Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635995 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi levitate

Tam olarak takip eden var mı Gökhan akkanı?

bayağı kötü kaleci

zamanında milli takıma alınmadı diye şenol hocaya atar gider yaptı, 1 hafta sonra bizden 7 gol yedi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

6'sında rize ile lig maçı oynuyoruz sonra 13'ünde yine rize ile kupa maçı oynuyoruz bu nasıl denk geliyor böyle ya :D

Daha önce de oldu bir çok kez ?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

6'sında rize ile lig maçı oynuyoruz sonra 13'ünde yine rize ile kupa maçı oynuyoruz bu nasıl denk geliyor böyle ya :D

Daha önce de oldu bir çok kez ?

Olumlu düşün rakip analizi yapmakla uğraşmayacağız  :lol: :lol:

Olumlu düşün rakip analizi yapmakla uğraşmayacağız  :lol: :lol:

olumsuz düşündüğümü nasıl anladın peki tam olarak :)

Arada hatay maçı varmış zaten hafta sonu rize maçı çarşambaymış hafta içi maçları da var onu es geçmişim.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Liderlik maçı yarın  :boxin: Gecen hafta olur diye düşünüyordum bu hafta oldu.

Liderlik maçı yarın  :boxin: Gecen hafta olur diye düşünüyordum bu hafta oldu.

bende geçen hafta olur diyordum ts işi bozdu 1 hafta rötarlı inşallah geliyor liderlik  :bandit:

Eksiklerimiz çok hakem sıkıntılı ancak kazanmalıyız  :tabe:

bende geçen hafta olur diyordum ts işi bozdu 1 hafta rötarlı inşallah geliyor liderlik  :bandit:

Klasik bir Beşiktaş maçı diyorsun  :lol: :lol: :lol:

Klasik bir Beşiktaş maçı diyorsun  :lol: :lol: :lol:

ghezzal olaydı bari diyorum kilit açacak adam yok. :)

ghezzal olaydı bari diyorum kilit açacak adam yok. :)

Oğuzhan var da işte :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ocak 2021, 21:25:50
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yarın inşallah bir aksilik yaşamayız.

Yarın inşallah bir aksilik yaşamayız.

biz ölüm kalım maçlarında genelde ölüyoruz sergen hoca geldikten sonra bu işler biraz döndü ancak kadroda en azından ghezzal olaydı bari hadi santrafor larin,güven idare ediyorda.

N'koudou skor üretmiyor asist gol yok.Güven kanatta oynarsa asist,gol yok.Larin santrafor oynayacak güven'n'koudou kanat yada larin,n'koudou kanat güven santrafor.

Kayseri düşüşte 10 maç mı oldu galibiyet hasreti bilmiyorum böyle takımlarda ters geliyor.

hakem faktörü de var fırat eyyamcının önde gideni.

Zor bir maç bekliyorum ben yarın.

Çevrimdışı ilhan mansız

Efendiler, inşallah yarın akşam liderliği ilan edeceğiz.

Çevrimiçi murat

en kötü tarafından bakıp puan kaybetsek bile fazla bir şey kaybetmeyeceğimiz bir hafta olur.maç eksikler nedeniyle ortada bir maç olur gibi.

Çevrimdışı Karabay

en kötü tarafından bakıp puan kaybetsek bile fazla bir şey kaybetmeyeceğimiz bir hafta olur.maç eksikler nedeniyle ortada bir maç olur gibi.
Abi yenersek büyük avantaj olur ama. Yenelim işimize bakalım yeter gari.

Çevrimiçi murat

Abi yenersek büyük avantaj olur ama. Yenelim işimize bakalım yeter gari.
tabi yenmek için oynayacağız ama maçın hücum anlamında kısır geçmesi muhtemel ve kayseri ocak ayı soğuk olur hem birde sonra oynama dezavantajı vardı galiba :lol: hakemde fıratmış. alt alta koyunca maç ortada.

tabi yenmek için oynayacağız ama maçın hücum anlamında kısır geçmesi muhtemel ve kayseri ocak ayı soğuk olur hem birde sonra oynama dezavantajı vardı galiba :lol: hakemde fıratmış. alt alta koyunca maç ortada.

al kötü bir bilgi de ben vereyim 6 yıldır kazanamıyormuşuz galiba.

En son gomezli dönem yendiydik.2015.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

al kötü bir bilgi de ben vereyim 6 yıldır kazanamıyormuşuz galiba.

En son gomezli dönem yendiydik.2015.
2016' da yenmiştik galiba. Ömer Şişmanoğlu atmıştı. Aboubakar efsane bir gol kaçırmıştı hatta :)

Çevrimdışı mellfred

abi 10 kaçtır kazanamayan takibe karşı kazanamayacaksak kime karşı kazanacağız, rakipler puan bırakmışken kazanmayacaksak keza
3 puan almak için daha uygun bir maç göremiyorum
kayseri’nin spğuk olduğunu sanmıyorum ülkecek kavruluyoruz

abi 10 kaçtır kazanamayan takibe karşı kazanamayacaksak kime karşı kazanacağız, rakipler puan bırakmışken kazanmayacaksak keza

Maç saati 4 derece civarı olacakmış baktım.Saatler ilerleyince biraz daha düşer.

Diğer şehirlere göre biraz soğuk.İstanbul mesala 12 derece yarın o saatlerde aydında aynı şekilde 13 derece.

Çevrimiçi murat

beklentiyi düşük tutalım hayal kırıklığı büyük olmasın.cepte 3 puan gözüyle bakılacak maç değil.inşallah herşey yolunda giderde 3 puanı alırız.

beklentiyi düşük tutalım hayal kırıklığı büyük olmasın.cepte 3 puan gözüyle bakılacak maç değil.inşallah herşey yolunda giderde 3 puanı alırız.

15 maçta sadece 2 kez kazanmış 9 gol atmış 19 gol yemiş ligin en sonuncusu 21 puanla takımını yenmemiz lazım ne kadar hakem,oyuncularımız eksikte olsa.

Bahane kabul etmez.

Kötü oynasak bile 1-0 bile olsa kazanmalıyız.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Gülhan su hakemlere fazla kompleks olmuş sende :) tamam hakkımız yeniyor ama. Sendeki biraz fazla

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Gülhan su hakemlere fazla kompleks olmuş sende :) tamam hakkımız yeniyor ama. Sendeki biraz fazla

O zaman hocada da kompleks olmuş çünkü hocada isyan ediyor sürekli ts maçından beri VAR'dan lehimize karar çıkmamış diye yakınıyor.VAR'ı kaldırın diyor.Aynı şekilde yönetimde sıkıntı o zaman atanan hakem atamaların da sıkıntı görüyor hakem sıkıntılı diyor yöneticiler.Resmi twitter hesabından VAR paylaşımları filan yapılıyor. :)  Ben hoca yönetim hepimiz kompleks olmuş bizde :) Yada bura Türkiye burda işler böyle yürüyor hangisi :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Kazanıp geleceğiz, sıkıntı yok.

Aboubakar ve Ghezzal dışında eksik yok, Töre Ljajic falan aylardır yoklar.

N'koudou formda, Larin ve Güven son maçta gol attılar.

Gol buluruz yarın, endişem yok.