Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626066 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Doğukan E.

Selamlar herkeze tekrardan ziyaretçi modundan yeniden üye moduna dönüş yaptım. Aslında totem yapmıştım ama dayanamadım tekrar katıldım.  :halay: Bütün gün mal gibi sırıtarak geçiriyoruz Beşiktaş sayesinden :evillol:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Merhaba forum 🤭😊
Hoşgeldin  :) Umarım aramızda kalıcı olursun  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Hoşbulduk , aslında burada eskiyim ama ne kullanıcı adımı ne de şifremi hatırlayamadım 😁

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hoşbulduk , aslında burada eskiyim ama ne kullanıcı adımı ne de şifremi hatırlayamadım 😁
Sıkıntı yok. Bu sefer unutmayacak kadar fazla girersen foruma sıkıntı olmaz  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sıkıntı yok. Bu sefer unutmayacak kadar fazla girersen foruma sıkıntı olmaz  :D
hayat denilen kavgaya girmiştik 😁 o yüzden ne yazık ki stadı yapıp şampiyon olduktan sonra foruma çok giremedik @Yunus Emre Dökmeci boyko’nun Volkan’ı dövmeye fırsatı olmadı  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Ocak 2021, 16:08:07
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Merhaba forum 🤭😊

Selamlar herkeze tekrardan ziyaretçi modundan yeniden üye moduna dönüş yaptım. Aslında totem yapmıştım ama dayanamadım tekrar katıldım.  :halay: Bütün gün mal gibi sırıtarak geçiriyoruz Beşiktaş sayesinden :evillol:

Hoşgeldiniz  :super: :ok:

Nazar değmesin bu hafta üye sayımız artmaya başladı  :ok:

Çevrimdışı Egos

Çevrimdışı Necmi

Yeni Anket - Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?

Oylarınızı bekliyoruz...

direk 104 puan seçeneği neden yok biz isteyelim gerisi allaha kalmış 🤔

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Sarp

İyi akşamlar Beşiktaş Arena. Çok uzun süredir yazmıyordum ama takip ediyordum.
Ortalık az biraz sakinlemiş ben de bu huzurlu sürecin parçası olayım istedim  :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

İyi akşamlar Beşiktaş Arena. Çok uzun süredir yazmıyordum ama takip ediyordum.
Ortalık az biraz sakinlemiş ben de bu huzurlu sürecin parçası olayım istedim  :ok:
Tekrar aramıza hoşgeldin  :) Umarım bu sefer kalıcı olursun  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ooo Eskiler tek tek geri geliyor , Hosgeldiniz arkadaslar

Daha sik gelin lütfen , Baska Beşiktaş yok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hayat denilen kavgaya girmiştik 😁 o yüzden ne yazık ki stadı yapıp şampiyon olduktan sonra foruma çok giremedik @Yunus Emre Dökmeci boyko’nun Volkan’ı dövmeye fırsatı olmadı  :evillol:
O Boyko üzerime yapıştı hangi transfere yorum yapsam Onume Boykoyu koyuyorlar ısıtıp ısıtıp :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat

O Boyko üzerime yapıştı hangi transfere yorum yapsam Onume Boykoyu koyuyorlar ısıtıp ısıtıp :evillol: :evillol:
gt 7 maaşının 3 te 1 ini çıkardı demişsin dün için.ersin o zaman maaşının 3 katını çıkardı :D

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/0kannKoc54/status/1353757642167091200

Şu pozisyon maç anın da tekrarı bile verilmedi ancak yüzde yüz penaltı tek açısı bu oyuncu kafa yerine kolu ile uzaklaştırıyor topu dikkatli İncelerseniz kaç açıdan çekilmiş kim bilir ancak yayınlamıyor adiler şunu verseler maç belki farka gidecek

😁😁😁 güzel günlerdi dostum ya, burada geçirdiğin hiç bir dakikaya bile üzülmedim valla 😁 çok kaliteli ve nitelikli insanlar var bu forumda

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/blstonejk/status/1353794961255395330

Buda 2. Pozisyon hep nsakalanın mensahın pozisyonlarını konuşanlar bunları konuşmadı bile tvdeki fanatik renkliler hep bir ağızdan algı yapmaya devam ediyorlar

Çevrimdışı İsmail Özyurt

https://twitter.com/0kannKoc54/status/1353757642167091200

Şu pozisyon maç anın da tekrarı bile verilmedi ancak yüzde yüz penaltı tek açısı bu oyuncu kafa yerine kolu ile uzaklaştırıyor topu dikkatli İncelerseniz kaç açıdan çekilmiş kim bilir ancak yayınlamıyor adiler şunu verseler maç belki farka gidecek
Bu pozisyon benim de dikkatimi çekmişti. Yayıncı kuruluş penaltının görüldüğü açıyı bir kez gösterdi ve hemen geçti. Kaleci de durumun farkında olduğu için topu hemen oyuna soktu. Oyuncularımız da hafif bir hareketlendi ama kararlı bir itiraz yapmadılar. Burda defalarca söyledik futbolcularımız malesef haklı noktada bile itiraz işini beceremiyorlar. Hakemin etrafını çevirseler mecbur var devreye girecek, penaltımızı alıp rahat bir maç götürecektik.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mellfred

ısrarla hala  kaleci topuna giriyorsun ama sen de

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/blstonejk/status/1353794961255395330

Buda 2. Pozisyon hep nsakalanın mensahın pozisyonlarını konuşanlar bunları konuşmadı bile tvdeki fanatik renkliler hep bir ağızdan algı yapmaya devam ediyorlar
bu pozisyon özette yoktu ancak burada sarı çıktı rakibe olması gerekende buydu bence
asıl kırmızı, zulj sanırım ismi,  vidaya hava topunda direk vidaya vurmak için topa çıkması vardı ona verilebilirdi
o da özette yok sanırım
yalnız hakem bariz şekilde lehimize maç çıkardı farkında olmadan bu da aramızda kalsın
istese ilk 15 dakikada 3 sarı çıkarırdı bize
keza nsakala ve ersin’e de kormkzı penaltı çıkarırdı art niyetli bir kaşar olsa

Çevrimdışı mellfred

hocanın welinton- montero rotasyonu nsakala rotasyonu ile denk geldiğinde defans hattı komple değişiyor desek yeri
defans hattı
rıdvan montero vida rosier’den
nsakala vida welinton rosier’e dönüyor
aslında 3 pozisyon yerinden oynuyor
sağ stop vida sola geçiyor onun da dengesi ile oynanıyor
her maç defans hattı rosier dışında komple değişiyor

Çevrimdışı mellfred

atiba artık yaşının handikaplarını sergiliyor. bir an evvel veliaht bulmak elzem
zaten son 3 sezondur nisanda kayış koparıyordu. bu sezon aslında en çok o rotasyona girmeli