Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1623509 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Çağrı Öz

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ın 160 km arabası varsa bana göre F.Bahçe'nin 180 km. F.Bahçe'nin en az 17 maçında EDS vardı.

1 ay önce foruma geldiğimde medyanın algı çalışması yaptığını söylerken kastettiğim şey tam da buydu. Bu adamlar Sergen'i çok sevdikleri için ya da başarılı olması için övmüyorlar. Bu adamlar bütün başarıyı bir kişinin sırtına yüklerken aslında gelecek için bir şeylerin zeminini hazırlıyorlar. "Siz dua edin Sergen var" muhabbetinin temeli aslında gelecekte yaşanabilecek doğal veya suni düşüşün sebeplerini zaten kadro kalitesizdi sonucuna bağlamak.

Şöyle bir kadroları karşılaştırsanız en az %70 oranında daha kaliteli bir kadroya sahibiz. Buna rağmen sene başında vurdukları kerameti kendinden menkul kalitesiz kadro damgasını artık yüksek sesle söyleyemeseler de ısrarlarla mırıldanıyorlar. Bunlar ne yazık ki planlı programlı çalışmalar.

Beşiktaş taraftarının bu algıya alet olmaması gerekir. 1 ay önce buraya geldiğimde ilk mesajlarımdan birisi şampiyonluk mücadelesinin sadece sahada değil medya ve taraftar üzerinden de sürdürüldüğü meselesiydi.

Çok yakın seyreden puan yarışında en ufak bir hata geriye düşmeye sebep olur. Bu kulübün her ferdi bu sorumluluk bilinciyle hareket etmelidir.

Çevrimiçi Necmi

Necmi, forumu hangi şartlarda kurduğunu hatırlayanlardan biriyim. Başarı foruma katılımı ve buradaki havayı beslediği gibi, forumun da Beşiktaş ruhunun gelişimi ve paylaşımına da hizmet ettiği düşüncesindeyim. Baştan beri seviyeli ve samimi bir platform işlevi görmekte. Forumdaki paylaşımların da Beşiktaş’a hizmet edecek kanaatleri geliştirebilmesinde fayda var. Öyleyse herkes hem fikirlerini söyleyecek, hem de sorumluluk duyacak.
Ha bu arada Sergen Yalçın en iyi hoca olmasa bile, o Fener maçında, hani itiraz ederken, hırsından çenesi titriyordu ya, işte o hırsı doğuran şeye aidiyet diyorlar. Herkese selamlar.
burayı beşiktaş forumu yapan paylaşım yapan üyeler ben sadece yapıyı kurdum içinde yaşayan sizlersiniz temiz tutarsanız temiz olur şu anda forumun çok adil bir yönetimi var bir yıldır arkada harıl harıl çalışılıyor hem forumun işleyişini düzeltiyorlar hem alt yapıyı yeniliyorlar etkileride görülmeye başladı daha iyi olacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ın 160 km arabası varsa bana göre F.Bahçe'nin 180 km. F.Bahçe'nin en az 17 maçında EDS vardı.

1 ay önce foruma geldiğimde medyanın algı çalışması yaptığını söylerken kastettiğim şey tam da buydu. Bu adamlar Sergen'i çok sevdikleri için ya da başarılı olması için övmüyorlar. Bu adamlar bütün başarıyı bir kişinin sırtına yüklerken aslında gelecek için bir şeylerin zeminini hazırlıyorlar. "Siz dua edin Sergen var" muhabbetinin temeli aslında gelecekte yaşanabilecek doğal veya suni düşüşün sebeplerini zaten kadro kalitesizdi sonucuna bağlamak.

Şöyle bir kadroları karşılaştırsanız en az %70 oranında daha kaliteli bir kadroya sahibiz. Buna rağmen sene başında vurdukları kerameti kendinden menkul kalitesiz kadro damgasını artık yüksek sesle söyleyemeseler de ısrarlarla mırıldanıyorlar. Bunlar ne yazık ki planlı programlı çalışmalar.

Beşiktaş taraftarının bu algıya alet olmaması gerekir. 1 ay önce buraya geldiğimde ilk mesajlarımdan birisi şampiyonluk mücadelesinin sadece sahada değil medya ve taraftar üzerinden de sürdürüldüğü meselesiydi.

Çok yakın seyreden puan yarışında en ufak bir hata geriye düşmeye sebep olur. Bu kulübün her ferdi bu sorumluluk bilinciyle hareket etmelidir.
Ligin ilk yarısının ilk on birini yapmalarını izlememişsin sen daha. Mehmet Demirkol bütün FBlileri sayıyor. İyi güldüm. Tarafsızlıkları yok onların. Onların tüm amacı takımlarına fayda sağlamak olmuş. Algı yapıp duruyorlar. Yalnız anlamadıkları bir konu var algılar eskisi kadar etkili değil ve artık maçlar arasında çok az zaman var. Saha içindeki oyunumuzu sürdürdüğümüz müddetçe bir şey yapmazlar. Biz sahaya odaklanmalıyız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

eskiye göre beşiktaşlılar basında daha fazla ve sesleri duyuluyor ben uzun zamandır tv izlemiyorum sosyal medyadan takip ediyorum evet algı yapmaya çalışıyorlar ama birkaç kişi kaldı artık karşılarında cevap verende var seslerini kesiyor esas önemli olan sosyal medyada yönlendiren ciddi kitlemiz olması bunlar birgünde kazanılmaz  geçmişde bundan hep şikayetci olduk ama düzeltmek için hiç adım atmadık ama son beş altı yılda düzeltmeye başladık bu yavaş yürür şu an bakıyorum basında köşe başlarına beşiktaşlılar kuruluyor futbolu bilen ciddi insanlar eskilerin yerini alıyor rıdvan gibi erman gibi birkaç tip kaldı basında kaliteyi aşağı çeken ama onları alaşağı edecek iyi genç nesil geliyor

Çevrimdışı kahyaoglueren

Josef devam ediyor. Takımın bireysel çalışmaları ne kadar istediğinin göstergesi.  :claps:

https://twitter.com/HaberKartali/status/1354100677568561155

Çevrimiçi mayguntr

Ligin ilk yarısının ilk on birini yapmalarını izlememişsin sen daha. Mehmet Demirkol bütün FBlileri sayıyor. İyi güldüm. Tarafsızlıkları yok onların. Onların tüm amacı takımlarına fayda sağlamak olmuş. Algı yapıp duruyorlar. Yalnız anlamadıkları bir konu var algılar eskisi kadar etkili değil ve artık maçlar arasında çok az zaman var. Saha içindeki oyunumuzu sürdürdüğümüz müddetçe bir şey yapmazlar. Biz sahaya odaklanmalıyız.
Demirkolun ayni videosunu mu izledik ? Rosier, Josef, Ghezzal, Abu, Larin bunlari sayıyor ? FBden sadece Pelkasin ismi gecti :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Josef devam ediyor. Takımın bireysel çalışmaları ne kadar istediğinin göstergesi.  :claps:

https://twitter.com/HaberKartali/status/1354100677568561155
Montero da çalışıyormuş. Bireysel antreman yapan çok oyuncumuz var.

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1354111113718362114

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

burayı beşiktaş forumu yapan paylaşım yapan üyeler ben sadece yapıyı kurdum içinde yaşayan sizlersiniz temiz tutarsanız temiz olur şu anda forumun çok adil bir yönetimi var bir yıldır arkada harıl harıl çalışılıyor hem forumun işleyişini düzeltiyorlar hem alt yapıyı yeniliyorlar etkileride görülmeye başladı daha iyi olacak

ts gs fb forumları bu kadar yoğunken Beşiktaş forumunda bu kadar az konuşulması üzücü. Daha aktif bir forum, daha fazla üye ve daha fazla etkileşim olmalı. Beşiktaş forumu da ve bu forum da bunu hakediyor. Nerede yanlış yaptığınızı(yaptığımızı) oturup düşünmemiz gerekli. Reklam kısmında eksik kalmış olabiliriz aslında Bülent Uslu'ya iletsek bu forumu bildirse daha iyi yerlere gelebiliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ts gs fb forumları bu kadar yoğunken Beşiktaş forumunda bu kadar az konuşulması üzücü. Daha aktif bir forum, daha fazla üye ve daha fazla etkileşim olmalı. Beşiktaş forumu da ve bu forum da bunu hakediyor. Nerede yanlış yaptığınızı(yaptığımızı) oturup düşünmemiz gerekli. Reklam kısmında eksik kalmış olabiliriz aslında Bülent Uslu'ya iletsek bu forumu bildirse daha iyi yerlere gelebiliriz.
Biz nicelikten çok niteliği önemsiyoruz. Nitelik artınca zaten kullanıcı da artar. Sen o forumlardaki seviyesizliği burada göremezsin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

aman kalsın en son isteyeceğimiz şey sosyal medyadaki kendini bilmez insanların buraya sarması az olsun gerçek beşiktaşlılar olsun

Çevrimdışı mrred

Sayı arttıkça kalite düşer. Çünkü sayı arttıkça ortalama düşüyor. Önemli olan nicelik değil bence nitelik
The great gig in the sky

Çevrimdışı goktasoktay

Sayı arttıkça kalite düşer. Çünkü sayı arttıkça ortalama düşüyor. Önemli olan nicelik değil bence nitelik
Aynen katılıyorum. Şurda kaç kişi var? Hemen hemen herkesi biliyorum buradaki. Gerçekten forumun seviyesi çok güzel. Kendini bilmez kimse yok.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Benim demek istediğim daha çok Beşiktaşlıya ulaşmak, aynı şekilde daha çok Beşiktaşlının bize ulaşması. Birlikten kuvvet doğar sonuçta, beraber savaşır beraber fikir alışverişi yaparız. Zaten nitelik ve nicelik bakımdan sıkıntı çıkaranlara da forum görevlileri tarafından müdahale edilir.

Çevrimdışı celiker1

hak edildiği gibi bakıldığını sanmıyorum yazın çimin kaldırılması gerekiyordu buna zaman olmadı büyük ihtimal sonar larda kısılıyor
Bakılamama nedeni firma ihmali değildir hem içinde bulunduğumuz şartlar hemde ülkesel sebeplerden ülke genelinde çim hastalığı vardı birçok stad etkilendi bizde etkilendik düzeltme fırsatıda olmadı biraz iyileştirilebildi sanırım bu yaz çaresine bakılır kimseyi eleştiremeyiz olağan dışı sebepler var bu yaza bakmak lazım iki kez çim ekildi ilk ekimden sonra gelişirken biliyorsunuz don felaketi oldu ikinci ekimde çim hastalığı oldu biz istiyoruz bugün kötü yarın düzelsin
Yapılması gereken en iyi şey stadın ilk çimi gibi yurt dışından serme çim getirmek olacak herhalde.O ilk  çimi büyük çoğunlukla bozan Shakira konseri olmuştu.Maliyetine katlanıp şu çim işini çözmeliyiz artık diye düşünüyorum.
Ülke genelindeki saha çimlerinin bir standartı olması,olmayanlara yaptırım uygulanması veya tümüyle bu stadyumların çim işini federasyon üstlenip masrafları klüplere  ödenen yayıncı kuruluş  ödemelerinden kesmeli diyeceğim derken bir gülme geliyor!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 'TaNeR'

TVde olsun sanal medayada olsun çok algı yapılıyor (because of tırsing...) - yine de uyanık olmalıyız; maçı aldığımızda dahi algılarını gözlerine gözlerine sokmalıyız !  :tabe:

Ligin en çok kazanan takımı
Ligin en çok gol atan takımı
Ligin en uzun süre yenilmeyen takımı
Tüm derbileri kazanan tek takım
En çok pas yapan takım
En çok topla oynayan takım.

Hakemler Beşiktaş’ı kolluyor  :ebebe:

https://twitter.com/JK_CastieL/status/1353763633751322635?s=20
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

TVde olsun sanal medayada olsun çok algı yapılıyor (because of tırsing...) - yine de uyanık olmalıyız; maçı aldığımızda dahi algılarını gözlerine gözlerine sokmalıyız !  :tabe:

Ligin en çok kazanan takımı
Ligin en çok gol atan takımı
Ligin en uzun süre yenilmeyen takımı
Tüm derbileri kazanan tek takım
En çok pas yapan takım
En çok topla oynayan takım.

Hakemler Beşiktaş’ı kolluyor  :ebebe:

https://twitter.com/JK_CastieL/status/1353763633751322635?s=20
renklilere haksızlık ediyorsun ama kendileri dibine kadar kollanmadan bu ençokları yapmaları mümkün olmadığı için bu bakış açısına sahipler kollanmadan bunların yapılamayacağına eminler

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene oynadığımız oyunu anlatan güzel bir video olmuş  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kesinlikle katılıyorum.. Gs' nin sözlüğü var mesela çok aktif. Aynı şekilde forumları da çok aktif. Trabzon' un bordomavi.net' i senelerdir fazlasıyla aktif. Fb' nin malum sitesi de öyle. Aslında bizim de Forza 10-12 yıl önce falan çok aktifti. Ne oldu son yıllarda anlayamıyorum.

Burası aslında Forza' dan daha iyi yerlere gelebilir. Reklam önemli. Ünlü, tanınmış isimler aracılığı ile bu forum daha iyi olabilir.

Çevrimiçi gokhans

Kesinlikle katılıyorum.. Gs' nin sözlüğü var mesela çok aktif. Aynı şekilde forumları da çok aktif. Trabzon' un bordomavi.net' i senelerdir fazlasıyla aktif. Fb' nin malum sitesi de öyle. Aslında bizim de Forza 10-12 yıl önce falan çok aktifti. Ne oldu son yıllarda anlayamıyorum.

Burası aslında Forza' dan daha iyi yerlere gelebilir. Reklam önemli. Ünlü, tanınmış isimler aracılığı ile bu forum daha iyi olabilir.
Forza o aktif döneminde bazı kesimlerin tetikçiliğini yapıyordu. Demirörenin beşiktaşı batırıp , hibe etmediği ve ibra edildiği dönem , "İbra için el kaldıran herkezin beşiktaşlılığı , benim açımdan yok hükmündedir" diye bir açıklama yaptığım için süresiz ban yemiştim. Adminler ise bir çok emek veren abinin , tribünde sevilen kişilerin ve adminlerin el kaldıranlar arasında olduğunuda dip not eklemişlerdi. O dönem demirörene hakaret eden herkez ban yedi. Zaten platform böyle aktif olacaksa olmasın.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

İzleyemeyenler için Aboubakar'ın bugün düzenlediği basın toplantısı  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Forza o aktif döneminde bazı kesimlerin tetikçiliğini yapıyordu. Demirörenin beşiktaşı batırıp , hibe etmediği ve ibra edildiği dönem , "İbra için el kaldıran herkezin beşiktaşlılığı , benim açımdan yok hükmündedir" diye bir açıklama yaptığım için süresiz ban yemiştim. Adminler ise bir çok emek veren abinin , tribünde sevilen kişilerin ve adminlerin el kaldıranlar arasında olduğunuda dip not eklemişlerdi. O dönem demirörene hakaret eden herkez ban yedi. Zaten platform böyle aktif olacaksa olmasın.
Evet o olayları biliyorum. Hatta 2 kupalı sezondan sonraki sezonda yönetime ciddi tepkiler vardı. Denizli maçında tepkiler olmuştu. Galiba o maçta "2 kupayı unutma, vefasızlık yapma" tarzında bir pankart açılmıştı. Ama ne olursa olsun o dönemde internette bir oluşum vardı. Şimdi hiç yok.

Çok mu zor acaba Beşiktaş' lıların düşüncelerini yazdığı, ortak gayesi Beşiktaş olan, kimsenin maşası olmayan bir forum kurmak?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet o olayları biliyorum. Hatta 2 kupalı sezondan sonraki sezonda yönetime ciddi tepkiler vardı. Denizli maçında tepkiler olmuştu. Galiba o maçta "2 kupayı unutma, vefasızlık yapma" tarzında bir pankart açılmıştı. Ama ne olursa olsun o dönemde internette bir oluşum vardı. Şimdi hiç yok.

Çok mu zor acaba Beşiktaş' lıların düşüncelerini yazdığı, ortak gayesi Beşiktaş olan, kimsenin maşası olmayan bir forum kurmak?
O kadar zor değil. İşte burada sadece Beşiktaş'ın konuşulduğu bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Sadece bizim değil forumdaki herkesin ortak çabası ile olabilecek bir şey bu dediklerin. Forumu takip eden çok fazla kişi var. Bunların yazar hale gelmesi lazım. Kimseyi burada zorla yazdıramayız ama onları gelmesi için güzel bir ortam sağlayabiliriz. Onun için herkesin birbirinin görüşüne saygılı olduğu bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mourinho1903

Eskiden takildigim besiktasforum vardi, ama orasi kapandi sanirim.
Birde sanirim US bazli foruma yakin bir yer vardi, daha cok gurbetcilerin takildigi, ama orasi da kapanmisti.
Su an eksibesiktas ve burasi disinda bildigim hicbir yer yok acikcasi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★