamamı iyiyken, maçları sirküle ederken "N'sakala da iyi oynuyo haa" diyen tüm avel kardeşlerime selam olsun.

Çevrimdışı sEuL

Karagumruk nasil bu kadar maca asilir ve cirkef olur tarzi yorumlara anlam veremiyorum. Rakip istersen oyuncu basina $1M euro prim versin oyuncularina - biz sampiyonluga oynuyoruz ya SAMPIYONLUGA, kendi evimizdeki mactan galibiyetle ayrildigimiz takdirde sampiyonlugu ilan edecek ve butun sezon boyunca ugruna savastigimiz, sakatlar verdigimiz sampiyonluga uzanacagiz. Bundan daha buyuk bir motivasyon, daha buyuk bir tesvik olabilir mi? Neymis rakip cok asilmis ve cirkefmis - ilk defa olan birsey degil ve son defada olmayacak. Her ne olursa olsun kendi evimizde beraberligin bile yettigi bir macta rakip 10 kisi kalmisken gol yiyerek maci vermemiz - inanilir gibi degil.  :s20:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Elimde kumanda aptal aptal bilinçsizce kanallarda geziyorum.

Çevrimdışı savaş altay

Skor 1-1 iken rakip 10 kişi iken ailecek hücuma gidip 2 yi yemeyeceksin.
Bu kadar basit.
Ailecek hucuma gitmekte bir sakinca yok ama gidip bi halt edememek de var. Zaten kapali olan takimi acacagiz diye ugrasip durdular. Ne bir orta ne de bir sut gorduk. Pardon, iki sut benzeri durum oldu. Stadin catisina cikan :uyucam:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Karagumruk nasil bu kadar maca asilir ve cirkef olur tarzi yorumlara anlam veremiyorum. Rakip istersen oyuncu basina $1M euro prim versin oyuncularina - biz sampiyonluga oynuyoruz ya SAMPIYONLUGA, kendi evimizdeki mactan galibiyetle ayrildigimiz takdirde sampiyonlugu ilan edecek ve butun sezon boyunca ugruna savastigimiz, sakatlar verdigimiz sampiyonluga uzanacagiz. Bundan daha buyuk bir motivasyon, daha buyuk bir tesvik olabilir mi? Neymis rakip cok asilmis ve cirkefmis - ilk defa olan birsey degil ve son defada olmayacak. Her ne olursa olsun kendi evimizde beraberligin bile yettigi bir macta rakip 10 kisi kalmisken gol yiyerek maci vermemiz - inanilir gibi degil.  :s20:

Aynen ama maalesef stresi yönetemedik. 1-1 iken biraz daha kontrollü olup 2 yi aramamız gerekirdi ama biz ailecek hücuma giderken golü yedik.
Dediğin gibi Karagümrüklü oyuncular isterlerse kişi başı 1 m Eur mamalanmış olsunlar senin motivasyon kaynağın şampiyonluk.
Bundan ötesi var mı?

Bugün karşıda Barcelona olsa bu maçı kazan şampiyonsun deseler yok karşıdaki Barcelona deyip vaz mı geçeceksin?

Çevrimdışı 38life

Ve Allah aşkına şu ülkede birileri artık stres yoğunluğunun yüksek olduğu kritik maçlarda rakiple hiçbir şekilde diyalog kurmamak gerektiğini, aksine sempatik ve yumuşatıcı davranmak gerektiğini söylesin artık. Rakip zaten hırslı, sen her ikili mücadelede rakiple diyaloğa girersen bu rakibin hırsına hırs katmaktan başka ne işe yarar? Rakip sert bir hareket yapsa bile diyaloğa girmeyeceksin bir itirazın varsa hakeme yapacaksın. Rakibin hırsını azaltmanın, yumuşatmanın başka bir yolu yok. 2021 yılındayız gözünüzü seveyim ya, insanlık olarak artık bazı basit şeyleri çözelim lütfen.

Çevrimdışı savaş altay

Sezon sonu sonuç ne olursa olsun yerin dibine sokacağım çok kişi var. Yönetimin günahlarını saysak zaten bitiremeyiz. Yeryüzüne gelmiş en kötü yönetim. Hoca kötü kadroyla takımı iyi taşıdı eyvallah fakat 2 haftadır beraberlik iyi sonuç olmasına rağmen defans çizgisini hiç olmadığı kadar öne çekiyor. Bunun akıl ve mantık çerçevesinde herhangi bir izahı mümkün değil. "Biz Beşiktaşız her maça galibiyet için çıkarız, kazanırız bitiririz, ardımıza bakmayız." gibi deli saçmalıkları yüzünden oluyor bu. Taraftar asıl panik yapılması gereken haftalarda "rahat olun ya, bu iş bizde. renklileri abartmayın abi, Beşiktaş fena, biz kaybetmeyiz." gibi aşırı mantıksız, matematik ve psikoloji bilimlerinden son derece uzak yorumlar yaptılar. Şimdi tüm rezilliklere rağmen hala son 1 galibiyetle şampiyonluğu alma ihtimalimizin yüksek olduğu bir durumda herkes karalar bağlamış durumda. Ne zaman nerede ne hissetmesi gerektiğini, nasıl davranması gerektiğini, psikolojiyi nasıl yönetmesi gerektiğini kimse bilmiyor. Ne taraftar, ne hoca, ne futbolcular, ne yönetim.

Onu bunu geç de, N'sakala yerine İsmail Köybaşı oynasaydı bu sezon; şampiyonluk kutlamalarını bitirmiş bu akşamki maçı formaliteden oynamıştık. Takımın tamamı iyiyken, maçları sirküle ederken "N'sakala da iyi oynuyo haa" diyen tüm avel kardeşlerime selam olsun.
Defans cizgisinin bu kadar onde olmasinin bir sebebi de yaptigimiz takim presi diye dusunuyorum. Takim boyu uzadiginda etkisi azaliyor cunki.

Çevrimdışı solar

Bence yeneriz şampiyon oluruz ya cumartesi bu kadar karamsarlığa gerek yok. Ben kendimce sebebini pek anlayamamış olsam da Hatay karşısındaki motivasyonun yarısını göstersin Sergen rahat alırız maçı. Kendisinin en büyük sınavı olacak göreceğiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Takıma 1 gün izin verilmiş.
Göztepe maçına perşembe günü hazırlanmaya başlayıp, cuma günü antrenman sonrası İzmir'e gidiyormuşuz.
Arkadaş şaka mısınız siz?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Defans cizgisinin bu kadar onde olmasinin bir sebebi de yaptigimiz takim presi diye dusunuyorum. Takim boyu uzadiginda etkisi azaliyor cunki.

Ortada bir takım presi yok ki.
Asenkron biçimde pres yapmaya çalışırsan sadece ilk basan grup boşu boşuna efor sarf etmiş olur.
Bizim durumda tam olarak bu.

Çevrimdışı 38life

gs ve karagümrüğe karşı bu oyuncu grubuyla takım presi falan yapamazsın. Yapıyorum zannedersin anca, sonra kalende golü görünce "aa noldu öyle ya?" diye kalırsın. Üstelik 1 puan senin için iyi sonuç!

Çevrimdışı GreenBook

Bu konuyada yazıyorum
Göztepe 5 Yedi ya bugün Gençlerbirliğinden
Bizim bu takıma 5 atmamız lazım
Uyku yok bu gece bize

Çevrimiçi Özgür Gültekin

gs ve karagümrüğe karşı bu oyuncu grubuyla takım presi falan yapamazsın. Yapıyorum zannedersin anca, sonra kalende golü görünce "aa noldu öyle ya?" diye kalırsın. Üstelik 1 puan senin için iyi sonuç!

Yapman gereken tek şey vardı, Biglia'ya top kullandırmamak bu kadar basit.
Biz ne yaptık defans oyuncularına sözde pres yaparken Biglia'yı bomboş bıraktık.

Çevrimdışı ALDENYX

Haftaya şampiyonluk kutlamasi yapilir herkezin yüzü güler....kimse tedirgin olmasin gol avaraji ile şampiyon olacaz....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş en son '1 sezonda 2 kez' 3 maçlık puan kaybı serisi yakaladığında yıl 2013'tü. Göztepe'yi yenemezsek bunu tekrarlıcaz. Yani şampiyon olmamak için tarih yazmamız lazım.