Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637047 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mellfred

Kendimize bu konuda sormamız gereken soru çok basit. Ersin'in basit hatalarıyla maç kaybetmeyi göze alıyor muyuz? Belki o kaybettiğimiz puan şampiyonluk maçımızda da olabilir. Bunu göze alıyorsak oynasın. Tabi risk alıp genç bir kaleci ile geleceğimizi de garanti altına alabiliriz ama risk büyük ve ipler Ersin'in elinde olur. Yeni kaleci alalım ama Ersin'i oynatmaya devam edelim. Bence en mantıklısı bu :tabe:
kaleci almak kaleyi garantiye almak anlamına gelmiyor maalesef
son 10 senede gelen kalecilerden bi fabriden yüzümüz güldü
cenk, günay, tolga, boyko karius... hangisini rahmetle anıyoruz ?
ortalama bir kaleciden beklentiniz ersin’den fazla olmasın
tecrübeyle sabit

Çevrimdışı mellfred

Ljajic kadar gereksiz bir oyuncu gormedim, teknik, pas, oyun akli sifir.
“ljajic bu ligin en iyi oyuncusu”  adis jahovic’in söyleşisinden
burak için de ligin en iyi golcüsü demişti
gözden uzak olan gönülden de uzaklaşıyor

Çevrimiçi mayguntr

“ljajic bu ligin en iyi oyuncusu”  adis jahovic’in söyleşisinden
burak için de ligin en iyi golcüsü demişti
gözden uzak olan gönülden de uzaklaşıyor
neden bu mesajin sarkastik oldugu anlasilmadi ya :D 

Çevrimdışı MUSTAFA_

kaleci almak kaleyi garantiye almak anlamına gelmiyor maalesef
son 10 senede gelen kalecilerden bi fabriden yüzümüz güldü
cenk, günay, tolga, boyko karius... hangisini rahmetle anıyoruz ?
ortalama bir kaleciden beklentiniz ersin’den fazla olmasın
tecrübeyle sabit
Ersin'i illa geliştirelim diyorsak arkasında Utku değil tecrübeli bir kalecinin beklemesi lazım. Gerektiğinde oyuna attığında üstünde baskı hissetmeyecek oyuncu lazım bize. Utku da Ersin de bence böyle bir sıkıntı çekiyor. Bence Utku ve Ersin arasında seçim yapmalıyız. En azından birisini kiralık olarak da olsa göndermeliyiz. İkisini de bu şekilde kaybedeceğiz gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ersin'i illa geliştirelim diyorsak arkasında Utku değil tecrübeli bir kalecinin beklemesi lazım. Gerektiğinde oyuna attığında üstünde baskı hissetmeyecek oyuncu lazım bize. Utku da Ersin de bence böyle bir sıkıntı çekiyor. Bence Utku ve Ersin arasında seçim yapmalıyız. En azından birisini kiralık olarak da olsa göndermeliyiz. İkisini de bu şekilde kaybedeceğiz gibi görünüyor.

Katılıyorum ve ekliyorum.Ersin kalmalı. Utkudan bir şey olmaz. İkisinden de olmaz da neyse.

Çevrimdışı mellfred

utkunun sözleşmesi bu sene bitiyor sanırım bence tutmayacaklar zaten

Çevrimdışı mellfred

neden bu mesajin sarkastik oldugu anlasilmadi ya :D
ben bilmem sarkastik !
yazı dilinde ironik cümle sonuna ünlem (!) konuluyor son yıllarda sosyal  medya etkisi sanırım aksi durumda ifade muğlak kalıyor

Çevrimdışı MUSTAFA_

utkunun sözleşmesi bu sene bitiyor sanırım bence tutmayacaklar zaten
Sezon başında uzattık diye hatırlıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçmiş olsun. Bu konuda kendisi hatalı. Covid-19 olduktan sonra maske takmayı bırakmıştı. Bu hastalık gevşekliği affetmiyor.

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1344197144354369537

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Geçmiş olsun. Bu konuda kendisi hatalı. Covid-19 olduktan sonra maske takmayı bırakmıştı. Bu hastalık gevşekliği affetmiyor.

geçmiş olsun başkan.

Virüsün kendisi 4 ay koruma oluşturuyormuş diye duymuştum tekrar bir daha bu kadar kısa sürede bulaşması şanssızlık.

Geçmiş olsun başkan, en yakın zamanda dönmen dileğiyle.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Welinton haftanın ilk 11'inde.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pozitif sonuçlandığını biliyorduk. Önce daha belli olmadı dediler. Şimdi de pozitif diye açıklama yapmışlar. Geçmiş olsun.

https://twitter.com/Besiktas/status/1344267522535796738

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

ghezzal da olabilirdi.
Evet oda olabilirdi, ama macin adami nkoudu'ydu, yani mirallas ve akintola ne oynamislarda bu adamlari nkoudunun yerine koymuslar, atakan cankaya ne oynamista rosieri haftanin 11ine yazmamislar. Bazi arkadaslar belki gülüp geciyor, ama bana göre bu ufak detaylar bile önemli, bazi futbolcularin marka degeri buna görede degerlendiriliyor, avrupadaki transfer komiteleri buna göre sana teklif sunuyor, bunlar ufak tüfek seyler degil bence, reklam reklamdir. yayinci kurulusun bizimle bir derdi varda anlamadim.

Çevrimdışı Erman1903

Evet oda olabilirdi, ama macin adami nkoudu'ydu, yani mirallas ve akintola ne oynamislarda bu adamlari nkoudunun yerine koymuslar, atakan cankaya ne oynamista rosieri haftanin 11ine yazmamislar. Bazi arkadaslar belki gülüp geciyor, ama bana göre bu ufak detaylar bile önemli, bazi futbolcularin marka degeri buna görede degerlendiriliyor, avrupadaki transfer komiteleri buna göre sana teklif sunuyor, bunlar ufak tüfek seyler degil bence, reklam reklamdir. yayinci kurulusun bizimle bir derdi varda anlamadim.

N'Koudou-Rosier konusunda haklısın ama Atakan bence bizim maçta çok iyi oynadı, tarzını Puyol'a benzetiyorum. Geçen sezon ucuz stoper listesi yaparken görmüş, ağırlıklı olarak 6 Numara oynadığı için listelememiştim.

Çevrimdışı Erman1903

Pozitif sonuçlandığını biliyorduk. Önce daha belli olmadı dediler. Şimdi de pozitif diye açıklama yapmışlar. Geçmiş olsun.

https://twitter.com/Besiktas/status/1344267522535796738

Geçmiş olsun.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Su adamin hakki ödenemez, sabah aksam hep besiktasin hakklarini savunuyor, ve olusturdugu kitle ile gereken yerlere cok sert tepkiler veriyor.

daha fazla destek verilmesi lazım hatrı sayılır takipçisi var tag filan başlatıyor.

Böyle adamlardan bir kaç tane daha olsa tadından yenmez.

Su adamin hakki ödenemez, sabah aksam hep besiktasin hakklarini savunuyor, ve olusturdugu kitle ile gereken yerlere cok sert tepkiler veriyor.

Valla aynen öyle abi. Turgaya dayı falan diyeceklerine milletin bunun arkasından gitmesi lazım. Ben yeni keşfettim, her videosunu izleeyip kendimce like falan atıp destek olmaya çalışıyorum. Beşiktaşın iyiliğini düşünen yapan herkes için aynı tavırı gösteririm.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Valla aynen öyle abi. Turgaya dayı falan diyeceklerine milletin bunun arkasından gitmesi lazım. Ben yeni keşfettim, her videosunu izleeyip kendimce like falan atıp destek olmaya çalışıyorum. Beşiktaşın iyiliğini düşünen yapan herkes için aynı tavırı gösteririm.
Ben yaklasik 1 senedir takip ediyorum, ama bu sene inanilmaz bir kitle olustu, git gide büyüyor, ahmet cakar, ersin düzen ve tümerin canli yayinda özür dilemek zorunda kaldiklarinda baş rol oynamistir kendisi.