Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1622205 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bence g.saray'a olduğundan daha fazla değer atfediyorsunuz. Rizespor yenilgisinden çok büyük bir olaymış gibi bahsedilmesi kendilerini olduğundan büyük görmelerine neden oluyor. Aynı durum sene başında F.bahçe için de vardı. Şimdi alemin eğlencesi oldular.

G.saray kadrosu sezon başından beri bir takımdan ziyade bir gürûhu andırıyor. Bu tip takımlar bazen kolay galibiyetler alır bazen de net yenilgiler. Ama bunların hiçbirisi şaşırtıcı değildir. Takımın yapısı her sonuca açık ama her maç yenilme ihtimaller var. Her maç yenilme ihtimali olan bir takım şampiyon olamaz. Schuster Dönemi Beşiktaş'ı ile aynı kafada olan bir yapı.

Bazı futbol gurmeleri bunu büyük takım oyunu olarak yorumlar ama gerizekalılıktan başka bir şey değildir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abouda bişey daha var bazı maçlar kitleniyor on pozosyonada girse atamıyor bunu görüp değiştirmek lazım cenk hasic falan girse görürdüm ben Altay'ı aynısını Trabzon maçında Uğurcan yaptı pelkas gitti attı golü demem oki kaleci ne kadar iyi olasada net pozisyonlarda iyi vurursan bişey yapamaz.
Abou Doksana vurdu onu da çıkardı Altay

Çok ekstra bir maç çıkardı hakkını teslim etmek lazım

Yine Aboubakarin 90+3 de köşeye giden plasesini de iyi çıkardi, bir tek karşı karşıya atamadığı pozisyon için kizabilirim Abuşa , neyse canı sagolsun
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

30 hazirana kadar ödeyecekler ve borç kapacak.
Sadece uyarıydı, yönetimin durumumuz zor diye bile ödemediğini düşünüyorum :P

İşin şakası bir yana, sıkıntı çıkmaz ama diğer kulüplere neden bu kadar sert davranılmıyor, fb gs ffp falan dinlemedi niye böyleler anlamadım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O kadar büyütülecek bir olay değil bence. Uyarı yaşanmış gibi lanse etmeye çalışıyor basın sadece. O para ödenecektir. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1374705676988133384

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Herkesin aklında hala 101. yılımızda yaşadığımız Samsun faciası var. Kimse kolay kolay inanamaz. Hak vermek lazım. Matematiksel olarak daha yakın olmamızı bekliyor herkes. Rakiplere bakarsak işler kolay gibi görünüyor ama 80+ puanları görmekte fayda var.

Ben şu an taraftarın büyük çoğunluğunun şampiyonluğa inandığını görüyorum, en avantajlı takım doğal olarak biziz ve iyi oyunumuzda var. Şahsen rakiplere hiç bakmıyorum artık yoksa baksan Gs iki as stoperi olmadan Hatay karşısına çıkacak falan, gerçi asları da gördük belki bir faydasını görürler ama işleri zor. Rakiple oynayacağımız maça kadar bir işimiz yok onlarla artık, onlara odaklanırsak kendimiz de yumuşarız.

Bir şeye inanmak ayrı oldu bittiye getirmek ayrı. Şu anda şampiyonluk kutlamalarına girmemizin bize bir faydası yok hep beraber diri kalıp önümüzdeki maçlara bakmamız lazım.

[ Son Düzenleme: 24 Mart 2021, 16:41:06 Erman1903 ]

Çevrimiçi mayguntr

O kadar büyütülecek bir olay değil bence. Uyarı yaşanmış gibi lanse etmeye çalışıyor basın sadece. O para ödenecektir. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez  :tabe:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1374705676988133384
Para odenerek kaldirilacak gibi durmuyor aciklama, ama tam net yazmamislar.
Aciklamada 30 haziran 2021'e kadar, normalde son tarihi 30 eylul 2020 olan parayi odedigimizin kanitini sunmamiz gerekiyor.
Onceden mi odedigimizin kaniti yoksa her hangi bir zamanda mi odedigimizin kaniti belli degil, insallah ikincisidir.

Çevrimiçi Necmi

Ben şu an taraftarın büyük çoğunluğunun şampiyonluğa inandığını görüyorum, en avantajlı takım doğal olarak biziz ve iyi oyunumuzda var. Şahsen rakiplere hiç bakmıyorum artık yoksa baksan Gs iki as stoperi olmadan Hatay karşısına çıkacak falan, gerçi asları da gördük belki bir faydasını görürler ama işleri zor. Rakiple oynayacağımız maça kadar bir işimiz yok onlarla artık, onlara odaklanırsak kendimiz de yumuşarız.

Bir şeye inanmak ayrı oldu bittiye getirmek ayrı. Şu anda şampiyonluk kutlamalarına girmemizin bize bir faydası yok hep beraber diri kalıp önümüzdeki maçlara bakmamız lazım.
dedim ya daha önce kendi maçlarımuzada bakmayacağız sadece tek maç var oda ilk oynayacağın maç onu kazanamazsan diğerlerinin bir önemi yok renklilerin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor isterlerse onda on yapsınlar bizi ilgilendirmemeli kendi işine bakarsan panik yapmazsın sürekli rakibe bakarsan kazandıkça seni paniğe iter biz işimize onlar bize baksın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tahmin ettiğim gibi çıktı UEFA olayı. Bu basın beni hiç şaşırtmıyor  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1374725965864132610

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Para odenerek kaldirilacak gibi durmuyor aciklama, ama tam net yazmamislar.
Aciklamada 30 haziran 2021'e kadar, normalde son tarihi 30 eylul 2020 olan parayi odedigimizin kanitini sunmamiz gerekiyor.
Onceden mi odedigimizin kaniti yoksa her hangi bir zamanda mi odedigimizin kaniti belli degil, insallah ikincisidir.
daha önce ödememişsinki ceza işletiyorlar şimdi ödeyip belgesini ceza kuruluna vereceksin uefada sistemler ayrı çalışıyor ödenmemiş borç hukuk kuruluna devrolmıştur onlarda bunu ödeyip belgesini bize sunacaksın diyor hukuk kuruluna geldikten sonra ödediysen onuda belgeleyeceksin

Çevrimdışı Çağrı Öz

Çekişmeli bir borç var ortada. Doğal olarak kulüp mahkeme kararı çıkmadan bu borcu yatırmak istemiyor. İlgili taraflar da Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne yakın olduğu için UEFA'ya başvurup bunların başka borçları da var bu parayı ödemeyin tedbir olarak sizde kalsın talebinde bulunmuş. Hukukumuzdaki ihtiyadi tedbir benzeri bir durum.

Önemli bir mesele değil. Kulüp haklı. Tedbir kaldırılır.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2021, 18:29:12 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Saçı sarıya boyatanlar kervanına katıldı  :D
pembe olmasında 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Durum bundan ibaret. Önümüze bakalım ve kendi oyunumuzu oynayalım. Rakiplerle uğraşmaya gerek yok  :tabe:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1375137461043609606

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gidere  gider ... O kadar!!

Tek kişilik dev kadro :claps:
Camia kenetlendi. Çifte kupa gelecek.