Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1628294 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı sEuL

Montero hem Wellinton'dan hemde Vida'dan cok cok daha onde.

Bugun ku macinda en iyisiydi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

KOYDUUK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
HAHAHAHHHA İŞTE BU BE

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı sEuL

Mensah sacmalamasa rahat 3 yada 4'te olabilirdi mac.

Sene sonunda bu arkadastan kurtulmak dilegi ile. Su Mensah'in yerine Hasic hayli hayli oynar.

Çevrimiçi yaço58

Sergen Yalçın derbi kaybetmiyor.

⭕ 2-2 Trabzonspor
⭕ 0-0 Galatasaray
✔ 2-0 Fenerbahçe
✔ 3-1 Trabzonspor
✔ 4-3 Fenerbahçe
✔ 2-0 Galatasaray

👉 https://t.co/JWbJlj9D9J https://t.co/CkowoyEwPR
Helal olsun hocamıza bugun takımın en iyisi derbilerin. Adamı Josef adam çok sakin ve çok iyi oynuyor maşallah lukaku gol kaçırdı ama maç içinde iyi oynadı kırmızı yüzde Bi milyon kırmızı tartışılmaz bile takıma helal olsun Oğuzhan yine vasattı maalesef bize sağlam. Bir hücumxu orta saha lazım

Çevrimdışı haluk.m

Maçta çok gerildim, oynanan oyundan memnun değilim ama sonuç harika  :ishock: :ishock:

2 Transferle şampiyonluğa yürürüz, böyle devam..  :claps: :claps:

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi levitate

HAHAHAHHHA İŞTE BU BE
yüzyılın totemini buldu kral
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Galatasaray'a koyması ne kadar zevkli be kardeşim.

Çevrimdışı Savaş

Şinanay da yavrum şinaşinanay

Çevrimdışı kaan1903

JOSEF Montero bir harikasınız dostum Monteronun yanına İyi bir  stoper şart

Çok keyifli yav bir de son dakikalarda üstelik krmızı kart yedirttikten sonra koyduk ya
O kadar güzel oldu ki, çıldırıyorum  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Ocak 2021, 21:24:06
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Sorma abi. Fenere beş defa koymaktansa bunlara bir kere koymak fena haz veriyor

Çevrimdışı 38life

Bir kez daha hakeme rağmen kazandık. Var mıdır dünyanın başka bir yerinde hakeme rağmen bu kadar maç kazanan bir takım?

Çevrimdışı goktasoktay

HAHAHAHHHA İŞTE BU BE
Valla totem olduğunu anladım maçtan önce. Çok antipatik ama işe yarıyorsa benlik sorun yok

Çevrimdışı 38life

Rıdvan'a sarılmak öpmek istiyorum. Yüzümüzü kara çıkartmıyor. Adım adım, yavaş yavaş beklediğimiz noktaya doğru ilerliyor.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/KuzeyinKralii/status/1350847780894482432

Ben hala buradayım buna nasıl faul verdi art niyet mi yoksa hakemlik ile alakası olmamasından mı acaba ?
Atiba'ya yapılan bir penaltı pozisyonunda bile vara gitmedi gsye fenere olsa içerden uyarırlardı hemen.

Çevrimdışı celiker1

Tebrikler SERGEN YALÇIN tebrikler FUTBOLCULAR  :halay: :halay:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı GreenBook

Töre çok iyiydi Mensah da iyi oynadı hareket kattı
Lukaku Dimdik herzamanki gibi. İyi sırtladı gsnin stoperleri. Abou yu pek beğenmedim ghezzal de öyle. Yoruldular tabi
Josef diyorum susuyorum.
Nkoudou Bu tür maçlarda temiz çilingir. Çok işimizi görücek bu yıl.

Çevrimdışı GreenBook

Rıdvan fena.
Bu takım bu sene şampiyon

Çevrimdışı Erman1903

Bir kez daha hakeme rağmen kazandık. Var mıdır dünyanın başka bir yerinde hakeme rağmen bu kadar maç kazanan bir takım?

Yoktur, sürekli bu kazanamazsın-kazanamazsın muhabbetinin de camiaya hiçbir faydası yok. Hakemi eleştir, itirazını da yap ama kazanamazsın deme. Sonra bir bakmışın kazanamayan takım olmuşun. Biz böyle ne kupalar kazandık, kazanamayız kafasında olaydık şimdinin yarısı kadar kupamız olurdu.

Çevrimdışı goktasoktay

Hakemin ikinci yarı tavrı değişti farkettiniz mi? Vara kalsa o kırmızıyı yine vermezlerdi. Bence devre arası kulağını çektiler bir şekilde. Daha ortadan yönetmeye başladı. İlk yarı kesinlikle ardayı atması gerekiyordu. Hele o aleyhimize çaldığı komik ötesi faul düdükleri, abu ya çizgi üstünde yapılan faul, vermediği. Neyse.
Galibiyet harika.
Monteronun defanstan attığı dikine paslar beni mest ediyor. Baskıyı ne kadar güzel kırıyor. Bu çocuk daha iyi olacak bence. Defansif bazı eksikleri var, onları tamamlayabilecek çağda hala. Bulmuşken bırakmamak, oynamasında ısrar etmek lazım. Welintona kıyamıyorsa hoca vidayı kessin. (Yazarken utandım) keşke wellintonun talibi çıksa da satsak devre arası.
Rıdvan, rıdvan, rıdvan! Bu çocuk kesilmemeli artık. Artıları eksilerinden fazla. Ne kadar olgun bir oyunu var bu çocuğun. Ben artık Nsakala izlemek istemiyorum arkadaş!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Tebrikler takımım. Her oyuncu maksimumunu verdi biraz abou kötüydü ama luyindama ve marcao ile baş etmek çok zor çünkü sürekli faullu oynuyorlar ve hakemler bu ikisine aşırı müsamaha gösteriyor. Neyse galibiyet müthiş oldu.

Montero'ya parantez açmak istiyorum. Bu çocuğun bonservisi alınmalı ve üzerine düşülmeli rosier kadar istiyorum bizde kalmasını çünkü bu çocuktaki pas yeteneği çoğu takımın orta sahasında bile yok. Montero oynadığı zaman topu kaybedeceğiz hissini hiç yaşamıyoruz welinton'u gram aramadık mümkünse hocam artık oynatsın şu çocuğu ilk hatasında haftalarca yedek bırakıyor welinton ile vida'nın top tekniğini 10la çarpar bu adam.