Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1627249 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Montero yine yargi dağıttı , 4x4 luk kusursuz bir maç cikardi yine

En formda oldugu dönemde kesilmesine rağmen küsmedi , Gs macinda da kusursuz oynarsa ertesi hafta yine Prens Welinton alacak formayı

Hocanın sonuna kadar arkasındayım ama forma adaletinin olmadigini düşünüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1349442775469727744

imza.
İyi oynarken kesip yerine Vida'yı koyduk. Vida'yı kazandık. Montero'yu yedek tuttuk. En fazla tartışılan Welinton'ı kesecek stoper yok. Çünkü 5 maç gol yemediğimiz seride sahanın en iyilerinden birisiydi. GS maçında oyamayacak olması bu açıdan mutlu etse de hava topu konusunda sıkıntı yaşayabiliriz. Umarım Montero hava toplarındaki zaafını fazla göstermez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Bu sene rotasyon görmeyeceğiz anlaşılan. Tüm oyuncuları hazır tutuyor diye övüyorlardı Sergen'i. Gördük ne kadar hazır tuttuğunu  :tabe:

N'sakala'nın oynadığı her maç spikerler, yorumcular "rotasyon bıdı bıdı" falan diyorlar da rotasyonla alakası yok olayın. Kefil olduğu Mensah, N'sakala, Wellinton 3'lüsünden asla vazgeçemiyor, olay tamamen bu. Montero bi kaç maç hata yaptı bak Wellinton ilk 11'in değişmez ismi oldu. Yarın Rıdvan hata yapsa N'sakala bi gol falan atsa olacak olan da yine bu. Mensah aylardır hiçbir şey yapmadan ilk 11'deki yerini koruyor. Ljajic'in durumu eminim hocanın işine geliyordur. Hasic 10 numara oyuncusu. Bilen var bilmeyen var, taraftar sadece kanat oynayabiliyor zannediyor. Alakası yok forvet arkası da oynayabiliyor. Ama 1 kez bile denemedi. Mensah'ın hiçbir şey yapmadan sahada kalmasını tercih ediyor. Neden? Çünkü bu oyunculara kefil oldu, Sergen Yalçın tükürdüğünü yalamaz.

İyi oynarken kesip yerine Vida'yı koyduk. Vida'yı kazandık. Montero'yu yedek tuttuk. En fazla tartışılan Welinton'ı kesecek stoper yok. Çünkü 5 maç gol yemediğimiz seride sahanın en iyilerinden birisiydi. GS maçında oyamayacak olması bu açıdan mutlu etse de hava topu konusunda sıkıntı yaşayabiliriz. Umarım Montero hava toplarındaki zaafını fazla göstermez.
Gs de Diagne hariç fazla uzun adam yok sikinti olmaz diye düşünüyorum , Vida ile kilitleriz onu da

Çevrimdışı levitate

hava topu zaafı göremiyorum ben :D

fener maçında ilk golde cisse'yi kaçırması dışında hatası yok bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben ikinci yarı 53. Dakikadan itibaren izleyebildim maçı. Montero çok güzel top dağıttı, kesiciliği de iyiydi. Çocuğun önceki sezon performansı kesicilik hariç çok kötüydü, muhtemelen gözlük handikapıdır, başka türlü açıklaması pek yok. Pas dağıtımı anlamında çok zayıf rakamlar çıkıyordu. Welinton hava toplarında eldeki en iyi oyuncudur. Stoperleri zayıf rakiplere karşı değerlendirirseniz yanılırsınız. Biz bu takımı 6-0 yenerken Welinton için Pique falan deniyordu burada. Stoper çataçat maçta değerlendirilir. Lakin benim gördüğüm kadarıyla Montero bugün Welinton'dan bariz daha iyi bir maç çıkardı.
Bu maçta sahanın en iyisiydi Montero. Montero'nun pas yeteneği ve oyun görüşü Mensah'tan bile iyi. Diğer stoperlerle kıyaslamam. Aslında elimizde rakibin baskısını aşmak için çok iyi bir pasör stoper var ama oynatmıyoruz. Vida'yı kazanıp satmak içindir diye düşünüyordum ama şimdilik öyle görünmüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

N'sakala'nın oynadığı her maç spikerler, yorumcular "rotasyon bıdı bıdı" falan diyorlar da rotasyonla alakası yok olayın. Kefil olduğu Mensah, N'sakala, Wellinton 3'lüsünden asla vazgeçemiyor, olay tamamen bu. Montero bi kaç maç hata yaptı bak Wellinton ilk 11'in değişmez ismi oldu. Yarın Rıdvan hata yapsa N'sakala bi gol falan atsa olacak olan da yine bu. Mensah aylardır hiçbir şey yapmadan ilk 11'deki yerini koruyor. Ljajic'in durumu eminim hocanın işine geliyordur. Hasic 10 numara oyuncusu. Bilen var bilmeyen var, taraftar sadece kanat oynayabiliyor zannediyor. Alakası yok forvet arkası da oynayabiliyor. Ama 1 kez bile denemedi. Mensah'ın hiçbir şey yapmadan sahada kalmasını tercih ediyor. Neden? Çünkü bu oyunculara kefil oldu, Sergen Yalçın tükürdüğünü yalamaz.
kefil olma konusuna katılıyorum

özellikle tek rotasyona uğrayan tek mevkinin sol bek olması aşırı belli ediyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen hala Nkoudou'nun sağ kanatta daha iyi oynadığını çözemedi. Sen neden bahsediyorsun? Bak bugün de sağa geçtiğinde gol pozisyonuna girdi. Hasic sağ kanatsa sadece sağ kanatta oynar. Çok farklı düşünüyor herhalde. Töre sağlıklı olsa Hasic'in adını bile duymayacağız. Yine buna da şükür.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu maçta sahanın en iyisiydi Montero. Montero'nun pas yeteneği ve oyun görüşü Mensah'tan bile iyi. Diğer stoperlerle kıyaslamam. Aslında elimizde rakibin baskısını aşmak için çok iyi bir pasör stoper var ama oynatmıyoruz. Vida'yı kazanıp satmak içindir diye düşünüyordum ama şimdilik öyle görünmüyor.

Valla Necip'in oyun görüşü bile daha iyi Mensah'dan. İşte 3,5M kazanan bir topçudur Vida, kolay şey değil onu kenarda oturtmak. Oynamayan oyuncuyu satamazsın. Montero'nun iki sezon önce bir rakamlar çıkıyor görsen şok olursun, sonraki sezon biraz gözlüğe mi alışıyor artık bilemem daha iyi ama yine de kötü. Welinton'dan düşük pas yüzdesi artık gerisini sen hesap et. Şu anki oyunu istatistiklere de yansımış durumda çok daha iyi önceki sezonlarından. Ben gördüğümü konuşurum şu anki rakamlarında kafa topu harici eksiği yok. He bak ben duran top organizasyonlarında onu hep sıkıntılı yerlerde gördüm izlediğimde bu açılardan etkili bir takıma karşı başa bela olabilir, bir de formayı almak için performans verme sürekli oynayan oyuncu performansı arasında genelde fark olur ama şu oyunuyla formayı bence hak etti. Zaten Welinton cezalı olduğu için oynayacak da, umalım ki böyle devam etsin ve devamlı oyuncu olsun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla Necip'in oyun görüşü bile daha iyi Mensah'dan. İşte 3,5M kazanan bir topçudur Vida, kolay şey değil onu kenarda oturtmak. Oynamayan oyuncuyu satamazsın. Montero'nun iki sezon önce bir rakamlar çıkıyor görsen şok olursun, sonraki sezon biraz gözlüğe mi alışıyor artık bilemem daha iyi ama yine de kötü. Welinton'dan düşük pas yüzdesi artık gerisini sen hesap et. Şu anki oyunu istatistiklere de yansımış durumda çok daha iyi önceki sezonlarından. Ben gördüğümü konuşurum şu anki rakamlarında kafa topu harici eksiği yok. He bak ben duran top organizasyonlarında onu hep sıkıntılı yerlerde gördüm izlediğimde bu açılardan etkili bir takıma karşı başa bela olabilir, bir de formayı almak için performans verme sürekli oynayan oyuncu performansı arasında genelde fark olur ama şu oyunuyla formayı bence hak etti. Zaten Welinton cezalı olduğu için oynayacak da, umalım ki böyle devam etsin ve devamlı oyuncu olsun.
Bizim hücumumuzu düzeltmeden defansta ne yapsak boşmuş gibi geliyor. Welinton'ı büyük maçlarda yedek oturtmak bizim için daha iyi olacakmış gibi görünüyor. Cebinde penaltı ile gezen bir oyuncunun bu tip maçlarda oynamaması lazım. Şansımıza bu tür maçlarda sakat yada cezalı oldu şimdiye kadar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bizim hücumumuzu düzeltmeden defansta ne yapsak boşmuş gibi geliyor. Welinton'ı büyük maçlarda yedek oturtmak bizim için daha iyi olacakmış gibi görünüyor. Cebinde penaltı ile gezen bir oyuncunun bu tip maçlarda oynamaması lazım. Şansımıza bu tür maçlarda sakat yada cezalı oldu şimdiye kadar  :tabe:
Bu maç 2.dakikada bir dengesizlik yaptı rakip penaltı bekledi gerçekten canlı bomba gibi adam vida montero ikilisi daha iyi olacaktır diye düşünüyorum wellinton gerçekten cebinde her maç 1 penaltı ile dolaşıyor

Çevrimdışı Erman1903

Bilemem iki ucu şeyli deynek, onu oynatmadığında kafa topu handikapın olacak Vida bu anlamda gol atmak dışında çok etkili biri değil, Montero'nun ise en büyük handikapı. Welinton benim gözümde bir stoper Caner'idir bazen çok faydalı olur bazen saçmalar. Ben hiç şaşırmıyorum onun övülmesine veya kötü oynamasına. Millet diyor ya vay be alıştı falan diye yok öyle bir şey o geçen sezonun sonlarında kesik yedi mesela bunun takıma alışmakla alakası yok tarzı bu. Pique denen adam Hatayda mesela ağır saçmaladı, sahanın en kötülerinden biriydi. İşte çataçat maçta çıkıyor stoperin kalitesi, Montero'da bazen acemilikler yapabiliyor örnekleri var hani duran topta kafayı vuramaz veya basit şeyi yapmakta zorlanır gol yedirirse şaşırmayacaksın. Rotasyon yapan Rize'ye karşı stoper değerlendirilmez, gerçekten zayıflar ama 6-0 yüzünden çok iyi konsantre oldukları için zayıflıkları belli olmadı :)

Su çocuğun o kadar çok (+) si var ki saymakla bitmiyor

Alıntı

Bugün sahanın en iyisiydi. Rakip forvete yaptığı markaj ile nefes aldırmadı. Geride oyun kurarken attığı paslar ve oyun kurma bilgisi ile Beşiktaş hücuma çıkarken geriden oyun kurmada büyük bir rol sahibi. Zaman zaman attığı dikine pas ve derin paslar ile topu ön alana daha rahat ulaştırmamızı sağlıyor. Bu da rakibin oyun kurarken yaptığı presi bozabiliyor. İlk çıktığı maçtan bugüne oynadığı oyunda gelişme var.  Derbi onun için muazzam bir fırsat olacaktır.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Montero fazla abartılmış yine sanırım.
Bizim takıma pique falan geldi de haberimiz mi yok :lol:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Montero fazla abartılmış yine sanırım.
Bizim takıma pique falan geldi de haberimiz mi yok :lol:
Kimse pique demiyor, ama mevcut stoperlerden en iyisi oldugu aşikar. Bizde hocanin bu welinton takintisina kiziyoruz, kendi istedigi diye illa ilk 11 oynatmak zorunda degil, heleki cok daha iyisi varken.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı worns

montero'dan sene başında bi tosic performansı çıkabilir havası almıştım. oyuncu tahmin ettiğimden de potansiyelli çıktı. şu şartlarda sol stoperi direk alması gerekiyor. ilk maçlarda yaptığı basit hataları da ısındıkça minimize ediyor görüntüsünde.

bu arada hocaya welinton üzerinden giydirilmiş ki welinton'u pek tutmam. transferine de karşıydım ama şu an asıl mesele welinton da değil vida. yakın dönem performanslarına bakarak welinton-montero tandemiyle devam edilmeliydi. vida'nın oynatılarak ısındırılması ve belki satılma imkanı oluşması fikri montero'yu yedekte bırakıyor olabilir. vida-montero ikilisi uzun top karşılama konusunda sıkıntı yaratır.

Çevrimdışı mourinho1903

Ben de aksine Vida'nin tartisilmaz stoperimiz oldugunu, yanindakinin degisebilecegini dusunuyorum. Ama ne Welinton'u bu kadar gommeye gerek yok, ne de Montero'yu bu kadar yuceltmeye. Welinton son 2 mac iyi bir goruntu vermedi, ama ondan evvelki 4-5 maclik perioyotta iyiydi. Montero da kesilmeden once formdaydi, ama sezon basinda iyi degildi. Bu biraz form durumuna gore degisecek gibi. Simdi Montero'nun oynamasi daha mantikli gozukuyor, ki GS macinda zaten mecburen oynayacak. Denkleme Necip de eklenebilir. Defansi one cikardigimiz maclarda oynayabilir, bu sene stoperde fena degildi.

Çevrimiçi tolga1903

Sonunda şu montero'nun hakkını veren birileri çıkmış forumdan. Kimse elemana aymeric laporte muamelesi yapmıyor mevcut kadroya bakarak Beşiktaş'ın oyun yapısında montero yer almak ZORUNDA. Israrla vida'dan sol stoper yaratma hevesi üzerine sol bekte nsakala oynadığı an takımın pas kalitesini yerle bir ediyor. Geçen sene gs deplasmanındaki oyunu oynuyorsanız evet vida welinton ikilisi takım savunmasına daha çok katkı verecektir ancak biz kaç maçı 6'lı savunma kurgusuyla oynuyoruz?

Ligde bizim kadar kendini ön alanda konumlayan takım yok iki stoperimiz de hemen her anadolu maçında rakip yarı sahanın ortasına kadar rahatsız edilmeden topla çıkabiliyorken neden sol ayağını sadece yürümek için kullanan biri yerine bu çocuk tercih edilmiyor? Vida piyasaya çıksın da şu 3 milyonluk maaşından bizi kurtarabilecek bir enayi bulalım diye neden oyun kalitemizi düşürüyoruz? İlla vida oynatılacaksa kenarda oturması gereken oyuncu montero değil kardeşim welinton, hoca gerçeği görmek istemiyor ısrarla.

Yarın inşallah olmaz ama gs maçında yaptığı bir hatadan dolayı "nerede o montero seviciler" diye ortaya çıkacaklar olacak, bilmeleri gerekir ki bu çocuk henüz 22 yaşında ve kendisini iyi oynadığı maçlardan sonra bile yedeğe oturtarak özgüvenini belki de kaybettiren bana göre forma adaleti olmayan bir teknik direktöre sahibiz orasını es geçmesinler lütfen.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★