Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1496679 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

:uyucam:

https://twitter.com/Besiktas/status/1356189572577812480
Bunlar olacak şeyler, transfer döneminde buna göre tedbirini alacaksın.

Neyse ki iyi kötü Rıdvan'ın yedeği var.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu arada lideriz, superiz, bizden iyisi yok. Lideriz demismiydim? Fenerbahce'nin kadrosu da berbat bu arada. Bizimkisi cok daha iyi. Ha, birde lideriz.
Gitti liderlik  :bandit:

Çevrimdışı worns

takım bu kadar iyi olmasına rağmen hala renklilerle kafa kafayayız bu mu iyilik tarzında yorumlar görüyorum. türkiye'de hafızanın pek olmadığını bilirim de bu kadarını da tahmin etmiyordum. 8. haftada bu takım üstteki 3 takımın hepsinden 7 puan fark yemiş, ilk 10'un dışında eksi averajda vs değil miydi arkadaşlar? (9 puan geride olduğumuz da olmuş) havlu filan atmamış mıydık, bırakalım kamu oyunu bizim taraftarın çoğuna göre bile. şu an takımın performansı ölçüsünde önde görünmeyişinin nedeni olağan bir kaç puan kaybı vs değil. gayet oyunun karşılığını skora da yansıtarak ilerledik. rakipler fazla puan kaybetmemesine rağmen aşırı puan kaybettiğimiz ilk bölümün dezavantajını silmeyi başardık. şu an puan durumuna bakıp iç karartıcı bir şeyler görmeyi çok anlamadım.

dün taktik açıdan kötü bir sınav verdik benim üzüntüm ona. öte yandan takımın formuna dair kuşku uyandırmadı bende keza biraz şansımız yaver gitseydi tüm taktik hatalara rağmen maçı kazanabilirdik. her şeyi kötü, akılsızca yaptığımız bölümlerde bile pozisyon bulabiliyordu takım. bu kadro kalitesi ve oyuncu formuna dair hiç de kötü bir gösterge değil.
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2021, 15:02:01 worns ]

Çevrimdışı worns

başakşehir-fb fikstürüne kadar önümüzde açık favori çıkacağımız 6 maç var. ilk yarının aksine bu dönemi minimal puan kaybıyla geçebiliriz. rakiplerin fikstürleri kırıcı gözüküyor. fb belki dünyanın adamını alıyor ama önündeki 3-5 maç kaderini belirleyebilir ve pek de bir şey oynadıkları yok. bizim şu an moral bozmamızı gerektirecek bir şey yok. işler hızlı şekilde bizim lehimize gelişebilir.

Çevrimdışı sametbagan

Dün ilk yarı golü attıktan sonra san ki dakika 90 1-0 geride gole ihtiyacımız var gibi oynayıp bütün enerjimizi bitirdik

İşte orda bi lider orta saha eksikliği hissettik.Topu alıp oyunu soğutacak pas yapıp rakibi koşturup yoracak bir orta saha

zaten devreye giderken yediğimiz gol tam moral bozacak cinstendi.Ha 1-0 iken yakaladığımız pozisyonlarının birini gol yapabilseydik.

Trabzonun gardını düşürürdük.Sağlık olsun ,şimdi rosie atiba josef ve abouyu idareli kullanma zamanı

dün trabzonun bütün ataklarında hep geride yakalandılar.

Dünkü maç neyse de bu yorgunluk kondisyon yüklemesi ile alakalı bişey ise işte o zaman halimiz harap.

Çevrimiçi mayguntr

Bizim taraftardan daha fazla kendini yok edebilen tek camiaya yenilmis olmamiz uzucu. Ama taraftarin ruh hali daha uzucu.

Sampiyonlugu kaybetmedik, yaristayiz, kadromuz en derinlikli en iyi kadro degil, 1-2 sene hariç hic bir zaman da olmadi zaten.

fener haftaya hatay deplasmanina gidiyor, gs evinde basakla oynayacak. biz gorece daha kolay Antalya ile oynayacagiz. 3 gun sonra bi bakmisiniz tekrardan LIDERIZ.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Tek korkum bir maglubiyetle sinirjiyi kaybetmek, takimda ve taraftarda malesef biraz öyle hava var, yönetimde sagolsun elinden geleni yapdi böyle bir hava oluşmasindan. 2 gün sonra zor bir antalya maciniz var, insAllah kazanip yeniden sampiyonluk havasina gireriz. Hocaya bir hafta ara yaramiyor, nezaman öyle olsa takimi iyi hazirlayamiyor, atiba ile nasil devam ederiz bilmiyorum, ama ilk 11 olmuyor artik, mensah ile 10 kisi oynuyoruz, bunlara bir cözüm bulunmali. simdi herkez toparlanmali, ciddiğlesmeliyiz yine. Bu takim sampiyon olacak, hemde söke söke, biz iyi konsatre oldugumuz an hepsinden iyiz, konsantryi kaybetmemeliyiz.
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2021, 15:57:57 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı can1903

Hesaplamalarıma göre haftaya çarşamba puan farkı 5 oluyor. Biraz da pozitif.

Cenk 7 gol atarsa şampiyonuz. Bunu yazın kenara :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hesaplamalarıma göre haftaya çarşamba puan farkı 5 oluyor. Biraz da pozitif.

Cenk 7 gol atarsa şampiyonuz. Bunu yazın kenara :sevinc

Rüyan hayırlara vesile olsun.

Çevrimdışı can1903

Rüyan hayırlara vesile olsun.
Rüya değil yeterki biz 2 maçımızı kazanalım. Gerisi çorap söküğü cidden.

Çevrimdışı Ripley

Larinin savunulacak bir yeri yok o pozisyonları atacaksın Cenk olsaydı gözü kapalı atardı inşallah şampiyon olduğumuz senelerdeki gibi devam eder yoksa larinle kafayı yer bu taraftar, adamda şut yok şut kız gibi yumuşak vuruyor çalım atıp adam geçme yok! var mı? o yok bu yok ne var? takım pozisyona sokuyor da orada kim olsa o pozisyonlara girecek zaten larinlik özel bir durum yok yani. Boupendza da santrafor larin de hangisini tercih edersiniz? adam mermi gibi şut atıyor kaleye biz de larin olun pişsin de 10 milyona satalım diyoruz adam 10 maçta 10 milyona çıkardı değerini.

Çevrimdışı sametbagan

Sezon başı ilk 4 maç 4 puan aldık

Benim teorime göre ikinci yarı ilk 4 maç 12 puan alıp en yakın rakiple farkı 7-9 puan arasına çıkarmaktı.

Trabzon maçında maalesef kuş taşa çarptı bakınız trabzonun ilk golü

şu an diğer 3 maçta en kötü 7 puan alıp yine lider oluyoruz ama fark kaç olur onu kestiremiyorum.

Ben yanlış maçı izledim. Hiçte öyle kuş taşa çarptı durumluk yok. Çok netti trabzonspor'un yeneceği. Hiç bir şey oynamadık. Göztepe 2.yarı ve bu maç çok pozisyon verdik. Maçın başından beri 1 puan alsak bari diye düşündüm yeneceğimizi öne geçtiğimizde bile düşünmedim. Berbat oynadık. Sergen umarım taraftarlar coşmasın diye şans falan demiştir. Antalyaya böyle oynarsak antalyada bizi yener. Herkes 10 kişi nasıl dağıttık falan demiş bir de. Yahu adamlar 2-1 önde geri çekildiler haliyle ve hafta içi, maç boyunca yaptığı presten dolayı yoruldular. Geri çekilmiş takıma da atak yapalım bir zahmet. 2-1 olduktan sonra golü hiç düşünmediler. Sergen'e yazdı bu maç net, kendini ve takımı toplasın. Umarım bu mağlubiyet hayırlı olur takımın ayağı yere basar, hiçte şampiyon olacak oyun falan oynamıyoruz 2 maçtır.

https://twitter.com/gurcanulusoy/status/1356194738639134721

Sorun tamamen bu.

Bunu anlatmaya çalışıyorum half space dediğimiz yerler bomboş kaldı. Nskala ve rosier bomboş bıraktı. Adamlar topu alıp wakayemeye oynadı bizde geri döndük falan aşırı gereksiz yorulduk.Bir de wakayeme falan o kadar hızlı bir topçu değil, yarın öbür gün anadolu kontracısı geldi mi işler daha da sıkıntı olur. Takım kompakt oyundan çok uzaklaştı. Neşteri vurmamız lazım kangren yayılmadan yoksa kolu kaybedeceğiz.

Hoca da aşırı ilginç yani. Kayseri maçında 0-0 ken kontra yemeyelim diye necibi soktu gol lazımken böyle bir durumda iken ise karşıda iyi kötü moralli bir takım varken çıkalım nede olsa yeneriz kafasında çıktı. Hiç adamların hücum organizasyonlarına önlem alınmamış.Adamların basitte bir hücum silahları var o da wakayeme ve ekuban. Cidden bu maç net hocaya yazar nazar boncuğu falan diyorum ama böyle kritik maçta yapılan bu hatayı dünden beri hazmedemedim. Parasını ödediğimiz teknik direktörden gelip kendi sahamızda 3 puan verdik birde.

Çevrimdışı can1903

Bunu anlatmaya çalışıyorum half space dediğimiz yerler bomboş kaldı. Nskala ve rosier bomboş bıraktı. Adamlar topu alıp wakayemeye oynadı bizde geri döndük falan aşırı gereksiz yorulduk.Bir de wakayeme falan o kadar hızlı bir topçu değil, yarın öbür gün anadolu kontracısı geldi mi işler daha da sıkıntı olur. Takım kompakt oyundan çok uzaklaştı. Neşteri vurmamız lazım kangren yayılmadan yoksa kolu kaybedeceğiz.
Dün bu verdiğin boşlukları Onyekuruya, Valenciaya, Fernandese, Davidsona falan verirsen onlar da cezayı keser.

Çevrimiçi mayguntr

Atibani su pozisyonda geri donmemesi cidden sinir kirizine soktu beni. Pozisyonun devaminda Mensah bile kadraja giriyor, Atiba yok ortalikta.
Half-spacelik de bir sey yoktu ataklarinda, bildigin kontrada kanata attılar, bizim ne bek ne kanat geri donmedi. Josef + 2 stoper karsiladi 4-5 oyuncuyu.

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu arada gs winner.
?
Neresi winner? Hatay maçında VAR maçı verdi winnermış, geçen sezon gördük winnerlığı
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı sametbagan

Ben yanlış maçı izledim. Hiçte öyle kuş taşa çarptı durumluk yok. Çok netti trabzonspor'un yeneceği. Hiç bir şey oynamadık. Göztepe 2.yarı ve bu maç çok pozisyon verdik. Maçın başından beri 1 puan alsak bari diye düşündüm yeneceğimizi öne geçtiğimizde bile düşünmedim. Berbat oynadık. Sergen umarım taraftarlar coşmasın diye şans falan demiştir. Antalyaya böyle oynarsak antalyada bizi yener. Herkes 10 kişi nasıl dağıttık falan demiş bir de. Yahu adamlar 2-1 önde geri çekildiler haliyle ve hafta içi, maç boyunca yaptığı presten dolayı yoruldular. Geri çekilmiş takıma da atak yapalım bir zahmet. 2-1 olduktan sonra golü hiç düşünmediler. Sergen'e yazdı bu maç net, kendini ve takımı toplasın. Umarım bu mağlubiyet hayırlı olur takımın ayağı yere basar, hiçte şampiyon olacak oyun falan oynamıyoruz 2 maçtır.
Maçın hakkı 5-3 falan bizim lehimize olmalıydı.Bence sen bizim ataklarda gözlerini kapattın sanırım yoksa bu yorumun izahı yok.

Uğurcan tam 8 net kurtarış yaptı bunların üçü kaleciler için çok zor pozisyonlardı ona rağmen çıkardı.

yapabileceğimiziki eleştiri var

1-neden nwakameyi kademeli savunmadık.Çünkü adam çok kolay çalım atıyor.

2-bir sıfır öne geçmişiz sahamızda bekleyip kontraya çıkacağımıza gitgelli oyuna dönüp boş yere enerji kaybettik.

Onun dışında benim gördüğüm öyle maçı verecek bi hata yok

Çevrimdışı Necmi

Dün bu verdiğin boşlukları Onyekuruya, Valenciaya, Fernandese, Davidsona falan verirsen onlar da cezayı keser.
onlarla oynadık ve yendik diye hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum

Çevrimdışı Necmi

Hoca da aşırı ilginç yani. Kayseri maçında 0-0 ken kontra yemeyelim diye necibi soktu gol lazımken böyle bir durumda iken ise karşıda iyi kötü moralli bir takım varken çıkalım nede olsa yeneriz kafasında çıktı. Hiç adamların hücum organizasyonlarına önlem alınmamış.Adamların basitte bir hücum silahları var o da wakayeme ve ekuban. Cidden bu maç net hocaya yazar nazar boncuğu falan diyorum ama böyle kritik maçta yapılan bu hatayı dünden beri hazmedemedim. Parasını ödediğimiz teknik direktörden gelip kendi sahamızda 3 puan verdik birde.
boşamı sergen hoca değil diyorum yazı tura atıyoruz hepsi o tura geliyor kazanıyoruz yoksa bilinçli değişiklikde olmuyor bilinçli kadroda çıkmıyor ts maçındada girdiğimiz pozisyonlardan bir ikisini gol yapsak bugün sergen büyük hoca diye konuşulacaktı yoksa ölümcül hatalar yapıyor sadece şans yaver gidiyor göztepede sıkıştık ljajic girdi gol attı üç puan ama resmen kumardı kazandık ama dorukhan ljajic le orta sahayı verdik  yoksa ljajic arkasına dorukhan koyunca rakibe buyur geç dedi ts maçıda aynı senaryo göztepeden ders almamış dorukhan atılmasada bir artısı olmazdı 

Çevrimiçi kahyaoglueren

Dorukhan ozur dileyecegine özlü söz paylaşıyor hala. Adam tayfa davranışlarına devam ediyor.

Çevrimdışı ferdi1903

Tek korkum bir maglubiyetle sinirjiyi kaybetmek, takimda ve taraftarda malesef biraz öyle hava var, yönetimde sagolsun elinden geleni yapdi böyle bir hava oluşmasindan. 2 gün sonra zor bir antalya maciniz var, insAllah kazanip yeniden sampiyonluk havasina gireriz. Hocaya bir hafta ara yaramiyor, nezaman öyle olsa takimi iyi hazirlayamiyor, atiba ile nasil devam ederiz bilmiyorum, ama ilk 11 olmuyor artik, mensah ile 10 kisi oynuyoruz, bunlara bir cözüm bulunmali. simdi herkez toparlanmali, ciddiğlesmeliyiz yine. Bu takim sampiyon olacak, hemde söke söke, biz iyi konsatre oldugumuz an hepsinden iyiz, konsantryi kaybetmemeliyiz.

saolsun yönetim ve baskan tarftardaki sinerjinin icine etti, ts maglubiyetide tuzu biberi oldu.

hulk mulk falan derken ortlik yangin yerine döndü, bide rakipler ciddi transferler yapinca ne olmasi bekleniyordu?

hic transfer yapmicaz para yok deseler bu kadar olmazdi, kaybetmis bisey yok ama acik olmak gerekirse rakipler bizden daha önde artik

Çevrimdışı AvrupaKartalı

saolsun yönetim ve baskan tarftardaki sinerjinin icine etti, ts maglubiyetide tuzu biberi oldu.

hulk mulk falan derken ortlik yangin yerine döndü, bide rakipler ciddi transferler yapinca ne olmasi bekleniyordu?

hic transfer yapmicaz para yok deseler bu kadar olmazdi, kaybetmis bisey yok ama acik olmak gerekirse rakipler bizden daha önde artik
Yalan yok, sidik yarişina girerek ikiside cok güclendi, piskolijik anlamda bizi fazla etkilemiş, ama buda bir stratejidir, rakibi buşekildede bozabiliyorsun. Biz firsat yakalamişken en az 2 iyi transferle cevap vermeliydik, orta sahamiz yetersiz, ne mensah ne atiba ne dorukhan ne oguzhan nede necip sana ortasahada oynayarak sampiyonluk katkisi verir. Atiba tamamen bitmis, mensahla zaten 10 kisi oynuyoruz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !