Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1636733 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Guzel ve eglenceli bir vidyo olmus, yaklasik yarim saat once YouTube'ta izlerken izlenmse sayisi 25bin'lerdeydi. Suan 60K civari ve vidyo yuklenmesinin uzerinden 1 saat bile gecmedi. Umarim YouTube gibi platformlari iyi degerlendirir iyi bir gelir kapisi haline getiririz.

Bu arada vidyolari izlerken araya giren reklamlarida sonuna kadar izlemeyi unutmayin arkadaslar.

aslında ünlü bir youtuber ile anlaşıp bol bol ona videolar çektirebiliriz kitleleri çekeriz böylelikle :)

Kulübümüzün Asbaşkanı Emre Kocadağ saat 21’de A Spor ekranlarında olacak.

Çevrimdışı sEuL

Abi bir de geçen ali koç çok büyük gelir kapısı youtube çok iyi paralar kazanıyoruz, oyun yaptık falan diyordu. Bizim şuanda en çok ben bilirim ve 101türkçe gibi iki tane programımız var ama yetmez. Geçen de belirttim babel gibi video çekebilecek adam lazım. O maçı atmosferi hissetiriyordu, babeli youtuber olarak alalım  :lol:

Simdi Babel'in vidyolarina +1 eklememek icin gidip bakmayacagim ama vidyo montajlari icin birine para veriyordu. Kendisi yapmiyordu sanirim ama dedigin gibi gerek mac vidyolari gerek deplasman vidyolari fena olmuyordu.

Yani bugunlerde herkes isi gucu birakip YouTuber bosuna olmuyor, deli gibi para var. Benim enistede hobi olarak basladi araba falan tanitiyor. Umarim bu sekilde devam edip daha eglenceli ve daha cok icerik ile devam ederiz sosyal platformlarda.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Simdi Babel'in vidyolarina +1 eklememek icin gidip bakmayacagim ama vidyo montajlari icin birine para veriyordu. Kendisi yapmiyordu sanirim ama dedigin gibi gerek mac vidyolari gerek deplasman vidyolari fena olmuyordu.

Yani bugunlerde herkes isi gucu birakip YouTuber bosuna olmuyor, deli gibi para var. Benim enistede hobi olarak basladi araba falan tanitiyor. Umarim bu sekilde devam edip daha eglenceli ve daha cok icerik ile devam ederiz sosyal platformlarda.

Tabi abi kendi yapmıyor, ben orda hani ekibini katalım, doğru iş yapıyordu anlamında diyorum abi. Yani kesinlikle yönelmemiz lazım youtube'a.

Çevrimiçi yaço58

Güzel bir video olmuş. Bu takımın çimentosu kim nederse desin Josef. Kaybettiğimiz zamanlarda bile tek tepki gösteren bu adamdı. Bu senenin en iyi tansferi gözümde joseftir.

Aboubakar o kıyafet ne be oğlum  :lol: :lol:
Allah neşenizi eksik etmesin  :lol:
Aboubakar ile ilgili daha çok video gelse çok enteresan adam bizlerde yakından tanısak şuan takımda en sevilen adamların başında geliyor

http://www.futbolakademi.net/analiz-besiktas-3-0-kasimpasa

Öneririm, güzel bir analiz olmuş.
@mrred abi özellikle senin seveceğin türden.

Çevrimdışı sEuL

aslında ünlü bir youtuber ile anlaşıp bol bol ona videolar çektirebiliriz kitleleri çekeriz böylelikle :)

Guzel fikir, daha yeni yeni sosyal medyada aktif olmaya basliyor klup. Yapabilecekleri o kadar cok sey var ki - umarim bu platformlari iyi bir gelir kapisi haline getirebiliriz.

Çevrimiçi yaço58

Ali Koç: Geçen hafta Beşiktaş maçımıza bir hakem atandı, maçı katletti.
Arkadaşlar bu sarışınlar kadar yüzsüzler çok az bulunur bizi katletti hakem bide yüzsüz yüzsüz çıkmış konuşuyor birde şu var birtane bizi tüm fb maçlarında katleden hakem fb maçını normal yönetti diye hergün her programda yerden yere vuruluyor bizi doğradığında. Ses seda yoktu buz gibi golümüzü penaltımızı vermemesi tosici koşarak zevkle atarken falan çok iyi hakemdi şimdi rezil oldu her programda istisnasız geçiriyorlar bu kadar algı olmaz ya

Ali Koç: Geçen hafta Beşiktaş maçımıza bir hakem atandı, maçı katletti.
Arkadaşlar bu sarışınlar kadar yüzsüzler çok az bulunur bizi katletti hakem bide yüzsüz yüzsüz çıkmış konuşuyor birde şu var birtane bizi tüm fb maçlarında katleden hakem fb maçını normal yönetti diye hergün her programda yerden yere vuruluyor bizi doğradığında. Ses seda yoktu buz gibi golümüzü penaltımızı vermemesi tosici koşarak zevkle atarken falan çok iyi hakemdi şimdi rezil oldu her programda istisnasız geçiriyorlar bu kadar algı olmaz ya

Keşke katletseydi de şunlara 10 tane falan atsaydık. Geçen sene yenince dalga geçer gibi yine katledilmiş maçı hakemi de yendik hakem çok güzel maç yönetti falan demişti koç.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Maçı kazanıyoruz ya da kaybediyoruz fark etmez gelip yorum yazmaya acaip çekinir oldum.
Zaten insanlar bu düşünce ile yazmaz oldu diye düşünüyorum. Yazanlara dikkat edilirse bir avuç insan var.

Herkesin tek gerçeğinin Beşiktaş olduğunu kimse unutmamalı.
Futbolun farkına vardığımda köyümde herkes ya fenerli ya gs li idi ben Beşiktaşlı oldum. Öyle babam yaptı ya da dayım yaptı gibi bir durum değil.
Burada yazan herkesin Beşiktaşlı olmasından gelen hayata dokunan bir hikayesi illaki vardır.
Kimse kimseden daha az ya da daha fazla Beşiktaşlı değil. Yeter ki herkes bunun farkında olsun.

Çevrimdışı mrred

http://www.futbolakademi.net/analiz-besiktas-3-0-kasimpasa

Öneririm, güzel bir analiz olmuş.
@mrred abi özellikle senin seveceğin türden.
Teşekkür ederim. Yazı bana pek doyurucu gelmedi daha doğrusu çok detaylı gelmedi. Bir de katılmadığım bir nokta var o da kapalı savunmalara karşı zorlandığımız tezi. Buna katılmıyorum çünkü golden önce son paslarda hata yaptığımız olgunlaşan planlı ataklarımız vardı. Bir kaçını burada göstermiştim. Benim saydığım işlemesi muhtemel hatta gelecek maçlarda işleyecek 2 opsiyon var. İlki özellikle ilk yarıda Rosierin içe kat ederek mensahla buluşturduğu toplarda rıdvanın veya atibanın süpriz koşuları ile pozisyona girebiliriz tabiki mensah düzgün pas atmaya başlarsa. İkincisi Monteronun savunma arkasına attığı uzun toplar bu toplarda da çok tehlikeli pozisyonlar yaratabiliriz.
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2020, 22:09:48 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu montero biraz güçlenip kafa toplarında da iyi pozisyon almaya başlarsa marcaoyu falan geçer. Satın alma opsiyonu 4.5 çok fazla onu 1.5 maksimum 2 yapabilirsek bence bize faydası olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

hahahahaha

"oyunu konuşalım" denince mesajların kesilmesi manidar olmuş.
Tabi oyunu konuşmak için bilgi gerek. Bilgi için okumak ve gözlem gerek. Okumak için merak gerek. Merak için sevgi, sabır ve tutku gerek...
The great gig in the sky

Teşekkür ederim. Yazı bana pek doyurucu gelmedi daha doğrusu çok detaylı gelmedi. Bir de katılmadığım bir nokta var o da kapalı savunmalara karşı zorlandığımız tezi. Buna katılmıyorum çünkü golden önce son paslarda hata yaptığımız olgunlaşan planlı ataklarımız vardı. Bir kaçını burada göstermiştim. Benim saydığım işlemesi muhtemel hatta gelecek maçlarda işleyecek 2 opsiyon var. İlki özellikle ilk yarıda Rosierin içe kat ederek mensahla buluşturduğu toplarda rıdvanın veya atibanın süpriz koşuları ile pozisyona girebiliriz tabiki mensah düzgün pas atmaya başlarsa. İkincisi Monteronun savunma arkasına attığı uzun toplar bu toplarda da çok tehlikeli pozisyonlar yaratabiliriz.

Tamamen de haksız sayılmazlar. İlk 45 dakika yine pek iyi oynamadık. O golü atmasak yine ikinci yarı ıkınmaya başlayacaktık.

Çevrimdışı murat baltacı

Katılıyorum, olay bu. Ekstra galibiyetler almışız gibi duruyor ki ekstra evet ama o kadar puan kaybettik ki zorunda olan puanlar alınmış. Kazanılmış hiç bir şey yok. Yani yorumları mesajları okuyorum 10da 9 yapılmış, feneri başakşehiri deplasmanda yenilmiş falan gibi davranılıyor. O zaman kadro yetersiz falan deniliyordu, ki ben hala bu yoruma katılıyorum bu kadrodan hiç bir şey olmaz. O zamanlar bu kadroyla bu mağlubiyetler normal falan diyenler başak fener maçında alınanlardan sonra ghezzal dünyanın en iyi kanadı rosier mükkemel aboubakar mükkemel falan oldu.
Çok gereksiz puanlar kaybettik kadro kötümü değil ama planlama hataları var forveti abouya güvendik kanadı töreye defansı weniltona abou sakatlanmış olsa kaos başlamıştı muhtemelen vidadan verim alamıyoruz lajaic öyle daha kadro disilar var bu bölgeleri temizleyip yerlerine işimize yarayacak oyuncu bulmalıyız stoper on numara forvet alınırsa kadro yeterli derim
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

Bir nevi bonservis verdik zaten, neden bu kadar uzadı bu konu anlamadım. İmza parası yıllara bölünmüş.

Galatasaray'ın Lyundama'ya, Fenerbahçe'nin Tisserand'a verdiği bonservis ortada işte, sadece bu konuşuluyor.

lyundamaya bonservis veriyorsun ama maaşı 1 milyon haliyele teklif alabiliyor haa çok parlar bonservisi 14-15i görür (ki sakatlanmasa devre arası epl.deydi) yada 4-5 neyse az zararla satabiliyorsun ama maaşa 3-4-5 verince elden de çıkaramıyorsun bu isim bir de stoperse hiç çıkaramıyorsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

sen sıkma canını
iki maç kazandı diye nasıl biri hoca olmazsa sergeninde olması için daha çok ekmek yemesi lazım
şl den elenmemizi uefadan elenmemizi hoca hatalarıyla verdiğimiz puanlar orda dururken hiç kimse
iki maç kazanarak birden büyük hoca olmaz. ben hoca mucizesi göremiyorum üstelik başak 3-2 kazandık
hoca müdahalesiyle veriyorduk az daha maçı feneri 4-3 yendik maçta üstün olduğumuz tek şeyde zaten skor
bu takım 17 gol yemiş hala kaleci almayacağım diyor her zaman yediğinden fazla atarak maç kazanamazsın kazanamadığın o maçta şampiyonluktan olursun. renkli basın utku güzellemesi yapıyor rıdvan güzellemesi yapıyor
adım gibi eminim transfer döneminde buraları açık görüp transfer hamlesi yapmayalım diye bizi alakasız
yerlere çevirmeye çalışıyorlar yok talisca yok forvet yok kanat.

sergen sadece 2 maç kazanmadı geldiğinden beri ligin lideri 2020 yılının lideri tek derbi yenilgisi de yok...

sonra fener maçında üstün olduğumuz tek şey skor demişsin tüm ülke feneri 10 kişi olmamıza rağmen ezdiğimizde birleşmişken bunu demek  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1336609352267001857

sülalesi zamanında geyseye çalıştığı için metin tokat abilerinin bu adamı mükafatlandırması yadırganmamalı

Çevrimdışı tangaz

şu güven biraz toparlansa gelişse de forvette alternatifsizliğe merhem olsa, buna sakatlık hastalık kart cezası vb durumlarında çok ihtiyacımız olacak.

Çevrimiçi Necmi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mensah ve skorer kişilik güldürdün abi.
sezon sonu 10 golü geçtiğinde birlikte güleriz.

şu güven biraz toparlansa gelişse de forvette alternatifsizliğe merhem olsa, buna sakatlık hastalık kart cezası vb durumlarında çok ihtiyacımız olacak.

lukaku varya abi :)

Çevrimdışı tangaz

sezon sonu 10 golü geçtiğinde birlikte güleriz.

adam her hafta yükseliyor üstüne koyuyor 10 golü bence de geçecektir hatta asist işinde de 10u görecektir mesela bu maç ilk devre abuşa araya harika bıraktı abuşda gerekeni yaptı yapmadı değil ama defans orda çok ekstra müdahale etti golü önledi bizimkiler gerekeni yapmıştı ben bunu bile asist yazarım kendi değer kriterimde orda golü önleyen defansın ekstrası idi her zaman her defans o hamleyi yapamaz.

Çevrimdışı tangaz

lukaku varya abi :)

lukaku 11de zaten ve kanat forvet ama yedekleri yok işte skor alabildiğimiz o bakımdan diyorum lukaku da arada sakatlanıyor arada kaçırıyor filan gibi bu sene abuşla larini harbiden pamuklara sarmamız lazım özellikle abuşu

Çevrimiçi Necmi

Abi bir de geçen ali koç çok büyük gelir kapısı youtube çok iyi paralar kazanıyoruz, oyun yaptık falan diyordu. Bizim şuanda en çok ben bilirim ve 101türkçe gibi iki tane programımız var ama yetmez. Geçen de belirttim babel gibi video çekebilecek adam lazım. O maçı atmosferi hissetiriyordu, babeli youtuber olarak alalım  :lol:
eminim yandex den kazandıkları gibi çok kazanıyorlardır :kop: