Herkese iyi seneler. Umarim herkes icin saglikli, huzurlu ve mutlu bir yil olur 2021.
Kayseri maci kadrosuna Josef dahil edilmis. Ghezzal, Ljajic, Aboubakar, G. Tore yok.
Su son 2-3 sene oyuncularin kulupleri resmen saf yerine koymasi canimi sikiyor.
Is para oldu mu inanilmaz profesyonel oluyorlar. Kuluplerden profesyonel davranilmasi bekleniyor. Maas odemesi sarkti mi ihtarnameler cekiliyor vs. Corona gibi mucbir sebep sayilmasi gereken bir durum varken bile FIFA kuluplerden yana tavir almadi, Ruiz ve Kruse dunya kadar tazminat kazandi (kulupler sucsuz demiyorum, ama tum suc kulupte de olamaz bu durumda).
Gecmise bakinca bile ben kulup-oyuncu uyusmazligi soz konusu olunca Lassana Diarra disinda FIFA'nin kulupten yana tavir aldigini hic hatirlamiyorum neredeyse.
Tamam, kontratin karsiligi performans kolay olculebilir birsey degil, eyvallah. Ancak kuluplerin de burada artik bir cikis noktasi olmasi lazim. Ljajic bilmem kac haftadir yok, niye yok o da belli degil. Sakat degil, formsuzluk diyemezsin. Kiz arkadasindan ayrilmis diyorlar, baslarlar boyle ise. Soz konusu maasi oldu mu senelik 2.5 milyon euro almasini biliyor. Maasini 2 ay geciktirsen her turlu hakkini arayacak, ama oyuncunun kaytarmasina karsi yapabilecegin hicbirsey yok. Kuluplerin bu kadar mahkum olmamasi lazim. Ayni sey Gokhan Tore icin de gecerli. Bir ise yaramadigina karar verdik eyvallah, ama sunca haftada Ghezzal'in eksik oldugu 1 hafta oldu. Sana cok ihtiyac duyulan tek bir mac var o da yarin ve yine yoksun. Eeeeh yeter ulan diyesi geliyor insanin.