Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1634543 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi murat

Spor programlarına bak hepsinin elinde telefon yada önlerinde bilgisayar sosyal medyayı takip etmeden program yapamıyorlar
program boyunca yüklenmek lazım ağızlarını açamasınlar yada 2 düşünüp 1 konuşsunlar.tepki gelmeyince istedikleri gibi konuşuyorlar.izlememek çözüm olmuyor.

Çevrimdışı Erman1903

Size Mensah'ın çılgın bir istatistiğini veriyorum vaziyet alın.

Bu sezon 90 dakika başı anahtar pas: 0,08

Eh biraz zor açılır tabi o kilit doğaldır...

Çevrimiçi murat

şu an beklediğim kadar oynuyor.daha kontratağa yatkın bir tarzı var.kapalı savunmalara karşı pek iş görmez.kanatta belki birebir kalabalığa girmeden faydalı olabilir.

Çevrimdışı Erman1903

şu an beklediğim kadar oynuyor.daha kontratağa yatkın bir tarzı var.kapalı savunmalara karşı pek iş görmez.kanatta belki birebir kalabalığa girmeden faydalı olabilir.

Abi ofansif merkez oyuncusu için 0,08 anahtar pas futbolu bırakmalısın demek 🤣.  Baba 12 maç oynasa 1 tane bırakıyor. 100 maçta 8 eder yok böyle bir şey.

Necip reisin bu oran 0,32 artık gerisini sen düşün.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şaşırmadım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Onun yerine Oğuzhan sahada kalsa daha faydalı olur. Hatta ve hatta 10 numara pozisyonunda hasic bile olsa daha iyi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mourinho1903

Oguzhan meselesine anlam veremiyorum, kafam almiyor artik.
Cocuk surekli ya alakasiz bir pozisyonda (10 numara) oynatiliyor, ilk 11 ciktigi zaman ilk oyundan alinan oluyor iyi oynasa bile (Antep macinda sahadaki en iyi oyuncu iken 46'da cikti), sonradan girdiginde de 30-35 dakika gibi makul sure yerine 10 dakika gibi komik sureler aliyor. Vasat oynadigi zaman da olumune elestirilip aninda kesiliyor.

Kimse kusura bakmasin, ama Atiba'nin son 4 mactaki vasat performansini (hem teknik hem fizik olarak) Oguzhan sergilese bir 6 ay forma yuzu goremezdi herhalde. Mensah'in son 2 mactaki performansina ben vasat bile diyemeyecegim, bildigin kotu. Ama hala oynuyor, Rize macinda ilk 11 cikarsa hic sasirmam. Oguzhan o performansi sergilemis olsa 46'da cikardi. Surekli fiziksel olarak bitik deniyor Oguzhan icin, ama Allah askina soyleyin, su Mensah'in son mactaki hali (fiziksel olarak) Oguzhan'in en kotu halinden iyi mi?

Antrenorlerin ne gibi bir garezi var bilmiyorum. Bilic israrla oynatmadi, Veli-Atiba ile kisir bir takim olduk, kazanmamiz gereken maclari 2 yil boyunca kazanamadik, muzmun ucuncu olduk. Senol Gunes geldi ilk sezon oynadi, super bir futbol ve sampiyonluk geldi. Ikinci senesinde de az-cok forma sansi buldu, sonra garip bir sekilde kesildi ve bir daha Senol Gunes de, Sergen de yuzune bakmadi. Ben ilk senede oynamasinin da planli birsey olmadigini, tamamen sakatliklar sayesinde tesaduf oldugunu dusunuyorum. Sergen'in gelmesine sevinmemin nedenlerinden biri Oguzhan, Ljajic gibi yetenekli ama defolari olan oyunculari tam verimli kullanabilecegine inanmam (kendisi de o ekolden geliyor), ama nedense tam tersini yapiyor. Garip bir sekilde antrenorler futbolculuklarina ters orantida teknik adamlik yapiyor (Zidane'da da bu var mesela), anlam veremiyorum.

Oguzhan'in yerinde olsam takimdan ayrilmaya bakarim. Ben kendisinin cok iyi bir topcu oldugunu dusunuyorum, 8 numarada surekli oynatilsa takimin oyununu kokten degistirecegini dusunuyorum, ama kendisine bir turlu sans verilmiyor. Taraftar da bir sekilde adama takmis durumda, resmen gunah kecisi konumuna dustu. Sozlesmem bitince ayrilirim takimdan oynayacagim bir takima atarim imzami keyfime bakarim, veya gerekirse fesih icin zorlayip ayrilirim abi. Cunku bu durum cekilecek gibi degil.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2021, 11:20:04 mourinho1903 ]

Çevrimiçi yaço58

Fb bize saldırmaya başlamış zaten tek amaçları diğer kardeşlerinin önünü açmak bunu yine bize saldırmaya başlaayark gösterdiler ikisininde üst üste koyup şampiyon olacağız inşallah

Çevrimdışı can1903

Bu arada ben Hasicin gönderileceğini düşünmüyorum hoca hasici istemeyen gönderecek biri olsa kayseri maçında sahaya atmazdı bana kalırsa.

Ana kadrodan Nkoudou, Abou, Vida ya teklifler varmış. Muhabirlerin bahsettiği teklifler ve oyuncular bunlarmış
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı balkan-kartal

abi yanlislik olmasin
7 ,8 tane boyle pas aklima geliyor mensahin
mesela erzurum macinda bi kac tane yapmis olmasi lazim
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Bu arada ben Hasicin gönderileceğini düşünmüyorum hoca hasici istemeyen gönderecek biri olsa kayseri maçında sahaya atmazdı bana kalırsa.

Ana kadrodan Nkoudou, Abou, Vida ya teklifler varmış. Muhabirlerin bahsettiği teklifler ve oyuncular bunlarmış

Yerini istikrarlı biriyle doldurmak kaydıyla,Nkoudou, son haftalardaki başarılı performansına ragmen iyi bir teklife satılabilir bence.Sakatlık geçmişi sene basında oldugu gibi ileride de problem olabilir.Bunun yanında Larin i satma imkanı varsa biraz parlamışken tam zamanı bence...Müthiş bir patlama yapabilecek kapasitesi yok.Bu iki oyuncu artı mümkünse Vida yı satarak ve olası kadrodısıları en düşük zararla da olsa elden çıkararak oluşacak kaynak daha iyi transferlerde ve ya Rosier ile Ghezzal in bonservislerinde kullanılabilir.

Çevrimdışı Erman1903

abi yanlislik olmasin
7 ,8 tane boyle pas aklima geliyor mensahin
mesela erzurum macinda bi kac tane yapmis olmasi lazim

Yok kardeşim yanlış anlamam benim açıklamam gerekiyordu. Wyscout'da, bir oyuncunun takım arkadaşına bıraktığı ve direkt olarak gol şansına dönüşen fakat takım arkadaşı tarafından gol yapılamayan paslar key pass olarak adlandırılıyor. Tabi wyscoutta bir de bu key pass harici ayrı bir de asist, 2. 3. Asist, ara pas vb tüm değerli pas tiplerinin altında toplandığı kategori de key pass'dır.

Mensah'ın Erzurum maçında 62. Dakikada götürüp N'Koudou'ya verdiği ve gol olan top Key pass olarak adlandırılmış, başka da yok zaten tek o.  Mesela Necip'in 3 pozisyonu + Rio Ave maçında Guven'e yaptığı asist. Normalde gol olanların sayılmaması lazım ama sayılmıs ikisi. Hatalar ufak tefek oluyor wyscout'da lakin tuttukları kayda göre Mensah'da bu rakam çok düşük. asist'i de saymasan aslında 0. Mensah'a özel bir gıcıkları olduğunu sanmıyorum.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2021, 16:42:42 Erman1903 ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yerini istikrarlı biriyle doldurmak kaydıyla,Nkoudou, son haftalardaki başarılı performansına ragmen iyi bir teklife satılabilir bence.Sakatlık geçmişi sene basında oldugu gibi ileride de problem olabilir.Bunun yanında Larin i satma imkanı varsa biraz parlamışken tam zamanı bence...Müthiş bir patlama yapabilecek kapasitesi yok.Bu iki oyuncu artı mümkünse Vida yı satarak ve olası kadrodısıları en düşük zararla da olsa elden çıkararak oluşacak kaynak daha iyi transferlerde ve ya Rosier ile Ghezzal in bonservislerinde kullanılabilir.
Nkouduyu satmak sampiyonlugu sabote etmekdir, abuşun sakatlanma riski daha yüksek, bu mantikla onuda satmamiz lazim. Larine teklif varsa ve bir santrafor gelecekse gidebilir orda hemfikirim. Ama su mevcut kadroda aya düzgün teknik seviyesi yüksek olan 2-3 adam var zaten, bu ivmeyi yakalamişken bunlardan birini sezon arasinda göndermek cok yanlis olur. ilk önce kadro dışı olanlari, douglas, mirin, lens, boyd gibi, sonrada iste takima katki saglamayan güven, lajic, dorukhan gibilerini göndermek lazim. Geri kalan hepsi, iyidir kötüdür tartışılır, ama arkadaslik oluşmuş ve ellerinden gelen en iyisini saha icinde mücadele veren ve bizi buraya kadar getiren güzel bir takim var, bu taşlari yerinde birakmak lazim simdilik. Mensah kiralik diye yazmadim, ama oda gidebilir.(Tabi bu benim düsüncem, herkesin fikrine saygim var👍)
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Onun yerine Oğuzhan sahada kalsa daha faydalı olur. Hatta ve hatta 10 numara pozisyonunda hasic bile olsa daha iyi.

Dostum zaten Mensah'ın son zamanlarda 'ben yapamıyorum' psikolojisine girdiğini görüyorum, Atiba'ya verip geride bekliyor falan. Kaçan penaltıdan sonra iyice düştü oyundan. Forma adaleti diye bir şey varsa önümüzdeki maça 11 başlamaması gerekiyor, resmen döküldü Kayseri'de... Aksi halde kendisi için de iyi olmayacak; psikolojisi bozulur insanın, bir süre kenarda beklemeli.

Oğuzhan başlar muhtemelen, ben de senin gibi Hasiç'in o pozisyonda değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence merkezde kenardan daha etkili olabilecek meziyetleri var.
.

Çevrimiçi murat

Dostum zaten Mensah'ın son zamanlarda 'ben yapamıyorum' psikolojisine girdiğini görüyorum, Atiba'ya verip geride bekliyor falan. Kaçan penaltıdan sonra iyice düştü oyundan. Forma adaleti diye bir şey varsa önümüzdeki maça 11 başlamaması gerekiyor, resmen döküldü Kayseri'de... Aksi halde kendisi için de iyi olmayacak; psikolojisi bozulur insanın, bir süre kenarda beklemeli.

Oğuzhan başlar muhtemelen, ben de senin gibi Hasiç'in o pozisyonda değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bence merkezde kenardan daha etkili olabilecek meziyetleri var.
.
kayseride döküldüğüne katılmıyorum.kapalı savunmaya mensah bu kadar oynar.birde takım olarak içeriyi zorlamadık top çevirip durduk.rakibi ortak ederek oynar isek mensahın verimi artar ama hoca o tarz bir oyunu benimsemiyor.

Çevrimdışı Erman1903

kayseride döküldüğüne katılmıyorum.kapalı savunmaya mensah bu kadar oynar.birde takım olarak içeriyi zorlamadık top çevirip durduk.rakibi ortak ederek oynar isek mensahın verimi artar ama hoca o tarz bir oyunu benimsemiyor.

Abi ben zaten adamın tarzını biliyorum da işte bence bir başka kötüydü, zaten bizim oyunda inisiyatif alan biri değil iyice solgun silik, sahada kalabalık eder gibi top oynadı. Benim oyun tarzımız hakkında çok eleştirim yok bir Larin sağ tarafta olmasaydı bence işi çok daha erken çözerdik gibi. Zayıf rakibe karşı liderlik maçına çıktık, bir şekilde golü buluruz diye vermek istemedik topu doğaldır.

Çevrimiçi Necmi

Ben mensah tavrını yıllar önce atibaya yapılana abuş geldiği sene ilk devre ona yapılana taliscaya yapılana benzetiyorum onlar içinde hiç katkıları yok diye yerden yere vuruluyordu yönetim dinlese yanmışdık mensah takıma adapte olamadı tam bunu kabul ediyorum ama kesinlikle faydalı kapandığımızda (ilk golü attığımızda mütamadiyen kapanıyoruz) takımı hücuma çıkaran tek oyuncu sahada olmasın orta sahayı geçemeyiz maçları nasıl izliyorsunuz anlamıyorum böyle ön yargıyla izlenirmi iki oyuncu görüyorsun kapandığımızda biri mensah driplinkle top çıkaran diperi montero uzun paslarla atak başlatan takımı kontraya çıkaran onun dışında tek tük işler oluyor işde bir kere ozi verdi bir kere abuş yoksa işimiz atiba josefe falan kalırsa orta sahayı geçiremeyiz kapanmayı bırak mesela hücumda en fazla geriye oynayan atiba şu lanetten kurtulduk ama atiba kurtulamadı çok fazla yan pas yapıyor ve geri oynuyor takım el freni çekilmiş gibi oluyor ben taraftarı anlamıyorum çok ön yargılı welinton da aynı son on maça bakın takımın en iyi üç oyuncusundan biri ama hala laf ediyorlar tamam sezon girişi el bombası gibiydi ama uyum sorunu diyede birşey var sonra yapmadı hataları adam beş atak kesiyor bir ikisi net pozisyon olan bir faul yapıyor hemen millet yerden yere vuruyor 😂 mensah gol atsa bir anda orta sahada yaptıkları görünmeye başlar yoksa zor talisca gol atarak bile yaranamıyordu

Çevrimdışı Erman1903

Prensimiz Ljajic'in iyi antrenman yaptığı konuşuluyor. Dön be, iki güzel gol at herkes seni konuşsun.

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar takım bu belki imkan olursa bir iki takviye olur onlarda ne zaman uyum sağlayacak talisca cenk gibi adam gelmezse gelecek oyuncudan verim almamız sezon sonunu bulur büyük ihtimal takımı buraya bu oyuncular getirdi ve desteğide hak ediyorlar sürekli oyuncu eleştirmenin beşiktaşa faydası yok bardağın boş tarafına değil dolu tarafına bakmak lazım oyuncuya desdek verirsen daha hızlı düzelir daha verimli olur

Çevrimiçi murat

Prensimiz Ljajic'in iyi antrenman yaptığı konuşuluyor. Dön be, iki güzel gol at herkes seni konuşsun.
nerede konuşuluyor ben hiç görmedim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ljajice bu parçayı armağan etmek istiyorum. :)

Çevrimdışı Erman1903

Ben mensah tavrını yıllar önce atibaya yapılana abuş geldiği sene ilk devre ona yapılana taliscaya yapılana benzetiyorum onlar içinde hiç katkıları yok diye yerden yere vuruluyordu yönetim dinlese yanmışdık mensah takıma adapte olamadı tam bunu kabul ediyorum ama kesinlikle faydalı kapandığımızda (ilk golü attığımızda mütamadiyen kapanıyoruz) takımı hücuma çıkaran tek oyuncu sahada olmasın orta sahayı geçemeyiz maçları nasıl izliyorsunuz anlamıyorum böyle ön yargıyla izlenirmi iki oyuncu görüyorsun kapandığımızda biri mensah driplinkle top çıkaran diperi montero uzun paslarla atak başlatan takımı kontraya çıkaran onun dışında tek tük işler oluyor işde bir kere ozi verdi bir kere abuş yoksa işimiz atiba josefe falan kalırsa orta sahayı geçiremeyiz kapanmayı bırak mesela hücumda en fazla geriye oynayan atiba şu lanetten kurtulduk ama atiba kurtulamadı çok fazla yan pas yapıyor ve geri oynuyor takım el freni çekilmiş gibi oluyor ben taraftarı anlamıyorum çok ön yargılı welinton da aynı son on maça bakın takımın en iyi üç oyuncusundan biri ama hala laf ediyorlar tamam sezon girişi el bombası gibiydi ama uyum sorunu diyede birşey var sonra yapmadı hataları adam beş atak kesiyor bir ikisi net pozisyon olan bir faul yapıyor hemen millet yerden yere vuruyor 😂 mensah gol atsa bir anda orta sahada yaptıkları görünmeye başlar yoksa zor talisca gol atarak bile yaranamıyordu

Necmi abim sen her zaman haklı olduğun için ben seninle mücadele edemem. Artık ortası gelmiş sezonun maçlar da seyircisiz oynanıyor alışsın paşam bir zahmet artık ne zaman olacaksa, alışınca sezon biter o da gider Ptt'ye oynar Kayserisinde bence. Benim görüşüm bu, onun topu taşıma özelliği olduğunu da görüyorum bana göre eksisi artısından fazladır. Biz ne düşünürsek düşünelim fark etmez Sergen pek öyle milletin dediğine bakan biri değil isterse oynatır istemezse oynatmaz bu yüzden bizim konuşmalarımız sohbetten pek öteye gitmez.

Mensah bir kiralık topçudur, başta duran top falan da atıyordu dikkat edersen, hoca her beklentisini adım adım geri çekiyor bunu biz yapmadık beyefendinin kendisi yaptı. İyi oynarsa iyi deriz, defans, hücum yapmayan bir oyuncuya sırf topla gidiyor, onu da  macta en fazla bir defa yapıyor diye iyi oynuyor diyemem ben. Ortalama bir pasör iki pas atar topu koşturur yorulmadan yapar onun verdiği katkıyı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Takım içinde öyle bir hava var ki iki gün önce annesi vefat eden Aboubakar, arkadaşlarını görünce yüzü gülüyor. Bu arkadaşlık ortamı takım içi hava ve takım oyununu olumlu yönde koşul ne olursa olsun pozitif anlamda etkiliyor.

Çevrimiçi murat

Necmi abim sen her zaman haklı olduğun için ben seninle mücadele edemem. Artık ortası gelmiş sezonun maçlar da seyircisiz oynanıyor alışsın paşam bir zahmet artık ne zaman olacaksa, alışınca sezon biter o da gider Ptt'ye oynar Kayserisinde bence. Benim görüşüm bu, onun topu taşıma özelliği olduğunu da görüyorum bana göre eksisi artısından fazladır. Biz ne düşünürsek düşünelim fark etmez Sergen pek öyle milletin dediğine bakan biri değil isterse oynatır istemezse oynatmaz bu yüzden bizim konuşmalarımız sohbetten pek öteye gitmez.

Mensah bir kiralık topçudur, başta duran top falan da atıyordu dikkat edersen, hoca her beklentisini adım adım geri çekiyor bunu biz yapmadık beyefendinin kendisi yaptı. İyi oynarsa iyi deriz, defans, hücum yapmayan bir oyuncuya sırf topla gidiyor, onu da  macta en fazla bir defa yapıyor diye iyi oynuyor diyemem ben. Ortalama bir pasör iki pas atar topu koşturur yorulmadan yapar onun verdiği katkıyı.
aynen katılmakla beraber ben yinede bu kadar kötü görünmesinin ve verimsizliğinin oynadığımız oyunla alakalı olduğunu düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

mesela başka şey söyleyeyim en fazla top kaybeden oyuncumuz güven yediğimiz atakların yüzde seksenini bunun kaybettiği toplardan yiyoruz son maç on top kaybı yapmış her oynadığı maçta böyle ama mensaha yapılan eleştirinin onda biri yapılmıyor