Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637244 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Erman1903

İşin kötüsü sıkışık fikstür yüzünden 4 maç birden kaçıracak olması  :by2:

Ben Dorukhan'a güvenmiyorum hele 6'da... Baba da biraz form düşüklüğü yaşıyor. Necip oynayacak sanırım.

Montero iş yapabilir mi acaba o pozisyonda tam da yerimizi sağlamlaştırma maçları gelmişti hiç iyi olmadı...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Dorukhan'a güvenmiyorum hele 6'da... Baba da biraz form düşüklüğü yaşıyor. Necip oynayacak sanırım.

Montero iş yapabilir mi acaba o pozisyonda tam da yerimizi sağlamlaştırma maçları gelmişti hiç iyi olmadı...
Umarım Aboubakar sadece 1 maç kaçırır ve kendini maçlara verebilir. Sivas maçı tamamen kayıp oldu benim için. Acil transfer döneminin gelmesi ve bizim de erken hamle yapmamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Umarım Aboubakar sadece 1 maç kaçırır ve kendini maçlara verebilir. Sivas maçı tamamen kayıp oldu benim için. Acil transfer döneminin gelmesi ve bizim de erken hamle yapmamız lazım.

Ne zaman bir sevinsek, havaya girsek böyle oluyor. Tadım tuzum kaçtı inşallah çocuklar çıkar şu Sivas'ı bir güzel yenerler aksi halde bu Rızanın pozlarına hiç gelemem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne zaman bir sevinsek, havaya girsek böyle oluyor. Tadım tuzum kaçtı inşallah çocuklar çıkar şu Sivas'ı bir güzel yenerler aksi halde bu Rızanın pozlarına hiç gelemem.
Çok çabuk havaya giriyoruz ve her seferinde de tokat yiyoruz. Umarım minimum hasarla çıkarız bu sıkışık fikstürden.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

josef de mi sakatlanmış.

Bütün kötü şeyler üst üste geliyor  :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar ve Josef'in olmaması kötü oldu.

N'koudou'yu ilk 11'e koyup Larin'i santrafora çekerek Aboubakar'ı ikame ederiz.

Josef'in yokluğunda da Oğuzhan'ı koyalım derim ben, Şenol Güneş'in ilk senesindeki gibi Atiba-Oğuzhan-Mensah deneyelim.

İlk yarıda skoru alıp, sonra Dorukhan, Necip falan kim varsa sokarız.

Josef'in yokluğunda da Oğuzhan'ı koyalım derim ben, Şenol Güneş'in ilk senesindeki gibi Atiba-Oğuzhan-Mensah deneyelim.

Mensah defans olarak yok oğuzhan defans olarak olmak istiyor ama fizik olarak yok.Atiba son maçlarda fizik olarak zaten bitik orta sahayı rakibe teslim etmek demek o orta saha ile.

Mecbur necip yada dorukhan oynayacak atibanın yanında.

İnşallah hoca dorukhanı oynatmaz necip daha çok canı başı ile oynuyor.

Çevrimdışı murat

atibayı josef rolüne koyabiliriz yada monteroyu veya defansı toparlamak için welintonu oraya kaydırabiliriz :D  bu üçlüden birini 6 ya koymak en mantıklısı.verim sırası atiba ,montero, welington olur bölgesel bazda baktığımızda.

atibayı josef rolüne koyabiliriz yada monteroyu veya defansı toparlamak için welintonu oraya kaydırabiliriz :D  bu üçlüden birini 6 ya koymak en mantıklısı.verim sırası atiba ,montero, welington olur bölgesel bazda baktığımızda.

buda mantıksız elimizde öyle böyle bir sürü orta saha var.

Atiba,Dorukhan,Oğuzhan,Necip,Kartal,Mensah

Bunlar dururken defans oyuncusunu oraya zorlamak mantıksız.

Çevrimdışı murat

Mensah defans olarak yok oğuzhan defans olarak olmak istiyor ama fizik olarak yok.Atiba son maçlarda fizik olarak zaten bitik orta sahayı rakibe teslim etmek demek o orta saha ile.

Mecbur necip yada dorukhan oynayacak atibanın yanında.

İnşallah hoca dorukhanı oynatmaz necip daha çok canı başı ile oynuyor.
diri bir atibanın yanında en iyi ozi oynar.ozinin hızlı çıkışlarda tek pasları kilit çözer.oziden 10 numara olmuyor en iyi yaptığı iş bu söylediğim defanstan hızlı çıkışlardaki paslar.

diri bir atibanın yanında en iyi ozi oynar.ozinin hızlı çıkışlarda tek pasları kilit çözer.oziden 10 numara olmuyor en iyi yaptığı iş bu söylediğim defanstan hızlı çıkışlardaki paslar.

Sıkıntı başta zaten atiba diri değil.Mensah defans yapmıyor oğuzhan yapmak istesede fizik yetmiyor. atiba,josef daha çok josef, atiba ve mensaha özgürlük tanıyordu.

Atiba-Oğuzhan-Mensah "0" defens demek.

Normalde dorukhan derim atibanın yanında ancak dorukhan kafa olarak bizde değil oğuzhan fizik olarak iyi değil orta sahayı rakibe veririz tek mantıklı orta saha ;

Atiba,Necip,Mensah.

Ancak ben  hocanın atiba,dorukhan,mensah yapacağını düşünüyorum büyük hata olacak dorukhan oynamıyor sahada dolaşıyor.Yine eksik bırakacak.

Çevrimdışı murat

buda mantıksız elimizde öyle böyle bir sürü orta saha var.

Atiba,Dorukhan,Oğuzhan,Necip,Kartal,Mensah

Bunlar dururken defans oyuncusunu oraya zorlamak mantıksız.
elimizde 6 olarak sadece atiba var çapa rolünde. dorukhan mensah necip yer tutma konusunda yetersin oğuzhan bence bu konuda daha iyi ama o da çok yumuşak.

Çevrimdışı mrred

takımın yüzde %50 si gitti. josej ve abuş bu takımın yarısı

İyi oyun falan beklemek haksızlık olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Kapan çık oynucaz ve duran toplara bel bağlıcaz .
The great gig in the sky

elimizde 6 olarak sadece atiba var çapa rolünde. dorukhan mensah necip yer tutma konusunda yetersin oğuzhan bence bu konuda daha iyi ama o da çok yumuşak.
Necipte çapa.

İyi oyuncular ancak diğer oyunculara haksızlık olur bu sölyediğin.

Bir atiba var bir ghezzal var bir rosier var.

Defanstta 2 maçtır gol atan vida var.

Rıdvan var.

Dediğim gibi söylediğin bence biraz haksızlık oluyor diğer oyunculara.

Çevrimdışı murat

Sıkıntı başta zaten atiba diri değil.Mensah defans yapmıyor oğuzhan yapmak istesede fizik yetmiyor. atiba,josef daha çok josef, atiba ve mensaha özgürlük tanıyordu.

Atiba-Oğuzhan-Mensah "0" defens demek.

Normalde dorukhan derim atibanın yanında ancak dorukhan kafa olarak bizde değil oğuzhan fizik olarak iyi değil orta sahayı rakibe veririz tek mantıklı orta saha ;

Atiba,Necip,Mensah.
Ancak ben  hocanın atiba,dorukhan,mensah yapacağını düşünüyorum büyük hata olacak dorukhan oynamıyor sahada dolaşıyor.Yine eksik bırakacak.
atiba öyle veya böyle iş görür.oğuzhan atibaya sadece yardımcı olacak ve çıkıştaki topu kullanacak.maç içinde 3-4 akıllı pası kilidi açmamıza yeter.oğuzhanı doğru kullanırsan iş yapar hele larin santrafor oynayacağı için bir kenar nkudu diğer kenar gezzal olacak önünde mensah.bence gayet iyi bir plan.asıl kısırlık necip atiba oynarsak olacak.biraz geri yaslanıp biraz topu sivasa bırakarak oynarsak bu plan iş görür.

Çevrimdışı murat

Necipte çapa.
necip çapa filan değil dorukhanın biraz daha durağanı.

Çevrimdışı murat

josefin görevini atiba yapar atibanın ortasahadaki  istekli ama yetersiz pozisyonunu belki avantaja çevirebiliriz.larinin de soldaki pozisyonunu nkudu ile daha işler hale getirebiliriz.biraz net santrafor ve 2. santrafor eksikliği zorlar ama bence ortasaha biraz daha canlı olabilir bu eksiklikler nedeniyle.

Çevrimdışı mrred

josefin görevini atiba yapar atibanın ortasahadaki  istekli ama yetersiz pozisyonunu belki avantaja çevirebiliriz.larinin de soldaki pozisyonunu nkudu ile daha işler hale getirebiliriz.biraz net santrafor ve 2. santrafor eksikliği zorlar ama bence ortasaha biraz daha canlı olabilir bu eksiklikler nedeniyle.
Ankaragücü maçının tekrarını izledim. Larinin solda oynaması bizim net şekilde gol opsiyonumuz ve baya etkili bir opsiyon

Ghezzal ilk yarı 3 kez orta yaparak topu larinle buluşturmuş 1 kez de larin topa yetişememiş. 1 tane gol çıkardık o opsiyondan ama hakem vermedi.

İkinci biri duran top olmak üzere Larini 2 kez topla buluşturmuşuz ikiside tehlike olmuş. Rakip sağ beki kısa boyluysa hoca bir opsiyondan bence vazgeçmez çünkü ciddi ciddi gol atma şansımızı arttıran bir opsiyon
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

sivasta sağ bek goiano oynarsa Larin kesinlikle sol ön oynamalı .
Goiano 176 cm
Larin 188 cm
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abuş kayseri maçında da olmayacakmış
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Abou 4 ocakta dönücekmiş, cenaze ve kamerun şartları nedeniyle corona olasılığı da yüksek. 2 maç kafadan gitti, inşallah corona olmaz yoksa işimz çok zor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

sivasta sağ bek goiano oynarsa Larin kesinlikle sol ön oynamalı .
Goiano 176 cm
Larin 188 cm

larin sol önde oynarsa santrafor kim oynayacak ? Güven  mi ?