Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1632453 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rossier performansından daha fazlasını veren 500 bine oynayacak oyuncu bulunurmuş. Ya he he.

O ancak o oynadığınız konsol ve bilgisayar oyunlarında olur
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 11:29:36 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı tangaz

montero nasıdı montero sen adamı beğenmiyon çocuk show yapıyor her maç  :bandit: :bandit:

Tak bir pas atıyor rakip takım hücum oyuncuları bir pasla düşüyor hücumda adam fazlalığı ortaya çıkıyor monteronun ayağı çok temiz iyi paslar atıyor defansı iyi adamı gelmeden gömdün geldikten sonrada gömdün ama o seni haksız çıkartmaya devam ediyor.  :ok:

transferi zamanı adını hiç duymadığım bu çocuğun burda yüklenen vidyosunu izleyince bu çocukta iş var demiştim uzun paslarına da hasta olmuştum bu özelliklerinden kesitler sunmaya başladı maaşıda atariden hallice iyi transfer :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Hocanın wellinton ısrarını anlamıyorum. Maçı ikinci izlediğimde wellinton gerçekten bizim seviyemiz değil. Ayrıca bu maç bir kez daha gösterdi Dorukhan 6 numaraya oynamaz o pas kalitesizliği ile melekler korudu. Paslarının ya şiddeti kötü ya da abuk subuk yönlere atıyor. Ciddi pas kalitesi sorunu var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sezon başında takım hakkında yapılan yorumlar aklıma geliyor da bazen kendi takımımın taraftarına düşman olmamak için zor tutuyorum kendimi.

Çöp denilen, zayıf denilen, artık küfür boyutuna varan hakaretler edilen oyuncular bir bir kırdılar zincirlerini. Geriye de bizzat kendi taraftarının uydurup yaymış olduğu "Beşiktaş kadrosu kalitesiz"  muhabbeti kaldı. Bütün medya sakız gibi ağzında döndürüp döndürüp çeviriyor ama en nihayetinde bu takım onları da susturacak. Geriye de utanmadan sövüp saydığı oyuncuların başarılarına sevinen insanlar kalacak.

Kim bunlar ?

Üç beş maç sabredemediği için,
Yeni kurulmuş bir takımın sorunlar yaşayabileceğini akıl edemediği için,
Hepsinden de önemlisi futboldan anlamadığı 40 km öteden belli olduğu halde anlıyormuş gibi yaptığı için;

kendi takımını kurda kuşa yem eden sözde taraftarlar. Taraftarlarımız..

Bu ülkede Trabzonspor taraftarı gerçeği diye bir şey vardır. Kendi kulüplerine verdikleri zararı sanırım cümle alem toplansa vermez, öyle bir hastalıklı kitledir. Bu kulübün taraftarı onlara benzeyecek diye ödüm kopuyor. Umarım böyle bir şeyi dünya gözüyle görmemem.

Kendi analizlerine ve kafalarında belirledikleri sisteme göre adam alınmadığı için ortalığın anasını ağlatanlar. Her zaman böyledir.

Fikret orman zamanında da taraftarın tepki koyduğu çoğu topçu taş gibi oynadı.

Atiba Tosic gibi bu takım seviyesinde olmayanve Gomez , fabri gibi 2 yıl top oynamamış adam mı alınır diyenler Beşiktaş ı bırakıyordu.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

Aynı zamanda Mensah sırtı dönük oyunda hiç yok. Topu önüne alıp devamlı top sürerek orta saha oynanmaz. Mensah'ın Rıdvan'a veremediği pas var. Rıdvan ceza sahası içine çok güzel koşu attı fakat mensah berbat bir pas attı. Şu an en zayıf halkamız mensah. Oraya kiralık mensah yerine kendi oyuncumuz Oğuzhan'ı monte etmeliyiz. Sırtı dönük oyun eksiğimizi şimdilik aboubakar kapatıyor. Aboubakar sakatlanırsa takım çok güç kaybeder.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hocanın wellinton ısrarını anlamıyorum. Maçı ikinci izlediğimde wellinton gerçekten bizim seviyemiz değil. Ayrıca bu maç bir kez daha gösterdi Dorukhan 6 numaraya oynamaz o pas kalitesizliği ile melekler korudu. Paslarının ya şiddeti kötü ya da abuk subuk yönlere atıyor. Ciddi pas kalitesi sorunu var.

Çok sinir bozucu bir oyuncu orta sahadan kaleye dönmeleri ve top ayağındayken güven vermeyen bi Adam. Lakin vida dan hem hava toplarında hem ikili mücadelede hemde kesici olarak daha iyi. Yapacak birşey yok gibi bu welinton denen sevimsiz adamı çekeceğiz şuan yapacak bişey yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

transferi zamanı adını hiç duymadığım bu çocuğun burda yüklenen vidyosunu izleyince bu çocukta iş var demiştim uzun paslarına da hasta olmuştum bu özelliklerinden kesitler sunmaya başladı maaşıda atariden hallice iyi transfer :D

Savaşçı ruhu var. Genelde ülkeye gelen İspanyollar yumuşak topçular olurdu ama bu adam biraz farklı inşallah üstüne koyarak devam eder.

Çevrimdışı mrred

Ghezzal bile baya ikili mücadeleye giriyor ve kazanıyor. Mensah hemen pısmış
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Çok sinir bozucu bir oyuncu orta sahadan kaleye dönmeleri ve top ayağındayken güven vermeyen bi Adam. Lakin vida dan hem hava toplarında hem ikili mücadelede hemde kesici olarak daha iyi. Yapacak birşey yok gibi bu welinton denen sevimsiz adamı çekeceğiz şuan yapacak bişey yok.
Yine yaptırdığı bir penaltı var Allah'tan hakem faul çaldı. Abuk subuk kafaya çıkmalar dengesiz pas atmalar. Hiç güven vermiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Atiba sezonu bu ortalamaya göre 12 gol 12 asistle falan tamamlayacak sanırım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

yaşı da iyi devre arasına kadar böyle devam ederse almalıyız diye düşünüyorum

rosier için 5 milyon çok değil yaşı genç sonuçta fiyata öyle bakmak lazım pazarlıkla hele birde 4e düşerse bedava sayılır dünyada fiyatlardan haberi yok milletin heralde bu adam gelsin 2 sene böle oynasın lyon marsilya filan 12-15leri gözü kapalı masaya koyar

ayrıca maaşı 1 olacaksa 5e alınsın 10 sene oynasın defansda istikrar önemlidir total maliyet böle düşer...

Çevrimdışı tangaz

N'koudou da kalitesini göstermeye başladı, kanat rotasyonumuz gayet güzel oldu.

Larin, N'koudou ve Ghezzal iyiler. Hasic ve Töre ikisinden biri de dahil olursa, yeterli olacaktır.

enkuduyu bu maçta da beğenmedim skordan uzak etkisiz katkısız bir adam etkili bölgede sıfır aksiyon adam hatta keşke burak kalsaydı solda abuş olaydı sağlarında ghezzal lige ne korlardı die aklımdan geçmedi değil.

Çevrimdışı tangaz

Savaşçı ruhu var. Genelde ülkeye gelen İspanyollar yumuşak topçular olurdu ama bu adam biraz farklı inşallah üstüne koyarak devam eder.

bu eleman bıçkın ruhlu ben vidyoda onu sezmiştim daha genç yabancı ülke çekingenliği filanda olur ileride daha bir sert profile dönüşürse şaşırmam

Çevrimdışı celiker1

Welinton ısrarının tek sebebi alternatifi olan Vida ve Necip'ten daha iyi oyun kurduğunu düşünmesi bence.Dorukhan 6 oynatmasıda Josef yokluğunda Atiba'dan sonra oynayacak kadrodaki en iyi oyuncu o olması.Atiba'nın hücum etkinliğinden dolayı altıya çekip taşları yerinden oynatmak istemiyor hoca
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

rosier çıkarken formayı şorttan çekip çıkardı göbişi gördünüz mü sıfır kas
Bende fark ettim.Yuh göbek var dedim adamda!Yanlış goörmediysek bu bir bakıma olumlu bir şey.Dahada iyi fizik kaliteye kavuşabilir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Bende fark ettim.Yuh göbek var dedim adamda!Yanlış goörmediysek bu bir bakıma olumlu bir şey.Dahada iyi fizik kaliteye kavuşabilir.

Bıngıl bıngıl ailton gillerden adam  :D

ailtonda müthiş topçuydu yalnız gördüğüm en iyi solak golcülerdendi muazzam yapıştırırdı burda zenite çakmıştı 30 metreden roket gibi

Çevrimdışı celiker1

Yine yaptırdığı bir penaltı var Allah'tan hakem faul çaldı. Abuk subuk kafaya çıkmalar dengesiz pas atmalar. Hiç güven vermiyor.
Faulde yoktu sanki?Futbolda artık kendine bakan oyuncuların futbolu bırakma yaşı büyüdü.Sakat Emre Belezoğlu bile 39 yaşında futbolu bıraktı.Bu zamanda oyuncunun futbol oynama aşkı var ve kendinede bakıyorsa çok rahat 37-38 yaşıma kadar oynayabiliyor.Eğer imkan varsa ne yapıp edip Marcelo Guedes'i geri getirmeliyiz.34 yaşina girecek.Düzgun aile yaşantısı ve güçlü fiziği ile 3 yıl daha üst dizey faydalanacağımıza inanıyorum
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 12:31:53 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Welinton ısrarının tek sebebi alternatifi olan Vida ve Necip'ten daha iyi oyun kurduğunu düşünmesi bence.Dorukhan 6 oynatmasıda Josef yokluğunda Atiba'dan sonra oynayacak kadrodaki en iyi oyuncu o olması.Atiba'nın hücum etkinliğinden dolayı altıya çekip taşları yerinden oynatmak istemiyor hoca
Neden 6 numara oynatıyor demedim sadece dorukhandan 6 olmaz demeye çalışıyorum. O kendini 8 numaraya evirmeli.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı celiker1

Neden 6 numara oynatıyor demedim sadece dorukhandan 6 olmaz demeye çalışıyorum. O kendini 8 numaraya evirmeli.
Ben yanlış anlamışım.Sezon başındaki hazırlık maçinda(kırmızı kart gördüğü) belli etmişti 6 numara olmayacağını.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

biri vardı 250 bin € alan adama nasıl 750 bin € veririz demişti bir başkası daha gelmeden oyuncuya çöp vasat yetersiz demişti bir hata yapınca işte montero bu demişti :)

Anlık yaşıyor bizim taraftar :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Dorukhan mecburiyetten oynadı  :tabe:

Josef dönünce Josef oynuyo. Atiba-Dorukhan 2'si 8-10 gibi oynuyor.