Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1631166 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mourinho1903

Geniş kadroyla başarılı olunmuyor önermesi doğru değil.

2016-17'de geniş kadroyla hem Avrupa'da çeyrek final oynadık, hem ligi kazandık.

Özellikle bu sene için, bu önerme tamamen hatalı. Defalarca 3 günde bir maç yapacağız, oynanacak 24 maç daha var, 5 oyuncu değişikliği ve Corona faktörleri de mevcut.

O yüzden 20 hazır oyuncuya ihtiyaç var. Açıkçası Sergen bunu şimdiye kadar iyi becerdi, herkesi hazır ve motive edebiliyor. Bunda takımda herkesin rolünün net belirlenmesinin ve oyuncuların bunu kabullenmesinin etkisi de büyük.

Yine de sağ bek ve santrafora dengeleri bozmayacak, iki alternatif gerekiyor. Rosier'i ya da Aboubakar'ı dinlendirme şansımız olmalı, gerek maç içinde gerekse bazı maçlarda.

Vallahi bence kadro genisligi fena degil. Her mevkide iyi-kotu 2 alternatif var zaten. Sadece bazi mevkilerde (ozellikle solacik/forvet) kalite veya oyuncu karakteri olarak bir tik asagi dusuyoruz yedeklere bakinca.
Sagbek yedegimiz yok gibi, ama Necip ve Dorukhan var idare edecek oyuncu olarak. Orta saha siskin oldugu icin orada kullanabiliriz. Sagbek alinmasina karsiyim; yabanci kontenjani zaten agzina kadar dolu, yedek sagbeke yabanci koymak sacmalik. Yerli olarak belirli bir seviyenin ustunde yerli zaten yok. Oraya vasat bir Anadolu takimindan yerli sagbek alacagima Dorukhan/Necip'i kullanirim veya Kerem Kalafat'i geri alirim daha iyi.

Bize kadro derinligi acisindan asil sikintiyi maas odedigimiz ama kadro disi biraktigimiz 4 yabanci ve Ljajic/G.Tore yasatti. Onlari hic kullanamadik. Onlar motive ve saglam sekilde donse bircok sorun halolur. Ljajic gelse zaten Ljajic/Mensah'i sol kanada devsirme sansin da olur mesela, Larin santrfora da gecebilir zaman zaman.

Hem butce hem kontenjan acisindan bence tek kursun hakkimiz var, onu da ben sahsen ya saglam bir yabanci veya alternatif solacik/forvet icin kullanirim.
Kaleci konusunda rahatlama var, ama son maclarda rakipler hic kalemize gelmiyor ve Ersin'in sansina sutlar biraz da ustune geldi. Sezon basinda kaleciyi biraz zorlayacak neredeyse her topun oldugunu unutmamak lazim.
Mandzukic yetenek, tecrube, oyuncu karakteri olarak tam aradigimiz adam. Hem 9 hem 11 oynayacak oyuncu, ama fiziksel durumu onemli. Fizigiyle oynayan oyuncu, fizigi gitmisse Falcao'dan farksiz olur. Koita seyrettigim kadariyla istikrarsiz, gol vurusu guvenilir bir oyuncu degil, ama inatci ve oyun kurma+pivot ozellikleri iyi bir oyuncu, Aboubakar'a alternatif olabilir. Kalite olarak doyurur mu ve sol acik oynayabilir mi emin degilim.

Çevrimiçi Necmi

Sezon başı alınan oyuncuları kötüleyen daha oynamadan kötüleyen arkadaşlar dediğime geldiler futbol sistemin yanında inançla mücadele etmektir.

Geniş kadro ile başarılı olunmuyor bunun en büyük örneği 2015 -2016 sezonudur 14-15 oyuncu değişmeli oynayarak şampiyon olduk sistemi oturmuş takımda örnek olarak veli çıkar ahmet girer ama takım yine aynı başarılı şekilde mücadele ile devam eder, bu sene bu takımda bunu görüyorum sezon sonu zafere ulaşan biz oluruz umarım.
kimsenin dediğine geldiğini sanmıyorum sezon başı alınan oyuncular evet gerçekten kötüydü gelen oyuncuların yapı itibariyle cuk oturacağıda hikayeydi bir sürü sakatlıktan çıkmış uzun süre oynamamış oyuncu alıyorsun bir fireyle cuk oturtuyorsun bu anca masallarda olur yatıp kalkıp abuşa dua edelim bu arkadaşlığın merkezinde o var beşiktaş betonsa çimentosu abuş hem eski oyuncularla bağı kuvvetli hem yenilerle hızlı arkadaş olup her iki grup arasındaki bağı oluşturdu yakında fransız çetesi diye çomak sokarlar bu kadar hızlı adaptasyon abuş sayesinde oldu nkoudouyu bile diriltti oziyi diriltti bunlar öngörülür şeyler değildi yoksa kadro yeterli değil hala çok riskli oyuncu yapısı var sezon başında düşme potasından uzak duralım yeterli demiştim bu arada sergende bildiğimiz sergen kimliğinden çok uzak oda kalıcı olmak istiyor işin gerçeği çok çekiniyordum riskli bir kadroyla sergenin sergenliği tutarsa sonumuz felaket olur bu kadar çok risk bir arada bünye kaldırmıyor

Çevrimdışı cursedofdragon

Mandzukic ile Abu’nun ne alakası var yahu? Mandzukic Abu’yu kağıt üzerimde yedekler ancak. Tamamen zıt tipte oyuncular. Mandzukic oynarken Larin’den aynı verimi alamazsın.

aynı oyuncu profilinden niye alalım ki hocada öyle düşünüyor işte farklı tipte profil oyuncu istiyor sezon başı kalinic,mandzukic ile bu yüzden ilgilendik pivot santrafor tarzı oyuncu istiyor.

Zaman zaman kanada atar mandzukici.

Çevrimdışı mourinho1903

Mandzukic ile Abu’nun ne alakası var yahu? Mandzukic Abu’yu kağıt üzerimde yedekler ancak. Tamamen zıt tipte oyuncular. Mandzukic oynarken Larin’den aynı verimi alamazsın.

Mandzukic 9 numara'da ne alaka diyecegin oyuncu degil. Kariyerinin son yillarini forvette tartismasiz adamlar oldugu icin sol acikta gecirdi, ama ondan evvel 9 numara'da catir catir oynadi.
Kaldi ki safkan golcu 9 da degil bu adam, Aboubakar'in bu sene yaptigi gibi pivot/oyun kurma ozelligi de olan bir oyuncu. Kaldi ki alternatif oyuncu ilk 11'deki oyuncunun tam tamina ayni profiline sahip olacak diye birsey de yok. Ghezzal ve N'Koudou'nun da hic alakasi yok, Ghezzal oynamadiginda N'Koudou verim saglamadi mi yani?

Mandzukic fizik olarak hazirsa bence hem Aboubakar'dan iyi bir 9, hem Larin'den iyi bir 11. Tabii uyum nasil olacak onceden asla kestiremezsin, Larin-Aboubakar ikilisinin sagladigi verimi bozabilir de, bilemezsin. Ama kisisel yetenek, tecrube, kalite olarak ikisinden de ustun bence.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

aynı oyuncu profilinden niye alalım ki hocada öyle düşünüyor işte farklı tipte profil oyuncu istiyor sezon başı kalinic,mandzukic ile bu yüzden ilgilendik pivot santrafor tarzı oyuncu istiyor.

Zaman zaman kanada atar mandzukici.

Benim hiç içime sinmiyor. Kalinic de yanlış transfer olurdu bence. Hoca istiyorsa yapacak bir şey yok tabii.

kimsenin dediğine geldiğini sanmıyorum sezon başı alınan oyuncular evet gerçekten kötüydü gelen oyuncuların yapı itibariyle cuk oturacağıda hikayeydi bir sürü sakatlıktan çıkmış uzun süre oynamamış oyuncu alıyorsun bir fireyle cuk oturtuyorsun bu anca masallarda olur yatıp kalkıp abuşa dua edelim bu arkadaşlığın merkezinde o var beşiktaş betonsa çimentosu abuş hem eski oyuncularla bağı kuvvetli hem yenilerle hızlı arkadaş olup her iki grup arasındaki bağı oluşturdu yakında fransız çetesi diye çomak sokarlar bu kadar hızlı adaptasyon abuş sayesinde oldu nkoudouyu bile diriltti oziyi diriltti bunlar öngörülür şeyler değildi yoksa kadro yeterli değil hala çok riskli oyuncu yapısı var sezon başında düşme potasından uzak duralım yeterli demiştim bu arada sergende bildiğimiz sergen kimliğinden çok uzak oda kalıcı olmak istiyor işin gerçeği çok çekiniyordum riskli bir kadroyla sergenin sergenliği tutarsa sonumuz felaket olur bu kadar çok risk bir arada bünye kaldırmıyor

siz bunları derken biz ne diyorduk :D Mesajları kaydediyorum haksız çıktığınız da atıcam diyordum mesajlar duruyor ama hadi atmayacağım yine hep yanılan siz oluyorsunuz haklı çıkan biz oluyoruz.takım iyi gidiyor keyfimiz kaçmasın yine alttan biz alalım bakalım  :money:

Benim hiç içime sinmiyor. Kalinic de yanlış transfer olurdu bence. Hoca istiyorsa yapacak bir şey yok tabii.

benim de içime sinmiyor ama hoca istiyor :)

Çevrimiçi Necmi

Larin düzeldi deniyor larin aynı larin sadece şenol döneminde bu şansı bulamadı şenol hiç bir oyuncuyu kazanmak için kılını kıpırdatmadı kendi başarısı beşiktaşın kayıplarından daha önemliydi sergen yetersiz hıca olabilir ama şenolda olmayan bir şey var beşiktaşa bağlılık şenolla aklıma gelen şeylerin bir tanesi bile sergenle aklıma gelmiyor attığı adımları kendi için değil beşiktaş için attığına eminim bu nedenle şenolun takımında 14 hazır oyuncu olurken sergenin takımında bütün oyuncular nerdeyse hazır hocalık işin sonraki boyutu şampiyon yaptığında hocalık mertebesine yükseltirim 🤪

Çevrimiçi murat

Olayın en güzel tarafı belli bir planımız yok. Rakibe göre ve o hafta rotasyona girecek oyuncu yapısına göre plan belirliyoruz ve ona göre oynuyoruz. Bu durum bizi çözülemez yapıyor bir bakıma aslında. Bu sebeple önlem alamıyor rakip takımlar.

Bir hafta pas oyunu yapıyoruz, bir hafta topu rakibe bırakıyoruz, bir hafta presle başlıyoruz dönen topları topluyoruz vs. Dün mesela topla oynama yüzdesi Rize'nin daha fazlaydı. Ondan önceki hafta pas oranımız rakibin neredeyse iki katıydı. Bu durum çok hoşuma gidiyor.

Rakibin pas oranı ve topla oynama oranı bizden fazla olmasına rağmen 6 tane attık. Demekki oyuncular farklı planlara adapte olabilince kaos yerine güzel bir oyun ortaya çıkabiliyormuş. illa pas oyunu oynamak gerekmiyormuş ki uzun zaman sonra içerideki bi maçta ben bu oranları gördüm. Normalde deli gibi pas yapardık.

Atiba yokken farklı oyun Atiba varken farklı oyun oynuyoruz. Oynadığımız oyun kişiye göre farklılık gösteriyor ve herkes buna uyabiliyor. Mesela dün Oğuzhan topu ayağında tutmadan dikine oynadı hep ve hızlı geçiş yaptık. Fakat Atiba olsa daha sağlam oynayarak yan paslarla bekleyecek sonra vuracaktık. Defansı kapalı takımlara Atiba tarzı, bir tık önde takımlara Oğuzhan tarzı oynuyoruz.

Sergen'in zekasını seviyorum.
oğuzhanı doğru kullanırsan her zaman iş yapar.ondan atiba veya talisca beklemeyeceksin.bir dönem atibanın yanında takılır sekenleri atibanın rakibi sıkıştırmasıyla boşa düşen topları alır hızlı paslarla etkili ataklar başlatırdı.şimdi josefin yanına konuşlandıracksın.set oyunlarında ya topu bana atmayın oraya at buraya at der, top ayağına geldiğinde de oyuncu karakteri nedeniyle araya paslar dener ama pek kçan eden olmayınca top kaybı olarak geri dönüyor yada ikili mücadelelerde eziliyor.yni 10 numara olmuyor box to box 8 de değil 6 nın yancısı diye yeni bir rol belirleyelim biz oğuzhana :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Larin düzeldi deniyor larin aynı larin sadece şenol döneminde bu şansı bulamadı şenol hiç bir oyuncuyu kazanmak için kılını kıpırdatmadı kendi başarısı beşiktaşın kayıplarından daha önemliydi sergen yetersiz hıca olabilir ama şenolda olmayan bir şey var beşiktaşa bağlılık şenolla aklıma gelen şeylerin bir tanesi bile sergenle aklıma gelmiyor attığı adımları kendi için değil beşiktaş için attığına eminim bu nedenle şenolun takımında 14 hazır oyuncu olurken sergenin takımında bütün oyuncular nerdeyse hazır hocalık işin sonraki boyutu şampiyon yaptığında hocalık mertebesine yükseltirim 🤪

Sen merak etme Şenor’a şampiyonluk yaşattığımız gibi Sergen’i de hoca yaparız sezon sonunda :D

Çevrimdışı mourinho1903

Bu sene ekstra sakatlık olmaması imkansız.

En basitinden Virüs kapan adam en az 2 maç kaçırıyor işte. Hele ki kadroyu bizim gibi sakatlık riski yüksek adamlardan kurduysan, her türlü önlemi alman lazım. Töre aylardır yok işte mesela.

Fenerbahçe geniş kadro kurdu ama onlardaki sorun oyuncuların rollerinin net belirlenmemiş olması. Alınanların hepsi, düzenli oynama sözüyle alındı, Mert Hakan, Novak, Sosa vs. Bu adamlar şimdi kenarda kaldıklarında huzursuzluk çıkarma ihtimali olan tipler.

Bizde transfer edilen her oyuncu rotasyon oyuncusu olarak tanımlandı, o yüzden yedek beklediklerinde sorun çıkarmıyorlar.

Fenerbahce bence ligin en iyi kadrosuna sahip. Tecrube, kalite ve ozellikle lige uygunluk acisindan cok ondeler. Bu kadro muhendisligi bence bilincli olarak yapilmadi, biraz egrisi dogrusuna denk geldi, ama cok iyi kadrolari var. Ama kadro muhendislikleri cok kotu; mesela elinde Mert Hakan, Sosa, Pelkas ve Perrotti varken gidip Ozil'in pesinden falan kosuyorsun, sacma sapan isler.
Ve sansimiza cok kotu (daha dogrusu inatci) bir antrenorleri var ve takimda ego'lu bol bol oyuncu oldugu icin bir ahenk tutturamadilar. Yoksa normal sartlarda pragmatist bir hoca'yla ve guzel bir havayla ligi cok rahat domine edecek kadroya sahipler.

Çevrimiçi Necmi

siz bunları derken biz ne diyorduk :D Mesajları kaydediyorum haksız çıktığınız da atıcam diyordum mesajlar duruyor ama hadi atmayacağım yine hep yanılan siz oluyorsunuz haklı çıkan biz oluyoruz.takım iyi gidiyor keyfimiz kaçmasın yine alttan biz alalım bakalım  :money:
sergen adam yönetimini iyi bilir sergen futboldan ülkede belkide en iyi anlayan  insandır sergen yeteneğin kokusunu alır bunlar iyi hoca olmak için gerekli meziyetler ama hoca olmak için yeterli değil başka meziyetlerde gerekiyor hala fikrimin arkasındayım sergen hoca değil hala çok büyük hatalar yapıyor yanlışlar bazen doğru sonuçlar üretir ama bazen her zaman değil ilk defa doğru işler yaptı

Çevrimiçi murat

mandzukic aboubakarı yedekleyecek larin santarfor olmuyor zaten hoca öyle düşünüyor hastalık sağlık virüs ölüm sakatlık vs var o bölgeye hoca güveni geçiriyor güven bizim seviyeden uzak.
manzukiç gelirse o bölgede de rotasyon yapabilme imkanı olur.manzukiç santraforken larin dinlenir abubakar santraforken manzukiç dinlenir.bunlarıın durumuna göre gezzal nkudu dinlenir.

Çevrimiçi murat

manzukiç oynarken kanada abubakarı atarsın 2. forvet rolüne.manzukiç larini dinlendiriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

"Larin yetersiz ve gitmeli, N'koudou müzmin sakat, Vida kötü, bunları eski yönetim getirdi diye savunuyorsunuz" diyordunuz.

Şimdi sorsak, haklı çıkan hep siz oluyorsunuz nasılsa.

Kimse hep haklı çıkmaz, hep haksız da çıkmaz

Beşiktaş başarılı olsun, haksız çıkan biz olalım:)

sergen adam yönetimini iyi bilir sergen futboldan ülkede belkide en iyi anlayan  insandır sergen yeteneğin kokusunu alır bunlar iyi hoca olmak için gerekli meziyetler ama hoca olmak için yeterli değil başka meziyetlerde gerekiyor hala fikrimin arkasındayım sergen hoca değil hala çok büyük hatalar yapıyor yanlışlar bazen doğru sonuçlar üretir ama bazen her zaman değil ilk defa doğru işler yaptı

Sadece hoca için demedin ki abi başkan için bakkal dükkanı bile işletemez dedin :) Beşiktaş tarihinin  en çapı az yönetimi dedin.Hocaya giydirdin,oyunculara giydirdin. Daha niceleri :)
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 14:17:02 cursedofdragon ]

Çevrimdışı saricasi

Bazı söylediklerine katılıyorum abi fakat BJK ölüsü zaten ilk 4 girer buna istinaden burda sezon başı karamsar tablo çizenler bence abartı kötülüyorlardı şampiyon oluruz demiyordum fakat kadro kötü değil alınan oyuncular iş yapabilecek diyordum uyum sağlandı ve sonuç ortada.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı levitate

manzukiç oynarken kanada abubakarı atarsın 2. forvet rolüne.manzukiç larini dinlendiriz.
mandzukic larinin yedeği vay be :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mourinho1903

Taraftarimiz garip bir sekilde hep oyuncuyu mevcut formu, istek gibi sacma sapan seyler uzerinden degerlendiriyor. Halbuki oyuncunun oynadigi takim, aldigi sureler ve kullanilma sekli cok daha onemli. Sezon basinda Oguzhan ve Larin'i cop ilan edenler dunden sonra kral diyor.
Oguzhan degismedi, Oguzhan hala ayni Oguzhan. 3 hafta once gucsuz ve isteksizken bir anda ilac icip Hulk'a falan donusmedi. Sadece basin sikistiginda son 10 dakika luften oynatmak yerine kendisine uygun bir takimda (dinamik, al-ver yapabilecegi oyuncular varken) adaletli bir forma sansi verdin hepsi bu.
Sene basinda herkes keske Larin'e Belcika'dan teklif gelse de kontenjan gelse kafasindaydi. Ben o zamanlar burada yazmiyordum, ama baska bir blog'da iyi bir teklif gelmedigi surece mutlaka kalmasi gerektigini, gayet lige uygun bir oyuncu oldugunu yazdim.  Fiziksel olarak guclu olmasi, inatci olmasi ve pozisyon bilgisi+son vurusu belirli bir seviyenin ustunde olmasiyla aslinda tam bir Turkiye ligi buyuk takim golcusu, tam bir Nobre. Cok vasat bir oyuncu, CL veya AL'nin ilerleyen bolumlerinde cok net siritir, ama ligimize cok uygun bir oyuncu Larin. Hatta ben sene basinda Larin-Burak birlikte oynasa ligi dagitir seklinde dusunuyordum. Larin sezon basinda super antrenman yapip bir anda super oyuncuya donusmedi. Sadece kendisini cok kotu kullanan (kisitli bir sure verip yanliz baskina stoperlerin kucaginda oynatan) bir Senol Gunes yerine kendisine dogru kosular atma imkani veren, cift forvetle oynatip kendisini rahatlatan ve adam gibi sure veren bir teknik adamla calisti, hepsi bu.

Çevrimiçi Necmi

Fenerbahce bence ligin en iyi kadrosuna sahip. Tecrube, kalite ve ozellikle lige uygunluk acisindan cok ondeler. Bu kadro muhendisligi bence bilincli olarak yapilmadi, biraz egrisi dogrusuna denk geldi, ama cok iyi kadrolari var. Ama kadro muhendislikleri cok kotu; mesela elinde Mert Hakan, Sosa, Pelkas ve Perrotti varken gidip Ozil'in pesinden falan kosuyorsun, sacma sapan isler.
Ve sansimiza cok kotu (daha dogrusu inatci) bir antrenorleri var ve takimda ego'lu bol bol oyuncu oldugu icin bir ahenk tutturamadilar. Yoksa normal sartlarda pragmatist bir hoca'yla ve guzel bir havayla ligi cok rahat domine edecek kadroya sahipler.
fener kigin en iyi kadrosuna sahip değil en iyi oyuncular en iyi kadro olmaz birbirine uyumlu iyi oyuncularla iyi kadro oluşur
Fener her zamanki fener hiç değişmiyor her zaman marka adamlar getirerek iyi kadro oluşturacağını sandılar halada öyle sanıyorlar taraftar yapılarınıda bu şekilde yetiştirdiler bilmedikleri şey iyi oyuncular sana maç kazandırır iyi kadro şampiyonluk kazandırır bu kafayla işde kritik maçları kazanıp şampiyon olamadan sezonu kapatıyorlar fenerin bu zihniyetiyle şampiyon olmaları kendi ellerinde değil o sene gs de beşiktaşda çok kötü olmalıki fener şampiyon olsun  biri iyiyse fener yarışı kaybeder

"Larin yetersiz ve gitmeli, N'koudou müzmin sakat, Vida kötü, bunları eski yönetim getirdi diye savunuyorsunuz" diyordunuz.

Şimdi sorsak, haklı çıkan hep siz oluyorsunuz nasılsa.

Kimse hep haklı çıkmaz, hep haksız da çıkmaz

Beşiktaş başarılı olsun, haksız çıkan biz olalım:)

ah algı sen ne güzel bir şeysin :) Vida gitsin dememin sebebi maaşı idi aynı şekilde larinin de.N'koudou da fikrim halen aynı. o kadar para verdik maaş ve bonservisinin %50'sine 4.5 milyon € o kadarlık performans vermiyor 2 gol 2 asist.Maaşı yüksek.sonuç olarak haklılığım devam ediyor :)

Peki ben sorayım mı welinton ile ilgili mesajlarını başkan ile ilgili mesajlarını hoca ile ilgili mesajlarını :) Douglas kalsın dediğini şimdi rosier diye bir oyuncu izleyemeyecektik seni dinleseydik :)

o oyunculardan bu performansı alanda bu arada gömüştürdüğün sergen yalçın  :bandit:

Ben haklı çıkıyorum genelde sen haksız,kabul et bunu artık ben genelde hep haklı çıkarım  :bandit:

Beşiktaş başarısını hepimiz istiyoruz ama önemli olan işler kötü giderken de bunu kestirebilmek  :money:
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 14:26:20 cursedofdragon ]

Çevrimiçi murat

itiraf zamanı necmi abi.beklediğinden çok daha iyi kabul et.az önce yazdığımı aynı anda başarabilmiş kimseyi hatırlamıyorum.tabi bunu sürdürebilmesi önemli.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Valla benim de içime sinmiyor Mandzukic.. Kariyerine, klasına lafımız yok ama Aboubakar' ı tercih ederim. Farklı tipte oyuncu ikisi.

Çevrimiçi murat

mandzukic larinin yedeği vay be :D
yoo ben öyl birşey demedim rotasyon dedim.bu işin sakatlık ceza covidi var.manzukiç oynarsa abuş kanada geçer.manzukiç larin pek olmaz gibi.

itiraf zamanı necmi abi.beklediğinden çok daha iyi kabul et.az önce yazdığımı aynı anda başarabilmiş kimseyi hatırlamıyorum.tabi bunu sürdürebilmesi önemli.

sende @MURAT  abi sende de itiraflar bekliyoruz lütfen sıraya geçiniz :D  :evillol: