Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633356 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

https://twitter.com/OmerKutsal/status/1346876725481922561
Basladilar milli takim falan, kimse kusura bakmasin, Besiktas T.D.'si basarili oluncami vatan meselesi oluyor. InsAllah s.g. basarili olupda uzun yillar milli takimin basinda, sergen hocada uzun yillar bize kalir
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basladilar milli takim falan, kimse kusura bakmasin, Besiktas T.D.'si basarili oluncami vatan meselesi oluyor. InsAllah s.g. basarili olupda uzun yillar milli takimin basinda, sergen hocada uzun yillar bize kalir
Hoca yılbaşı özel röportajında hedefinin Avrupa olduğunu söyledi. Milli takıma gitmek isteyeceğini sanmıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

1-2 hafta önce başladılar onlar milli takım demeye.
Yine siyasileri araya sokarlar gitsin diye baskı yaparlar.

şenol hoca 2 kez şampiyon yaptıktan sonra başlamışlardı sergen hocada erken başladılar korku dağları sardı boşa uğraşmasınlar hoca uzun yıllar bizde kalacak sonra avrupa hayali varmış zaten  :bandit:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

şenol hoca 2 kez şampiyon yaptıktan sonra başlamışlardı sergen hocada erken başladılar korku dağları sardı boşa uğraşmasınlar hoca uzun yıllar bizde kalacak sonra avrupa hayali varmış zaten  :bandit:
insAllah öyle olur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

şenol hocanın milli takım takıntısı vardı, sergen hocada öyle bir kaygı olduğunu düşünmüyorum
bipbipbupbup

Atibayı böyle saha kenarında görünce insan ister istemez bir kötü oluyor değişik duygular hissediyor.

Atiba futbolu bırakınca oturup ağlarım herhalde en son küçükken ağlamıştım o gün bugündür hiç ağlamamıştım ama atiba bırakınca hüngür hüngür ağlarım.

şenol hocanın milli takım takıntısı vardı, sergen hocada öyle bir kaygı olduğunu düşünmüyorum

hocanın milli takım takıntısı yoktu bizi ayıranlara müsade etmeyin diyordu en sonda bizi ayıranlar sonun da emellerine ulaştılar demişti.

İşin içine siyasi bile giriyor tıpkı fener maçına çıkacaksınız dedikleri gibi çıkmadık o günden sonra ebemizi bulduk.Oyuncular adliye koridorlarına düştü canere ceza uyduruldu ağız okumadan sadece canere verildi 6 maç emsali olmayan şeyler konya sahaya daldı bıcak attı biz de ceza aldık sahamız kapandı vs. vs.

Çevrimdışı 38life

Hasic yetenek inanılmaz üstüne düşer şımarmazsa kendini geliştirirse türkiyeden rekor bir satış daha gelebilir daha önce cenki satmıştık 22'ye hasic 40-50'ye gidebilir.

Kesinlikle o ihtimal var. Tabii o fiyatları görmeyebiliriz de. Ama 10 milyon euro altı asla olmaz bu çocuğun değeri. Bu konuda netim. Minimum 10'dan başlar. Gerisi onun ne kadar çalışacağına, hocalarının nasıl kullanacağına, takımın başarısına, şansına, bahtına vs. bir çok etkene bağlı olarak artar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

bu adamında emeği çok takım ciğersiz gibi koşuyor :D

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Kesinlikle o ihtimal var. Tabii o fiyatları görmeyebiliriz de. Ama 10 milyon euro altı asla olmaz bu çocuğun değeri. Bu konuda netim. Minimum 10'dan başlar. Gerisi onun ne kadar çalışacağına, hocalarının nasıl kullanacağına, takımın başarısına, şansına, bahtına vs. bir çok etkene bağlı olarak artar.

On numara'da devam ederse bir süre sonra 10M az kaçacak gibi.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Hasic yetenek inanılmaz üstüne düşer şımarmazsa kendini geliştirirse türkiyeden rekor bir satış daha gelebilir daha önce cenki satmıştık 22'ye hasic 40-50'ye gidebilir.
Dogru  diyorsun ama Tosunumuz asil vitrine  sampiyonlar liginde  yaptiklariyla  cikmisti.. Hasic de eger  samp ligi sahnesinde  uc dort saglam mac  cikartir ulusal ligde de yukselmeye devam ederse 21-22 yasinda 40-35lere  rahatlikla gider ama  sadece Turkiye liginde  gosterdigi  potansiyelle 20-25 m uzerini asmasi zor.. 20-25m baremi de  adam yerli degil de Bosnali  oldugundan , ise  yaramaz Muriqi gibi bir adam bile 25 yasinda 17 ye  filan gitti , Elif Elmas 13 e mi ne 20 yasindayken Napoliye gitmisti .. Bunlar iste  tabi, hep Balkan futbol geleneginden geldikleri icin biraz da halihazirda o parayi ediyorlar  Allah'tan tabi  :biggrinking:.. 
Yorgo

Dogru  diyorsun ama Tosunumuz asil vitrine  sampiyonlar liginde  yaptiklariyla  cikmisti.. Hasic de eger  samp ligi sahnesinde  uc dort saglam mac  cikartir ulusal ligde de yukselmeye devam ederse 21-22 yasinda 40-35lere  rahatlikla gider ama  sadece Turkiye liginde  gosterdigi  potansiyelle 20-25 m uzerini asmasi zor.. 20-25m baremi de  adam yerli degil de Bosnali  oldugundan , ise  yaramaz Muriqi gibi bir adam bile 25 yasinda 17 ye  filan gitti , Elif Elmas 13 e mi ne 20 yasindayken Napoliye gitmisti .. Bunlar iste  tabi, hep Balkan futbol geleneginden geldikleri icin biraz da halihazirda o parayi ediyorlar  Allah'tan tabi  :biggrinking:..

şampiyonlar ligi vitrini tabi ki önemli abi ama sadece orda izleyerek almıyorlar ki Türk oyuncu avrupada iyi piyasa yapmaya başladı misal merihi aldılar gittiler merih şampiyonlar liginde oynamadı yada cengiz yada zeki çelik :) Cengize 17.5 milyon € ödediler galiba yanılmıyorsam.2.ci ligden bursada oynayan oyuncuları bile takip ediyorlar.Dediğim gibi piyasa değerini belirleyecek olan hasic  :tabe:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

şampiyonlar ligi vitrini tabi ki önemli abi ama sadece orda izleyerek almıyorlar ki Türk oyuncu avrupada iyi piyasa yapmaya başladı misal merihi aldılar gittiler merih şampiyonlar liginde oynamadı yada cengiz yada zeki çelik :) Cengize 17.5 milyon € ödediler galiba yanılmıyorsam.2.ci ligden bursada oynayan oyuncuları bile takip ediyorlar.Dediğim gibi piyasa değerini belirleyecek olan hasic  :tabe:
du bakalım... Benim icin en  makbulu,  iki yil  etinden sutunden  faydalanip 21inde en guzel yasinda en az 35+ bonusa  satmak olur  .. Hem maddi  hem manevi  faydasini gormus oluruz..   :ok: Ayrica yarin obur gun buyuk bir topcu oldugunda belki de 32 - 33 unden sonra Besiktasa  geri  donus yapmayi  ister ve bir uc yil daha  faydalanmak gibi bir durumumuz da  olur diye niyet ediyorum ..   :evillol:
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 00:29:11 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Tiki taka gaming  :)

https://twitter.com/taliscamuss/status/1346866684712398849
sahada iki forvetin var biri ön direğe diğeri arka direğe koşu yapıyor açık oyuncun hemen gerilerinde özlenen futbol şiir gibi

Çevrimdışı GreenBook

Mandzukic yaşını göz önünde bulundurup ona göre maaş talep ettiği taktirde neden olmasın ? Burası Beşiktaş
O olmadı başka biri olur
Hasic devre arası gönderilirse epey tepki alır yönetim. Mutlaka takımda tutulmalı.
Vida kendine geldi Ozzy e çok sevindim güzel günler yakın