Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635793 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

gittiği takımlara bak önüne hazır kurulmuş takımlar bursayı şampiyon yapamadı trabzonu yapamadı baktı olmuyor bari beşiktaş beni şampiyon yapsın dedi.

Hepsi mi hazır kurulmuş takım abi yapma gözünü seveyim oralara gittiğin de aldırdığı kaç tane oyuncu var.ts,bursa ne zaman şampiyon olmuş ki hoca yapamadı diye laf edilsin.bursa şenol hoca sayesinde o kadar şampiyonluğa yaklaştı ilk defa zaten.ts ilk defa son haftaya kadar getirdi şike mike olamadılar.

Madem kadromuz hazırdı bilic niye şampiyon yapamadı bizi yada aynı oyuncular bilic ile neden kötü oynarken şenol hoca ile coştular.

İlk 2 sene çok iyiydi son 2 sene sapıttı derseniz kabullenebilirim ancak adamın başarılı yok saymak benim lugatım da yok.

Hak yiyemem ben.Oyuncuları oynatan her zaman teknik adamdır.

Güzel bir örnek verip konuyu kapatayım Geçen sene ligin ilk devresi Avcı ben böyle kötü bir kadro görmedim dediği takım 2.ci yarı sergen hoca geliyor oynattığı futbol aynı takım ve ligi bitirdiğimiz yer.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 19:28:50 cursedofdragon ]

Çevrimiçi levitate

Diye diye yaptın sonunda :D

3 senedir savunuyorum nasıl mutluyum anlatamam :D
bipbipbupbup

sahnede oynayan hacıvatla karagöze bakıyorsun iyi oynadılar diyorsun hayat bu kadar basit değil perdeyi değil perdenin arkasını görmek önemli perde gerçek değil olaylara yüzeysel bakıyorsunuz gerçeklerden uzaklaşıyorsunuz bu gün şenolla ilgili ne konuşuyor be eleştiri yapıyorsak ts den gittikten sonra taraftarların yazılarını oku bize geldiğinde ts taraftarlarının yorumlarına bak yaşadıklarımızı bir bir anlatmışlar ta o zaman şampiyon yaptı büyük hoca sergen maç kazandı büyük hoca yok öyle birşey hayat bu kadar basit değil ünvanlar bu kadar kolay elde edilmez edilirsede şişirme olur çabuk patlar şişirmeyin sergene kötülük yaparsınız birşey vermeyin insanlara bunu hak ederek alsınlar

Ben tek konuşmuyorum ts'li arkadaşım var.Şampiyonluğa en çok şenol hoca ile yaklaştık dedi hoca hazıra kondu diyorlar  ne düşünüyorsan dedim kendi getirttiği oyuncularda vardı dedi colman filan.Adam liverpoolu filan yendi ts de iken bir şeyleri kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek.Adama hazıra kondu demekten başka bir şey denmiyor ayıp haksızlık bu en azından benim için yaptığı başarıları yok sayamam ben.Murat abi'ye yazdım sana da yazayım madem hoca etki etmiyor geçen sene avcı ile ligin dibini boylarken ligin 2.ci yarısında sergen ile nasıl çıkışa geçtik aynı kadro ? Kaldı ki ligin 2.ci yarısı ilk yarılarından her zaman daha zordur.Hayıflandık hatta sergen hoca az bir şey daha erken gelse 1-2 maçta puan kaybı yapmasak şampiyon bile olacaktık o kadar avcının rezil dediği kadro ile açılayabilir misin ?
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 19:30:43 cursedofdragon ]

Çevrimiçi levitate

bu adam senin eserin gurur duy :D

Lukaku diye diye adamı lukaku yaptın tabriks  :claps: :claps: :D
teşekkürleeeeer teşekkürler

benim değil hepimizin demek isterdim ama benim eserim hehehehe
bipbipbupbup

3 senedir savunuyorum nasıl mutluyum anlatamam :D

sen larini savundun :D  çıkar göster :D

Ahmet Nur Çebi, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Çevrimdışı Erman1903

şimdi şöyle söyleyeyim terim hoca falan değil dünyanın dalga konusu ama himmetle gelen şampiyonluklarla performans yaptı ne diyelim şimdi iyi hocamı diyelim

Bizde öyle bir durum olmaz ki Beşiktaş her zaman bileğinin hakkıyla başarılı olur şu anda da olduğumuz konuma bu şekilde geldik. Sergen oyunculardan verim alma konusunda dünya çapında bir adam. Avcıdan sonra başka birisi gelseydi biraz zor görürdük biz buraları durum hiç iyi değildi. Gelen oyuncular da öyle abartılacak adamlar değil yani bunlardan Rosier 2 ağır sakatlık yaşamış, hayatı boyunca böyle bir oyun oynamadı var bende rakamları, Ghezzal 19 maç 0 asist, Abou kalitesi üst düzey olan lakin hiçbir kulübün istemediği pozisyona düşmüştü, Josef bile Arap liginde 2. sezonunda performans hacmi çok daralmış bir haldeydi. Monteronun savunma hariç oyle düşük rakamları vardı. Solda N'Sakala da mesela tarz olarak olmuyor aslında ama performans hacmi epey genişlemiş. Gelenleri geçelim eldekilere bakmak neyin ne olduğunu daha iyi ortaya koyar. Necip, Larin, oynadığında Oğuzhan, golcü asistci olan Atiba. Burada top oynamayı öğrenen El-Neny' vs vs saymakla bitmez.

Sergen'in uzman olmadığı tek konu kadro planlamadır onda da iyi olmaya mecbur değil orada kulübün bir ekolü, içeride düzgün çalışan departmanı olması gerekir her şeyi teknik adam yapamaz. Bu konuda kulüp ciddi adımlar atmazsa yarın başkası de gelse kalite çok fark etmez isimler değişir sadece. Muhtemelen gelen adam aldığı oyuncularla Sergen kadar iş de yapamaz.

Bir de bazı maçlarda tercih hataları olmuştur 3 tane defansif orta sahayla çıkmak, Mensah konusunda fazla ısrar, Lens gibi oyuncunun sağ bek oynaması gibi bunları da her teknik adam yapar önemli olan kendini geliştirmesi. Basit yanlışlarından dönmüştür.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 19:42:26 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Bizde öyle bir durum olmaz ki Beşiktaş her zaman bileğinin hakkıyla başarılı olur şu anda da olduğumuz konuma bu şekilde geldik. Sergen oyunculardan verim alma konusunda dünya çapında bir adam. Avcıdan sonra başka birisi gelseydi biraz zor görürdük biz buraları durum hiç iyi değildi. Gelen oyuncular da öyle abartılacak adamlar değil yani bunlardan Rosier 2 ağır sakatlık yaşamış, hayatı boyunca böyle bir oyun oynamadı var bende rakamları, Ghezzal 19 maç 0 asist, Abou kalitesi üst düzey olan lakin hiçbir kulübün istemediği pozisyona düşmüştü, Josef bile Arap liginde 2. sezonunda performans hacmi çok daralmış bir haldeydi. Monteronun savunma hariç oyle düşük rakamları vardı. Solda N'Sakala da mesela tarz olarak olmuyor aslında ama performans hacmi epey genişlemiş. Gelenleri geçelim eldekilere bakmak neyin ne olduğunu daha iyi ortaya koyar. Necip, Larin, oynadığında Oğuzhan, golcü asistci olan Atiba. Burada top oynamayı öğrenen El-Neny' vs vs saymakla bitmez.

Sergen'in uzman olmadığı tek konu kadro planlamadır onda da iyi olmaya mecbur değil orada kulübün bir ekolü, içeride düzgün çalışan departmanı olması gerekir her şeyi teknik adam yapamaz. Bu konuda kulüp ciddi adımlar atmazsa yarın başkası de gelse kalite çok fark etmez isimler değişir sadece. Muhtemelen gelen adam aldığı oyuncularla Sergen kadar iş de yapamaz.

Bir de bazı maçlarda tercih hataları olmuştur 3 tane defansif orta sahayla çıkmak, Mensah konusunda fazla ısrar, Lens gibi oyuncunun sağ bek oynaması gibi bunları da her teknik adam yapar önemli olan kendini geliştirmesi. Basit yanlışlarından dönmüştür.
gelen otuncuları tek tek anlatınca yönetimi neden hırpaladığımızıda anlatmış oldun sergene gelince bir sürü yeteneği var inkar edilemez hocalığıda hayata bakışına benziyor beşiktaş hamurunda yoğrulmuş istesemde kötü göremem ama gelişiyor bırakın gelişsin olmadığı yerlere koymayın onun hatalarıyla elendik avrupadan puanlarıda bu yüzden kaybettik şu an takım iyi eyvallah ama bu sergeni büyük hoca yapmaz önce hoca olacak sonra büyük hoca olacak kabul ediyorum beşiktaşa gelen sergenle şu anki sergen arasında büyük fark var ama kalfalık dönemi daha pandemi olmasa bu yaşananlarda onu çiğ çiğ yerdim dua etsin mazereti var 🤪

Çevrimdışı tuncaboylu

Hepsi mi hazır kurulmuş takım abi yapma gözünü seveyim oralara gittiğin de aldırdığı kaç tane oyuncu var.ts,bursa ne zaman şampiyon olmuş ki hoca yapamadı diye laf edilsin.bursa şenol hoca sayesinde o kadar şampiyonluğa yaklaştı ilk defa zaten.ts ilk defa son haftaya kadar getirdi şike mike olamadılar.

Madem kadromuz hazırdı bilic niye şampiyon yapamadı bizi yada aynı oyuncular bilic ile neden kötü oynarken şenol hoca ile coştular.

İlk 2 sene çok iyiydi son 2 sene sapıttı derseniz kabullenebilirim ancak adamın başarılı yok saymak benim lugatım da yok.

Güzel bir örnek verip konuyu kapatayım Geçen sene ligin ilk devresi Avcı ben böyle kötü bir kadro görmedim dediği takım 2.ci yarı sergen hoca geliyor oynattığı futbol aynı takım ve ligi bitirdiğimiz yer.

Bursaspor Şenol Güneş'ten önce şampiyon oldu, Şenol Güneş ile de 6. bitirdi ligi.

Çevrimdışı mrred

neye göre öndeydi renkli basına göremi bırakalım bu renkli propagandalara inanmayı böyle yaparak oyuna bir sıfır önde başlıyorlar daha fazla para harcamaları iyi olduklarını göstermez büyük isimleri toplar basar parayı getirirsin bu senin iyi olduğun anlamı çıkarmaz iyi oyuncular değil iyi takımlar başarılı olur bu senede böyle başladılar en iyi kadro onlardaymış hadi canım ellerinde bir abuş varmı bir ghazel varmı josefleri varmı atibaları varmı oyunu hızlandıracak mensah nkoudou ayarında oyuncuları varmı bizim beklerimizden dahamı kaliteli bekleri bence stoperleride bizden kaliteli değil elimizde son dünya kupasında final oynamış stoper var isimse bizim artıklarımızı toplamışlar sorarsan süper takımlar sahada görüyoruz işde
Basın güzel algı kasıyor bir çok kişide yiyor bunu hala kalitesizliğimizi öne çıkarıyorlar oyuncular kötü sergen mucize yaratıyor gol kralı bizde asist kralı bizde ligin zirvesindeyiz ligin en fazla gol atan takımıyız artık ligin en zor gol yiyen takımıyız bürün enler bizde ama oyuncular vasatmış basın sergeni ön plana çıkarıp takımı değersizleştiriyor dikkatli olmak lazım
Kadro olarak demek istiyorum
ama biz oyun olarak çok daha öndeydik
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Katılamayacağım genç dinamik arkadaş olan oyuncularla güzel oyun ve başarı gelir ama şampiyonluk için usta oyuncu şart ligin ilk yarısına göre değerlendiriyoruz yarış kızışınca gençler irade koyabilecekmi başkarına lider şart şu anda takımda belki josef liderlik yapabilir ama kesin değil takımı odaklamak için sahada lider şart ligin başında kimse ne yapacağını bilmiyordu başı kesik tavuk gibiydik buda sahada lider oyuncu eksikliğinden kaynaklıydı işler kızıştığında arkadaşlığı profesyonellikle birleştirecek köprü şart
1 milyona gelsin başlasın. Yoksa hiç gerek yok

Bize aç oyuncu lazım
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

1 milyona gelsin başlasın. Yoksa hiç gerek yok

Bize aç oyuncu lazım
gelme nedeni zaten milli takıma seçilmek için bunun içinde kendini göstermek zorunda 3 m maaş 1.5 m imza parası istiyordu imzadan vaz geçmiş maaşınıda yarı yarıya düşürmüş deniyor altı aylık kontrat 1+1 opsiyon bizde performansa dayalı ücret önermişiz  abuşda olduğu gibi oyna kazan şampiyon olalım kazan teklifi bence böyleyse iyi teklif ya futbolu bırakacak yada kabul edip gelecek

Çevrimiçi murat

ts de bursada şampiyon olmuş takımlar ne zaman şampiyon olmuşlarki diyorsun :lol: şimdi anlıyorum beşiktaş ne zaman şampiyon olmuş ki sayesinde şampiyonluk gördük haklısın.

Çevrimiçi Necmi

Kadro olarak demek istiyorum
ama biz oyun olarak çok daha öndeydik
kadro olarak üstündük zaten fener bireysel oyuncu borsası yüksekti pahalı oyuncular ama verimsiz hepsi kral bizde gomez onlarda rvp vardı sosa quarezma bizdeki oyuncu kalitesi düşük değildiki hem psikolojik üstünlükte bizdeydi FO sabah akşam azizi pataklıyordu fener balondur ara ara şişirirler bizde gelip şişi sokarız 🤪

ts de bursada şampiyon olmuş takımlar ne zaman şampiyon olmuşlarki diyorsun :lol: şimdi anlıyorum beşiktaş ne zaman şampiyon olmuş ki sayesinde şampiyonluk gördük haklısın.

nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlıyorsunuz bursa hayatında 1 kere şampiyon olmuş ts 30 yıldır şampiyon olamıyor sanki bu takımlar her sene şampiyon oluyorduda hoca yapamamış gibi davranmanız komik :)

neyse gitmiş bitmiş bir hoco için boşa yorulmaya gerek yok.

Ne sizin fikriniz değişecek ne  bir şey olacak.30 sene sonra mezarınızı kazıp cesedinizi çıkartıkların da bile şenol hoca hazıra kondu diyebilirsiniz :D  :evillol: o yüzden saldım.

Çevrimdışı tuncaboylu

gelme nedeni zaten milli takıma seçilmek için bunun içinde kendini göstermek zorunda 3 m maaş 1.5 m imza parası istiyordu imzadan vaz geçmiş maaşınıda yarı yarıya düşürmüş deniyor altı aylık kontrat 1+1 opsiyon bizde performansa dayalı ücret önermişiz  abuşda olduğu gibi oyna kazan şampiyon olalım kazan teklifi bence böyleyse iyi teklif ya futbolu bırakacak yada kabul edip gelecek
2.5 senedir milli takıma seçilmiyor, öyle bir hırsı yoktur.

Ama şu olabilir, 2 senelik yeni kontrat (emeklilik ikramiyesi) almak için bu 6 ay kasabilir.

O da yeter bize.

Çevrimiçi murat

nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlıyorsunuz bursa hayatında 1 kere şampiyon olmuş ts 30 yıldır şampiyon olamıyor sanki bu takımlar her sene şampiyon oluyorduda hoca yapamamış gibi davranmanız komik :)

neyse gitmiş bitmiş bir hoco için boşa yorulmaya gerek yok.

Ne sizin fikriniz değişecek ne  bir şey olacak.30 sene sonra mezarınızı kazıp cesedinizi çıkartıkların da bile şenol hoca hazıra kondu diyebilirsiniz :D  :evillol: o yüzden saldım.
tamam o zaman beşiktaş şampiyon olamayan bir takımdı da şenol mu şampiyon yaptı.beşiktaş bir kadro ve oyun oturttu önceki sezonlarda şenol güneşte ekmeğini yedi işte.başka şampiyonluğu varmı beşiktaş haricinde teknik adam olarak.

tamam o zaman beşiktaş şampiyon olamayan bir takımdı da şenol mu şampiyon yaptı.beşiktaş bir kadro ve oyun oturttu önceki sezonlarda şenol güneşte ekmeğini yedi işte.başka şampiyonluğu varmı beşiktaş haricinde teknik adam olarak.

yav çok düz mantık bakıyorsunuz madem hocalık bir şey yok neden bilic ile şampiyon olmadık neden aybaba ile olmadık ? Madem bu kadar kolay neden en son şampiyonluğumuz 2009'du ?

Niye 6 sene sonra olabildik.Madem hocalanın bir hükmü yok bu kadar gözünüzde aynı şeyi sergen hocayada yapıyorsunuz niye her sene şampiyon olmuyoruz madem.

Aynı kadro ile avcı ile sürünürken neden sergen hoca ile yükselişe geçiyoruz kadro aynı.Ne yaptı avcıda sergene mi hazırladı kadroyu sergen de mi hazır kadroya kondu ?

Ne kadar düz mantıksınız ya.Tek bir pencereden bakıyorsunuz dünyaya.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 21:01:14 cursedofdragon ]

Çevrimiçi murat

yav çok düz mantık bakıyorsunuz madem hocalık bir şey yok neden bilic ile şampiyon olmadık neden aybaba ile olmadık ? Madem bu kadar kolay neden en son şampiyonluğumuz 2009'du ?

Niye 6 sene sonra olabildik.Madem hocalanın bir hükmü yok bu kadar gözünüzde aynı şeyi sergen hocayada yapıyorsunuz niye her sene şampiyon olmuyoruz madem.

Aynı kadro ile avcı ile sürünürken neden sergen hoca ile yükselişe geçiyoruz kadro aynı.Ne yaptı avcıda sergen mi hazırladı kadroyu sergen de mi hazır kadroya kondu ?

Ne kadar düz mantıksınız ya.Tek bir pencereden bakıyorsunuz dünyaya.
düz mantıksa şenol güneş iki sezon şampiyon yaptı diyen sizsiniz 3. ve 4. sezon niye yapamadı çünkü fikret orman paraları yedi futbolculara vermedi oyuncuları sattı diye şampiyon olamadı diyen de sizsiniz.madem o kadar basiretli adamdı yapsaydı yine.

Çevrimdışı can1903

Valla eksikleri olan takıma katılacak olan fener 2 puan gerimizde, Mesut kovalıyolar o yüzden bu sıkışık fikstürde her türlü kaliteye ihtiyacımız var o gelmesin bu gelmesin demeye gerek yok kaliteli ve maliyeti orta adam kovalamamız lazım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

düz mantıksa şenol güneş iki sezon şampiyon yaptı diyen sizsiniz 3. ve 4. sezon niye yapamadı çünkü fikret orman paraları yedi futbolculara vermedi oyuncuları sattı diye şampiyon olamadı diyen de sizsiniz.madem o kadar basiretli adamdı yapsaydı yine.

Bak şimdi de konuyu nereye çekiyon cevap vermiyon kaçamak cevaplar madem hocalık bir durum yok kısmından sonrasının cevabı yok.Aybaba,bilic,avcı,sergen bunları pass geçip farklı bir konu açıyorsun diyorum ya bakış açınız çok dar.

Sen çok hocadan anlamıyorsan abi bence zorlama şenol güneşten sonra avcı işte hoca filan demiştin çok kasma o yüzden.Avcıyı isteyen beğenenlerden biriydin.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 21:20:09 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erman1903

gelen otuncuları tek tek anlatınca yönetimi neden hırpaladığımızıda anlatmış oldun sergene gelince bir sürü yeteneği var inkar edilemez hocalığıda hayata bakışına benziyor beşiktaş hamurunda yoğrulmuş istesemde kötü göremem ama gelişiyor bırakın gelişsin olmadığı yerlere koymayın onun hatalarıyla elendik avrupadan puanlarıda bu yüzden kaybettik şu an takım iyi eyvallah ama bu sergeni büyük hoca yapmaz önce hoca olacak sonra büyük hoca olacak kabul ediyorum beşiktaşa gelen sergenle şu anki sergen arasında büyük fark var ama kalfalık dönemi daha pandemi olmasa bu yaşananlarda onu çiğ çiğ yerdim dua etsin mazereti var 🤪

Evet hataları oldu bunları bir başkası yapmadı biz de bu yüzden eleştirdik. Sergen benim gelsin diye aylarca mücadelesini verdiğim adamdır, ben onu buraya en iyisi olması için çağırdım hatalarından ders de çıkaracak kendini de geliştirecek. Lakin ben gelmesin diyenlerden değilim onların eleştirirken durmaları gerektiği yeri bilmeleri gerekiyor, yol uzun lakin şimdi takımın bu şartlarda bulunduğu konumdan dolayı tatmin olmalılar - özellikle de Avcı'yı beğenenler. Ben öyle değilim; bir kuru şampiyonlukla falan doymam, daha sonra fark atacak onu da başardığında hedef namağlup şampiyonluktur. Limit gökyüzü, bunun için de çok çalışması lazım. Eğer kulüp bir başka verdiğim mücadele olan bilimsel planlama sistemine geçer departmanını da kurarsa bahsettiğim hedefler hayal değildir.

Çevrimdışı Erman1903

neyini kaldırmayalım  :o_o:

Abi avrupadan elettiğinde kadro da ne rosier vardı ne ghezzal ne aboubakar ne mensah.

Sağ bekte lens vardı.Takım 10 günlük antremanla maça çıkmıştı hazırlık filan hak getire.

Şimdi gelsin o paok içerde dışarda 4'lerdik talihsizlik oldu covid ve planlamayan şampiyonlar ligine kalma işi bozdu :)

Onlar yoktu ama Necip vardı, sağ bekte yine Lans mi başlayacak?  :lol:

Çevrimiçi murat

Bak şimdi de konuyu nereye çekiyon cevap vermiyon kaçamak cevaplar madem hocalık bir durum yok kısmından sonrasının cevabı yok.Aybaba,bilic,avcı,sergen bunları pass geçip farklı bir konu açıyorsun diyorum ya bakış açınız çok dar.

Sen çok hocadan anlamıyorsan abi bence zorlama şenol güneşten sonra avcı işte hoca filan demiştin çok kasma o yüzden.Avcıyı isteyen beğenenlerden biriydin.
ben hatırlamıyorum avcıya övgüler dizdiğimi belki  iyi oynadığımız bir maç sonrası oynanan oyunu övmüşümdür.bulursan bana at ne demişim avcı hakkında merak ettim.

Çevrimiçi murat

Onlar yoktu ama Necip vardı, sağ bekte yine Lans mi başlayacak?  :lol:
o maçta lensi gömdük ama iyi bakarsanız asıl  suçlu vidaydı.