Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632817 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hasicccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
adamsın adammmmmmmmmmmmmmm
hayır bir de maç 5-0 falan gol yiyeceğiz diye stres yapıyoruz bu sefer lan seri sona mı ericek falan diye  :lol:
mensah bu golü yiyecekti az kalsın o kadar korktum ki

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca şuana kadar işini fazlasıyla yaptı oyuncuların iyi niyeti net gözüküyor.
Artık yönetim ne yapıp edecek cenk Talisca getirip elde ki fazlalıklardan kurtulacak.
Biz de inş tekneleri hazırlayacağız yine inş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Tebrikler BEŞİKTAŞ'ım tebrikler Sergen hoca  :steamed: Aboubacar şansız gününde olmasına rağmen takımın hücum gücünü başka bir seviyeye getiriyor.Bireysel anlamda bugün tüm oyuncular kusursuzdu.Rize önde stoperlerimize basarak maça başladı.Böyle önde basan takımların fişini yarım saatte,tam saha kapananları maximum altmış dakikada çözüyoruz artık :ishock: Altmış dakikalik sürede inecek,inanıyorum Sergen hoca ve bu takıma  :bandit:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Fifa için talihsizlik  :D

https://twitter.com/bjkesports/status/1346879396234338304

Daha önce de söylemiştim ve tepki çekmiştim. Fifa'nın stat'ları tamamen çöptür.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı leylileyli

Hoca şuana kadar işini fazlasıyla yaptı oyuncuların iyi niyeti net gözüküyor.
Artık yönetim ne yapıp edecek cenk Talisca getirip elde ki fazlalıklardan kurtulacak.
Biz de inş tekneleri hazırlayacağız yine inş.

Kesinikle, fazla değişiklik gerek yok 2 nokta kaliteli transfer lazım
Rosier ve Ghezzali kaçırmamak lazım sezon sonu

Şimdi bütün Beşiktaşlıların aklında aynı soru, ya bu galibiyetten dolayı gerekli transferler yapılmazsa???
Ama bugün şimdi onu düşünmeyeceğim hasicccccccccccc  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı mrred

Nazar değmesin diye takımı övmeye kıyamıyorum....

Övülecek çok şey var...
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Yıllardır görüntüsü olan her maçını kare kare seyrediyorum. Bu çocuktan 10 milyon euro altı bir oyuncu çıkma ihtimali yok diyoruz. Erken yaşta yaşadığı tüm şanssızlıklara rağmen... Çıkmış bir kaç genç düşmanı "işe yaramaz" diyor. Kime inanacaksınız? Sizin kararınız...

[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2021, 21:11:00 38life ]

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

haydaa sen söyleyince baktım şimdi antep nerden geldin oraya :D 1 averajla önümüze geçmiş :D
şu an devre arası takıma yeni transfermi rosier gezzal mi hatta hedefi küçük tutalım rosiermi ? deseler transfere gerek yok rosieri bitirelim derim.

Çevrimdışı celiker1

Şanssız bir sakatlık vs. yaşamazsa Rıdvan elit sol bek yolunda emin adımlarla ilerliyor  :ebebe:
Çok büyüksün Sergen Yalçın :ok: Necip'i futbolcu yapmak,Oğuzhan'ı futbola döndürmek,Larin'den maksimum verim almak,N'Kodou'nun formumu yukseltmek,Rıdvan'ı elit oyuncular listesine aday duruma getirmek vs. say say bitmiyor  :steamed:
Ve bunları şans eseri yapmadığı,dönemsel olmadığı futbol hayatı bitmek üzere olan Ozan Tufan'ı bile futbola döndürmesnden belli.Daha sırada Gökhan Töre var :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

şu an devre arası takıma yeni transfermi rosier gezzal mi hatta hedefi küçük tutalım rosiermi ? deseler transfere gerek yok rosieri bitirelim derim.
Bu Rosier'i görmezden gelemeyiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

5 maçta 16 gol yenilen gol 0.

bunlarda çok önemli.Şampiyonluğa oynuyorsan böyle olması gerekiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Şanssız bir sakatlık vs. yaşamazsa Rıdvan elit sol bek yolunda emin adımlarla ilerliyor  :ebebe:
Çok büyüksün Sergen Yalçın :ok: Necip'i futbolcu yapmak,Oğuzhan'ı futbola döndürmek,Larin'den maksimum verim almak,N'Kodou'nun formumu yukseltmek,Rıdvan'ı elit oyuncular listesine aday duruma getirmek vs. say say bitmiyor  :steamed:
Ve bunları şans eseri yapmadığı,dönemsel olmadığı futbol hayatı bitmek üzere olan Ozan Tufan'ı bile futbola döndürmesnden belli.Daha sırada Gökhan Töre var :super:
+1903  :claps:

Çevrimdışı kahyaoglueren

Ah bir de Adem dönse. Vida döndü Ozie dönüyor sen de dön be Adem.

Çevrimiçi levitate

Yapmayın işte bunu atmayın şimdiden zehirli oku....
napsak silsek mi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★