Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1621920 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mrred

Rosier sağ bekte aksamaya başladı.

Parasını verdiğimiz Douglası artık kadroya almalıyız.

En azından bir alternatif olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kartal Ç

2 idmana çıkar oram buram ağrıyo sakatlandm ben der gider. sene başındaki gibi.

Çevrimdışı mellfred

eğer yabancı kıstası uygunsa hem mirin hem douglastan yararlanmalıyız

Çevrimdışı GreenBook

Dorukhan hemen gönderilmeli bu takımın oyuncusu değil

Çevrimiçi yaço58

En zayıf karnımız maalesef 8 numara şu gedsona biz çmksek om numara iş olurdu stoper yerine 8 numara elzemdi şampiyonluk için atiba artık kaldırmıyor ozinin kendine hayrı yok dorukhan zaten gitmiş mensah 1 maç var diğer maç yok 8 oynayacak adam yok bu çok problem yaratıyor bize ve dahada sıkıntı oldcak

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ya bu Douglas yazanlara şaşırıyorum gerçekten. Adam oynamak istemiyor. Yatarak para kazanmak istiyor. Bakın hoca şans vermiyor gibi bir durum yok. OYNAMAK İSTEMİYOR.

Oynasa  bile çok kötü oyuncu. Necip 2-3 seviye daha iyi bir sağ bek. Düşünün yani.

Uzak kalsın takımdan.

Mirin' e bir şey diyemem ama.

Çevrimiçi mayguntr

Douglas sezon basinda Paok macinda oynamak istemiyorum demis adam, beklentide olmak garip.

Bilale sans verir mi acaba Hoca, arada Rosieri rotasyona sokmak lazim.

Çevrimdışı worns

Douglas sezon basinda Paok macinda oynamak istemiyorum demis adam, beklentide olmak garip.

bilal'i almak mantıklıydı ama oyuncunun hemen rotasyona girebileceğini zannetmiyorum. ciddi seviye farkı var oynadığı yerle ve daha çok genç. necip'i kullanmayı tercih ederiz muhtemelen.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bilal hemen girsin rotasyona. Oynaya oynaya gelişecek. Rıdvan' ın geçen sszon ligin son haftalaeındaki haliyle, şimdiki hali arasında bile çok fark var. Oynaya oynaya gelişti Rıdvan.

Bilal' de hemen oynamalı bu yüzden.

Çevrimdışı murat baltacı

Yapacak bişey yok vasat bir transfer sezonu oldu transferle şampiyon olunmuyor elbette ama Hulk ve bir orta saha alınmış olsa trabzon maçı dönebilirdi atiba öldü çıkaramadık abou öldü çıkaramadık oyunu tutacak bir orta saha topu zimpalayacak bir Hulk olsa ne kaleci konusulurdu nede rakiplerin transferleri zor değildi ama yapamadık önünüze bakicaz artık.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Trabzon maçında en çokta Uğurcana iyi bir şut cekemedik ona ayar oldum ne abou ne larin kimse vuramadi icimden yetmişte falan hasic girse zimbalasa şu kaleciyi nakavt etse dedim ama hoca ljajici bile geç aldı oyuna
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Mirin artik oyuncumuz degil ki, feshetmedik mi  ??
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mirin artik oyuncumuz degil ki, feshetmedik mi  ??
Evet sözleşmesini feshettik. Sadece Douglas kaldıkadro dışılardan.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/gurcanulusoy/status/1356194738639134721

Sorun tamamen bu.

Biz yaklaşık 15 maçtır falan böyle yakalanmıyoruz rakibe. Tek istisna göztepe maçı ikinci yarısıydı biraz da yorgunluktan kaynaklandı, bu maç ise avcı bildiğin ilmek ilmek işlemiş zaafiyetlerimizi. Maçın başlarında djaniny montero pozisyonu vardı açık alanda rahat geçti montero'yu işte orada bizim stoperler geriye atmaya başladı kendini çünkü bugüne kadar oynadığımız anadolu takımlarından farklı bir şey yaptı avcı ilerdeki 3 hücum elemanını diğerleri gibi geride konumlandırmadı onların yaptığı baskıdan bir şekilde kurtulup hücüm etsek de 3 oyuncu mutlaka rakip yarı alana yakın kaldı bu da trabzon defansından dönen toplara stoperlerimizle yapacağımız ilk baskıyı kırdı normal bir anadolu maçında şu nwakaeme'yi vida kontrol eder josef merkezde topu alacak berat'ın önünde dururken en uçtaki oyuncularına montero baskı yapardı ama bu sefer vida ve montero'nun ön alan baskımızdan koparılışını izledik. Zaten adamın tüm amacı rakibi aşırı boğduğumuz sekansları görmemekti bunu da çok başarılı yaptı. Her ne kadar daha fazla golü kaçıran taraf biz olsak da avcı sergen yalçın'a karşı taktiksel olarak kazandı bu maçı bunu kabul etmemiz ve yolumuza devam etmemiz lazım.

Antalyaspor'un mesela bu şekilde oynayacak bir kadro kalitesi yok çarşamba günü mutlaka galibiyet gerekiyor bu maçı unutmamız gerekir eğer unutamazsak işimiz iş bizim.
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2021, 02:15:49 tolga1903 ]

Çevrimiçi Necmi

seninle hiçbir aidiyeti kalmamış oyuncuyu sahaya sürersen ne olur düşündünmü on kişi oynamak onun sahada olmadından daha güvenli tıpkı dorukhanda olduğu gibi en azından on kişiyim dersin planını ona göre kurar önlemini alırsın bunlarla olmadık anda sırtına bıçağı yersin

Çevrimiçi Necmi

Karagümrük dost takımdı yaktı kendini 😂 bari boydu alaydılar

Çevrimdışı sametbagan

daha düne kadar ligin en iyi orta saha rotasyonu bizde idi.

ne trabzonmuş arkadaş sanırsın tek kale oynayıp bi ton gol kaçırdı bizi ezdi geçti.

bi sakin olun da

Çarşamba liderliği geri alırız olmadı pazar günü alırız sıkmayın canınızı.

sezon başı bu takıma kimse güvenmiyordu ,geldiğimiz durum ortada.

sanırım camia olarak bizi bozan şey rakiplerin yaptığı transferler.

kağıt üstünde herkes fenerle gs yi şampiyon ilan etti.medyası taraftarı hatta bazı Beşiktaşlılar bile gördüm ben

Valla maçlar sahada kazanılıyor ,çok transfer yapana değil en çok puanı alana kupayı veriyorlar.

Şu anda renkliler zor fikstüre girdiler maçları 3 ihtimalli biz önümüzdeki 3 maçta 7-9 arası puan alırsak zirveye otururuz tekrar.

Çevrimdışı mourinho1903

Biz yaklaşık 15 maçtır falan böyle yakalanmıyoruz rakibe. Tek istisna göztepe maçı ikinci yarısıydı biraz da yorgunluktan kaynaklandı, bu maç ise avcı bildiğin ilmek ilmek işlemiş zaafiyetlerimizi. Maçın başlarında djaniny montero pozisyonu vardı açık alanda rahat geçti montero'yu işte orada bizim stoperler geriye atmaya başladı kendini çünkü bugüne kadar oynadığımız anadolu takımlarından farklı bir şey yaptı avcı ilerdeki 3 hücum elemanını diğerleri gibi geride konumlandırmadı onların yaptığı baskıdan bir şekilde kurtulup hücüm etsek de 3 oyuncu mutlaka rakip yarı alana yakın kaldı bu da trabzon defansından dönen toplara stoperlerimizle yapacağımız ilk baskıyı kırdı normal bir anadolu maçında şu nwakaeme'yi vida kontrol eder josef merkezde topu alacak berat'ın önünde dururken en uçtaki oyuncularına montero baskı yapardı ama bu sefer vida ve montero'nun ön alan baskımızdan koparılışını izledik. Zaten adamın tüm amacı rakibi aşırı boğduğumuz sekansları görmemekti bunu da çok başarılı yaptı. Her ne kadar daha fazla golü kaçıran taraf biz olsak da avcı sergen yalçın'a karşı taktiksel olarak kazandı bu maçı bunu kabul etmemiz ve yolumuza devam etmemiz lazım.

Antalyaspor'un mesela bu şekilde oynayacak bir kadro kalitesi yok çarşamba günü mutlaka galibiyet gerekiyor bu maçı unutmamız gerekir eğer unutamazsak işimiz iş bizim.

Trabzon ve Hatay bizim savunmamizi cok net ifsa etti. Hic paslasma uzun top atip orta sahayi pasifize et, bol bol ileri-geri kostur (veya ilk goldeki gibi kosamasinlar pozisyon olsun), ileri cikan beklerin arkasina kanat adamlarini sokmaya calis. Hem Hatay hem Trabzon cok iyi yapti bunu ve ifsa etti. Ama kotu birsey gibi gozukse de iyi de olabilir, cunku ligimizde bunu en iyi yapacak takimla oynadik. Herhangi bir takim bunu Trabzon'dan iyi yapamaz. Hem Hugo, Berat gibi iyi top cikaran adamlari var, hem N'Wakaeme ve Ekuban gibi ligin en iyi birkac kanat oyuncusundan 2 tane birden var. GS ve FB belki kadro kalitesi olarak ona yakin, ama onlara karsi bu kadar acik oynamayacagimiz icin o macta bu bir taktik olmaz bence. Bizi bu konuda en iyi ifsa edecek takimla oynadik, bundan kotusu olmaz, hatta buna yaklasacak bir mac da yasanmaz bence. Mesela Antalya'da Fredy ve Sam var, top cikaracak Nuri var, ama sonucta bitik bir Nuri var. Fredy ve Sam da hizli, ama Ekuban ve N'Wakaeme kadar bitirici ve kaliteli degiller. Gorecegiz bakalim.

Çevrimdışı can1903

onlarla oynadık ve yendik diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum
Alanya bizi yendi, Onyekuru ve Fernandes yeni transfer.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Savaş

Can sıkmaya gerek yok. Tahminimce 3 hafta sonra farkı koyucaz. 3 haftalık fikstür ve tahminlerimi vereyim. Editlerim.

23. hafta
Hatay - fb : 1
Gs - Başahşehir : 0
Antalya - Beşiktaş : 2

24.hafta
fb - gs : 0
Beşiktaş - Konya : 1

25.hafta
Karagümrük - fb : 0
gs - Kasımpaşa : 1
Gençlerbirliği - Beşiktaş : 2

Sonuçta puan durumu şöyle olucak bence.

Beşiktaş : 53
fenerbahçe : 47
galatasaray : 47

Çevrimdışı mourinho1903

Can sıkmaya gerek yok. Tahminimce 3 hafta sonra farkı koyucaz. 3 haftalık fikstür ve tahminlerimi vereyim. Editlerim.

23. hafta
Hatay - fb : 1
Gs - Başahşehir : 0
Antalya - Beşiktaş : 2

24.hafta
fb - gs : 0
Beşiktaş - Konya : 1

25.hafta
Karagümrük - fb : 0
gs - Kasımpaşa : 1
Gençlerbirliği - Beşiktaş : 2

Sonuçta puan durumu şöyle olucak bence.

Beşiktaş : 53
fenerbahçe : 47
galatasaray : 47

Baya yanli yaklasmissin olaya, ama umarim oyle olur, ne diyim.
FB zaten puan kaybi yaparsa bu haftalar yapar anca. Fiksturu nispeten zor, Ozil hazir degil, Sosa bugun de yok, Pelkas sakat, Irfan Can sakat.
Su 3 mactan 6-7 puan cikartirlarsa durdurmak cok zor olur, kaptirip giderler. GS'nin Basaksehir maci zor olur, her ne kadar Basaksehir formsuz olsa da A.Kocaman bu tur maclari iyi oynuyor.
Bizim ne yapacagimiz hoca'ya bagli. Aman Ali Riza bey tadimiz bozulmasin kafasiyla girersek 9 puan alamayiz. Ama potansiyel olarak 9 puan cok da zor degil.

Çevrimdışı Caner Çamalan

Böyle bişey denebiliyormu yahu keyfi ise sözleşme gereği neyse yapılması lazım yok bahanesi oram buram ağrıyorsa, götürürsün doktora eğer doktor bişeyi yok derse çıkarırsın sahaya. Sahada hala isteksiz durursa verirsin en üst limitten disiplin cezası artık para olur heralde maç başı 30bin 40bin euro gidene kadar kırparsın maaşını. Yada ne bileyim doktor sağlam raporu verdikten sonra sözleşme feshi artı takımı maddi zarara uğrattı diye üste bide tazminat davası açılabilir mi orasını hukukçular tartışır.

Oh ne güzel sözleşmeyi aldım ben oynamak istemiyorum artık iyiymiş valla.

Yıllar sonra yazdım heyecanlandım bi :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

Darısı Cenk'in başına  :)

https://twitter.com/Besiktas/status/1356556554833641476
fener samuel’i irlanda üzerinden getirmiş böylece karantinadan kurulmuşlar
böyle şeyleri biz niye akıl edemiyoruz