Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1621992 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı kahyaoglueren

Oyunculara 3 gün izin verilmiş. Umarım tatillerinde vakaya yakalanmazlar kritik dönemeçte.

https://twitter.com/HaberKartali/status/1375395383505997827

Çevrimdışı Erman1903

Lukaku için pazarlık 30 milyon €'dan başlar :money:

Larin'in EPL yapacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Umit milli takimda 4 oyuncumuz ilk 11 de. Ersin Ridvan Erdogan Kartal.

Çevrimdışı Erman1903

Umit milli takimda 4 oyuncumuz ilk 11 de. Ersin Ridvan Erdogan Kartal.

İlerde A-Milli olmazlarsa şaşırmayın, BJK futbolcularını milli takıma almamak yılların geleneği. Şifo'yu bile milli takıma çağırmaz, kadroda olduğunda yedek yaparlardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlerde A-Milli olmazlarsa şaşırmayın, BJK futbolcularını milli takıma almamak yılların geleneği. Şifo'yu bile milli takıma çağırmaz, kadroda olduğunda yedek yaparlardı.
Onun için milli takımın fazla başarısı yok zaten. Elde ettiğimiz başarıların baş rollerinde Beşiktaşlıların olması tesadüf değil.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Onun için milli takımın fazla başarısı yok zaten. Elde ettiğimiz başarıların baş rollerinde Beşiktaşlıların olması tesadüf değil.
4-0 yeniliyoruz, daha 15 dakika var, ersinin yedigi gollerde verdigi reaksyon can sıkıcı.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

4-0 yeniliyoruz, daha 15 dakika var, ersinin yedigi gollerde verdigi reaksyon can sıkıcı.
Ersin dalgalı bir performansa sahip. Umarım sezonun finalini iyi tamamlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

geleni almış. pek konsantre durmuyordu. kötü maçları da olacak elbet varsın milli maçlarda olsun  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

geleni almış. pek konsantre durmuyordu. kötü maçları da olacak elbet varsın milli maçlarda olsun  :)
Biz defansımız iyi olduğu için de fazla gol yemiyoruz. Tabi o kadar da iyi değil. En iyi defans hücumdur mantığından dolayı fazla gol yemiyoruz genelde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bu fb'nin milli lig sampiyonluklari'da sayilsin basvurusuna ne düsünüyorsunuz ? Gs'lilerin bukadar tedirgin olmasi ve karşi cikmasi olayin baya ciddigi sekilde kabul görecek'mis gibi bir hal var herhalde. Ben kararsizim, fb bir anda 28 olabilir ama bizimde oradan alacagimiz 5 sampiyonlugumuz daha var, gs'nin sadece 1, yani sampiyonluk sayilari  biranda böyle olabilir.

Fb    28
Gs    23
BJK  20

Sezon sonu sampiyon olursak insAllah, 21 yapar.
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2021, 00:49:16 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Bu fb'nin milli lig sampiyonluklari'da sayilsin basvurusuna ne düsünüyorsunuz ? Gs'lilerin bukadar tedirgin olmasi ve karşi cikmasi olayin baya ciddigi sekilde kabul görecek'mis gibi bir hal var herhalde. Ben kararsizim, fb bir anda 28 olabilir ama bizimde oradan alacagimiz 5 sampiyonlugumuz daha var, gs'nin sadece 1, yani sampiyonluk sayilari  biranda böyle olabilir.

Fb
Gs    23
BJK  20

Bence kabul edilmemesi daha iyi fener kaç senedir şampiyon olamıyor bir anda makas açılıyor gs nin foyasi ortaya çıktı bundan sonra bedava şampiyonluk zor onlar için fenerle yarisinca kazanıyoruz zaten beş seneye bir bakmisiz fenerin ensesindeyiz
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Erman1903

Fb    28
Gs    23
BJK  20

Fener köylü kurnazlığı ile yayın gelirlerinin çoğunu elde etmeye çalışıyor. Bıraksınlar bu işleri, onlar için hukuk kurallarının değişecek hali yok. Daha önce reddedildi ve bitti bu tartışma. Sadece büyüklerin söylemesiyle olacak bir iş de değil bu. Artık ligde bir sürü takım var.

Bu tartışmanın tam da şimdi ortaya atılmasının bir başka sebebi de kendilerini yarışta güçsüz görmeleri. Rakiplerinin konsantresini dağıtıp kendi seviyelerine çekmeye çalışmaları.

Terbiyesizlik ve kurnazlık peşinde koşmayı bırakıp topa odaklansınlar.
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2021, 02:19:37 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Fener köylü kurnazlığı ile yayın gelirlerinin çoğunu elde etmeye çalışıyor. Bıraksınlar bu işleri, onlar için hukuk kurallarının değişecek hali yok. Daha önce reddedildi ve bitti bu tartışma. Sadece büyüklerin söylemesiyle olacak bir iş de değil bu. Artık ligde bir sürü takım var.

Bu tartışmanın tam da şimdi ortaya atılmasının bir başka sebebi de kendilerini yarışta güçsüz görmeleri. Rakiplerinin konsantresini dağıtıp kendi seviyelerine çekmeye çalışmaları.

Terbiyesizlik ve kurnazlık peşinde koşmayı bırakıp topa odaklansınlar.
baktılar artık kazanarak şampiyon olamıyorlar bari dolaylı yoldan olalım diyorlar 😂 ama boş hayal peşindeler

Çevrimiçi Necmi

Biz defansımız iyi olduğu için de fazla gol yemiyoruz. Tabi o kadar da iyi değil. En iyi defans hücumdur mantığından dolayı fazla gol yemiyoruz genelde  :tabe:
bence o kadar iyiler beşiktaş taraftarını anlamıyorum  neden elindekini kötüleme arayışında oluyor savunma tandemimiz beşiktaş tarihinde ilk beşe girer bence  savunma tek tek oyuncu olarak değerlendirilmez iki bek iki stoper ve libero bir takımdır kaleciye gelince biz ligin başından beri kalecisiz oynuyoruz kimse bunu görmek istemiyor pozisyon vermiyoruzki verdiğimizdede büyük olasılıkla yiyoruz kaleci bir pozisyon kurtardığında auvvv oluyoruz iyi kaleci pozisyon kurtarmaz maçı kurtarır bizim kaleciler ne topa çıkabiliyor ne kaleyi kapatabiliyor ne pozisyon alabiliyor belki iyi kaleci olacaklar ama şimdi değiller böyle bir kaleci beşiktaşın birinci kalecisi olmaz en fazla üçüncü kaleci olur ve pişirilir ha unuttum birde yavaşlar ersin utkuya göre biraz daha haraketli bırak bizi süper ligde birinci ligde hangi takıma gönderirsek gönderelim ikiside birinci kaleci olamaz kapattıkları köşeden gol yiyorlar vücut altından gol yiyorlar kaleciliğin temel fonksiyonlarından bir haberler yumruklaması gereken topu ya tutmaya çalışıyorlar yada ceza sahası çinne çeliyorlar topa ters elle uzanıyorlar kaleyi hiç bir şekilde kapatamıyorlar ilerde ne olurlar bilinmez ama şimdi ne olmadıkları net belli sürekli taraftar mazeret uyduruyor yok efendim yapabileceği birşey yokmuş bunu herkes yermiş yok herkes yemez yedikleri gollerin yarısını ortalama kaleci yemez fener maçında hatalıydı mesela beşiktaşa üstüne gelen o topu kurtaracak kaleci lazım takımın şampiyonluğa gideceğini düşünseler herhalde sezon başında böyle hata yapmazlardı

Çevrimdışı ozankarakoc

bence o kadar iyiler beşiktaş taraftarını anlamıyorum  neden elindekini kötüleme arayışında oluyor savunma tandemimiz beşiktaş tarihinde ilk beşe girer bence  savunma tek tek oyuncu olarak değerlendirilmez iki bek iki stoper ve libero bir takımdır kaleciye gelince biz ligin başından beri kalecisiz oynuyoruz kimse bunu görmek istemiyor pozisyon vermiyoruzki verdiğimizdede büyük olasılıkla yiyoruz kaleci bir pozisyon kurtardığında auvvv oluyoruz iyi kaleci pozisyon kurtarmaz maçı kurtarır bizim kaleciler ne topa çıkabiliyor ne kaleyi kapatabiliyor ne pozisyon alabiliyor belki iyi kaleci olacaklar ama şimdi değiller böyle bir kaleci beşiktaşın birinci kalecisi olmaz en fazla üçüncü kaleci olur ve pişirilir ha unuttum birde yavaşlar ersin utkuya göre biraz daha haraketli bırak bizi süper ligde birinci ligde hangi takıma gönderirsek gönderelim ikiside birinci kaleci olamaz kapattıkları köşeden gol yiyorlar vücut altından gol yiyorlar kaleciliğin temel fonksiyonlarından bir haberler yumruklaması gereken topu ya tutmaya çalışıyorlar yada ceza sahası çinne çeliyorlar topa ters elle uzanıyorlar kaleyi hiç bir şekilde kapatamıyorlar ilerde ne olurlar bilinmez ama şimdi ne olmadıkları net belli sürekli taraftar mazeret uyduruyor yok efendim yapabileceği birşey yokmuş bunu herkes yermiş yok herkes yemez yedikleri gollerin yarısını ortalama kaleci yemez fener maçında hatalıydı mesela beşiktaşa üstüne gelen o topu kurtaracak kaleci lazım takımın şampiyonluğa gideceğini düşünseler herhalde sezon başında böyle hata yapmazlardı

Alan savunmasını inanılmaz iyi yapıyoruz. Bireysel yetenekle ve oyuncu kalitesiyle değil, taktik anlayışla... Bence Sergen Hoca'nın açık ara en büyük başarısı bu. Normalde saç baş yolduracak Welinton tarzı bir adam bile çoğunlukla sırıtmadığı gibi bazı maçlarda neredeyse yıldızlaşıyor bile... Necmi Abi'ye kaleci konusunda da tümüyle katılıyorum, ama alan savunmasındaki başarı nedeniyle onlar bile sadece Uğurcan'ın yediği kadar gol yemişler. Kimbilir Uğurcan bizde olsaydı, yediğimiz 30 golün kaçını yememiş olurduk...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Fb    28
Gs    23
BJK  20

Benim için Fenerbahçe her zamanki gibi yok hükmünde. 28 değil, 68 şampiyonlukları da olsa yok hükmünde... Fenerbahçe, rekabet edilecek bir kulüp değil. Karakteriyle, ruhuyla, tepkileriyle baştan kaybetmiş bir kulüp. Kendi 'cumhuriyetlerinde' gelin güvey olmaya devam edebilirler... Kırk yılda bir politik duruşlarıyla yarım yamalak takdir ettiriyorlar, ertesi gün öyle abuk bir şey yapıyorlar ki, onun da samimiyeti kalmıyor. Sevimsiz bir topluluk...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kursad_Duran

Şampiyonluğa odaklanmış bir Atiba  :)

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1375533722972385283
Asıl gitmesi hataydı. Bermuda adalarına karşı beni oynatsalar sırıtmam. Neyse şimdi dinlenmek için biraz zamanı olur.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Diyip bunları demen abi  :evillol: :evillol:

Ama katılıyorum, ben her zaman diyorum 5m veren varsa gönderilmeli. Bizde potansiyeli bir bir çürüyen çok insan gördük, değerine satıcaksın.

Benim için Fenerbahçe her zamanki gibi yok hükmünde. 28 değil, 68 şampiyonlukları da olsa yok hükmünde... Fenerbahçe, rekabet edilecek bir kulüp değil. Karakteriyle, ruhuyla, tepkileriyle baştan kaybetmiş bir kulüp. Kendi 'cumhuriyetlerinde' gelin güvey olmaya devam edebilirler... Kırk yılda bir politik duruşlarıyla yarım yamalak takdir ettiriyorlar, ertesi gün öyle abuk bir şey yapıyorlar ki, onun da samimiyeti kalmıyor. Sevimsiz bir topluluk...

Kesinlikle katılıyorum. en şaşalı dönemlerinde de buraya yazdım, 20 puan önde olsalar bile bunlar şampiyon olamazlar diye, rakibimiz değil bakmayın siz bunlara diye. Ne bir futbol akılları, ne bir otoriteleri var. Fakat yarışta olması bizim için her zaman avantaj olur, gsyi çekerler. Bizim tek rakibimiz gs.

Asıl gitmesi hataydı. Bermuda adalarına karşı beni oynatsalar sırıtmam. Neyse şimdi dinlenmek için biraz zamanı olur.

Temiz hava almıştır  :lol: Milli takımdan rica etmişlerdir, biraz kafa dağıtmasına da yardımcı olmuştur belki. Sergen hoca josef falan herkes bir yerlere gitmiş kafa dağıtmak için, çünkü stress olarak zirve yapacağımız dönemlere giriyoruz bu arayı 0lanmak için kullanmak avantajlı. İnşallah hiç bir corona bir şey olmadan lige döneriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★