Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1620418 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı can1903

Ghezzal kötü yerden sakatlandı 1-2 haber okudum yırtılma falan deniyor umarım yalandır.

Çok önemli bizim için.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ghezzal sakatlandi. 1 gol 1 asist yapti devrede.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mellfred

Gidere  gider ... O kadar!!

sergen bu sene şampiyonluğu alırsa ki ,tanrının izniyle alacak, ekran  mücadelesi de buna çok katkı sağlamıştır

Çevrimdışı mellfred

Ghezzal kötü yerden sakatlandı 1-2 haber okudum yırtılma falan deniyor umarım yalandır.

Çok önemli bizim için.
eyvah

Çevrimdışı can1903

Çok çok kötü basmış Ghezzal. Mesutunkine benziyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok çok kötü basmış Ghezzal. Mesutunkine benziyor.
Bu sakatlığı en son Lebron James yaşadı. 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak. Bu da sezonu kapatması demek :by2:

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1375176797709537282

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Bu sakatlığı en son Lebron James yaşadı. 4-6 hafta sahalardan uzak kalacak  :by2:

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1375176797709537282
Kondisyon olarakta zayıf bi oyuncu kendisi toparlaması uzun sürerse büyük sıkıntılar yaşıcaz.

Çevrimdışı can1903

Takımda bir klas oyuncumuz vardı o da sakatlandı vay arkadaş. Kaldık mı Nkoudou ya..

Çevrimdışı tuncaboylu

Basit bir burkulma olabilir, telaşa kapılmayalım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takımda bir klas oyuncumuz vardı o da sakatlandı vay arkadaş. Kaldık mı Nkoudou ya..
Bu milli takım aralarından nefret ediyorum. Sakatlık vermediğimiz bir tane milli takım arası yok. Kimseyi göndermesek bile antremanda sakatlanıyorlar  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ciddi bir şeyi yok yazmışlar ama güvenemedim  :tabe:

https://twitter.com/DZfoot/status/1375179188475412483
abi oyle yazmiyor orda, tweete umarim ciddi bisey yoktur demis
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Erman1903

Ciddi bir şeyi yok yazmışlar ama güvenemedim  :tabe:

https://twitter.com/DZfoot/status/1375179188475412483

İnşallah ciddi bir şeyi yoktur, Mesut'un biraz daha sıkıntılı gözüküyordu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

abi oyle yazmiyor orda, tweete umarim ciddi bisey yoktur demis
Bu twite bakıp yazmadım. Sosyal medyada gördüğüm yorumu paylaştım. Burada oyuncunun kenara alındığı yazıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kursad_Duran

Ekşi sözlükten alıntı:

maçın 2. yarısını yedek kulübesinde takip ediyormuş.

3. golde de sevince katılmış. ciddi bir durumu olmayabilir, zaten kasımpaşa maçında cezalı. 2 haftaya toparlayacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bütün suçlu murat özen ya gerçekten böyle şeylere aslında inanmam ama adam ne zaman övse sakatlanıyor yada maçı kaybediyoruz falan. Ghezzal en son sakatlandığında da o ghezzali övmüştü.

Tabi bu tarz inançları kenara bırakıcak olursak, bence şuan aboubakardan sonra en önemli adam kendisi. Çok diken üstündeyim, nkodou ve gökhan törenin performansına bakınca daha da huzursuzlandım. Ne diyelim umarım en erken şekilde döner.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ghezal'de umarım ciddi bir şey yoktur. Ancak olsa bile ufak kaydırmalarla Nekoduya ek olarak Hasic, Cenk ve fazla ümitli olmasam da Töre de var. Bizim artı bir avantajımız da takım olarak ekstra mücadele ile eksiklikleri tolere edebilmemiz. Sene içinde dönem dönem çok önemli eksiklerle maçlara çıkmamıza rağmen altından kalkmasını bildik şükür.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Larin'in milli takımda attığı goller  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Larin kesinlikle kariyer sezonunu yaşıyor. Çok iyi pazarlanıp, paraya döndürülmeli. Yoksa her geçen saniye bizim aleyhimize olur.
Ayrıca larin bizim için kanada ve amerika kıtasında iyi bir reklam olabilir.Astronomik bir rakama giderse, orda pek gerçi futbolla ilgilenilmiyor ama ilgilenen tayfa oyuncu vs kısmına ilgimizi çekebiliriz. Ciddi potansiyelli olan oyuncuları için ilk seçenek olabiliriz.