Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1631310 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya Allahinisi severseniz ne var su fb kadrosunda okadar abartiliyorki, ya perotti pelkas dişinda bizim takimda görmek isterim dedigim baska bir tane adam yok. Gs'de isterim dedigim daha cok adam var, renklilere sorsan şuan bizden en az 7-8 topcu kendi kadrolarinda görmek isterler.
Perotti'yi neden görmek istiyorsun?

Adam kötürüm, otobüste görsem yer veririm.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

fbden bir tek pelkas ve novağı (nskala yerine) ve samattayı isterdim
gsden de muslera marcao(hocanın sistemine cuk oturacak diye) emre kılıç(yedek türk rotasyonu)

Çevrimdışı murat baltacı

Transferde kararı bugüne bakıp vermemek gerekir bir kaç hafta önce kadromuz kısıtlı devre arasına kendimizi en az puan kaybıyla atalım diyorduk şimdi oyuncular formda ama on numara kilidi açacak oyuncumuz hala yok .

ozi hasic falan varda bize talisca gibi kadroya direk yazılacak on numara lazım keza forvette öyle abunun sakatlık riski malum nkoududa öyle sıkışık fiksturde sert rakiplerle oynayacağımız maçlara göre plan yapmalıyız manzukic alınabiliyorsa düşünmemek lazım rotasyonu var sakatlığı var performans düşüklüğü var medyanın gazına gelip koita hamlesi gelirse ah vah ederiz heleki mensahla oziye güvenip on numara almazsak şampiyonluk çok zor bizi bu ligde güle oynaya şampiyon yapmazlar bunu defalarca tecrübe ettik.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı cursedofdragon

Milletvekili Baki Ersoy, Beşiktaş camiasından özür diledi.

Çevrimdışı tuncaboylu

ah algı sen ne güzel bir şeysin :) Vida gitsin dememin sebebi maaşı idi aynı şekilde larinin de.N'koudou da fikrim halen aynı. o kadar para verdik maaş ve bonservisinin %50'sine 4.5 milyon € o kadarlık performans vermiyor 2 gol 2 asist.Maaşı yüksek.sonuç olarak haklılığım devam ediyor :)

Peki ben sorayım mı welinton ile ilgili mesajlarını başkan ile ilgili mesajlarını hoca ile ilgili mesajlarını :) Douglas kalsın dediğini şimdi rosier diye bir oyuncu izleyemeyecektik seni dinleseydik :)

o oyunculardan bu performansı alanda bu arada gömüştürdüğün sergen yalçın  :bandit:

Ben haklı çıkıyorum genelde sen haksız,kabul et bunu artık ben genelde hep haklı çıkarım  :bandit:

Beşiktaş başarısını hepimiz istiyoruz ama önemli olan işler kötü giderken de bunu kestirebilmek  :money:
Haksız olduğunu kendin itiraf etmişsin işte.

Senelik 1.6 milyona 15 maçta 10 gol atmış kanat forvetin var, maaşına laf etmişsin sezon başında.

Vida bu ligin en sağlam defans oyuncusu, keza N'koudou da bu ligin bug'ı olabilecek özellikte bir adam.

Yönetim ve taraftar sabah akşam bunların maaşlarını konuşmak yerine kalitelerini konuşsa; ne medyaya malzeme verirdik, ne de oyuncuları küstürürdük.

Çevrimdışı mourinho1903

Kadro kalitesine bakıcak olursak adı sanı duyulmamış oğuzhan kazma olcay vardı defans 4lüsüne bakın yahu ismail serdar ortadaki 2liyi hatırlamıyorum bile ersanla biri daha vardı ama unuttum kalece güray falan. Bu takımı barcelona gibi oynattı adam. Sen bu kurulmuş düzeni bam diye kesip 2.sezon sildin. onda da şampiyon yaptı. 3.sezon artık hem rehavet hemde oyuncular uyumsuzdu. isim isim yazınca hoş fakat uyumsuz bir kadroydu. Daha iyi bir skor yapabilirdi o kadrolar ama yönetim ne futbolcuların parasını ödüyordu ne hocanın istediklerini yapıyordu. Bence bütün suçu hocaya yükleyerek adamın günahını alıyorsunuz.

O takimin 2 senedir iskeleti vardi ama, uyumu vardi. Sadece cesaretsiz bir hoca ve winner oyuncu eksikligi vardi, onu da Senol Gunes, Gomez ve kismen Quaresma kapatti.
Ama haklisin, kagit uzerinde o kadro o seneki FB kadrosundan gerideydi. Bu kadro kalitesi mevsuzunu da uzatmaya gerek yok, basariya ulastirmadigi surece kadro kalitesinin bir anlami yok zaten.
Biz sampiyon olalim, isterse kadro kalitemiz Tavsanli Linyit tadinda olsun, cok da tin.  Bu arada 3. senede catir catir paralar odeniyordu, o sorunlar 4. senede olusmustu. 4. senede olusmasinin nedeni de 3. senede sampiyon olamayip CL'ye girememiz. O yuzden diyorum ki yonetim cesaretli olsa devre arasinda (hatta daha once) CL basarisina vs aldanmadan hoca'yi kovardi ve takimi lige konsantre ederdi.
Bizim ekonomik cokusumuzun baslangici da o 3. sene oldu zaten. O kadar pahali kadro kurup lige konsantre olacagina sacma sapan bir CL hayaline kapilirsan oyle olur zaten.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Oğuzhan’ın formayı kapmış olması lazım Mensah’tan.

Oğuzhan’ın formayı kapmış olması lazım Mensah’tan.

sanmıyorum ama en azından n'sakala/rıdvan gibi değişime gireceği kesin sürekli mensahı görmeyiz.  :tabe:

Çevrimdışı mrred

neyi itiraf etmemi bekliyorsun ben laflarımın arkasındayım.eleştirdiğim şeyler hala aynı roco ve ruizi eleştirdim yönetim konusunda .sergeni de nsakala ve welington konusunda eleştirdim.nsakala da her zaman atletizmiyle belli bir limitte oynar welingtonda takımın performans arttırmasıyla belli bir seviyeye çıktı ama herzaman sakarlık yapma riski var.gün gelecek bu nedenle yine eleştirilecek.
Olay takım savunmasında bitiyor.

Takım acayip atletik ve ciğersiz oyunculardan kurulu.

Aboubakar 29
Nkodou 25
Larin 25
Mensah 25
Oğuzhan 28
Josef 31
Rıdvan 19
Rosier 24 yaşında bu ve oyuncu grubu ile rakipten topu 5 saniyenin altında almamız gayet normal. Hocanın burada yaptığı şey ise hücum oyuncularını savunma yapmaya ikna etmek.

Takım savunması biraz düşsün hemen welintonun defoları ortaya çıkmaya başlar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya görmek isterim dedigimde yani buda kim istemem demezdim, ama illa alinsinda demezdim. yillarca italya ve ispanya liglerinde oynamis, ve iyi performansda göstermis. Ya arkadas okadar övdüki fb kadrosunu sanki cok kaliteli yabancilar gelmis tüm iyi yerliler onlarda gibi falan filan gercekden inanamadim okurken. Hocalari kötüymüs, bizden sadece 1 mac geridelermis 3 puan, ozaman ben derimki basaksehir ve antalya macina 6 degil 0 puan olarak hesapla, fb bu maclari tarihin en büyük hakem şikesiyle kazandi bu maclari, hakem normal yönetse 1 puan bile alamazlardi bu iki macta.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mrred

Bizim takımda arkadaşlık kuruldu normal bir arkadaşlık değil bu maf dönemi gibi yedek beklemek sorun olmaz ama madzucik alırsan ve milli takıma gitmek için gelecekse işde o sorun çıkarır bu transferi iyi düşünmek lazım nasıl geleceğide önemli bizim bildiğimiz gelecekse kapalı defanslara ilaç olur ghazel içinde yedekleme yapmış oluruz göründüğü kadar larin soldan çok sağın adamı😂
Madzcik forvet arkası on gibide oynar bir oyuncu ilerde birçok mevkiği yedekliyorsa faydalı olur gibi geliyor
Mandzukic transferine bence gerek yok. Halil Dervişoğlu ya da rosierin bonservisi alınsa daha iyi. Oraya vereceğimiz parayı bunlara versek daha iyi olur. 24 maç var önümüzde Türkiye Kupasını saymıyorum . 24 maç için 6 milyon euro bence çok fazla. Yarım sezon için 1 milyonu kabul edecekse gelsin başlasın. Yoksa çok gereksiz bir transfer olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı mourinho1903

Aklinca bazi arkadaslar dalga geciyor, ama transfer donemi bittiginde yapilan yorumlari, gorusleri hepimiz biliyoruz. Ben gayet hatirliyorum.
Keske bizim kadromuzun ne kadar super oldugunu Konya ve Genclerbirligi maclari sonrasinda da soyleseydiniz, FB'den GS'den kimseyi almam kadromuz super seklinde yorumlar yapmis olsaydiniz.
O donem nedense kadro cok kotuydu, Sergen sucsuzdu vs. Bunlar sanki konusulmamis gibi konusmayin Allah askina.
Sizin de dediginiz gibi, SU AN bunu sorsan renklilere boyle yorum yaparlar.
Sen cikip bir FB'liye 5. hafta sonunda bizim kadromuz super, bizim kadrodan 7-8 oyuncu sizin kadroya rahat girer ama sizin kadrodan 1-2 oyuncu anca bizim kadroya girer deseniz neresiyle gulecegini sasirirdi. Boyle bir yorum yapamazdin bile. O yuzden diyorum zaten, performans baska sey, kalite ve c.v. baska sey.

Milletvekili Baki Ersoy, Beşiktaş camiasından özür diledi.

bu bakan
ersin
tümer
ahmet çakar......

son 2 haftada özür dilletik yanlış hatırlamıyorsam
ama bülent uslu kim boş adam bla bla.......
o adam kanalize etmese hepimiz ayrı kafada takılsak bu kadar güçlü tepki gösteremezdik.

Çevrimdışı mrred

fener kigin en iyi kadrosuna sahip değil en iyi oyuncular en iyi kadro olmaz birbirine uyumlu iyi oyuncularla iyi kadro oluşur
Fener her zamanki fener hiç değişmiyor her zaman marka adamlar getirerek iyi kadro oluşturacağını sandılar halada öyle sanıyorlar taraftar yapılarınıda bu şekilde yetiştirdiler bilmedikleri şey iyi oyuncular sana maç kazandırır iyi kadro şampiyonluk kazandırır bu kafayla işde kritik maçları kazanıp şampiyon olamadan sezonu kapatıyorlar fenerin bu zihniyetiyle şampiyon olmaları kendi ellerinde değil o sene gs de beşiktaşda çok kötü olmalıki fener şampiyon olsun  biri iyiyse fener yarışı kaybeder
2015-2016 sezonunda fener bizim kadrodan fersah fersah öndeydi.

Solda ismail
sağda serdar ve bek
Kalede Tolga ile şampiyon olduk.

Takım olmak demek birbiri için koşmak demek. Bu takımda birbiri için koşuyor. Hasic gol atıyor welinton diz çöküp seviniyor.

Bunlar güzel emareler
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Caner
Burak
Ljajic
hatta gönülün aynı anda sahada olduğu bir takım savunma falan yapamaz. Topu 5 saniyede falan kazanamaz.

Bu adamların hepsi doymuş hepsi komutan hepsi artist.
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Aklinca bazi arkadaslar dalga geciyor, ama transfer donemi bittiginde yapilan yorumlari, gorusleri hepimiz biliyoruz. Ben gayet hatirliyorum.
Keske bizim kadromuzun ne kadar super oldugunu Konya ve Genclerbirligi maclari sonrasinda da soyleseydiniz, FB'den GS'den kimseyi almam kadromuz super seklinde yorumlar yapmis olsaydiniz.
O donem nedense kadro cok kotuydu, Sergen sucsuzdu vs. Bunlar sanki konusulmamis gibi konusmayin Allah askina.
Sizin de dediginiz gibi, SU AN bunu sorsan renklilere boyle yorum yaparlar.
Sen cikip bir FB'liye 5. hafta sonunda bizim kadromuz super, bizim kadrodan 7-8 oyuncu sizin kadroya rahat girer ama sizin kadrodan 1-2 oyuncu anca bizim kadroya girer deseniz neresiyle gulecegini sasirirdi. Boyle bir yorum yapamazdin bile. O yuzden diyorum zaten, performans baska sey, kalite ve c.v. baska sey.
Kardesim sen otla samani karistiriyorsun, kiyaslamalari sen yapdin, welintonmu - tisserand
Larin - cisse
Sonra yok samtta sosa falan yazdin.
Bende diyorumki welintonu nekadar istemediysem tisserandi'da istemezdim, larin'nin yerine sezon basi kesinlike baska birisi olsun isterdim ama asla ve asla bu isim cisse olmazdi, sen bunlari iyi transfer olarak yazdin. sosa'yi aklimin ucundan bile gecirmezdim.

bu bakan
ersin
tümer
ahmet çakar......

son 2 haftada özür dilletik yanlış hatırlamıyorsam
ama bülent uslu kim boş adam bla bla.......
o adam kanalize etmese hepimiz ayrı kafada takılsak bu kadar güçlü tepki gösteremezdik.

:ok:

Caner
Burak
Ljajic
hatta gönülün aynı anda sahada olduğu bir takım savunma falan yapamaz. Topu 5 saniyede falan kazanamaz.

Bu adamların hepsi doymuş hepsi komutan hepsi artist.

hay ağzın bal yesin.

Gokmen özcan: "Aslında kulüp doktorları tarafından yedek olarak kadroya alınabilir denmesine rağmen Atiba kendi isteğiyle kadroda değildi. Oyuna girmeyeceği bir maçta yedek kulübesinde oturup maç primi almak istemedi."

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gokmen özcan: "Aslında kulüp doktorları tarafından yedek olarak kadroya alınabilir denmesine rağmen Atiba kendi isteğiyle kadroda değildi. Oyuna girmeyeceği bir maçta yedek kulübesinde oturup maç primi almak istemedi."
Dogruysa helal olsun valla, bir görüntüsü var zaten sanki takim T.D.'si gibi duruyor fotoda, bence inanilmaz yakişti, bakarsin ilerde T.d. olur, ben basarili olabilecegini düsünüyorum

Teknik ekipte yer bulacak inşallah
Oğlu noahta türkçeyi çözdü, ondan da bir oyuncu çıkartırsak
hutchinson ailesini dibine kadar sömürürüz hahhaha  :lol:

Teknik ekipte yer bulacak inşallah
Oğlu noahta türkçeyi çözdü, ondan da bir oyuncu çıkartırsak
hutchinson ailesini dibine kadar sömürürüz hahhaha  :lol:

Atiba 45 yaşına kadar oynayacak bırakmak yok  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

itiraf zamanı necmi abi.beklediğinden çok daha iyi kabul et.az önce yazdığımı aynı anda başarabilmiş kimseyi hatırlamıyorum.tabi bunu sürdürebilmesi önemli.
tabiki beklediğimden iyi itiraf edecek birşey yok ligde fenerin durumuna düşmeyelim düşme korkusu yaşamayalım yeter dedim lider olmayı bırak ilk beşi göreceğimizi düşünmüyordum şimdi şampiyonluk istiyorum şampiyon olursa sergeni hoca mertebesine yükselteceğim şimdi iyi şeyler söyleyip şeyini kaldırmayayım 😂
Avrupadan elendik ligde kabus yaşadık öyle kolaymı yaşattıklarını affetmek🤨

tabiki beklediğimden iyi itiraf edecek birşey yok ligde fenerin durumuna düşmeyelim düşme korkusu yaşamayalım yeter dedim lider olmayı bırak ilk beşi göreceğimizi düşünmüyordum şimdi şampiyonluk istiyorum şampiyon olursa sergeni hoca mertebesine yükselteceğim şimdi iyi şeyler söyleyip şeyini kaldırmayayım 😂
Avrupadan elendik ligde kabus yaşadık öyle kolaymı yaşattıklarını affetmek🤨

neyini kaldırmayalım  :o_o:

Abi avrupadan elettiğinde kadro da ne rosier vardı ne ghezzal ne aboubakar ne mensah.

Sağ bekte lens vardı.Takım 10 günlük antremanla maça çıkmıştı hazırlık filan hak getire.

Şimdi gelsin o paok içerde dışarda 4'lerdik talihsizlik oldu covid ve planlamayan şampiyonlar ligine kalma işi bozdu :)