Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1631183 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sen merak etme Şenor’a şampiyonluk yaşattığımız gibi Sergen’i de hoca yaparız sezon sonunda :D

Şenor mu ??? Yapmayalım, iyi kötü bu adam 2 sene şampiyonluk, bir şampiyonlar ligi gruptan namağlup şeyi falan var. Cenki 20ye sattı adam yahu. Tamam iyi kötü yanlarını konuşuruz, ama şenol hocayı da değersizleştirmeyelim. O da sayfamızda ismi güzel geçen adamlardan beri. Uzun yıllar sonra şampiyonluk hasretimizi dindirdi adam.

Çevrimdışı mourinho1903

fener kigin en iyi kadrosuna sahip değil en iyi oyuncular en iyi kadro olmaz birbirine uyumlu iyi oyuncularla iyi kadro oluşur
Fener her zamanki fener hiç değişmiyor her zaman marka adamlar getirerek iyi kadro oluşturacağını sandılar halada öyle sanıyorlar taraftar yapılarınıda bu şekilde yetiştirdiler bilmedikleri şey iyi oyuncular sana maç kazandırır iyi kadro şampiyonluk kazandırır bu kafayla işde kritik maçları kazanıp şampiyon olamadan sezonu kapatıyorlar fenerin bu zihniyetiyle şampiyon olmaları kendi ellerinde değil o sene gs de beşiktaşda çok kötü olmalıki fener şampiyon olsun  biri iyiyse fener yarışı kaybeder

Fenerbahce bence net ligin en iyi kadrosuna sahip. Uyumsuzluk bence kadro uyumsuzlugundan degil, hoca beceriksizliginden kaynaklaniyor.
Sunu da tekrar anlamak lazim; bugun kazanamayip berabere kalsalar bile bizim sadece 4 puan gerimizdeler. BJK-GS derbisi oldugunu ve fiksturlerinin kolay oldugunu dusunursek ilk yariyi bizden en fazla 1 macta kapanacak puan farkiyla geride bitirecekler, belki lider bitirecekler.
Hocasina methiyeler duzulen, sinerjisi tavan yapmis, ove ove bitirilemeyen Besiktas ve hocasi yerin dibine sokulan, istikrar ve sinerjiyle hic alakasi olmayan, kotu futbol oynayan FB ile arasinda sadece 1 mac fark var. Bu da zaten tezimi dogruluyor. Adamlar sirf kadro kalitesiyle (ve ozellikle lige uygunluguyla), 0 hoca katkisi ve 0 sinerjiyle bu kadar puan topladi.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Valla benim de içime sinmiyor Mandzukic.. Kariyerine, klasına lafımız yok ama Aboubakar' ı tercih ederim. Farklı tipte oyuncu ikisi.
Biz bunları Negredo gelirken de söyledik. Ama bu ülkedeki statik yaşlı pivot aşkı bitmez.

Çevrimiçi murat

sende @MURAT  abi sende de itiraflar bekliyoruz lütfen sıraya geçiniz :D  :evillol:
neyi itiraf etmemi bekliyorsun ben laflarımın arkasındayım.eleştirdiğim şeyler hala aynı roco ve ruizi eleştirdim yönetim konusunda .sergeni de nsakala ve welington konusunda eleştirdim.nsakala da her zaman atletizmiyle belli bir limitte oynar welingtonda takımın performans arttırmasıyla belli bir seviyeye çıktı ama herzaman sakarlık yapma riski var.gün gelecek bu nedenle yine eleştirilecek.

Çevrimiçi murat

Şenor mu ??? Yapmayalım, iyi kötü bu adam 2 sene şampiyonluk, bir şampiyonlar ligi gruptan namağlup şeyi falan var. Cenki 20ye sattı adam yahu. Tamam iyi kötü yanlarını konuşuruz, ama şenol hocayı da değersizleştirmeyelim. O da sayfamızda ismi güzel geçen adamlardan beri. Uzun yıllar sonra şampiyonluk hasretimizi dindirdi adam.
iki sampiyonluk mu kazandırdı yoksa iki tane kaybettirdi mi?

Çevrimdışı cursedofdragon

Fenerbahce bence net ligin en iyi kadrosuna sahip. Uyumsuzluk bence kadro uyumsuzlugundan degil, hoca beceriksizliginden kaynaklaniyor.
Sunu da tekrar anlamak lazim; bugun kazanamayip berabere kalsalar bile bizim sadece 4 puan gerimizdeler. BJK-GS derbisi oldugunu ve fiksturlerinin kolay oldugunu dusunursek ilk yariyi bizden en fazla 1 macta kapanacak puan farkiyla geride bitirecekler, belki lider bitirecekler.
Hocasina methiyeler duzulen, sinerjisi tavan yapmis, ove ove bitirilemeyen Besiktas ve hocasi yerin dibine sokulan, istikrar ve sinerjiyle hic alakasi olmayan, kotu futbol oynayan FB ile arasinda sadece 1 mac fark var. Bu da zaten tezimi dogruluyor. Adamlar sirf kadro kalitesiyle (ve ozellikle lige uygunluguyla), 0 hoca katkisi ve 0 sinerjiyle bu kadar puan topladi.

katılıyorum fener uzay takımı bu ligin çok üstünde.

Kadroları çok tecrübeli oyuncularla dolu.

Cisse 35
Gökhan 36
Harun 31
S.Aziz 30
Gustavo 33
Caner 32
Novak 30
Sosa 35
perotti 32
Valencia 31

Kim de var bu kadar tecrübeli oyuncu bunların yanına tectübeli 33 lük mesüt özil de geliyor 2.ci yarı çok canlar yakarlar.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 14:38:30 cursedofdragon ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

neyi itiraf etmemi bekliyorsun ben laflarımın arkasındayım.eleştirdiğim şeyler hala aynı roco ve ruizi eleştirdim yönetim konusunda .sergeni de nsakala ve welington konusunda eleştirdim.nsakala da her zaman atletizmiyle belli bir limitte oynar welingtonda takımın performans arttırmasıyla belli bir seviyeye çıktı ama herzaman sakarlık yapma riski var.gün gelecek bu nedenle yine eleştirilecek.
Welinton, Nskala ve Mensah konusunda eleştirilerimizi saklı tutmakta fayda var  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Biz bunları Negredo gelirken de söyledik. Ama bu ülkedeki statik yaşlı pivot aşkı bitmez.

umudunu 1.santrafor manzukiç veya negredo yapmak farklı birşey bunları rotasyonda veya rakibe göre kullanmak farklı birşey.geçen sezon sadece burak ile yola çıkmak gibi.

Çevrimdışı mourinho1903

Drogba, Gomez de statik ve yasli idi, nasil performans sergilediler gorduk.
Aboubakar da 3 sene evvelki Aboubakar degil oyun tarzi ve fizik guc olarak. Cok daha statik ve pivot rolunde, ama cok faydali oynuyor.

Negredo da cok iyi oyuncuydu, ama Senol Gunes mobbing'inin kurbanlarindan biri. Negredo'nun asil performansi ilk sezonunun ikinci yarisinda belli oldu. Kendi fazla gol atmadi, ki zaten senede 20 gol atacak adam degil, ama Babel ve Talisca'nin performansini 2 gomlek yukari cekip o kadar puan geriden gelip sampiyonluk yarisinda son haftaya kadar kalmamizda etkisi oldu.
Senol Gunes sacma sapan sekilde ilk devrede bu adami yedek birakip Cenk Tosun'u oynatmasaydi o kadar puan geriye de dusmezdik, sampiyon da olurduk.

Çevrimiçi murat

Welinton, Nskala ve Mensah konusunda eleştirilerimizi saklı tutmakta fayda var  :tabe:
mensahı unutmuşum o da beklediğim gibi çıktı ama onu da doğru kullanırsan verim alabilirsin.mensah her oyunun oyuncusu değil malesef.doğru yer doğru zaman doğru skorda oyunda olmalı.

O kadar var ki mensah,welinton,N'sakala.Başkan hoca yönetim oyuncular :) 1 maç üzerinden değerlendirme yapılmaz dediğimde dalga geçme (welinton) neyse sen itiraflık bir şey yok diyorsan sıkıntı yok :)

umudunu 1.santrafor manzukiç veya negredo yapmak farklı birşey bunları rotasyonda veya rakibe göre kullanmak farklı birşey.geçen sezon sadece burak ile yola çıkmak gibi.
Hücum bölgesinde işler yolunda gidiyor. Orayı kurcalamamak daha iyi bence. İlla birisi alınacaksa Koita gibi düşük profilli bir alternatif tercih edilmeli. Mandzukic gibi bir adamın bizim takımda yedek olması absürt bir durum.

Çevrimdışı mourinho1903

katılıyorum fener uzay takımı bu ligin çok üstünde.

Kadroları çok tecrübeli oyuncularla dolu.

Cisse 35
Gökhan 36
Harun 31
S.Aziz 30
Gustavo 33
Caner 32
Novak 30
Sosa 35
perotti 32
Valencia 31

Kim de var bu kadar tecrübeli oyuncu bunların yanına tectübeli 33 lük mesüt özil de geliyor 2.ci yarı çok canlar yakarlar.

Adamlarin yedek kalecisini, yedek stoperinin yasini falan yazinca ne oluyor, hakli mi cikiyorsun yani?
Bu listeye koyup sozde dalga gectigin Caner, Gokhan, Novak, Sosa daha gecen sene diger buyuklerde catir catir oynadi.
Hatta Cisse gol krali oldu (bunu kontra-atak takiminda yapmadi, Alanya'da yapti bu arada).

Ben de liste yapayim madem oyle oluyor:
Altay 22
Sangare 26
Lemos 25
Tisserand 27
Ozan Tufan 26
Mert Hakan 26
Pelkas 27
Ferdi 21
Thiam 28
Samatta 28

Ne oldu yani?

iki sampiyonluk mu kazandırdı yoksa iki tane kaybettirdi mi?

Abi yapma Allah aşkına. Sen adamın her sene kadrosunu bozdun oyuncuların parasını vermedin. Ben iki tane kaybettirdi demem. Evet ilk yarılar formsuzdu hataları vardı ama şampiyonluk kaybettirdi demek için hata payının en çok onda olması gerekiyor. Şenolda değildi en çok hata payı, yönetimdeydi.

Ben severim Şenol hocamızı. Büyük başarılar yaşadık birlikte. Forumdaki Şenol hocacılara takılmak için yazdım. Yaşı genç arkadaşların gördüğü ilk dominasyon onun döneminde geldiği için Beşiktaş'ın başarılı olmasını Şenol hocaya endeksleyen bir kitle var. Kim kimin sayesinde şampiyon oldu, gruplardan çıktı bunları birbirine karıştırmamak lazım.

Çevrimdışı mourinho1903

Abi yapma Allah aşkına. Sen adamın her sene kadrosunu bozdun oyuncuların parasını vermedin. Ben iki tane kaybettirdi demem. Evet ilk yarılar formsuzdu hataları vardı ama şampiyonluk kaybettirdi demek için hata payının en çok onda olması gerekiyor. Şenolda değildi en çok hata payı, yönetimdeydi.

https://www.worldfootball.net/teams/besiktas/2018/2/

Gir suraya bir kadroya bak. Bu kadro ligi 4. sirada bitiriyorsa, Basaksehir'in bile gerisinde kaliyorsa hoca disinda kimseyi suclamam.
Yonetimin en buyuk hatasi 3. sene'nin devre arasinda hoca'yi kovmamasiydi.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Fenerbahce bence ligin en iyi kadrosuna sahip. Tecrube, kalite ve ozellikle lige uygunluk acisindan cok ondeler. Bu kadro muhendisligi bence bilincli olarak yapilmadi, biraz egrisi dogrusuna denk geldi, ama cok iyi kadrolari var. Ama kadro muhendislikleri cok kotu; mesela elinde Mert Hakan, Sosa, Pelkas ve Perrotti varken gidip Ozil'in pesinden falan kosuyorsun, sacma sapan isler.
Ve sansimiza cok kotu (daha dogrusu inatci) bir antrenorleri var ve takimda ego'lu bol bol oyuncu oldugu icin bir ahenk tutturamadilar. Yoksa normal sartlarda pragmatist bir hoca'yla ve guzel bir havayla ligi cok rahat domine edecek kadroya sahipler.
Ya Allahinisi severseniz ne var su fb kadrosunda okadar abartiliyorki, ya perotti pelkas dişinda bizim takimda görmek isterim dedigim baska bir tane adam yok. Gs'de isterim dedigim daha cok adam var, renklilere sorsan şuan bizden en az 7-8 topcu kendi kadrolarinda görmek isterler.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Drogba, Gomez de statik ve yasli idi, nasil performans sergilediler gorduk.
Aboubakar da 3 sene evvelki Aboubakar degil oyun tarzi ve fizik guc olarak. Cok daha statik ve pivot rolunde, ama cok faydali oynuyor.

Negredo da cok iyi oyuncuydu, ama Senol Gunes mobbing'inin kurbanlarindan biri. Negredo'nun asil performansi ilk sezonunun ikinci yarisinda belli oldu. Kendi fazla gol atmadi, ki zaten senede 20 gol atacak adam degil, ama Babel ve Talisca'nin performansini 2 gomlek yukari cekip o kadar puan geriden gelip sampiyonluk yarisinda son haftaya kadar kalmamizda etkisi oldu.
Senol Gunes sacma sapan sekilde ilk devrede bu adami yedek birakip Cenk Tosun'u oynatmasaydi o kadar puan geriye de dusmezdik, sampiyon da olurduk.
Abou eski Abou değil. Çevikliği kaybolmuş. Şapkadan tavşan çıkartarak attığı goller pek yok artık. Çok daha statik olduğuna da katılıyorum. Bu açıdan bakınca daha kolay yedeklenebilir gibi duruyor. Yedek diyoruz ama. Mandzukic kalibresindeki bir adamı kulübede mi oturacağız cidden? Kimi kesecek? Larin'i mi Abu'yu mu?

Çevrimdışı mourinho1903

Ben severim Şenol hocamızı. Büyük başarılar yaşadık birlikte. Forumdaki Şenol hocacılara takılmak için yazdım. Yaşı genç arkadaşların gördüğü ilk dominasyon onun döneminde geldiği için Beşiktaş'ın başarılı olmasını Şenol hocaya endeksleyen bir kitle var. Kim kimin sayesinde şampiyon oldu, gruplardan çıktı bunları birbirine karıştırmamak lazım.

Pepe
Adriano
Medel
Talisca
Quaresma
Babel
Cenk
Negredo
Gokhan
Caner

Soyle bir kadroya kac defa sahip olduk tarihimizde, egri oturup dogru konusalim. Basari'da kadro kalitesinin ve hoca'nin payini iyi ayirmak lazim.
Kaldi ki rakiplerimizin arasinda hic dunya devi yoktu. Kolay bir grup kesinlikle degildi, ama hep birbirine denk takimlar vardi. Lider olunabilecek bir gruptu (sonuncu da olunabilecek bir gruptu).
Aslan payini Senol Gunes'e cikaranlar sunu cevaplasin; bir sonraki iki sene Avrupa Liginde vasat takimlarla dolu sacma sapan gruplardan niye cikamadik?
Hoca super, hoca sihirbaz ya?

Çevrimdışı mourinho1903

Ya Allahinisi severseniz ne var su fb kadrosunda okadar abartiliyorki, ya perotti pelkas dişinda bizim takimda görmek isterim dedigim baska bir tane adam yok. Gs'de isterim dedigim daha cok adam var, renklilere sorsan şuan bizden en az 7-8 topcu kendi kadrolarinda görmek isterler.

Tamamen duygusal ve ezbere yorum yapiyorsun bence. Oyuncunun performansi baska sey, c.v.'si ve kalitesi baska sey.
Sezon basinda, transferin son gunu sorsak;

Aboubakar mi Samatta mi diye buradakilerin 90%'i Samatta derdi.
Larin mi Papiss Cisse mi diye buradakilerin 90%'i Cisse derdi.
Mensah mi Sosa mi diye buradakilerin 90%'i Sosa derdi.
Welinton mu Tisserand mi diye buradakilerin 90%'i Tisserand derdi.

Kadro kalitesine bakıcak olursak adı sanı duyulmamış oğuzhan kazma olcay vardı defans 4lüsüne bakın yahu ismail serdar ortadaki 2liyi hatırlamıyorum bile ersanla biri daha vardı ama unuttum kalece güray falan. Bu takımı barcelona gibi oynattı adam. Sen bu kurulmuş düzeni bam diye kesip 2.sezon sildin. onda da şampiyon yaptı. 3.sezon artık hem rehavet hemde oyuncular uyumsuzdu. isim isim yazınca hoş fakat uyumsuz bir kadroydu. Daha iyi bir skor yapabilirdi o kadrolar ama yönetim ne futbolcuların parasını ödüyordu ne hocanın istediklerini yapıyordu. Bence bütün suçu hocaya yükleyerek adamın günahını alıyorsunuz.

Tamamen duygusal ve ezbere yorum yapiyorsun bence. Oyuncunun performansi baska sey, c.v.'si ve kalitesi baska sey.

Samatta derdim dğru
larin de papis cissede demezdim ama illa birini diyeceksem larin derdim
sosa derdim
ikisi de demezdim

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya cisse ve sosa  bizimlede anildi bak bakalim benim eski mesajlarima neler yazmişim, ya samtta kim arkadas ne yapmis bu adam, tamamen bos yaygara, aston villada 20 macta 2 gol mu ne atmis, tek bacakli abuşu bile tercih ederim, ha daha önce kalinic isimleri falan geciyordu bizde, ben dahil kimse cogu kisi istemedi, mesela samttanin ondan hic fazlasi yok, 18 adam birden alininca renkli medya vaayyy beeeaaa ne kadro oldu, bastan beri aldiklari hicbir adami begenmedim perotti haric, sonradan pelkasi begendim, gerisi cöp oglu cöp
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Adamlarin yedek kalecisini, yedek stoperinin yasini falan yazinca ne oluyor, hakli mi cikiyorsun yani?
Bu listeye koyup sozde dalga gectigin Caner, Gokhan, Novak, Sosa daha gecen sene diger buyuklerde catir catir oynadi.
Hatta Cisse gol krali oldu (bunu kontra-atak takiminda yapmadi, Alanya'da yapti bu arada).

Ben de liste yapayim madem oyle oluyor:
Altay 22
Sangare 26
Lemos 25
Tisserand 27
Ozan Tufan 26
Mert Hakan 26
Pelkas 27
Ferdi 21
Thiam 28
Samatta 28

Ne oldu yani?

yoo haklı çıkma gibi gayretim yok sana hak veriyorum adamların kadroları çok kaliteli diyorum neden kızıyorsun anlamıyorum ki.

caner,gökhan,novak müthiş oyuncular bunlar bizde de anca rosier var 1000 kere gökhan derim rosier de kim.

Cissenin bizlede adı geçmişti 36 yaşında ki adamı istemeyenler umarım pişmandır adam gol kralı.Bizde anca larini oynatalım bir şey yapacak diye bekleyelim.Bu ligde gol kralı olan adam mutlaka iş yapıyor daha önce love aldık o da gol kralıydı nasıl fırtına gibi esti gördük hepimiz 33 luk love harikalar yaratmıştı bize.

Larin cissenin sol bacağı etmez.

samatta derdim.
1 milyon kere cisse derdim 36 yaşında bir adam dururken çoluk çocuk mu oynatcaz 24 yaşında.Cisse demediğimiz için bugün o adam çatır çatır golleri sıralıyor larin anca boş boş takılıyor işte.
Sosa demeyenin aklından şüphe ederim 36 yaşında daha futbolunun başında bir adam.Yeni başlıyor futbola.
Burda welinton dedim ligi biliyor diye yanıldım maalasef  :uyucam: