Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632061 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı mellfred

paylaştım ya en başta hiç forum takibi yok üzdü :D
görmedim bro, bugün foruma bakamadım

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı mellfred

gs maçı öncesi kart sınırındaki oyuncularımız
vida
welilton
mensah

stoperlerden biri kesin yer.
mensah yemesin, gs maçında çok lazım olabilir.
vida velinton combo yaparlarsa şaşırmayız

benim beklentim o yönde de şom ağızlılık yapmayayım dedim.
yine necip ve montero ikilisiyle çıkabiliriz.

Çevrimdışı cursedofdragon

farketmez koyar geçeriz  :bandit:

farketmez koyar geçeriz  :bandit:

Forum yöneticilerine acil mesaj atmalıyım  :lol: :lol:
@cursedofdragon hesabın çalınmış bu sen değilsin hayır  :lol: :lol:
yada silah zoruyla mesaj attırılmış olabilir bir sıkıntı varsa işaret çak reis  :lol:

Çevrimiçi Necmi

sergen ikisinide kulübeye çeksin ters köşe yapsın😂
Şaka bir yana eyvah şu oyuncu eksik diyoruz maç oynanıyor eksik oyuncu aklımıza gelmiyor hemde kilit oyuncular sergeni bu konuda taktir ediyorum her oyuncu hazır girdiğidede elinden geleni yapıyor vaz geçtim elinden gelenin fazlasını yapıyor

Çevrimiçi Necmi

fener maçına öyle çıkmadıkmı über şampiyonluk adayına dört tane çaktık hemde deplasmanda hakemlerde çaresiz oyuncu cezaya bırakarak beşiktaşı zayıflatamıyorlar

fener maçına öyle çıkmadıkmı über şampiyonluk adayına dört tane çaktık hemde deplasmanda hakemlerde çaresiz oyuncu cezaya bırakarak beşiktaşı zayıflatamıyorlar

gs bize her zaman daha ters gelen takım.
gs her zaman daha sinsi takımdır fbye benzemez.

hasicin golünü izleye izleye delireceğim galiba süper gol yahu  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son 5 sezonda istatistik çıkartsak GS'nin en fazla puan kaybettiği takım biz oluruz. Asıl onlar bizden çekinsinler. Tarihi fark olacak maçlar falan oynadık. Askerde GSliler arasında izlemiştim hatta o maçı  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ne ljajic ne mensah ne dorukhan biz senciyiz Oguzhan

artık susma konuş yorgun demokrat

[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 02:08:15 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

son altı yedi yıldır nefes aldırmıyoruz vodafone da galibiyetleri yok sanırım bir beraberlikleri var yanlış hatırlamıyorsam bu sürede tokide ya bir yada iki galibiyetleri var tokide galibiyetler eşit olabilir 🙄

Çevrimiçi Necmi

Ne ljajic ne mensah ne dorukhan biz senciyiz Oguzhan

artık susma konuş yorgun demokrat

ozinin öncesiyle şimdisi arasındaki fark önce topu oraya şuraya at diye işaret ederdi şimdi önüme at diye işaret ediyor 😃

Çevrimiçi Necmi

emin ol bize ters gelen takım fener kesin favori çıktığımız maçlarda bile yenildiğimiz çok oldu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

son altı yedi yıldır nefes aldırmıyoruz vodafone da galibiyetleri yok sanırım bir beraberlikleri var yanlış hatırlamıyorsam bu sürede tokide ya bir yada iki galibiyetleri var tokide galibiyetler eşit olabilir 🙄
Vodafonda ligde derbi maglubiyetimiz yok, birkere kupada yenildik fb'ye. Evet gs'yi hep yendik, bir mac haric 2-2 lik mac, o macda zaman yetmedi, kendi ceza sahasina haps etmistik onlari, biraz fazla uzatma olsa 3ü de cakacaktik🙂
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

abi yani son 2 seneden beri arena maçlarında kaybedip şampiyonluktan olunca o tarz bir hissiyata kapıldım sanırım.
Bir de olimpiyattaki maç beni çok derinden etkilemişti
Süper gidiyorduk o maçı yenildikten sonra perişan olmuştuk.
Öyle bir şey olmasından çekiniyorum.

Son 5 sezonda istatistik çıkartsak GS'nin en fazla puan kaybettiği takım biz oluruz. Asıl onlar bizden çekinsinler. Tarihi fark olacak maçlar falan oynadık. Askerde GSliler arasında izlemiştim hatta o maçı  :D

Bende askerde fenerliler içinde 2-0 fbyi pandemide yendiğimiz maçı izlemiştim  :lol:

maçın özetini izledim bir ayrıntı farkettim kaleci hasicin şutu öncesi hissetmiş sanki başına gelecekleri eline tükürmüş birbirine sürtmüş :D  :evillol: aha sert bir şut gelecek gibi :D

Derbilerde müthiş bir üstünlüğümüz var gs'ye karşı içerde dışarda tokatlıyoruz en kötü dönemimiz de bile.

Şimdi bir de sergen faktörü var derbi maç kaybetmemiş bir hoca.

Çevrimiçi levitate

maçın özetini izledim bir ayrıntı farkettim kaleci hasicin şutu öncesi hissetmiş sanki başına gelecekleri eline tükürmüş birbirine sürtmüş :D  :evillol: aha sert bir şut gelecek gibi :D

arada kaynamasın bugün gökhan akkan neden alınmaması gerektiğini kanıtladı :D

özellikle larinin gollerinde batırdı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Ersinin ayaklarında gelişme var vurduğu toplar yine rakibe gitti ama bu sefer orta sahada gitti ceza sahamızın önünde değil yalnız çocuğada çok geri pas veriyorlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ersinin ayaklarında gelişme var vurduğu toplar yine rakibe gitti ama bu sefer orta sahada gitti ceza sahamızın önünde değil yalnız çocuğada çok geri pas veriyorlar
Defanstan rahat çıkmamız için Rize baskı yapınca sürekli Ersin'e dönmek zorunda kaldık. Onun için kalecinin ayağını konuşuyoruz zaten. Kalecini ayağı iyi olmayınca bu tip baskılardan çıkamıyorsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

arada kaynamasın bugün gökhan akkan neden alınmaması gerektiğini kanıtladı :D

özellikle larinin gollerinde batırdı

Bize uzak olsun :D