Stadyumlar açık olsaydı bu takım bu durumda olmazdı. Beşiktaş ın en büyük problemi taraftar gibi duruyor.
Sene başından söylenenler falan, sırf tükürdüğünü yalamamak için Hala hocaya oraya buraya sallayanlar devam ediyor sanal taktik ustaları.
Herkesi bir tutmamak lazım
Eleştiri olacak tabiki ama dozunda olacak , hakaret olmadığı sürece eleştiri iyidir
Çoğunluğun dediği doğrudur diye biseyde yok tabiki ama dikkate almakta da fayda var
Mesela bu sene Utku da süre aldığı maçlarda çok iyi işler çıkardı , dün Beşiktaş sayfaları ve resmi sayfanın altında ki 100 yorumdan 80 i Utkunun kalede Ersinden daha fazla güven verdiği ve daha yetenekli kaleci olduğu yönündeydi
Bende en başından beri boyle dusunenlerdenim ama hoca Ersini tercih ediyor genelde , hoca kimi isterse o oynar yaoacak bişey yok , bence birazda Ersini Avrupa'dan izledikleri için Ersin daha fazla şans buluyor yoksa su performans ile Utku kaleyi alır Ersinden
Mesela ben antrenör olsam sırf ayakları icin ve topu hızlı oyuna soktuğu icin bile Utkuyu tercih ederim , Ersinin ayakları felaket topu oyuna sokma konusunda da çok sıkıntılı ama 1vs1 lerde ise çok çok iyi , refleskleri de yeterli
Kısaca ben Utkuyu tercih ederim ama Ersin de Utku dan aşağı değil bu benim görüşüm
Utku ile uzatmak lazım , Ersinin sezon sonu gitme ihtimaline karşı