Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627630 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İrfan Buz şerefli adamdır, öyle çok bir şey olmaz. Biz yener miyiz orası meçhul.
2 kritik mevkide GS li oyuncular oynuyor , Savunmada Semih Kaya , Forvette Adem Büyük , hiçbir seey beklemiyorum bu maçta

İrfan hoca ne yapsın , iş Semihin yaptıracağı penaltıya , adem buyukun karşı karşıya Muslera'nın üzerine vuracağı topa bakar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Olcay malatyada oynuyormuş.

Pek oynadığı söylenemez.
Sadece kadrolarında diyelim.

Çevrimdışı mrred

Güzel bir oyun planı ile Göztepeyi çok rahat yeneriz. Çok gol yiyen bir takım. Baskı görünce uzun vuruyorlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Egos

boş verin takımı, birbirinize mukayet olun, ya kendiniz verem olacaksınız ya da birilerini verem edeceksiniz bu gidişle.

şampiyonluktan ümidi olmayanlar için atış serbest, istediklerini yazsınlar; ama hem içinizde umut besliyor hem de bunun aksi şeyler yazıyorsanız ayıp ediyorsunuz. kaç yıllık samimiyetimiz var, hiç yakışmıyor.

Çevrimiçi tolga1903

Biz bu herif oynadığı sürece ofsaytı bozar yine yeniliriz goztepe'ye. Öyle böyle nefret duymuyorum caner senden özür dilerim

Çevrimdışı Orhan_

Ersin , Nsakala , Welinton üçlüsüyle buraya kadar iyi bile geldik abi

Son haftalar Tecrübe eksikliği ortaya çıktı , Ersin ilk Golde çıkması lazım , 20 yaşında adamsın bu kadar hantal olamazsin

Ligin sonu yaklaştıkça her hafta sakat vermeye başladık , bunun da çok etkisi var malesef , kenarda oyuna sokacak OFANSİF oyuncu YOK , malesef YOK

Buraya kadar geldiysek Sergen Hoca sayesindedir. Onca sakat, eksik kadro, yetersiz oyuncular derken şampiyonluktan söz etmeye başladık. Bundan sonra olacak her türlü olumsuzluğun sebepleri de takım elbiseli beyefendilerdir.

Çevrimdışı mrred

İlk yarıdaki göztepe maçını izliyorum

Tekrarını bakıcam bir analiz yapıcam
The great gig in the sky

Güzel bir oyun planı ile Göztepeyi çok rahat yeneriz. Çok gol yiyen bir takım. Baskı görünce uzun vuruyorlar.
Gençlerbirliği maçınin özetini izledim savunma arkasina çok fazla adam kaçırıyorlar ama Arınç yoktu bütün hava toplarina rakip vurdu

Kadroyu görmedim, Ndiaye ve Jahovic oynadi mi ?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şahsi görüşüm, şampiyonluğu vurdan verdik. Takım 3-4 atacak reaksiyon gösteremez geliyor Göztepe karşısında.
ANC yerinde olsam yağdıririm Göztepe'ye para. Halil'i de alicaz dersin bağlarsin ama başkanda bu meziyette is yapacak bitiricilik yok.

Çevrimdışı 38life

Buraya kadar geldiysek Sergen Hoca sayesindedir. Onca sakat, eksik kadro, yetersiz oyuncular derken şampiyonluktan söz etmeye başladık. Bundan sonra olacak her türlü olumsuzluğun sebepleri de takım elbiseli beyefendilerdir.
GS nin kadrosu geniş , tecrübeli oyuncu sayısı da fazla

Sakatlar vermeseydik zaten iş buraya kalmazdi , Oğuzhan , Cenk , Aboubakar

Töre bir var bir yok , GS maçında Nkoudunun olmaması , bu maçta da Ljajici kaybettik , ins Göztepe maçında oynar , Mensahla başlarsak yandık..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

boş verin takımı, birbirinize mukayet olun, ya kendiniz verem olacaksınız ya da birilerini verem edeceksiniz bu gidişle.

şampiyonluktan ümidi olmayanlar için atış serbest, istediklerini yazsınlar; ama hem içinizde umut besliyor hem de bunun aksi şeyler yazıyorsanız ayıp ediyorsunuz. kaç yıllık samimiyetimiz var, hiç yakışmıyor.
Bugün bardağı duvara vurdum odada paramparça oldu valide geldi sen düşün Abi. Kalpten gidecektim bu maç olmadı. Göztepe maçını izlemicem zaten. Gençliğime yazık.

Çevrimiçi hasankale

Şahsi görüşüm, şampiyonluğu vurdan verdik. Takım 3-4 atacak reaksiyon gösteremez geliyor Göztepe karşısında.
ANC yerinde olsam yağdıririm Göztepe'ye para. Halil'i de alicaz dersin bağlarsin ama başkanda bu meziyette is yapacak bitiricilik yok.
Şampiyonluk getirisi en az 20 milyon euro.Besini giztepeye versin 5 tane atıp gelsin.
Çünkü rakibin tam olarak öyle yapacak.

Çevrimdışı Karabay

gs bugün son 2 golünü maçın son anlarında biz 2yi yedikten sonra attı. Adamlar işi o derece bu haftadan bağlamışlar. O yüzden gs haftaya kaç tane gerekiyorsa o kadar atar. Haa biz göztepeyi yenebilir miyiz...?

gs bugün son 2 golünü maçın son anlarında biz 2yi yedikten sonra attı. Adamlar işi o derece bu haftadan bağlamışlar. O yüzden gs haftaya kaç tane gerekiyorsa o kadar atar. Haa biz göztepeyi yenebilir miyiz...?
Durduk yere atamadilar diye Penaltıyı bile tekrarlattilar

Onyekurunun penaltısınin öncesinde Gedson rakibine faul yapıyor , rakibimiz böyle bir takim işte , 1 puanı almaliydik en azından , yazık olacak bize..

Çevrimdışı Orhan_

GS nin kadrosu geniş , tecrübeli oyuncu sayısı da fazla

Sakatlar vermeseydik zaten iş buraya kalmazdi , Oğuzhan , Cenk , Aboubakar

Töre bir var bir yok , GS maçında Nkoudunun olmaması , bu maçta da Ljajici kaybettik , ins Göztepe maçında oynar , Mensahla başlarsak yandık..

Valla abicim iş buraya kaldı ve artık kim oynayacaksa en iyisi için dua etmekten başka şansımız kalmadı. Göreceğiz.

Çevrimdışı celiker1

Şu Gs'ye şampiyonluk verme ihtimali harbi koyuyor.Sezon içi parçalanmışlar,Gençler maçından önce 4-5 maçı ite-kaka kazanmışlar.Düşündükçe  :s20:  :s20:  :s20: Kalbime ağrılar giriyor vallahi 2-0 dan 2-2 olan Ankaragücü maçından itibaren.Dün eforlu ekg çekilecektim iptal oldu idari izinden dolayı.Sonumuz hayır bakalım :s20:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Egos

bire bir 38life gibi düşünüyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

Roco ya ne diyeceğiz ah ulan ah parasını ödediğimiz adam neler yapıyor ah

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ümitlenmeyin arkadaşlar. Bence direkt kupa finaline odaklanalım. En azından kupa kazanmış oluruz.

Gs ilk yarı 3 tane atar bu arada cumartesi günü. Malatya mı direnecek?

Çevrimdışı caner.eryigit

Göztepe fan sayfaları hareketlendi gelin bakalım fln yazıyorlar.
Bizim maç içinde rotasyon yapmışlar.