Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628319 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

:loveya:

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1350872766732402689

Rıdvan benden daha büyükler metin ali feyyazlar gördü
ama ben alt yapıdan çıkan bir necip gördüm
ama yetenek olarak bir seni gördüm.
Öz kardeşim olsan asistine oynamana o kadar sevinirim, o kadar mutlu oluyorum ki.
Cansıınnn sen cansıııııın

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ljajic de çok iyi bir şekilde geri dönecek. Yerin dibine sokulan oyuncular da çok kritik katkılar verecek. Benim bu yıla dair beklenti içinde olup da karşılık bulamadığım hiçbir konu olmadı. O kadar rahatım ki beklendik sevinçleri yaşıyorum.

Çevrimdışı 38life

Yavrum benim. Daha 13 yaşındaki röportajındaki konuşmasından bile ne kadar akıllı, eğitimli çalışkan bir çocuk olduğu belliydi. Bugünlere gelmesi sürpriz değildi. Daha ileriye gitmesi de sürpriz olmayacak.

Çevrimiçi levitate

:loveya:

Yavrum benim. Daha 13 yaşındaki röportajındaki konuşmasından bile ne kadar akıllı, eğitimli çalışkan bir çocuk olduğu belliydi. Bugünlere gelmesi sürpriz değildi. Daha ileriye gitmesi de sürpriz olmayacak.

kardeşim benim bee malzeme 2 ton

helal olsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı goktasoktay

Ljajic de çok iyi bir şekilde geri dönecek. Yerin dibine sokulan oyuncular da çok kritik katkılar verecek. Benim bu yıla dair beklenti içinde olup da karşılık bulamadığım hiçbir konu olmadı. O kadar rahatım ki beklendik sevinçleri yaşıyorum.
Ah o ljajic takımla bir olursa, hücumda çok büyük katkısı olur. Maçları erken çözecek opsiyonumuz çok artar. İşte o zaman şampi... diyebiliriz.
Tabi abuyu yedekleyecek iyi bir golcü şart oğlu şart..

Çevrimiçi tolga1903

Rıdvan cansın sen uzun yıllar kalacaksın bu kulüpte kaptanlığını yapacaksın çok büyük şans bu çocuk helal olsun onu yetistirip buralara getirenlere.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Montero, Rıdvan kesik yemesin artık çocuklar daha ne yapması gerekiyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Rıdvan'ın röportajının altında renklilerin yorumları...

Çevrimdışı Erman1903

Valla ben yanlış mı izledim bilmiyorum Montero ilk yarı kötüydü. İkinci yarı o kafayı sokana kadar da ekstra bir iş yapmadı. Bana göre o ana kadar yaptığı en doğru iş kafayı sokmak. 11-11 oynuyorken iyi oynayan adam Vidaydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

:lol: :lol: :lol:  Tam bir amatör topçu ya bu N'kodou

Çevrimdışı mrred

Gs yi yenince içimin yağları eriyor.

Helal olsun hocaya çok güzel bir galibiyet.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şeytan ayrıntıda Gizli

Cok hazırlıksız yakalandım , yarim saattir yerlere yatiyorum gülmekten :kop: :kop: :kop: :kop:

Fotoyu büyütün  :D

Mensah mi o :alala: :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Larin çok net kaçırdıktan sonra puan kaybetseydik herkes larine yüklenecekti, sanki dünyada pozisyon kaçıran başka bir futbolcu yokmuş gibi. Evet net kaçırdı doğru fakat ronaldo messi hepsi kaçırıyor. Allahtan josef attı da sonra bir de top önüne düşüp asistini yaptı Larin  :lol: Hem larin hem de takım için iyi moral oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yeni transfer yapmamız zor, eldeki herkesi kazanmak lazım bir şekilde.

Boyd'u da 15. yabancı olarak bildirsinler, alternatif olur.

Çevrimdışı Erman1903

N'Koudou'nun golden sonra Vida ile halleri evlere şenlik. Moralin mı bozuk aç N'Koudou izle pamuk gibi ol.  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gol yememe işini öğrenmeye başladık. Bu durum beni daha çok mutlu ediyor. Rıdvan her maç daha da büyük oynuyor. Ersin özgüven kazanıyor. Böyle sürer inşallah.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rıdvan'ı idareli kullanmamız lazım, Sergen iyi yapıyor.

NBA'de çaylak duvarı (rookie wall) diye bir tabir vardır, yoğun maç programında sezon ilerledikçe yorulan genç oyuncuların performansı azalır.

Biz de Rıdvan'ı haftada bir maçta kullanmalıyız, 3 günde bir oynatırsak yıpranabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gol yememe işini öğrenmeye başladık. Bu durum beni daha çok mutlu ediyor. Rıdvan her maç daha da büyük oynuyor. Ersin özgüven kazanıyor. Böyle sürer inşallah.
Hücum maç kazandırır, savunma şampiyonluk diyorsun  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Larin çok net kaçırdıktan sonra puan kaybetseydik herkes larine yüklenecekti, sanki dünyada pozisyon kaçıran başka bir futbolcu yokmuş gibi. Evet net kaçırdı doğru fakat ronaldo messi hepsi kaçırıyor. Allahtan josef attı da sonra bir de top önüne düşüp asistini yaptı Larin  Hem larin hem de takım için iyi moral oldu.
Larin çok iyi, nazar değmesin. 90. dakikada attığı depar ve yaptığı asist de 10 numaraydı.

Kaçırdığı pozisyonda da net bir vuruş yaptı aslında. Güçsüz vuruş yapıyor diye eleştiriliyordu geçen senelerde, geçen Rizespor kupa maçında da sert vuruşları vardı.