Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637013 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı solar

Epeydir forumun bu kısmına girmemiştim artık anlamadığım konularda yazmayım fazla diye. Ben dahil 2-3 kişi, sezon başında yönetim, hoca, takım ve transferler için sabır derken yönetimi vatana ihanetle yargılayanlar pandemi olmasa istifa diye sokaklarda yürüyüş yapacak futbol gurusu arkadaşlar çatır çutur yorum yazmaya devam etmiş.  :ok:

Ne iyi yapmışlar, dün akşam forumun uzun zaman sonra gördüğü en aktif ve medeni akşamı olmuş insanlar birbirine hesap sormaya çalışmayınca.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ersin'i beğeniyorum. Gelişime en açık futbolcu olduğunu düşünüyorum. Mevcut yerli kaleciler içinde potansiyel olarak birinci sırada görüyorum.

Kendisine 7 milyon euro bonservis, 4.5 milyon euro maaş bağlamadığımız için mutluyum. Kalemde o paraya oynayan bir muslera olsaydı mutsuz olurdum.

Kariyerinin bu döneminde yapacağı bir kısım sakarlıklara ya da taca atacağı bir kısım kaleci vurşlarına kabulüm.

Bir eşyanız bozulursa ya da sorun çıkarırsa yenisini almak yerine onu tamir edersiniz. Baba parası yiyen insanlarda görülen tavırları bir kenara bırakıp eldeki kaynakları verimli kullanmak yerine her sorunda yeni transfer isteme alışkanlığınızı sorgulamanızı öneririm. Hayatınızda bir arada görmediğiniz paralarla fantezilere girişmenin taraftarlık olmadığının altını çizmek isterim. Ayrıca bir kulübü desteklemenin onun malvarlığı üzerine kimseye tasarruf hakkı vermediğini de hatırlatmak isterim. Hele bu kulüp borç batağına düşürülmüş Beşiktaş ise..

Eminim bu söylediklerimi biraz muhasebe ederseniz takıma, futbolculara ve oynanan oyuna karşı yapılan yorumlarınızda büyük bir değişim görülecek. Hatta hayata karşı bakış açınız bile değişebilir.

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2020, 18:38:38 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ne iyi yapmışlar, dün akşam forumun uzun zaman sonra gördüğü en aktif ve medeni akşamı olmuş insanlar birbirine hesap sormaya çalışmayınca.

Kazanırken medeniyet, saygı, anlayış olması çok normal. Zor olan bunu kötü günlerde yapabilmek. İlk mesajda bahsettiğim şey de o zaten.  :ok:

Çevrimdışı solar

Bu Rosier konusuna da biraz geç de olsa göz atabildim de, Sporting 5 milyonun üstüne bir de geçen sene Dijon ile ligde 26 maçta 6 gol 2 asist yapıp, bu sene 11 maçta 5 gol atan sağ kanat-forvet oynayabilen bir oyuncu vermiş. Kiralama bedeli olarak 200 bin verdiğimizi düşününce pek iç açıcı durmuyor durum ne yazık ki. Rosier'in ''Ben futboluma bakarım'' tarzı açıklamaları da pek ümit verici değil bence.

Çevrimdışı solar

Kazanırken medeniyet, saygı, anlayış olması çok normal. Zor olan bunu kötü günlerde yapabilmek. İlk mesajda bahsettiğim şey de o zaten.  :ok:

Sanırım onun gerçekleşmesi için karşılıklı özveri şart, bir gün o seviyeyede geliriz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

daha geçen sene kayseri maçında aynı şeyi sen yaşadın caner, bir de utanmadan gelip ne demişsin.
Gerçi hoş kadıköyde bizim formamızla çıktığı maçta çalan şarkıyı bile unutup gidiyorsa demekki.
Allah kurtarmış böyle bir karakterden.
ben sanki burada canerin pozisyonu doğru yorumladığını anladım.çizginin altındaki boşluğa değil çizgi hizasından iz düşümüe bakın top çizgide diyor gibi.yanlış mı anlıyorum?

Çevrimiçi Samet Demir

Ljajic burada ne demek istiyor

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ozankarakoc

Vur deyince öldürmeye gerek yok. Futbolculuğunu değil de mental özelliklerini eleştirmek daha mantıklı  :tabe:

Bence futbolculuğunda da bir şey yok. Rakamlar yanıltıcı oluyor. Bir dönem çok asist yaptı, gol attı falan, mutlu olduk. Ama Larin de gol atıyor ama bu, Beşiktaş'ın ilk onbirinde yer almış, gelmiş geçmiş en zayıf oyunculardan biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)

Ljajic öyle 'yeteneksiz' bir oyuncu değil tabi ama, oyunun içine giremiyor. Top ayağına gelirse, tekniğini kullanarak bir iki olumlu hareket yapıyor, onun dışında 'risk alayım', 'orta sahayı çekip çevireyim', 'liderlik yapayım' derdi hiç yok. Bence pozisyonlandırma olarak 10 numara, forvet arkası da gayet yanlış. Ljajic oynarsa, Atiba'nın ya da Josef'in yanında oynamalı bana göre. Geriden çıkarken isabetli top atsın, belki bir adam eksiltir falan... Frikik denk gelirse vurur. Onun dışında beni hiçbir zaman heyecanlandırmamış bir oyuncu kendisi...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

önümüzde diz çöküp, bugun geçmişimden utandım diyen şahsiyete bak, seni kimse istemezken aldık, büyük bir sakatlık geçirdin yine taraftar arkanda durdu nankör herif aldığın paralar haram zıkkım olsun

https://twitter.com/ylesineyav/status/1343931714062712841

O değil de, çok acınacak bir durum değil mi şu... Beşiktaşlı futbolcular bir araya gelip böyle bir şey yapsalar, liseli çocuklar gibi, utancımdan yerin dibine girerdim. O yüzden biz, transfer sezonlarında hep 'karakter' alıyoruz. Çok nadir karaktersiz tipler giriyor kapıdan, onlar da büyük oranda iyileşip çıkıyorlar. Daha önce hocasına ayakkabı fırlatan adam, Beşiktaş forması giydikten sonra nazik, düzgün bir insana dönüşüyor. Daha önce bin tane kırmızı kart gören adam, Beşiktaş formasıyla sarı kart bile görmeden sezon bitiriyor falan... Çok güzeliz ve bu ülkeye çok fazlayız.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

jurilerde değişmiş :D
izlemistim, baya güldüm, simdiye kadar en iyisi buydu bence :lol:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence futbolculuğunda da bir şey yok. Rakamlar yanıltıcı oluyor. Bir dönem çok asist yaptı, gol attı falan, mutlu olduk. Ama Larin de gol atıyor ama bu, Beşiktaş'ın ilk onbirinde yer almış, gelmiş geçmiş en zayıf oyunculardan biri olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)

Ljajic öyle 'yeteneksiz' bir oyuncu değil tabi ama, oyunun içine giremiyor. Top ayağına gelirse, tekniğini kullanarak bir iki olumlu hareket yapıyor, onun dışında 'risk alayım', 'orta sahayı çekip çevireyim', 'liderlik yapayım' derdi hiç yok. Bence pozisyonlandırma olarak 10 numara, forvet arkası da gayet yanlış. Ljajic oynarsa, Atiba'nın ya da Josef'in yanında oynamalı bana göre. Geriden çıkarken isabetli top atsın, belki bir adam eksiltir falan... Frikik denk gelirse vurur. Onun dışında beni hiçbir zaman heyecanlandırmamış bir oyuncu kendisi...
Ben iş yaptığını düşünüyorum. Ama satın alma opsiyonunu kullanmamamız gerekiyordu. Kiralıkken gayet iyi oynuyordu. Belkide Şenol GÜneş dışında ondan faydalanan teknik direktör yoktu. Kagawa ile oynadıkları top gayet iyiydi. Belki de sol kanatta oynatıldığı için olabilir.

https://twitter.com/btaraftarinsesi/status/1123598312861519872

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Ben iş yaptığını düşünüyorum. Ama satın alma opsiyonunu kullanmamamız gerekiyordu. Kiralıkken gayet iyi oynuyordu. Belkide Şenol GÜneş dışında ondan faydalanan teknik direktör yoktu. Kagawa ile oynadıkları top gayet iyiydi. Belki de sol kanatta oynatıldığı için olabilir.

https://twitter.com/btaraftarinsesi/status/1123598312861519872

Bence Larin'in golcülüğü kadar onun da 10 numaralığı... Larin'in de bu sezon 8 golü var ama... İşte... :)

6 milyon euro asla etmeyecek bir oyuncu. Dünyada ona 6 milyon euro verecek tek takım bizdik, belamızı bulduk heuhe... Yalnız bu tepkim bir yana, çok ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşündüğüm için de üzülüyorum. Neticede gencecik çocuk. Basit bir mutsuzluk değil, ciddi şekilde depresyonda gibi görünüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence Larin'in golcülüğü kadar onun da 10 numaralığı... Larin'in de bu sezon 8 golü var ama... İşte... :)

6 milyon euro asla etmeyecek bir oyuncu. Dünyada ona 6 milyon euro verecek tek takım bizdik, belamızı bulduk heuhe... Yalnız bu tepkim bir yana, çok ciddi psikolojik sorunları olduğunu düşündüğüm için de üzülüyorum. Neticede gencecik çocuk. Basit bir mutsuzluk değil, ciddi şekilde depresyonda gibi görünüyor.
Şu an Ljajic - Beşiktaş ilişkisi ile ilgili istediğim tek şey minimum zarar etmemiz yönünde olur. Onun için en azından futbolcu gibi davranmalı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Şu an Ljajic - Beşiktaş ilişkisi ile ilgili istediğim tek şey minimum zarar etmemiz yönünde olur. Onun için en azından futbolcu gibi davranmalı.

Kesinlikle öyle, ama sorunları belli ki 'kendine gel oğlum' denilerek çözülebilecek seviyenin çok üzerinde... Eminim psikolojik yardım da alıyordur, kulüpte birçok insan yardımcı olmaya da çalışmıştır. Öyle ya da böyle, Serie A tecrübesi olan, ayaklarını iyi kullanabilen, frikik atabilen bir oyuncuyla Sergen'in özel olarak ilgilenmemiş olacağını da sanmam. Her şey denenmiş, en sonunda 'peki kardeş, canın 29 yaşında jübile yapmak istiyorsa sen bilirsin' denmiş gibi görünüyor. Üzücü. Bence seneye, maaşını ödemesi karşılığında Torino'ya geri gönderilir, İtalya ikinci liginde 2-3 sezon oynayıp bırakır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kesinlikle öyle, ama sorunları belli ki 'kendine gel oğlum' denilerek çözülebilecek seviyenin çok üzerinde... Eminim psikolojik yardım da alıyordur, kulüpte birçok insan yardımcı olmaya da çalışmıştır. Öyle ya da böyle, Serie A tecrübesi olan, ayaklarını iyi kullanabilen, frikik atabilen bir oyuncuyla Sergen'in özel olarak ilgilenmemiş olacağını da sanmam. Her şey denenmiş, en sonunda 'peki kardeş, canın 29 yaşında jübile yapmak istiyorsa sen bilirsin' denmiş gibi görünüyor. Üzücü. Bence seneye, maaşını ödemesi karşılığında Torino'ya geri gönderilir, İtalya ikinci liginde 2-3 sezon oynayıp bırakır.
Bence o kadar uzun sürmeyecek gibi ayrılması. Hala onu isteyen takımlar var. Ayrıca değeri de bu kadar düşmüşken maaşına karşılık bile gönderebiliriz. Batan geminin malları seviyesinde şu anda durumu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Bence o kadar uzun sürmeyecek gibi ayrılması. Hala onu isteyen takımlar var. Ayrıca değeri de bu kadar düşmüşken maaşına karşılık bile gönderebiliriz. Batan geminin malları seviyesinde şu anda durumu.

Gitti 6.5 milyon euro :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gitti 6.5 milyon euro :)
Kalırsa daha fazlası gidecek. Bir noktadan sonra zararı minimize etmek lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

İlk yarıda kalan maçlar ve rakiplerin şu an ligdeki sıralamaları:

Beşiktaş

21. Kayseri (D)
12. Rize
6. Hatay (D)
1. Galatasaray
7. Karagümrük (D)
11. Göztepe

Galatasaray

15. Antalya
10. Konya (D)
17. Gençlerbirliği
2. Beşiktaş (D)
19. Denizli
8. Yeni Malatya

Fenerbahçe

13. Kasımpaşa (D)
3. Alanya
20. Erzurum (D)
18. Ankaragücü
14. Sivas (D)
21. Kayseri

Tahminimce bu 6 haftadan biz ve Galatasaray 13'er puan çıkarırız, Fenerbahçe 14 puan çıkarır. İlk yarıyı ikinci sırada bitiririz.

Çevrimdışı ozankarakoc

Kalırsa daha fazlası gidecek. Bir noktadan sonra zararı minimize etmek lazım.

Yüzde yüz. Keşke geçen yaz gönderebilseydik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yüzde yüz. Keşke geçen yaz gönderebilseydik.
Covid-19 olması planları bozmuş diye duydum. Yoksa gönderilmek istenildiğini biliyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★